![]() |
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-Blue-Card-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - anis - 06-03-2016 سلام من ی سوال دارم ولی خیلی مرتبط با این تاپیک نیست ...خواستم بپرسم اگه درسم تموم شه یعنی فوق بگیرم در المان بعد باید به کشور خودم برگردم بعد از اتمام درسم؟من میخوام اقامت ی کشور بگیرم...میشه راهنمایی کنید RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - nader - 07-03-2016 (06-03-2016, 08:36 PM)anis نوشته: سلام من ی سوال دارم ولی خیلی مرتبط با این تاپیک نیست ...خواستم بپرسم اگه درسم تموم شه یعنی فوق بگیرم در المان بعد باید به کشور خودم برگردم بعد از اتمام درسم؟من میخوام اقامت ی کشور بگیرم...میشه راهنمایی کنید درود بعد از اتمام تحصیلاتتون شما این فرصت رو دارید که دنبال کار بگردید و ویزای تحصیلیت رو به ویزای کاری تغییر بدی بعد از شاغل شدن میتونی اقامت موقت بگیری بعد از ۳ سال اقامت موقت و پرداخت مالیاتنیز میتونی اقامت دائم بگیری RE: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - anis - 07-03-2016 مرسی ..بعد اینکه ویزای کار راحت میدن یا نه..... RE: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - nader - 07-03-2016 (07-03-2016, 09:11 PM)anis نوشته: مرسی ..بعد اینکه ویزای کار راحت میدن یا نه..... شما اگه بعد از اتمام تحصیلتون اونجا کار پیدا کردید و قرارداد بستید به راحتی ویزای کارت خواهید گرفت برای این کار قرار داد مهمه و همینطور مقدار حقوق سالانه مشخص شده در قرارداد RE: سایت DAAD برای پذیرش آلمان - sshk_ - 30-06-2016 سلام من خبر دارم کسایی که برای سپاه کار کرده باشن، حتی اگه بورس آمریکا بگیرن، ویزای آمریکا نمیتونن بگیرن. این شرایط برای آلمان هم هست یا خیر؟ البته من برای سپاه کار نکردم. مدت کوتاهی از یکی از شرکتهای وابسته به سپاه پروژه داشتم. RE: سایت DAAD برای پذیرش آلمان - Shihan - 04-07-2016 (30-06-2016, 06:41 PM)sshk_ نوشته: سلام خیر. همچین موردی وجود نداره در المان، شاید خیلی ها در ایران برای زیر مجموعه این سازمانها کار کرده باشن و الان حتی در امریکا و اروپا مشغول کار و تحصیل هستند. RE: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - maslzad - 17-07-2016 با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت بسیار خوبتان یک سوالی داشتم، که با مطالعه پست ها به جوابم نرسیدم یکی از قدم ها برای کارت آبی ارزشیابی مدرک هستش که وب سایتی به اسم anabin رو می گفتن که می شه توش شهر و دانشگاه ببینی که H+ بود قابل قبول هست که متاسفانه اصلا نام شهری که من اونجا درس خوندم توش نبود من مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر درس خوندم که 50 60 کیلومتری تبریز هست که نسبتا دانشگاه بزرگ و خوبی هست می خواستم ببینم ممکن که anabin واقعا معتبر هستش ، یعنی باید نا امید شد ؟ RE: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - Shihan - 18-07-2016 (17-07-2016, 08:43 PM)maslzad نوشته: با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت بسیار خوبتان بله شما باید مدرک چه + و چه - برای موسسه ارزشیابی وزارت کار فدرال المان به نام ZAB "Zentralstelle für ausländisches Bildungswesen" for Foreign Education – ZAB) ارسال کنی پس از تایید باقی مدارک. میتونی باهاشون تماس برای اطلاعات بیشتر بگیری. اینجا RE: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - mcqueen - 08-08-2016 سلام. من برای دکتری قراره برم Technical Unu of Munich (اگه ویزام بیاد!). حدود دوماهه که برای ویزای دانشجویی اقدام کردم. حقوقی که دانشگاه بهم میده سالیانه 43 هزار یورو (Gross) هست که برای بلوکارد کافی هست، چون رشته کامپیوتر توی Shortage قرار داره. 3 تا سوال داشتم ممنون میشم پاسه بدید. 1. آیا اصلا واجد شرایط هستم؟؟ لازمه رفتم اونجا ویزام رو به کاری تغییر بدم؟ احتمالا یکی دو ماه دیگه میرم مونیخ و میدونم که باید یک سری فرم و غیره پر کنم برای قرارداد با دانشگاه. پس از ثبت نام توی دانشگاه و بستن قرارداد، پروسه اپلای برای بلوکارد شروع میشه که یه سری فرم و پاسپورت و غیره رو باید ببری یه جایی تو مونیخ تحویل بدی و ... 2. با فرض انجام این کارها، بعد از چقدر بهم بلوکارد میدن؟ یک موضوع دیگه هم هست. این رو میدونم که 2 سال بعد از دریافت بلوکارد، اگر B1 داشته باشی، میتونی درخواست اقامت بدی. 3. با فرض داشتن B1 و اپلای برای اقامت، بعد از چند وقت بهت اقامت دایم میدن و پروسه تا زمان دریافت پاسپورت چطوریه؟ پیشاپیش ممنونم. پ.ن. پیشنهاد میکنم این پروسه رو پس از روشن شدن کامل، توی ویکی قرار بدیم واسه بقیه. به محض پیدا کردن جواب همه سوالام، خودم شروع میکنم نوشتن. RE: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - Shihan - 08-08-2016 1- نکته قابل تامل اینه که شما ویزای دانشجویی رو در حین تحصیل نمیتونی به کار تبدیل کنید. ضمن اینکه کار باید حداقل زیر شرکتهای تابعه برنامه blue card باشه ممکنه برخی شرکتها برای این برنامه مجوز یا اختیاری نداشته باشند. 2- با فرض گرفتن یه شغل و راضی نمودن کارفرما برای درخواست این برنامه حدود 6 ماه تا 1 سال بنابر کیس هر فرد متفاوته و این روند بیشتر بدلیل مسیر و طی کردن فرایند اداری اش می باشد. 3- بین 3-4 سال - با سپاس از پیشنهاد شما، اما چون این برنامه همچنان جدید است و تقریباً افراد محدودی براش اقدام کردن ، اطلاعات دقیق و فرایند مرحله به مرحله از پر کردن فرمهای انلاین تا ثبت نام در سایت Blue Card همچنان دقیق و معتبر در دسترس نیست. اکثر این مطالب بر حسب اطلاعات خودم از سایتهای مختلف و دوستان مقیم المان ارائه شده. |