هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - QUPHAS - 17-09-2013 (17-09-2013, 04:08 PM)'butterfly' نوشته: عجبا!!!!
ببینم اگر سابقه کار یک نفر بعد از تموم کردن ارشدش باشه چطور؟ تبصره این رو هم شامل میشه؟ اگر از دوستان کسی ابلاغیه رسمی از این تبصره داره اینجا بذاره بد نیست! که مطمئن باشیم این سلیقه ای گفته نشده! RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 17-09-2013 دوستان عزیز فایل حاوی تمام مواد قانونی برای خرید مدرک رو از این لینک که مال خود سایت وزارت علومه دانلود کنید. ( شرمنده حجمش 7mg بود اپلودش نکردم). دقیقا خط اول از صفحه 5 این فایل می گه که " دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع اول را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بعدی ارائه دهند." کل بخشنامه های وزارت علوم برای آزاد کردن دانشنامه و گرفتن ریزنمرات از تمام طرق ممکن هم از این لینک قابل دانلود می باشد. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - lidoma - 17-09-2013 خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Leopold - 17-09-2013 (17-09-2013, 10:37 PM)'lidoma' نوشته: خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم ببین اگه عاقلانه فکر کنیم شما باید بتونی از سابقه کاری که بعد از آزاد سازی لیسانس به دست آوردی مدرک فوقت را آزاد کنی اما اون مقدار سابقه کاری که قبل از آزادسازی لیسانس داری دیگه به درد نمیخوره. از طرفی اگه سابقه کاری شما به قدری بوده که با اون میتونستی مدرک لیسانست را آزاد کنی و حتی مقداری هم واسه آزادسازی مدرک ارشدت باقی می موند به نظرم بتونی از اون مقدار باقی مونده واسه ارشدت استفاده کنی. بهترین کار این هست که بری پیش خانم محمدی ازش سوال کنی و شماره آیین نامه ای که شرایط تو رو داشته باشه را یادداشت کنی و به مسئولین دانشگاه نشون بدی. تمامی آیین نامه ها به دانشگاه ها هم ابلاغ شده ولی متاسفانه مسئولین دانشگاه ها اطلاعاتشون کافی نیست (نمونش آزادسازی هر دو مدرک لیسانس و فوق تنها با یک نامه اداره کار از طریق عدم کاریابی بود که مسئولین دانشگاه اطلاع نداشتن و 3 ماهی من الاف کردن).
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - lidoma - 17-09-2013 این آئین نامه ای که میگی و شرایط منو داره را از کجا پیدا کنم ؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 17-09-2013 (17-09-2013, 10:37 PM)'lidoma' نوشته: خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم به نظرم بستگی داره مدرک لیسانستون کی خریده باشین؟ میشه بگین که قبل از دوره ارشدتون بود یا بعدش یا در حین تحصیل؟ من وقت نکردم همه اون فایل رو بخونم. شما کامل اون 34 صفحه رو بخون شاید برای وضعیت شما هم ماده ای تبصره ای باشه بعید می دونم برای این حالت راه حلی نباشه. اگه هم تو فایل چیزی پیدا نکردین از خود وزارت علوم پیگیر باشین.
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - lidoma - 17-09-2013 من بعد از دوره ارشدم بود RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Torkan - 17-09-2013 دوست من کمی بدوی فکر کنم کارت راه میفته اخه چطور ممکنه کسی که پول نداده و کار کرده مثلا 6 سال بتونه هر دو مقطع رو ازاد کنه ولی کسی که پول لیسانس رو داده ولی واسه ارشد کار کرده مدرکش رو ندن و بگن پول بده!مساله پوله نه چیز دیگه شما باید همون کاری رو که دوست عزیزمون گفتن انجام بدی من هم یادمه یه نفر دانشگاه ما سابقه کارش بعد ارشد بود و تونست ازاد کنه مدرکش رو ...لیسانس رو هم تا جایی که یادمه پول داده بود ازاد کنه...البته سنش زیاد بود ولی خوب معلوم بود که بعد ارشد کار کرده دیگه باز شما پیگیر باش بااحترام RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 17-09-2013 (17-09-2013, 11:02 PM)'lidoma' نوشته: من بعد از دوره ارشدم بود پس با توجه به اون ماده قانونی که بهش اشاره کردم منطقا تنها در صورتی می تونید از سابقه کارتون برای مدرک ارشد استفاده کنید که سابقه کارتون بیشتر از 4 سال باشه. یعنی می تونستید هم لیسانس رو با تعهد خدمت بگیرید و بعد از بقیش برای ارشد استفاده کنید. بهترین راه حل به نظر من همون تماس با خانم محمدی که دوست خوبمون بهش اشاره کرد.
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - lidoma - 17-09-2013 من آئین نامه رو خوندم گفته دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع پائینتر را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بالاتر ارائه دهند.با این تبصره میشه کاری کرد؟ |