آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - atefeh123 - 07-11-2015

سلام و خسته نباشید خدمت شما
مقطع لیسانس: صنایع - دانشگاه شریف - معدل 14.5
ارشد: صنایع - امیرکبیر- معدل 16
سابقه کاری: 3 سال عضو هیات علمی دانشگاه دولتی
تعداد مقالات در کنفرانسهای بین المللی: 15
تعداد مقالات ISI :5
نمره 6 : IELTS
به نظر شما شانس پذیرش فول فاند از کدامیک از دانشگاههای آمریکا برای رشته من بیشتر است؟
شهریه دانشگاه در دانشگاهی مثل استنفورد چقدر است؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - مهمان - 08-11-2015

سلام
من خودم دانشجوی ارشد هستم رشته امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر
لیسانس هم همین امیرکبیر بودم IT خوندم ارشد مستقیم شدم معدلم 17 و نیم بود حدودا
ارشدم تا ترم 2 معدلم 17 هست.مقاله داخلی دارم یکی مینویسم. خارجی هم تا موقع دفاع احتمالا یکی اکسپت بشه
زبانم هنوز اقدام نکردم ولی خوبه میتونم حدود نود تا 100 تافل بیارم.
سوال اولم اینه من میتونم واسه دکترا جایی فول فاند بگیرم؟
سوال دوم: من(خانوم هستم) میتونم اگر اپلای کردم همسرم هم با خودم ببرم یا اون باید جدا اپلای کنه خودش؟

همسرم هنر لیسانس ارتباط تصویری داره با معدل 16 دو ساله داره کارهای موشن گرافیک انجام میده (رزومه و پرتفولیوش خوبه نسبتا) میخواد تو زمینه انیمیشن کارشناسی ارشد بخونه.
وضعیت پذیرش رشته هنر انیمیشن چجوریه؟ کجاها بهتره؟
فاند خیلی مهمه برامون

ممنون از راهنمایی هاتون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 08-11-2015

(07-11-2015, 11:05 PM)atefeh123 نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت شما
مقطع لیسانس: صنایع - دانشگاه شریف - معدل 14.5
ارشد: صنایع - امیرکبیر- معدل 16
سابقه کاری: 3 سال عضو هیات علمی دانشگاه دولتی
تعداد مقالات در کنفرانسهای بین المللی: 15
تعداد مقالات ISI :5
نمره 6 : IELTS
به نظر شما شانس پذیرش فول فاند از کدامیک از دانشگاههای آمریکا برای رشته من بیشتر است؟
شهریه دانشگاه در دانشگاهی مثل استنفورد چقدر است؟

تعداد مقالات شما خوبه، اما نمی‌دونم که از نظر علمی در چه حد هستند و در چه کنفرانس‌ها یا ژورنال‌هایی چاپ شده‌اند. اگر مقالات خیلی معتبری ندارید، شانس شما بیشتر به معدل‌ها و نمره GRE شما بستگی خواهد داشت. معدل‌های شما خیلی خوب نیست و متوسط رو به پایینه. به همین خاطر برای زیاد کردن شانس‌تون باید خیلی روی GRE وقت بذارید تا نمره بالایی بیارید. همچنین توجه داشته باشید که خیلی از دانشگاه‌ها حداقل به نمره 6.5 یا 7 برای IELTS احتیاج دارند. به همین خاطر بهتره که نمره IELTS شما بالاتر باشه.

شهریه دانشگاه استنفورد برای دوره graduate بسته تعداد درس‌هایی که می‌گیرید بین حدود ۱۰ الی ۱۵ هزار دلار در هر فصله. اگر در تابستون ثبت‌نام نکنید سه فصل در طول سال تحصیلی هست. در نتیجه حدود ۳۰ الی ۴۵ هزار دلار می‌شه:
https://studentaffairs.stanford.edu/registrar/students/tuition-fees_15-16

این رو هم اضافه کنم که با شرایط فعلی بعیده که شانسی برای دانشگاه‌های تراز اول دنیا مثل استنفورد داشته باشید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - houman22 - 09-11-2015

سلام
اگه میشه بفرمایید کدوم دانشگاه ها با توجه به موارد زیر شانس دارم ( با فاند)
1-لیسانس (دانشگاه آزاد) 18.04 رتبه 1 عمران-عمران
2- ارشد (آزاد) 17.43 عمران-سازه
3-GRE : 292+ W:3  
4- آیلتس :6.5
5- مقاله 1 ژورنال و 1 کنفرانس بین المللی آمریکا ( به صورت ارائه شفاهی و چاپ ) 1 مقاله داخلی و یک کنفرانس داخلی
6 -48 ماه سابقه کار
می خوام برای دانشگاه های آمریکا اقدام کنم. کجاها بیشتر شانس دارم

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 09-11-2015

(08-11-2015, 03:47 PM)مهمان نوشته: سلام
من خودم دانشجوی ارشد هستم رشته امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر
لیسانس هم همین امیرکبیر بودم IT خوندم ارشد مستقیم شدم معدلم 17 و نیم بود حدودا
ارشدم تا ترم 2 معدلم 17 هست.مقاله داخلی دارم یکی مینویسم. خارجی هم تا موقع دفاع احتمالا یکی اکسپت بشه
زبانم هنوز اقدام نکردم ولی خوبه میتونم حدود نود تا 100 تافل بیارم.
سوال اولم اینه من میتونم واسه دکترا جایی فول فاند بگیرم؟
سوال دوم: من(خانوم هستم) میتونم اگر اپلای کردم همسرم هم با خودم ببرم یا اون باید جدا اپلای کنه خودش؟

همسرم هنر لیسانس ارتباط تصویری داره با معدل 16 دو ساله داره کارهای موشن گرافیک انجام میده (رزومه و پرتفولیوش خوبه نسبتا) میخواد تو زمینه انیمیشن کارشناسی ارشد بخونه.
وضعیت پذیرش رشته هنر انیمیشن چجوریه؟ کجاها بهتره؟
فاند خیلی مهمه برامون

ممنون از راهنمایی هاتون

به نظر من شرایط خود شما خوبه و شانس گرفتن پذیرش و فاند رو خواهید داشت، فقط یادتون باشه که نمره GRE هم تاثیر زیادی در شانس پذیرش شما داره و اون رو هم جدی بگیرید.
در مورد رشته هنر من تجربه چندانی ندارم، اما دیدم دوستان دیگه که تونسته‌اند پذیرش بگیرند. در نتیجه اگر کارشون خوب باشه، گرفتن پذیرش غیرممکن نیست، ولی احتمالا گرفتن فاند در رشته‌های هنر سخت‌تر باشه. به هر حال، اگر همسر شما نتونه پذیرش بگیره هم می‌تونه باز به عنوان همسر دانشجو از امریکا ویزای F-2 بگیره و همراه شما بیاد.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 09-11-2015

(09-11-2015, 12:10 AM)houman22 نوشته: سلام
اگه میشه بفرمایید کدوم دانشگاه ها با توجه به موارد زیر شانس دارم ( با فاند)
1-لیسانس (دانشگاه آزاد) 18.04 رتبه 1 عمران-عمران
2- ارشد (آزاد) 17.43 عمران-سازه
3-GRE : 292+ W:3  
4- آیلتس :6.5
5- مقاله 1 ژورنال و 1 کنفرانس بین المللی آمریکا ( به صورت ارائه شفاهی و چاپ ) 1 مقاله داخلی و یک کنفرانس داخلی
6 -48 ماه سابقه کار
می خوام برای دانشگاه های آمریکا اقدام کنم. کجاها بیشتر شانس دارم

ممنون

درود،

معدلاتون خوبه. نمرات زبان و GRE حالت مرزی داره. یعنی اینکه میشه گفت حداقل واسه اپلای کردنه. نمرات قابل توجه ای نیست که بشه روشون حساب کرد. سابقه کار در رشته شما نکته مثبتی هست در صورتی که شرکت تحریمی نباشه. در مورد مقاله هم نمیتونم نظری بدم کلمات "ژورنال" و "کنفرانس بین المللی در آمریکا" خیلی کلی هستند.

با این وضع: با رزومه فوق میتونید برای دانشگاههای متوسط کانادا و آمریکا و همینطور کشورهای اروپایی اقدام کنید. البته من راجع به اروپا نظری ندارم. بهتره که در انجمن مرتبط بپرسید. یکی از آشنایان من در رشته شما من از یکی از دانشگاههای آمریکا (رتبه حدوداً 500) پذیرش فول فاند داشت  و خیلی هم راضی هست تا به این لحظه. به نظرم چک کنید که مینیمم ها به کجاها سازگاری دارند و نهایتاً آنقدری که بودجه کنار گذاشتین، اپلیکیشن ارسال کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mj666 - 09-11-2015

اقای ترکان عزیز ممنون بابت پاسخ های قبلی تون... من یک سوال دارم که شاید سوال خیلی ها باشه. آگر با ایمیل دادن با اساتید به جایی نرسیدیم دیگه اپلای نکنیم. منظورم اینه اگر جواب قوی نگرفتیم چیکار کنیم. ممنون میشم اگر کامل توضیح بدین. من اصلا از اساتید خوب جواب نمی گیرم به طوریکه می خوام واسه ارشد بخونم کم کم Sad(((((.و اینکه دانشگاههای خارج از US news در امریکا چه جوری باید پیدا بشه. با سپاس ازتون.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 09-11-2015

(09-11-2015, 09:45 PM)mj666 نوشته: اقای ترکان عزیز ممنون بابت پاسخ های قبلی تون... من یک سوال دارم که شاید سوال خیلی ها باشه. آگر با ایمیل دادن با اساتید به جایی نرسیدیم دیگه اپلای نکنیم. منظورم اینه اگر جواب قوی نگرفتیم چیکار کنیم. ممنون میشم اگر کامل توضیح بدین. من اصلا از اساتید خوب جواب نمی گیرم به طوریکه می خوام واسه ارشد بخونم کم کم Sad(((((.و اینکه دانشگاههای خارج از US news در امریکا چه جوری باید پیدا بشه. با سپاس ازتون.

درود

فکر کنم جای سوال درست نیست. ولی خیر به هیچ وجه اینطور نیست. آمریکا که اصلا اینطور نیست. بعضی از کشوزها مثل کانادا یا استرالیا باید استاد پیدا کرده باشین. ولی این قاعده برای همه جا یکسان نیست. علت این که ایمیل میزنن به علت فانده. دوستان سعی میکنن نظر استاد رو جلب کنن واسه فاند ولی شما همزمان هم نباید چشم امید داشته باشی واسه کسی که کم کم کمش روزی 100 تا ایمیل فقط از دانشجوها واسه اپلای میاد بهش. تازه از همکارا و دانشگاهها و دوستان و تبلیغات و اینجور چیزا خود بخوان حدیث محمل را...!
دانشگاهها رو هم میتونید دیگه با سرچ کردن پیدا کنید. دیگه کاری که الان یه بچه هم میتونه انجام بده.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - al73rna - 12-11-2015

من برای آخرین بار اینجا میزارم تا نظرات بقیه دوستان رو بدونم . کسانی که لطف کردن و قبلا بهم جواب دادن میتونن ایگنور کنن پستم رو .

GPA 3.3
Toefl 107   30 30 24 23
GRE 159v 165Q 4 AWA

2 بار سابقه ی TA

فاند هم نمیخوام .

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fanif - 13-11-2015

سلام، برای مستر مکانیک میخوام اقدام کنم
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، کل بالای 320)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر
دو تا سوال:
کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟(اگه دانشگاه خاصی هم مد نظرتون هست ممنون میشم اسم ببرید)
اگه دوباره تافل امتحان بدم(اواسط دسامبر) میتونم بالای 100 بشم، مشکلم اینه که ممکنه به یه سری ددلاینا نرسم، راهی هست بتونم نمره قبلیم بفرستم و بعدا نمره جدید قبول کنن؟