آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mj666 - 02-12-2015

(02-12-2015, 03:52 PM)azh1252 نوشته: سلام دوستان
فوق دیپلم برق قدرت از آموزشکده فنی با معدل 14/82
لیسانس فناوری اطلاعات و ارتباطات از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 15/33
فوق لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه آزاد با معدل 16 
آیلتس 7 دارم.یک مقاله ISI 
13 سال سابقه تدریس در اموزش و پرورش 
سال سابقه کار در برق منطقه ای
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه دولتی
می خواستم برای فول فاند phd  رشته برق گرایش قدرت از دانشگاه های امریکا اقدام کنم .با فرض داشتن نمره GRE در حد قابل قبول با رزومه بالا شرایط پذیرش به چه صورت خواهد بود؟
امکان پذیرش برای من در دانشگاه های خوب امریکا وجود داره؟ پیشنهاد شما چی هست دوستان؟
 از پاسخگویی سریع شما ممنونم

دوسته خوبم معدل هات رو دیگه نمی شه کاریش کرد هرچند اگر 3 از 4 باشه که دیگه حله با معیار WES. نمره GRE خیلی خیلی خیلی مهمه. اگه با یک برنامه ریزی خوب نمره 320 به بالا بگیری به شدت رزومه قوی تری خواهی داشت. اما یک توصیه دوستانه و اون اینکه امریکا ایلتس رو دست کم می گیرن و اگه بتونی 40 روز واسسه تافل و 100 روز واشه GRe بخونی حتما موفق تری. سعی کن نمره اسپیکینگ تافل بالای 25 بیاری که به شدت مهمه و  تو هیچ کدوم از مهارت ها زیر 23 نشی. نمره کوانت 166 به بالا و رایتینگ 3.5 به بالای جی ار ای حتما می تونه رزومه شما رو یک تکون اساسی بده. عجله هم نکن امسال نشد سال دیگه با صبر و حوصله با استادا وارد میل بازی شو از مرداد اینا.
با احترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fanif - 03-12-2015

سلام، قبلا هم این پست گذاشته بودم و جناب ترکان لطف کردن راهنمایی کردن. اما اون وقت جی آر ای نداشتم و اگه این سبب تغییری تو راهنماییای قبلی میشه و یا اگه راهنمایی جدیدی باشه ممنون میشم.
اقدام بر
ای تکرار فوق(این بار مکانیک):
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل(پارسال): 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای(امسال): 328 (V:162 , Q:166 , W:3.5)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر و ریکام خوب (اگه به دردی میخوره)
در ضمن سال 91 درسم تموم شده

با همین نمره ی تافل کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟
با تافل مجدد(با فرض بالای 100) چه طور؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 03-12-2015

(03-12-2015, 09:12 PM)fanif نوشته: سلام، قبلا هم این پست گذاشته بودم و جناب ترکان لطف کردن راهنمایی کردن. اما اون وقت جی آر ای نداشتم و اگه این سبب تغییری تو راهنماییای قبلی میشه و یا اگه راهنمایی جدیدی باشه ممنون میشم.
اقدام بر
ای تکرار فوق(این بار مکانیک):
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل(پارسال): 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای(امسال): 328 (V:162 , Q:166 , W:3.5)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر و ریکام خوب (اگه به دردی میخوره)
در ضمن سال 91 درسم تموم شده

با همین نمره ی تافل کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟
با تافل مجدد(با فرض بالای 100) چه طور؟

درود

جناب ترکان درخواست میکنه ازت اگر میتونی یکبار دیگه فورا در عرض چند هفته تافل بدی و بالای 100 بیاری. تمومه!
تبریک میگم، ترکوندی!
میدونم الانشم دیره واسه ددلاین اگر دیدی نمیشه همینطوری اپلای کن. تافل مینیمم مهمه ولی خوب بالای صد بیاری به نظر من قطعا میتونی تو یکی از top 30 ها و با کمی ریسک بگم top 20 پذیرش بگیری. برو دقیقا نگاه کن ببین کدوم دانشگاهها روی خوش به ایرانیها نشون دادن و میزان فاندشون و بودجشون بیشتره در رشته شما. رزومتون خیلی خوبه همینطوریشم کم کمش فول فاند ta میشید.
اگر مکانیک میخواید بخونید ولی زمینه متریالیش نگاه کنید دانشگاههای کالیفرنیا و چند تا در کارولینا و چند تا در ایالت ایلینویز خوب دارن روش کار میکنن. حتما به صفحه اساتید نگاه کنید. چون مطمین هستم ta رو گرفتید از همین الانش و از ترم های بعد باید به فکر استاد باشید. شما بهتره از همین الان نگاه کنید زیر نظر بگیرید و ببینید کدوم دانشگاه استاداشون و کارهاش با شما میخوره این خیلی خیلی مهمه واسه اینکه ترمهای بعد استرس ra میگیرم رو نگیرین!
در ضمن من نمیدونم مساله ویزا چه میشه وقتی ارشد مجدد میرین . حتما در این مورد به صفحه ویزا مراجعه کنید و ببینید جریان از چه قراره. نمیخوام استرس بدم ولی خوب ارشد مجدد همیشه جنجال برانگیز بوده و بعضا در صدر اخبار کلیرنس!
پ.ن: متاسفانه یه چیزی رو الان یادم افتاد اضافه کنم چون میخواید ارشد اپلای کنید خوب فاند گرفتنتون باز میره زیر سوال. چون ارشد به خصوص ترم اول فاند کمی سخت میدن. من جای شما باشم اگر فاند مهم نیست حتی top 15 هم اپلای میکنم میتونید پذیرش بگیرید. با ریسک میگم فاند حداقل شهریه رو ویو میکنن احتمالا براتون ولی اگر فول فاند براتون مهمه phd اپلای کنید direct phd و یکباره قال قضیه رو بکنید. مشکلی هم پیش نمیاد. با همون مدرک ارشد حتی اپلای کنید اصلا چرا مستر مجدد. نگران نباشید در دوره دکترا با گذراندن چندین درس حداقل البته 4 تا انگاری با یک تیر دو نشان زدید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - roia - 04-12-2015

سلام
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه علوم و فنون مازندران معدل 15
فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران معدل 18
مقاله یک دونه دارم که IsI  هست ولی خیلی هم چیز خاصی نیست.
و دیگه وقت ندارم مقاله کار کنم. 5 روز دیگه هم تافل ام رو می دمو زبان ام خوبه و در حد 110 می زنم تو آزمایشیها.
برام رنک دانشگاه مهم نیس ولی فاند خیلی مهمه. با این شرایط فکر می کنید بتونم فاند بگیرم آمریکا؟ برای  phd
در ضمن نمره GREام باید چند باشه؟ ممنون می شم اگه زودتر راهنمایی ام کنید چون خیلی وقتم کمه و استرس امتحانا رو نمی تونم کل وب سایت های دانشگاه ها رو مظالعه کنم. من راهنمایی هاتون رو خوندم و خیلی کمک می کنید واقعا.
َ@Torkan

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fanif - 04-12-2015

(03-12-2015, 09:43 PM)Torkan نوشته: درود

جناب ترکان درخواست میکنه ازت اگر میتونی یکبار دیگه فورا در عرض چند هفته تافل بدی و بالای 100 بیاری. تمومه!
تبریک میگم، ترکوندی!
میدونم الانشم دیره واسه ددلاین اگر دیدی نمیشه همینطوری اپلای کن. تافل مینیمم مهمه ولی خوب بالای صد بیاری به نظر من قطعا میتونی تو یکی از top 30 ها و با کمی ریسک بگم top 20 پذیرش بگیری. برو دقیقا نگاه کن ببین کدوم دانشگاهها روی خوش به ایرانیها نشون دادن و میزان فاندشون و بودجشون بیشتره در رشته شما. رزومتون خیلی خوبه همینطوریشم کم کمش فول فاند ta میشید.
اگر مکانیک میخواید بخونید ولی زمینه متریالیش نگاه کنید دانشگاههای کالیفرنیا و چند تا در کارولینا و چند تا در ایالت ایلینویز خوب دارن روش کار میکنن. حتما به صفحه اساتید نگاه کنید. چون مطمین هستم ta رو گرفتید از همین الانش و از ترم های بعد باید به فکر استاد باشید. شما بهتره از همین الان نگاه کنید زیر نظر بگیرید و ببینید کدوم دانشگاه استاداشون و کارهاش با شما میخوره این خیلی خیلی مهمه واسه اینکه ترمهای بعد استرس ra میگیرم رو نگیرین!
در ضمن من نمیدونم مساله ویزا چه میشه وقتی ارشد مجدد میرین . حتما در این مورد به صفحه ویزا مراجعه کنید و ببینید جریان از چه قراره. نمیخوام استرس بدم ولی خوب ارشد مجدد همیشه جنجال برانگیز بوده و بعضا در صدر اخبار کلیرنس!
پ.ن: متاسفانه یه چیزی رو الان یادم افتاد اضافه کنم چون میخواید ارشد اپلای کنید خوب فاند گرفتنتون باز میره زیر سوال. چون ارشد به خصوص ترم اول فاند کمی سخت میدن. من جای شما باشم اگر فاند مهم نیست حتی top 15 هم اپلای میکنم میتونید پذیرش بگیرید. با ریسک میگم فاند حداقل شهریه رو ویو میکنن احتمالا براتون ولی اگر فول فاند براتون مهمه phd اپلای کنید direct phd و یکباره قال قضیه رو بکنید. مشکلی هم پیش نمیاد. با همون مدرک ارشد حتی اپلای کنید اصلا چرا مستر مجدد. نگران نباشید در دوره دکترا با گذراندن چندین درس حداقل البته 4 تا انگاری با یک تیر دو نشان زدید.

بااحترام،
ترکان

حسابی ممنون
دیگه داشتم در بهترین حالت 50 به بعد رو دنبال می کردم (حدود رنک 120-50) ولی با این صحبت باید شانسم واسه مواردی که فرمودید هم امتحان کنم.
ویزا رو یه نگاههایی انداخته بودم و میدونم تو خیلی موارد ممکنه حساسیت زا باشه: رشته هام مکانیک و مواده، پایان نامه هام مربوط یه بیومواد بوده اما تو عنوانش کلمه هایی مثل کامپوزیت، شکست و نانو هم هست، بیشتر از سه سال بین تحصیلم فاصله افتاده و بدون کار با سابقه بیمه، و اقدام برای ارشد مجدد. تو تاپیک خودش باید "راه در رو"هاش پیدا کنم.
در مورد ارشد و دکتری و اینکه کدوم رشته باید بگم که علاقه خاصی به مکانیکم ندارم. اکه شرایط مساوی بود و قبولم میکردن می رفتم فیزیک نظری و در کنارش یه سری از درسای ریاضی رو هم میخوندم. در واقع تو این وقفه یه چیزایی واسه gre subject math خوندم(و برنامه نویسی و ... که بی ربط به مهندسی) و شاید قبل تابستون امتحانش بدم یا شاید چند تا درس از دانشگاه واسه جبران معدل پاس کنم. منظورم این نیست که حتما میخوام برم اونجا و رشته م تغییر بدم به اینا.(به قولی تا اینجاش با پای خودمون نیومدیم و آب آوردمون، و حالا ببینیم کجا می بردمون.) ولی چیزی رو که مطمئنم اینه که دنبال ادامه پایان نامه های قبلیم نیستم و موضوع جایگزین خاصی هم براش ندارم فقط میدونم هر چی تئوری تر و ریاضی تر بهتر و  بعد هر چقدر هم در کنارش آزمایش و ... باشه مشکلی نداره. و مهمتر اینکه تکرار ارشد راه رو واسه یه دانشگاه بهتر(با مقاله و معدل) و یه موضوع تحقیق دیگه هموارتر کنه.
تافلم تلاشم اینه تا 20 دسامبر دوباره امتحانش بدم.
در مورد بدون فاند اگه چیزی باشه که شرایط رو عوض کنه و بیارزه و بعد 1 یا حداکثر 2 ترم امکان فاند وجود داشته باشه شاید شاید با قرض و قوله بتونم. باید حساب کنم.
پر حرفی کردم...اما این همه راهنمایی کرده بودین و شرح احوالات نمی گفتم بی انصافی بود.
یه سوال دیگه: این رنک هایی که گفتید مربوط به دانشگاههای آمریکاس تو usnews نسبت به رشته مورد نظر(مکانیک) یا تمام شاخه مهندسی؟ چون بعضی دانشگاهها فاصله زیادی بین رتبه اون رشته، شاخه یا کلشون هست. مثلا دانشگاهی مثل columbia  رتبه ش در مکانیک مثل رتبه کلش(همه رشته ها) خوب نیست اما فکر می کنم چون متقاضی ش زیاده و اعتبار کلیش بالاس دسترسی بهش تو مکانیک مثل همون رتبه کلش سخته.
سپاس

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 04-12-2015

(04-12-2015, 12:01 AM)roia نوشته: سلام
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه علوم و فنون مازندران معدل 15
فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران معدل 18
مقاله یک دونه دارم که IsI  هست ولی خیلی هم چیز خاصی نیست.
و دیگه وقت ندارم مقاله کار کنم. 5 روز دیگه هم تافل ام رو می دمو زبان ام خوبه و در حد 110 می زنم تو آزمایشیها.
برام رنک دانشگاه مهم نیس ولی فاند خیلی مهمه. با این شرایط فکر می کنید بتونم فاند بگیرم آمریکا؟ برای  phd
در ضمن نمره GREام باید چند باشه؟ ممنون می شم اگه زودتر راهنمایی ام کنید چون خیلی وقتم کمه و استرس امتحانا رو نمی تونم کل وب سایت های دانشگاه ها رو مظالعه کنم. من راهنمایی هاتون رو خوندم و خیلی کمک می کنید واقعا.
َ@Torkan

درود

واللا من نمیدونم عجله واسه چیه دقیقا؟ آیا برای gre اماده اید؟ امتحانتون کی هست؟ ددلاین دانشگاهها نزدیکه. خوب تافل رو 110 بیارید که احتمال ta شدن میره بالا. من در مورد دانشگاههای ذکر شده اطلاعاتی ندارم هرچند بعید میدونم زیاد مهم باشه واقعا. مادامی که رکام شخص خاصی براتون نباشه، اسم دانشگاه هم آنچنان رول بازی نمیکنه.
واللا معدل لیسانس که مهمتر از فوقه بینابین هست ولی من میتونم بگم سعی کنید gre بالای 315 بیارید اگر فاند میخواید. مطمین باشید بدون در نظر گرفتن رنک میتونید با این نمرات حداقل در مقطع دکترا فاند بگیرید. گفتن رنک ریسکیه شما از رنکهای 20 یا 30 بهتره بگم تا 100 اپلای کنید. gre 310 دیگه حداقل به خصوص ریاضی رو بالای 165 دیگه باشه حتما.

پ.ن: کسانی که واسه آمریکا اپلای میکنن، حتی اگر علامه دهر هم باشید سعی کنید از رنکینگهای 1 تا 100 چند تا اپلای کنید. نگید هزینه نمیخوام بدم و اینا و ... . مطمینا کسی که میخواد فاند بگیره دیگه باید از خیر 1000 دلار هم که شده بگذره.
نمونش دوست بنده بود که در مقطع ارشد شهریش ویو شد و از ترم بعد 700 تا هم بهش دادن فقط و فقط به خاطر اینکه در اخرین لحظات تصمیم گرفت همت کنه و یه دانشگاه با رنک 120 اپلای کنه در همین رشته شما. البته خوب مستر خوندن انقدر مزایای خاص خودش رو داره که به خصوص نباید زیاد روی رنک حساس بود.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mohamadreza5560 - 04-12-2015

با سلام
فوق دیپلم تاسیسات الکتریکی دانشکده انقلاب معدل ۱۲
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد همدان معدل ۱۷
کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت معدل ۱۷:۳۰
نمره زبان تافل ۱۰۰
مقاله هم ۱ isi دارم که مربوط به پایان ناممه
الان دارم واسه امتحان gre میخونم به شرط آوردن نمره قابل قبول تو امتحانش میتونم واسه فول فاند p.h.d دانشگاه های رنک خوب اقدام کنم؟
شما چه رنک دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
رنک دانشگاه خیلی واسم مهمه
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 04-12-2015

(04-12-2015, 12:20 AM)fanif نوشته: حسابی ممنون
دیگه داشتم در بهترین حالت 50 به بعد رو دنبال می کردم (حدود رنک 120-50) ولی با این صحبت باید شانسم واسه مواردی که فرمودید هم امتحان کنم.
ویزا رو یه نگاههایی انداخته بودم و میدونم تو خیلی موارد ممکنه حساسیت زا باشه: رشته هام مکانیک و مواده، پایان نامه هام مربوط یه بیومواد بوده اما تو عنوانش کلمه هایی مثل کامپوزیت، شکست و نانو هم هست، بیشتر از سه سال بین تحصیلم فاصله افتاده و بدون کار با سابقه بیمه، و اقدام برای ارشد مجدد. تو تاپیک خودش باید "راه در رو"هاش پیدا کنم.
در مورد ارشد و دکتری و اینکه کدوم رشته باید بگم که علاقه خاصی به مکانیکم ندارم. اکه شرایط مساوی بود و قبولم میکردن می رفتم فیزیک نظری و در کنارش یه سری از درسای ریاضی رو هم میخوندم. در واقع تو این وقفه یه چیزایی واسه gre subject math خوندم(و برنامه نویسی و ... که بی ربط به مهندسی) و شاید قبل تابستون امتحانش بدم یا شاید چند تا درس از دانشگاه واسه جبران معدل پاس کنم. منظورم این نیست که حتما میخوام برم اونجا و رشته م تغییر بدم به اینا.(به قولی تا اینجاش با پای خودمون نیومدیم و آب آوردمون، و حالا ببینیم کجا می بردمون.) ولی چیزی رو که مطمئنم اینه که دنبال ادامه پایان نامه های قبلیم نیستم و موضوع جایگزین خاصی هم براش ندارم فقط میدونم هر چی تئوری تر و ریاضی تر بهتر و  بعد هر چقدر هم در کنارش آزمایش و ... باشه مشکلی نداره. و مهمتر اینکه تکرار ارشد راه رو واسه یه دانشگاه بهتر(با مقاله و معدل) و یه موضوع تحقیق دیگه هموارتر کنه.
تافلم تلاشم اینه تا 20 دسامبر دوباره امتحانش بدم.
در مورد بدون فاند اگه چیزی باشه که شرایط رو عوض کنه و بیارزه و بعد 1 یا حداکثر 2 ترم امکان فاند وجود داشته باشه شاید شاید با قرض و قوله بتونم. باید حساب کنم.
پر حرفی کردم...اما این همه راهنمایی کرده بودین و شرح احوالات نمی گفتم بی انصافی بود.
یه سوال دیگه: این رنک هایی که گفتید مربوط به دانشگاههای آمریکاس تو usnews نسبت به رشته مورد نظر(مکانیک) یا تمام شاخه مهندسی؟ چون بعضی دانشگاهها فاصله زیادی بین رتبه اون رشته، شاخه یا کلشون هست. مثلا دانشگاهی مثل columbia  رتبه ش در مکانیک مثل رتبه کلش(همه رشته ها) خوب نیست اما فکر می کنم چون متقاضی ش زیاده و اعتبار کلیش بالاس دسترسی بهش تو مکانیک مثل همون رتبه کلش سخته.
سپاس

درود

در مورد حرفای اولیتون بله خوب حق با شماست. تازه شما میخواید تغییر به فیزیک بدید من یک دفعه میخوام قال فنی رو بکنم برم psychology and philosophy تا ببینیم چی میشه!
بله مکانیکش رو میگم. البته به قول شما نه همه دانشگاهها ولی واسه بعضی هاش اونی که شما میگین درسته و بعضی دانشگاهها مثل مثلا duke یا rice یا حتی berkeley و irvince و ... رنکاشون عجیب متغیره نسبت به رشته ها.
بله همه چی به اعتبار نیست ولی مثلا دیگه کسی که duke خونده دیگه نمیان بگن بیاییم ریز بشیم جزیی تر
واقعا رو بخواید قبول کنید اگر میخواید کار اکادمیک ادامه بدید بله هر قدر دکترا رو در رنک بهتری تموم کنید همونقدر کارتون راحت تر جلو میره. واقعا الان طوری شده مثلا طرف georgia tech تموم کرده داره روچستر درس میده یا stanford تموم کرده داره دانشگاهی که من بودم درس میده.
نمیدونم اونایی که این دانشگاهها دارن درس میدن کجا تموم کردن واقعا!
هر چند خودم بر این اعتقادم هر قدر کسی publication درست حسابیش بالا باشه در علم حرف اول و اخر رو میزنه!

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - habib_nobakht - 04-12-2015

رفقا با این رزومه شانسی برای فاند یا حذف شهریه ی کارشناسی ارشد از دانشگاه آلاسکا هست؟ (رنک ملی دانشگاه 580 هست)

کاردانی: مهندسی آب. دانشگاه اردبیل. (انصراف از کارشناسی و اخد مدرک معادل کاردانی). معدل 12.01  (معدل بدون احتساب دروس افتاده که WES حساب خواهد کرد: حدود 2/4
کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20   GPA:3.96/4
نمره ی زبان: R28   L20   S22   W23   = 93
نمره ی GRE: واسه این رشته لازم نیست.
مقالات جورنالی: یک مقاله ی ISI، نویسنده ی اول، ایمپکت فکتور: 1.72، مقاله یک هفته ی دیگه کارش تموم میشه. حتما هم اکسپت میشه تا دو ماه آینده.
رشته ی  مورد نظر برای اپلای: کارشناسی ارشد روانشناسی (بالینی، مشاوره) پاییز 2016
نکات دیگر:
1. ناپیوسته بودن مدرکم چه قدر پوئن منفی هست؟
2. حدود 20.000 یورو پشتوانه ی مالی دارم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - m25269 - 04-12-2015

[b] ;کارشناسی:مهندسی مکانیک- دانشگاه یزد حرارت و سیالات معدل 17.36
[/b]

ارشد:مهندسی مکانیک- دانشگاه صنعتی شریف طراحی کاربردی و بیو مکانیک معدل 18.4

تافل 94(R 27 L 26 S 20 W 21)
[b]gre v=148 Q=165 w=3

[/b]مقاله ژورنالی ندارم
[b] 2
[/b]تا توی کنفرانس مهندسی پزشکی ایران و یکی هم توی کنفرانس مهندسی مکانیک ایران
[b] 
[/b]مهندسی مکانیک یا ( تو زمینه های رباتیک پزشکی، هپتیک، rehabilitation و از این دستهبرای دکترا

[b] 
[/b]رتبه اول دوره کارشناسی و توی ده درصد نفرات دوره ارشد هستم

راستش نمی دونم توی چه رنجی اپلای کنم؟ لطفا یه رنج و  مخصوصا چندتا دانشگاه که بگیر مکانیک از ایرانشون خوبه  [img=18x18]file:///C:\Users\MOHAMM~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif[/img] پیشنهاد بدین
[b]ممنون
[/b]