آکادمیا کافه
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ (/Thread-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F)

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - automotive - 18-09-2018

(17-09-2018, 10:42 PM)Parham12345 نوشته: ببخشید بدون فاند میتونم امریکا اقدام کنم و اینکه برای دانشگاه های متوسط کانادا هم با این نمره کم لیسانس هیچ جایگاهی ندارم و در ضمن برای سوئد چطور میتوانم با این نمره لیسانس و ایلتس امیدوار باشم خیلی ممنون ...

بله
به طور کلی دریافت پذیرش راحت تر از دریافت پذیرش همراه با فاند است.
برای سوئد نیز باید مکاتبه کنید، اگر به فاند نیاز ندارید فقط مکاتبه کنید که آیا رزومه ی شما برای اپلای خوب هستش یا خیر، در نهایت اگر اهمیت موضوع برای شما بالا است و از اساتید نیز پاسخ قطعی دریافت نکردید، اپلای کنید و منتظر نتیجه باشید.
قطعا دریافت پذیرش از دانشگاه های متوسط بسیار راحت تر و محتمل تر از دانشگاه های عالی آن کشور است.

(18-09-2018, 07:48 AM)giga نوشته: سلام. من سال گذشته از سه تا دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم ولی چون فاند نداشت نرفتم. برای آیا درسته که برای اون دانشگاهها اپلای کنم؟ مشکلی پیش میاد؟ بهشون ایمیل زدم گفتم نمیام.

سلام
خیر مشکلی نیست.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - Parham12345 - 18-09-2018

ببخشید جناب automotive خیلی شما را اذیت دادم یک سوال ایا من دانشگاه ازاد استارا درس خوندم نمره منفی حساب میاد چون تهران نخوندم میترسم برای پذیرش یا چنین چیزایی زیاد مهم نیستن خیلی ممنون از راهنماییتون...

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - automotive - 18-09-2018

(18-09-2018, 08:00 PM)Parham12345 نوشته: ببخشید جناب automotive خیلی شما را اذیت دادم یک سوال ایا من دانشگاه ازاد استارا درس خوندم نمره منفی حساب میاد چون تهران نخوندم میترسم برای پذیرش یا چنین چیزایی زیاد مهم نیستن خیلی ممنون از راهنماییتون...

خواهش میکنم.
به جز چند دانشگاه معروف تهران که شناخته شده هستند، سایر دانشگاه ها تفاوت چندانی ندارند.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - سهند sahand - 26-09-2018

سلام.من تازه عضو سایت شدم.
یه سوال داشتم.من ارشد مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی رو دارم.با معدل لیسانس ۱۴.۷۶ از دانشگاه دولتی یاسوج و معدل ۱۸.۸۹ ارشد از دانشگاه خواجه نصیر تهران.مدرک آیلتس ۸ دارم و مدرک زبان b2 آلمانی رو هم دارم و دو تا مقاله isi هم دارم و سه تا هم ژورنال های داخلی.(آزمون زبان gre رو ندادم ولی میدونم نمره خوبی میتونم ازش بگیرم)
با این رزومه چقدر شانس گرفتن فاند از آمریکا یا کانادا یا آلمان رو دارم؟۵

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - automotive - 26-09-2018

(26-09-2018, 10:01 AM)سهند sahand نوشته: سلام.من تازه عضو سایت شدم.
یه سوال داشتم.من ارشد مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی رو دارم.با معدل لیسانس ۱۴.۷۶ از دانشگاه دولتی یاسوج و معدل ۱۸.۸۹ ارشد از دانشگاه خواجه نصیر تهران.مدرک آیلتس ۸ دارم و مدرک زبان b2 آلمانی رو هم دارم و دو تا مقاله isi هم دارم و سه تا هم ژورنال های داخلی.(آزمون زبان gre رو ندادم ولی میدونم نمره خوبی میتونم ازش بگیرم)

سلام
معدل کارشناسی شما زیر 15 است پس نمیتوانید در تعدادی از دانشگاه ها اپلای کنید.
برای کانادا نیز به دلیل اهمیت به معدل فکر نمیکنم جایگاه خاصی داشته باشید اما حتما توجه داشته باشید که با اساتید کانادا مکاتبه کنید و اگر آنها شما را به عنوان دانشجو پذیرفتند و دانشگاه نیز شرط معدل مدرک قبلی نداشت، سپس اپلای کنید.

برای آمریکا شانس مناسبی دارید (به جز بحث معدل که اعلام شد) و اگر با هزینه های اپلای و ویزای آمریکا مشکلی ندارید حتما مکاتبه و اپلای کنید.
برای آلمان به نظر من احتمال پذیرش شما بسیار مناسب خواهد بود، فقط توجه داشته باشید که وقت سفارت آلمان 1 ساله است پس اگر مشکل سربازی دارید شاید به مشکلاتی برخورد کنید.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - butterfly - 26-09-2018

(26-09-2018, 10:01 AM)سهند sahand نوشته: سلام.من تازه عضو سایت شدم.

من یک نکته رو خاطر نشان می کنم که مینیمم معدل دانشگاه ها باهم متفاوته و معدل ایشون هم تو اکثر دانشگاه های کانادا مینیمم لازم رو داره. ( معادل معدلشون برای ایران برای لیسانس 14 است اغلب.) 

به نظرم با توجه به نمره خوب آیلتس و همین طور مقالات و معدل خوب ارشد حتما شانس پذیرش دارید. شروع به مکاتبه با استادها کنید. برای آمریکا داشتن نمره GRE هم لازمه.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - مهمان - 27-09-2018

(26-09-2018, 04:16 PM)automotive نوشته: سلام
معدل کارشناسی شما زیر 15 است پس نمیتوانید در تعدادی از دانشگاه ها اپلای کنید.
برای کانادا نیز به دلیل اهمیت به معدل فکر نمیکنم جایگاه خاصی داشته باشید اما حتما توجه داشته باشید که با اساتید کانادا مکاتبه کنید و اگر آنها شما را به عنوان دانشجو پذیرفتند و دانشگاه نیز شرط معدل مدرک قبلی نداشت، سپس اپلای کنید.

برای آمریکا شانس مناسبی دارید (به جز بحث معدل که اعلام شد) و اگر با هزینه های اپلای و ویزای آمریکا مشکلی ندارید حتما مکاتبه و اپلای کنید.
برای آلمان به نظر من احتمال پذیرش شما بسیار مناسب خواهد بود، فقط توجه داشته باشید که وقت سفارت آلمان 1 ساله است پس اگر مشکل سربازی دارید شاید به مشکلاتی برخورد کنید.

سلام، ببخشيد منظورتون از اينكه وقت سفارت آلمان يك ساله هست چيه؟

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - سهند sahand - 27-09-2018

(27-09-2018, 10:40 AM) نوشته: سلام، ببخشيد منظورتون از اينكه وقت سفارت آلمان يك ساله هست چيه؟

بخاطر حجم زیاد درخواست ها برای گرفتن وقت سفارت آلمان الان اگه بخواید برای آلمان وقت سفارت بگیرید بهتون وقت برای یک سال تا دو سال آینده رو میده

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - automotive - 27-09-2018

(27-09-2018, 10:40 AM) نوشته: سلام، ببخشيد منظورتون از اينكه وقت سفارت آلمان يك ساله هست چيه؟

سلام
یعنی اگر مهر 97 از سفارت آلمان وقت بگیرید، مهر 98 به شما وقت می‌دهد.دقیقا یک سال باید منتظر بمانید.
 در حالی که سایر کشورها با فاصله‌های بعضا کوتاه (چند روزه) تا نهایتا یک یا دو ماه پس از درخواست وقت سفارت، وقت می‌دهند که شما در بازه‌ی 6 ماهه از اپلای تا شروع ترم ویزای خود را به موقع دریافت کنید و بتوانید بدون مشکل تحصیل خود را در آن کشور شروع کنید.

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - giga - 09-10-2018

سلام  .  این ایمیل رو یکی از استاد ها در جواب من داده:

Thank you for your email.
Certainly should you be admitted here you would be most
welcome to conduct research with Microsystems Laboratory
researchers especially if you are interested in control of
signals for excitation of deep brain stimulation. Unfortunately
 we do not have funding for newly admitted students.
The Department does have a very limited number of GTA
positions though there are a large number of students seeking them.
 Good luck in your studies,
منظورش از جمله
Certainly should you be admitted here you would be most
welcome to conduct research with
چی هست؟؟ یعنی من رو می خواد به شر انجام کار در زمینه مد نظر خودش؟؟