آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - PeymanSa - 11-12-2015

سلام دوستان

راستش میخاستم بدونم با شرایط زیر اصلا برم سمت GRE که بعدش اپلای کنم ؟

معدل لیسانس - 13.50 غیر انتفاعی

معدل ارشد - 16 دانشگاه تاپ تو ایتالیا

یک مقاله ISI.

دو حضور در کنفرانس در اروپا با Certificate -(یک review هم ارائه دادم تو یکیشون)

IELTS 7

آیا برای رنک های پرت تر شانس فاند دارم با توجه به معدل پایین کارشناسی

با سپاس

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - llvll.asoud - 11-12-2015

سلام خدمت همه دوستان. بنده سال اول ارشد مهندسی پزشکی هستم.کارشناسی مهندسی برق مخابرات دانشگاه ارومیه بودم با معدل 14.23 فارغ التحصیل شدم. پایه زبان متوسط به بالا دارم ولی در لیسنینگ و اسپیکینگ ضعیف هستم. برای اینکه رزومه خودمو قویتر کنم تصمیم دارم GRE SUBJECT MATCHEMATICS شرکت کنم. سوالی که دارم اینه با توجه به اینکه میخوام سه تا آزمون GRE general و subject و TOEFL بدم. میخواستم بدونم بازه های امتحانی که انتخاب میکنم به چه صورت باشه. زمان برگزاری هر آزمون در سال چه زمانهایی هستن و اینکه آیا بهتر هستش که GRE Subject رو تا آخر تابستون بدم و تافل و GRE general رو نگه دارم سال 2017 زمستان یا  بهار 2017

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 11-12-2015

(11-12-2015, 04:01 AM)PeymanSa نوشته: سلام دوستان

راستش میخاستم بدونم با شرایط زیر اصلا برم سمت GRE که بعدش اپلای کنم ؟

معدل لیسانس - 13.50 غیر انتفاعی

معدل ارشد - 16 دانشگاه تاپ تو ایتالیا

یک مقاله ISI.

دو حضور در کنفرانس در اروپا با Certificate -(یک review هم ارائه دادم تو یکیشون)

IELTS 7

آیا برای رنک های پرت تر شانس فاند دارم با توجه به معدل پایین کارشناسی

با سپاس

درود

مساله پرت بودن و اینا نیست. همیشه اینطور هم نیست که دانشگاه چون پرت هست پس احتمال فاند دادن نسبت به دانشگاه بهتر برای رزومه پایین تر بیشتره.
ببینید کلا در دوره دکترا میتونید دانشگاهی پدا کنید در آمریکا که بتونید مفت دکترا بگیرید!! در ارشد هم زرنگ باشید اونم میشه حتی!
به نظر من بله وقت بذارید ولی باید واقعا زیاد وقت بذارید شاید بالای 320 یا حتی 325 باشه به خصوص کوانت دیگه کم کم ش168. اگر میتونید این کار رو بکنید وگرنه نمیخواید اذیت شید بهتره به همون اروپا فکر کنید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - PeymanSa - 11-12-2015

(11-12-2015, 03:14 PM)Torkan نوشته: درود

مساله پرت بودن و اینا نیست. همیشه اینطور هم نیست که دانشگاه چون پرت هست پس احتمال فاند دادن نسبت به دانشگاه بهتر برای رزومه پایین تر بیشتره.
ببینید کلا در دوره دکترا میتونید دانشگاهی پدا کنید در آمریکا که بتونید مفت دکترا بگیرید!! در ارشد هم زرنگ باشید اونم میشه حتی!
به نظر من بله وقت بذارید ولی باید واقعا زیاد وقت بذارید شاید بالای 320 یا حتی 325 باشه به خصوص کوانت دیگه کم کم ش168. اگر میتونید این کار رو بکنید وگرنه نمیخواید اذیت شید بهتره به همون اروپا فکر کنید.

بااحترام،
ترکان

مرسی آقای ترکان که وقت میزارین واسه همه ... من تلاشم همینه که فرمودید..چون احساس میکنم فقط با GRE بالا شانسش ممکنه باشه.

با سپاس از شما

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - مهمان - 11-12-2015

با سلام خسته نباشید
من لیسانس مکانیک از دانشگاه ارومیه رو دارم با معدل 16.10
فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر رو دارم با معدل 14.23 که البته متاسفانه آموزش محور بودم و پایان نامه ندادم
اما تو چند تا کنفرانس داخلی مقاله دادم . یه دونه مقاله داخلی هم دارم و یه پهبادم طراحی کردم که تو کشور اول شد
تافلم دارم و زبانمم خوبه
با این شرایط میتونم به گرفتن فاند از آمریکا امیدوار باشم ؟اگه آره تو دانشگاه هایی با چه رتبه ای میتونم پذیرش بگیرم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Andre - 11-12-2015

(11-12-2015, 08:39 PM)مهمان نوشته: با سلام خسته نباشید
من لیسانس مکانیک از دانشگاه ارومیه رو دارم با معدل 16.10
فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر رو دارم با معدل 14.23 که البته متاسفانه آموزش محور بودم و پایان نامه ندادم
اما تو چند تا کنفرانس داخلی مقاله دادم . یه دونه مقاله داخلی هم دارم و یه پهبادم طراحی کردم که تو کشور اول شد
تافلم دارم و زبانمم خوبه
با این شرایط میتونم به گرفتن فاند از آمریکا امیدوار باشم ؟اگه آره تو دانشگاه هایی با چه رتبه ای میتونم پذیرش بگیرم؟

بدون پایان نامه خیلی کارتون سخت خواهد شد. دستکم سعی کنید چند مقاله رو به نتیجه مطلوب برسونید تا حساسیتی روی این مورد نباشه. بسیاری از دانشگاههای مطرح به ریز نمرات شما اهمیت میدن. حتی واحد هایی که در دوره دکتری خواهید گذراند بر اساس اونا تنظیم میشه. پایان نامه نشون میده که شما قابلیت اینو دارید که برای مقطع بالاتر هم یک پایان نامه انجام بدید. همچنان در شرایط فعلی شما باید به فکر مقاله باشید که حساسیت رو پایین بیارید.

بله با GRE و TOEFL مناسب شانس خوبی هواهید داشت. به فکر رتبه هم نباشید. خیلی فاکتورها مهمتر از رتبه وجود داره که میتونه بر آینده شما تأثیر گذار باشه. رتبه به تنهایی بیشتر به کار رشته هایی مثل MBA میاد که نه پایان نامه انجام میدن و نه کار پژوهشی چشمگیر. اونجا ملاک همانه. ولی در رشته شما مجموع رتبه دانشگاه، کار علمی و نمرات رزومه تحصیل شما رو خواهد ساخت. همیشه در دانشگاههایی با رتبه بالاتر اساتید بهتر وجود ندارند. ممکنه دانشگاه با رتبه 100 از دانشگاه رتبه 30 در یک رشته خاص اساتید بهتری داشته باشه.

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ali_derakhshan - 13-12-2015

سلامی دوباره خدمت دوستان، خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که دوستان تا به الان کردن. من میخوساتم شانسم رو برای دانشگاه های کالیفرنیا امتحان کنم، ولی چون رقابت برای دانشگاه های کالیفرنیا خیلی بالاست، میخواستم ریکام هام رو حروم نکنم اگه شانس ندارم، ممنون میشم دوستان در مورد شانس پذیرش دکتری با فاند برای مجموعه کالیفرنیا در مورد این رزومه یه نظر بدن:
1-برق-مخابرات-کارشناسی(ترم 7)
2-امیرکبیر
3-معدل 17.6
4-تافل : 107 (R28 L29 W29 S21)
GRE: 316 Q164 V152 تازه دادم هنوز نمره رایتینگ نیومده - تخمین : 4
5-مقاله ندارم-یک ترم TA
6-دو تا توصیه نامه خیلی خوب دارم و بقیه معمولی
پذیرش PhD حتما با فاند مد نظرم هست(RA یا TA)

دانشگاه های UC Irvine, UC Davis, UC Santa Cruz, UC Riverside مد نظرم هست که بیشتر به رزومم میخوره. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Matinking - 13-12-2015

(13-12-2015, 10:58 AM)ali_derakhshan نوشته: سلامی دوباره خدمت دوستان، خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که دوستان تا به الان کردن. من میخوساتم شانسم رو برای دانشگاه های کالیفرنیا امتحان کنم، ولی چون رقابت برای دانشگاه های کالیفرنیا خیلی بالاست، میخواستم ریکام هام رو حروم نکنم اگه شانس ندارم، ممنون میشم دوستان در مورد شانس پذیرش دکتری با فاند برای مجموعه کالیفرنیا در مورد این رزومه یه نظر بدن:
2-امیرکبیر
3-معدل 17.6
5-مقاله ندارم-یک ترم TA

دانشگاه های UC Irvine, UC Davis, UC Santa Cruz, UC Riverside مد نظرم هست که بیشتر به رزومم میخوره. 

سلام

با این رزومه (که بدون سابقه تحقیقاتی هست) شاید شانس بالایی برای direct phd نداشته باشید.. ولی پذیرش master محتمل هست... که در نتیجه fund تضمین شده نخواهد بود...
توصیه می کنم علاوه بر لیست مدنظرتون حتما دانشگاه های دیگه رو هم در نظر داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 13-12-2015

(13-12-2015, 10:58 AM)ali_derakhshan نوشته: سلامی دوباره خدمت دوستان، خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که دوستان تا به الان کردن. من میخوساتم شانسم رو برای دانشگاه های کالیفرنیا امتحان کنم، ولی چون رقابت برای دانشگاه های کالیفرنیا خیلی بالاست، میخواستم ریکام هام رو حروم نکنم اگه شانس ندارم، ممنون میشم دوستان در مورد شانس پذیرش دکتری با فاند برای مجموعه کالیفرنیا در مورد این رزومه یه نظر بدن:
2-امیرکبیر
3-معدل 17.6
5-مقاله ندارم-یک ترم TA

درود

دوست عزیز direct phd سابقه تحقیقاتی نمیخواد. شما معدلتون بالا باشه با gre کافیه براتون. خودتون رو محدود به کالیفرنیا هم نکنید.
رزومتون خوبه و من مطمین هستم شما میتونید فول فاند بشید. از دانشگاههای رنک مختلف اپلای کنید. من خودم تخمین میزنم از رنکهای 40 تا 60 میتونید به راحتی فول فاند بشید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - raminz - 16-12-2015

رشته لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی عمران - دانشگاه شیراز - 14.85 (2.85/4)
رشته فوق لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی زلزله - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - 17.53 (3.91/4)
نمره زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک مهارت ها: 111 (R:28 - L:30 - S:24 - W:29)
نمره GRE به تفکیک مهارت ها: 321 (Q:170 - V:151 - AW:4)
تعداد مقالات ژورنالی: یک مقاله ISI چاپ شده - یک مقاله غیر ISI چاپ شده - سه مقاله ISI که Under Review هستند.
تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 2 مقاله کنفرانس بین المللی
رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای: مهندسی زلزله یا ژئوتکنیک - دکتری
کشور و دانشگاه های مورد نظر برای اپلای: آمریکا - دانشگاه های رنک حدود 15 تا 70 مثل V Tech - UCSD - UC, Irvine - Johns Hokins - Buffalo(SUNNY) - USC -North Western - Oregan State Uni - Uni of New Mexico - Notre Dame
نکات برجسته رزومه: سابقه TA
میزان فاند مورد نظر: فول فاند

خوشحال میشم نظرتون رو بگید. ممنون