آکادمیا کافه
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Matinking - 02-11-2016

(02-11-2016, 12:32 AM)dialectician نوشته: سلام، من دانشنام ام و به تازگی دریافت کردم و متوجه شدم که هیچ معدلی روش قید نشده. این مشگل ساز نمی شه به تظر شما؟
سپاسگزارم.

روی خیلی از دانش نامه ها اثری از معدل نیست...
جای معدل اساسا در ریزنمرات هست...

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - PeymanSa - 26-11-2016

سلام...اینکه دانشگاهها ی مورد نظر ذکر میکنن مدارک مستقیما" و مهر و موم شده ی دانشگاه مبدا باشه..از اونجایی که من کارشناسی رو در یک دانشگاه کوچک خوندم و الانم دسترسیم بهش محدود هست، چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟ کیس های اینچنینی چطور اپلیکیشن رو پیش می برند؟ برای ارشدم اوکیه فرستادنش...

با سپاس

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - raminz - 26-11-2016

(26-11-2016, 04:09 AM)PeymanSa نوشته: سلام...اینکه دانشگاهها ی مورد نظر ذکر میکنن مدارک مستقیما" و مهر و موم شده ی دانشگاه مبدا باشه..از اونجایی که من کارشناسی رو در یک دانشگاه کوچک خوندم و الانم دسترسیم بهش محدود هست، چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟ کیس های اینچنینی چطور اپلیکیشن رو پیش می برند؟ برای ارشدم اوکیه فرستادنش...

با سپاس

سلام،

خب ترجیحاً بهتره همون کاری ازتون خواسته شده رو انجام بدید ولی اگر اصلاً چاره ای ندارید این کاری که میگم رو امتحان کن.

ببین منم پارسال همین مشکل رو داشتم. دانشگاه لیسانسم گیر داده بود که مدارکت اگه مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نداشته باشه تو پاکت نمیزاریم. منم چون دیگه وقت نداشتم رفتم یه پاکت خریدم بردم همون دارالترجمه ای که مدارکم رو ترجمه کرده بود. مدارک رو گذاشتم تو پاکت و دادم روش مهر مترجم زد چند جا. بعد روش چسب زد و یه جورایی حالت رسمی پیدا کرد! من برای 2 تا دانشگاه این رو فرستادم و جفتشون هم قبول کردن. البته ریسکیه ها! ممکنه گیر بدن بهت ولی خب اینم یه راهیه.

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - venus89 - 03-12-2016

سلام
من برای مقطع فئق لیسانس دانشگاه دانمارک میخوام اپلای کنم و برای ارسال ریز نمرات این مطلب رو نوشته:
you do not have to enclose descriptions of all the courses that you have completed in your Bachelor’s programme. In your application, it is important that you provide documentation on how you live up to the admission criteria for the MSc. Students thus often copy-paste specific course descriptions (including the official course number that will be visible on their Bachelor transcript as well) from their home university website, to highlight how the courses make them qualified for the programme. You may also, in this connection, choose to upload the bibliography for this particular course or courses. The information forwarded must be in English.
بنابراین من لازم نیست تمام نمراتم رو ارسال کنم و فقط اون درسهای اصلی مرتبط با رشته فوق لیسانسی که میخوام برم باید ترجمه بشه. حالا میخواستم بدونم که چجور داکیومنتی باید آماده کنم که فقط شامل بعضی درسها باشه و ترجمه معتبر و رسمی باشه؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Matinking - 03-12-2016

(03-12-2016, 03:44 PM)venus89 نوشته: سلام
من برای مقطع فئق لیسانس دانشگاه دانمارک میخوام اپلای کنم و برای ارسال ریز نمرات این مطلب رو نوشته:
you do not have to enclose descriptions of all the courses that you have completed in your Bachelor’s programme. In your application, it is important that you provide documentation on how you live up to the admission criteria for the MSc. Students thus often copy-paste specific course descriptions (including the official course number that will be visible on their Bachelor transcript as well) from their home university website, to highlight how the courses make them qualified for the programme. You may also, in this connection, choose to upload the bibliography for this particular course or courses. The information forwarded must be in English.
بنابراین من لازم نیست تمام نمراتم رو ارسال کنم و فقط اون درسهای اصلی مرتبط با رشته فوق لیسانسی که میخوام برم باید ترجمه بشه. حالا میخواستم بدونم که چجور داکیومنتی باید آماده کنم که فقط شامل بعضی درسها باشه و ترجمه معتبر و رسمی باشه؟

- خیر... از اونجایی که یکی از مینیمم های پذیرش همیشه اثبات این هست که تعداد کمینه واحدی رو گذروندید، قاعدتا باید کل نمراتتون رو گزارش کنید...

- ترجمه course description... توصیه می کنم به این تایپک سری بزنید...

(03-12-2016, 03:53 PM)Matinking نوشته: - خیر... از اونجایی که یکی از مینیمم های پذیرش همیشه اثبات این هست که تعداد کمینه واحدی رو گذروندید، قاعدتا باید کل نمراتتون رو گزارش کنید...

خوب اثبات این که تعداد کمینه ی واحد رو گذروندم که همون ترجمه ی مدرک لیسانسم این رو ثابت میکنه. اما برای ارسال ریز نمرات، اینجوری که من فهمیدم فقط نمرات دروس مربوط به رشته اصلی باید گزارش بشه. من میخوام بدونم که چطوری فقط تعدادی از نمرات میتونه ترجمه ی رسمی بشه؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Matinking - 03-12-2016

(03-12-2016, 04:01 PM)venus89 نوشته: خوب اثبات این که تعداد کمینه ی واحد رو گذروندم که همون ترجمه ی مدرک لیسانسم این رو ثابت میکنه. اما برای ارسال ریز نمرات، اینجوری که من فهمیدم فقط نمرات دروس مربوط به رشته اصلی باید گزارش بشه. من میخوام بدونم که چطوری فقط تعدادی از نمرات میتونه ترجمه ی رسمی بشه؟

عرض کردم که "اشتباه فهمیدید" و "کل ریزنمرات باید ترجمه و براشون ارسال بشه"...
نشون به اون نشون که:

1- هیچ مترجمی هیچ سندی رو تکه تکه ترجمه نمی کنه...

2- هیچ تعریف موثقی وجود نداره که براساس اون تصمیم بگیرید کدوم دروس برای دانشگاه مقصد مهم اند و کدوم ها نیستند...

و مهمتر از همه اینکه ترجمه لیسانتستون از باب کیفیت و کمیت دروس چیزی رو ثابت نمی کنه... این ترجمه میگه بعد از n سال یک مدرک گرفتید... حالا اینکه در این سال ها چه می کردید و چی می خوندید همه و همه از ریزنمرات مشخص میشه...

(03-12-2016, 03:53 PM)Matinking نوشته: - خیر... از اونجایی که یکی از مینیمم های پذیرش همیشه اثبات این هست که تعداد کمینه واحدی رو گذروندید، قاعدتا باید کل نمراتتون رو گزارش کنید...

خوب اثبات تعداد کمینه ی واحد گذرانده شده که همون دانشنامه لیسانسم هست. اما برای ریز نمرات اینطور به نظر میرسه که فقط باید نمرات مربوط به رشته مورد نظرم رو ترجمه رسمی کنم و بفرستم . میخواستم بدونم فرمت ترجمه رسمی برخی از نمرات ( و نه تمام آن ها) به چه صورت هست

(03-12-2016, 04:36 PM)Matinking نوشته: عرض کردم که "اشتباه فهمیدید" و "کل ریزنمرات باید ترجمه و براشون ارسال بشه"...
نشون به اون نشون که:

1- هیچ مترجمی هیچ سندی رو تکه تکه ترجمه نمی کنه...

2- هیچ تعریف موثقی وجود نداره که براساس اون تصمیم بگیرید کدوم دروس برای دانشگاه مقصد مهم اند و کدوم ها نیستند...

و مهمتر از همه اینکه ترجمه لیسانتستون از باب کیفیت و کمیت دروس چیزی رو ثابت نمی کنه... این ترجمه میگه بعد از n سال یک مدرک گرفتید... حالا اینکه در این سال ها چه می کردید و چی می خوندید همه و همه از ریزنمرات مشخص میشه...
خیلی ممنون از اینکه وقت میگذارید و پاسخ میدید
ببینید دروس لازم مرتبط رو خودش توضیح داده به این صورت:
In your Bachelor's degree you must have accumulated
  • at least 120 ECTS credits in chemical and/or biological disciplines.
  • at least 15 ECTS credits in biochemistry and/or molecular biology and/or microbiology.
  • at least 15 ECTS credits in chemistry subjects, of which at least 7.5 ECTS credits must be in organic chemistry.
     خوب مثلا در اینصورت دروسی مثل فیزیک و ریاضی و دروس عمومی اصلا لازم نیست چون یک جای دیگه هم اشاره کرده: you do not have to enclose descriptions of all the courses that you have completed in your Bachelor’s programme. In your application, it is important that you provide documentation on how you live up to the admission criteria for the MSc in Pharmaceutical Sciences. Students thus often copy-paste specific course descriptions (including the official course number that will be visible on their Bachelor transcript as well) from their home university website, to highlight how the courses make them qualified for the programme. You may also, in this connection, choose to upload the bibliography for this particular course or courses. The information forwarded must be in English.

در حقیقت من درست فرمت این قسمتی رو قرمز رنگش کردم متوجه نشدم Smile

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Taheri - 07-01-2017

با درود و وقت بخیر
دوستان من ترم آخر کارشناسی هستم. ماه پیش درخواست ریزنمرات دادم و امروز به دستم رسیده. ریز نمرات من از ابتدای تحصیل دوره ی کارشناسی تا پایان ترم گذشته هست؛ یعنی این ترم که ترم آخر هست هنوز امتحاناتم تموم نشده. حالا سوال من این هست که در فرم ریزنمراتم فقط نمرات وارد شده و معدل کل درج نشده. میخوام مدارکم رو ترجمه کنم و برای دانشگاه آلمان بفرستم؛ درج نشدن معدل کل مشکل ایجاد میکنه؟ اگر مشکل ایجاد میکنه چه کاری باید انجام بدم که معدل کل رو هم بگیرم؟ چون ریز نمرات (فرم شماره 3) از طرف دانشگاه و سازمان مرکزی ارسال شده. 
ممنون میشم از پاسختون.