آکادمیا کافه
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا (/Thread-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 10-07-2018

(09-07-2018, 11:33 PM)Milad.M.M نوشته: سلام . ببخشید من سئوالی داشتم و اون اینکه آیا با فرمان مهاجرتی جدید ترامپ وضعیت کسانی که منتظر گرین کارت فامیلی (مشخصا خواهر) بودند چی میشه؟ آیا بعد از نزدیک ۱۵ سال با توجه به این شرایط میشه به دریافت گرین کارت امیدوار بود؟ پروسه صدور گرین کارت برای این افراد متوقف میشه ؟ ممنون

چیزی که من در مورد دوستان و آشنایان دیدم، پرونده‌ها تا مرحله آخر پیش می‌ره و حتی مصاحبه در محل سفارت هم انجام می‌شه، اما بعد از اون پرونده‌ها در مرحله بررسی بعدی برای مدت ۶ تا ۱۰ ماه گیر می‌کنه و متاسفانه تعداد زیادی در این مرحله ریجکت می‌شن. این مرحله در واقع مرحله دریافت ویزا مهاجرتی برای ورود به آمریکاست. افرادی هم البته هستند که در ماه‌های اخیر موفق به گرفتن ویزای مهاجرتی شده‌اند، اما تعدادشون زیاد نیست.

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - malool20 - 14-07-2018

(10-07-2018, 10:22 AM)Babak نوشته: چیزی که من در مورد دوستان و آشنایان دیدم، پرونده‌ها تا مرحله آخر پیش می‌ره و حتی مصاحبه در محل سفارت هم انجام می‌شه، اما بعد از اون پرونده‌ها در مرحله بررسی بعدی برای مدت ۶ تا ۱۰ ماه گیر می‌کنه و متاسفانه تعداد زیادی در این مرحله ریجکت می‌شن. این مرحله در واقع مرحله دریافت ویزا مهاجرتی برای ورود به آمریکاست. افرادی هم البته هستند که در ماه‌های اخیر موفق به گرفتن ویزای مهاجرتی شده‌اند، اما تعدادشون زیاد نیست.

هيچي ديگه كلا آب پاكيو ريختين رو دستمون كلا ما جماعت ايراني تو همه چيز بد بياريم.متاسفم براي خودم كه 13 سال از عمرمو منتظر اين بودم كه نوبتم بشه براي گرفتن ويزا كه حالام كه نزديكه صدام كنن اين داستان شده .....اي بابا

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Torkan - 14-07-2018

در چنین مواقعی فرد نباید منتظر چیزی باشه
این پروسه همیشه شانسی بوده یادم نمیره دوستم در دانمارک طبق قانونی قرار بود در صورت 2 روز کار اضافی کارت اقامت دایم دانمارک رو بگیره. فردا رفت سر کار چای داغ صبح مینوشید و طبق معمول رادیو روشن بود که گفت وزارت خارجه اعلام کرده اون قانون لغو شده و حتی عطف به ماسبق هم میشه!
تمام شد و رفت
و این دوستمون الان البته فنلانده ولی خب خودتون ببینید
بنابراین هیچ گاه نباید منتظر چیزی بود!

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - مهمان - 22-07-2018

سلام سوال من اینه که ایا با قوانین جدیدی که امریکا برای ۶ کشور وضع کرده ایا قانون اخذ ویزای پدر و مادر از طریق فرزندان سیتیزن لغو شده یا خیر ممنون از پاسخگوییتون

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 23-07-2018

(22-07-2018, 05:51 PM) نوشته: سلام سوال من اینه که ایا با قوانین جدیدی که امریکا برای ۶ کشور وضع کرده  ایا قانون اخذ ویزای پدر و مادر از طریق فرزندان سیتیزن لغو شده یا خیر ممنون از پاسخگوییتون

قانون لغو نشده، ولی بعد از دستورات جدید ترامپ گرفتن گرین کارت برای پدر و مادرها خیلی سخت شده و معمولا در مرحله آخر گیر می‌کنند و تقاضا رد می‌شه. برای توضیحات بیشتر این پست رو ببینید.

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - homayoun.v22 - 30-07-2018

سلام دوستان...من خواهرم سیتیزن امریکا هستن اگر بخوان برای پدر و مادرم اقدام کنن و تا یه سال دیگه نوبت سفارتشون بشه با توجه به این لایحه ترامپ ایا میشه وقت سفارتو عقب انداخت؟؟مثلا تا یک سال و نیم یا دو سال(یعنی از الان سه سال دیگه) عقب انداخت؟که تا اون زمان این اقا رفته باشه..چون میترسم تا یه مدت دیگه قوانین مهاجرتی تغییرکنه و اصلا دیگه نشه اقدام کرد.واینکه ایا واسه پر کردن فرمها حتما باید وکیل کاراشو انجام بده؟؟..خیلی ممنون

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 31-07-2018

(30-07-2018, 01:17 AM)kamyab22 نوشته: سلام دوستان...من خواهرم سیتیزن امریکا هستن اگر بخوان برای پدر و مادرم اقدام کنن و تا یه سال دیگه نوبت سفارتشون بشه با توجه به این لایحه ترامپ ایا میشه وقت سفارتو عقب انداخت؟؟مثلا تا یک سال و نیم یا دو سال(یعنی از الان سه سال دیگه) عقب انداخت؟که تا اون زمان این اقا رفته باشه..چون میترسم تا یه مدت دیگه قوانین مهاجرتی تغییرکنه و اصلا دیگه نشه اقدام کرد.واینکه ایا واسه پر کردن فرمها حتما باید وکیل کاراشو انجام بده؟؟..خیلی ممنون

مرحله اول اقدام برای پدر و مادر، ارسال فرم I-130 است. بعد پرونده برای NVC ارسال می‌شه که NVC به شما اطلاع می‌ده که وقت سفارت بگیرید. این مراحل حدود ۶ ماه تا یک سال زمان می‌بره. اگر درست خاطرم باشه، بعد از این مرحله، پرونده مهاجرتی یک سال فرصت داره که به نتیجه برسه. در نتیجه وقتی به این مرحله برسه شما نمی‌تونید وقت سفارت رو دو سال بعد بگیرید.

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - farper - 06-09-2018

با سلام خدمت دوستان عزیز،
من و همسرم تقریبا یک ماه پیش ازدواج کردیم. بنده گرین کارت دارم ولی برای اقدام برای همسرم چند تا سوال دارم:
۱﴾ آیا در زمان اقدام بنده باید در آمریکا باشم؟ ﴿من در حال حاضر در ایتالیا مشغول به تحصیل هستم و re-entry permit گرفتم و تا سال بعد قصد مسافرت به آمریکا رو ندارم.﴾
۲﴾ برای پر کردن فرم ها با توجه به اینکه ایشون ایران هستن و من ایتالیا در قسمت آدرس کجا رو باید بنویسیم؟ ایران، ایتالیا یا یک آدرس در آمریکا؟

پیشاپیش از راهنمایی های شما عزیزان کمال تشکر را دارم.

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - مهمان - 04-10-2018

سلام فاطمه هستم من حدود شش سال بایک شهروند آمریکایی که گرین کارت داره ازدواج کردم وهمسرم تمام مراحل که برای ازدواج لازم هست انجام دادیم وشماره پرونده دادیم به وکیلمون وبیشتراز شش ماه است که جواب نگرفتیم اینکه آنقدر دیر شده وکلا انگار کارمون گیر کرده میخواستم ببینم مشکل از کجاست اگر میشه یه جوابی به ما بدین من وهمسرم دیگه خسته شدیم وهمدیگرم چند بار همدیگرو دیدیم خواهش میکنم اگر میشه جواب مارو بدین من هرموقع پیگیری کردم میگن با خاطر شرایطی که آقای ترامپ با ایران داره خواهش می کنم جواب مارو بدین ممنون

RE: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 04-10-2018

من یه مقدار گیج شدم که شما شش ساله ازدواج کردید، اما شش ماه پیش برای گرین‌کارت اقدام کردید؟ چرا این همه صبر کردید و در این مدت با ایشون زندگی می‌کردید یا خیر؟ شاید این مساله هم باعث طولانی‌تر شدن پروسه شده باشه. به هر حال، همون طور که شنیدید اگر در حال حاضر خارج از آمریکا هستید، گرفتن گرین کارت سخت شده و نسبت به گذشته زمان بیشتری طول می‌کشه.