![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) |
RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 04-09-2013 (04-09-2013, 12:18 PM)'nanock' نوشته: با سلام اگر میخواید با دادن پول ازاد کنید و مشکل سربازی حله شما دقیقا این کار رو میکنید:
اول تمام مدارک رو ازاد میکنید بله هر دو لازمه واسه دکترا بعد میبینید دانشگاه کارنامه onofficial قبول میکنه یا نه اگه این طوری هستش بدین مترجم مهر معمولی خودش رو بزنه و ترجمه غیر رسمی بکنه وگرنه بهتره بدین سایت وزارت علوم مهر و ...بکنه برگردونه بعد ببرین ترجمه رسمی(تمام مهرها میخوره روش) بکنین یه دفعه و راحت شین اونایی که official میخوان باید یا دانشگاه کارنامه انگلیسی بده یا شما ترجمه میکنین میذارین تو پاکت دانشگاه من دومی رو پیشنهاد میکنم چون بلاخره لازم دارین رسمی رو سیستم تایید هم دوستان میگن پیچیدس!! با احترام RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - fateme98 - 04-09-2013 سلام ببخشید من تازه فارغ التحصیل رشته مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه ازاد مشهد شدم با معدل 16.27 ایا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های اوتاوا رو دارم؟ در حال یادگیری زبان هستم ایا شانس گرفتن فاند رو دارم؟ حدودا ترمی چقدر هزینش میشه؟ با تشکر RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - shahrsaz - 06-09-2013 من دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه تهران هستم. معدلم 17.20 و ترم آخرم و 6 ماه سابقه کار تو رشته ام دارم.. با نمره 7 آیلتس.. برای دانشگاه تورنتو و ریرسون میخوام اپلای کنم به نظرتون امیدی هست؟ و اینکه جدیدا شنیدم برای ویزای دانشجویی کانادا خیلی سخت میگیره به نظر شما امکانش هست؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Torkan - 06-09-2013 دوست من زیاد با رشته شما اشنا نیستم ولی تورنتو خیلی بعیده شما امتحان بکن اگه هزینه واسه مهم نیست ولی فک نکنم با نمره خالی پذیرش بدن بهتون مثلا مقاله هم میخواد و شاید حتی استاد هم باید پیدا کنین مثلا ویزا اصلا مهم نیست واسه رشته هایی که حساس نیستن بی دلیل ویزا رو ریجکت نمیکنن بله کلا همه چی واسه ما سخته با احترام RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - goli 89 - 09-09-2013 سلام من لیسانس کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل کل 15.30 هستم ضمنا 1 سال سابقه کار در مدرسه راهنمایی دارم (تدریس کامپیوتر) می خواستم بدونم آیا شانس پذیرش برای ارشد از دانشگاه های کانادا بصورت فول فاند یا نصفه فاند دارم (درصورتی که نمره زبان آیلس خوبی بیارم) ؟ و اینکه میشه راهنمایی کنید کدام دانشگاه های کانادا به وضعیت من نزدیک تره اگر کانادا مناسب نیست برای کدام کشور و دانشگاه هایی اقدام کنم بهتره ؟ ممنون RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 09-09-2013 (09-09-2013, 02:25 PM)'goli 89' نوشته: سلام دروود بر شما دوست عزیز.
دانشگاهای کانادا عموماً شرط معدل دارن و برای دانشجویان ازاد حداقل 16 و سراسری 15 رو دیدم البته شما با ایلتس بالای 7 شانس خواهی داشت اما به نظر شما بدون نمره زبان و با این معدل و نداشتن کارهای پژوهشی میشه فاند گرفت؟!!! هر چند که فرایند اقدام در هر کشوری شانسی است اما من یه مثال بزنم : یکی از دوستانم کامپیوتر شهید چمران اهواز (سراسری) با معدل 15.50 و ایلتس 7.5 و 2 مقاله و چند گواهی بین المللی در زمینه ccna , برنامه نویسی تونست سالی 15000 دلار از دانشگاه ساسکاچوان برای فوق فاند بگیره. شما هم رزومه ات رو قوی کن و امیدوار باش. ازاد اندیش باشی [برش] دریافت ریزنمرات و دانشنامه از دانشگاه آزاد - amir.sanaat - 11-09-2013 سلام من دانشجوی لیسانس هستم و دو ترم دیگه درسم رو تموم میکنم از طرفی مشمول سربازی هم هستم اگر برای یک دانشگاه اقدام کنم اونا ازم چه مدارکی میخوان و چجوری میشه با اینکه مشمول هستم از دانشگاه اون مدارک رو طلب کنم RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 11-09-2013 دوست من ببینید دانشگاه از شما ترجمه رسمی میخواد یا نه اگه اینطوری هستش باید ریزنمراتتون رو با پول ازاد کنید (البته اگه رایگان درس میخونید)فقط ریزنمره رو میدن بهتون واسه ترجمه بعد میبرین واسه تایید و ترجمه وگرنه اگه دانشگاه مقصد غیر رسمی هم قبول کنه که یکم بعیده (البته میشه ها باید با مقصد صحبت کنید)اون موقع همون ریزنمره معمولی رو بدین ترجمه غیر رسمی و بفرستین سایر موارد تا سربازی مشخص نشه معلوم نیس بااحترام RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - MaMi - 11-09-2013 (11-09-2013, 04:10 AM)'amir.sanaat' نوشته: سلام دوست من، شما وقتی مشمول هستید، نمیتونید ریزنمرات رسمی دریافت کنید (برای دریافت ریزنمرات رسمی باید کارت پایان خدمت/معافیت/برگه سبز اعزام بدون غیبت/برگه اشتغال به خدمت از یگان خدمتی داشته باشید) ولی اکثر دانشگاه ها (امریکا و کانادا) قبول میکنند که شما با ریزنمرات غیررسمی برای پذیرش اقدام کرده و بعد از پذیرفته شدن و در زمان ثبت نام، ریزنمرات رسمی رو براشون ارسال کنید. اگر دانشگاه شما یکی از دانشگاه های تهران، شریف، امیرکبیر، شیراز و اگر اشتباه نکنم، صنعتی اصفهان باشه، میتونید درخواست ریزنمرات لاتین غیررسمی بدید (مراحل دریافت رو از آموزش دانشگاه سوال کنید) و اون ریزنمرات رو برای دانشگاه های مقصد (در مرحله بررسی پرونده و اصطلاحا Application تون) ارسال کنید.
RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 11-09-2013 ظاهرا دوست بالایی مون amirsanaat تو دانشگاه ازاد درس میخونن البته اگه یه نفر از دانشگاههایی که دوستمون جناب Mami گفتن نباشه میتون به صورت غیر رسمی ببره ترجمه ریزنمرات رو و بعد اگه دانشگاه مقصد official خواسته همون رو بذاره تو پاکت دانشگاه و کارش رو راه بندازه ولی اگر دانشگاه قبول نکرد که اون وقت باید راه دیگه ای رو انتخاب کنه در ضمن بنده هم گفتم تا وضعیت سربازی مشخص نباشه چیزی رو رسمی نمیدن با احترام |