![]() |
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) |
RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - aminmoh - 17-10-2016 دوستان وقت بخیر. بعد از اینکه از فرجه یک ساله بعد از فارغ التحصیلی استفاده و دفترچه اعزام ارسال کردیم. اگر در بازه زمانی تا تاریخ اعزام پذیرش بگیرم، برای بحث ویزا و معافیت تحصیلی برای مقطع بعدی مشکلی پیش نمیاد؟!حتما باید توی همون یک سال فرجه درخواست معافیت تحصیلی بدیم؟!ممکنه پذیرشت توی اون یک سال اکی نشه، که بتونی معافیت بگیری! ممنون. RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 17-10-2016 (17-10-2016, 01:18 PM)aminmoh نوشته: دوستان وقت بخیر. بعد از اینکه از فرجه یک ساله بعد از فارغ التحصیلی استفاده و دفترچه اعزام ارسال کردیم. اگر در بازه زمانی تا تاریخ اعزام پذیرش بگیرم، برای بحث ویزا و معافیت تحصیلی برای مقطع بعدی مشکلی پیش نمیاد؟!حتما باید توی همون یک سال فرجه درخواست معافیت تحصیلی بدیم؟!ممکنه پذیرشت توی اون یک سال اکی نشه، که بتونی معافیت بگیری! درود شرظ خروج از کشور برای تحصیل و به دنبال اون معافیت تحصیلی فقط در صورت نداشتن غیبت میسر خواهد بود بقیه مراتب به عهده نظام وظیفه میبتشد که برای شما معافیت از تحصیل مجدد ارسال کند و از اون سیستم باید پیگیر باشید موفق باشید RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 21-11-2016 سلام به همگی یک سوال خیلی مهم لطفا اگر ممکنه سریع راهنمایی کنید من دوره کارشناسی ناپیوسته بودم که بدلیل برخی اتفاقات 9 ترم طول کشید از تمام سنواتهای مجاز و ارفاقی استفاده کردم و چند واحد برام موند که نظام وظیفه بهم یه برگه داد که نوشته بود از تمام سنواتها استفاده شده و وارد دوره معرفی یکساله شدم تا واحدهای باقی مونده رو پاس کنم. مهلت معرفیم تا 31 بهمن 95 زده بود که ینی هنوز حدود 3ماه وقت دارم. من مرداد فارغ التحصیل شدم و نتایج کنکور ارشد اومد که دانشگاه امیرکبیر ارشد قبول شدم حالا که رفتم دنبال معافیت تحصیلی میگن چون وارد دوره معرفی شدی بهت معافیت تحصیلی نمیدن و تا پایان خدمت یا معافیت دایم اصلا معافیت تحصیلی صادر نمیکنن! واقعا نمیدونم باید چیکار کنم تمام برنامه های زندگیم بهم میریزه کسی میدونه ایا راهی هست یا نه؟ من توی سایت نظام وظیفه هرچی خوندم همچین چیزی ندیدم RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 21-11-2016 (21-11-2016, 02:11 AM)مهمان نوشته: سلام به همگی درود بر شما دوست عزیز تنها راهش نظام وظیفه کل کشور هستش شما غیبت برات صادر نشده و ممکن هست بتونی ادامه تحصیل بدی چون با هر مقطع جدید تمام سنوات ها آتی از نوع شروع میشه شاید نظام وظیفه اشتباه کرده چون من خودم مورد اینجوری ندیدم تاحالا فقط کسایی که غیبت میخوردن با مشکل مواجه میشدن موفق باشید RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 21-11-2016 (21-11-2016, 03:14 AM)nader نوشته: درود بر شما نظام وظیفه کل کجاست؟ همون میدان سپاه باید اقدام کنم؟ و یک سوال دیگر اینکه اگر قرار باشه برم سربازی معرف برای جذب سپاه دارم اما متاسفانه بسیج ندارم اگر بخوام الان اقدام کنم برای بسیج ایا بدرد میخوره برای سپاه؟ مهلت معرفیم تا 30 بهمن فرصت دارم RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - soheildolat - 30-01-2017 سلام. من حسابی فروم را گشتم تا سوالم تکراری نباشد. من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه دولتی و روزانه هستم. الان قصد داشتم برای ارشد المان اقدام کنم ولی همانطور که گفته شده است فقط یکبار معافیت در هر مقطع داده می شود. سوالم این بود که امکانش هست در مقطع دکتری پذیرش بگیرم از آلمان و یا کشور دیگر و بعد با معافیت که صادر می شود تحصیلم را در مقطع ارشد در آلمان انجام دهم؟ ممنون RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 30-01-2017 (30-01-2017, 01:45 PM)soheildolat نوشته: سلام. درود بر شما خیر نمیتونید به دلیل مشکلاتی که بعدا رخ خواهد داد و اینکه هر ساله باید برای تمدید ویزا برگردین و یک سری اقدامات رو انجام بدی و اون هم شامل حال گواهی اشتغال به تحصیل میشه موفق باشید RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 20-05-2017 باسلام، من متولد 31 مرداد 78 هستم و مرداد امسال 18 سال تمام میشوم،داخل برگه ای که همراه گذرنامه به من دادن نوشتن که تا 31 تیر اجازه خروج به دفعات دارد،اما من قصد سفر خارجی در مرداد ماه رو دارم میخواستم بدونم که امکان گذاشتن وثیقه هست یا خیر و اینکه برای اینکار باید تاریخ دقیق رفت و برگشت مشخص باشه و بلیط ارایه بشه یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - مهمان - 27-08-2017 سلام اگه ممکنه یکم سریع تر راهنماییم کنید من متولد 73 هستم بهمن سال 92 کاردانی حسابداری تو دانشگاه ازاد ثبت نام کردم یه ترم خوندم بعد مهر 93 مقطع رو تغیر دادم به کارشناسی میخواستم بپرسم که این تغیر مقطع برام انصراف لحاظ میشه یا نه اخه برای پزشکی خارج کشور پذیرش گرفتم از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم میترسم از رشته الانم انصراف بدم نتونم برای معافیت تحصیلی خارج کشور اقدام کنم؟ اخه از پلیس +10 پرسیدم گفتن برات انصراف ثبت شده و اگه اینکه انصراف ثبت شده باشه راهی هست که بشه اونو پاکش کرد یا چه میدونم هر کاری که من بتونم ادامه تحصیلم رو برم دانشگاهی که میخوام(خارج کشور) Re: درخواست راهنمایی - امیر۵۱۱۹ - 06-10-2017 سلام به همه... من از یه دانشگاه تو نیوزلند پذیرش دارم فول فاند پذیرشمو بردم وزارت علوم و کارامو کردم و اجازه ی خروج گرفتم هنوز برای ویزا اقدام نکردم...امروز از یه دانشگاه تو امریکا هم برام نامه اومد و اونم فول فاند حالا مساله اینه که من با اون پذیرشی که بردم وزارت علوم فقط یک بار از کشور میتونم خارج بشم اونم به مقصد نیوزلند از طرفی میخوام اول برای سفارت امریکا برم اگه بهم ویزا ندادن برم نیوزلند ولی دانشگاهمو تو وزارت علوم فقط یکبار میتونم تغییر بدم یعنی اگه الان برم پذیرش دانشگاه امریکامو بدم اوکی میشه میتونم خارج بشم برای ویزاش ولی اگه ویزا ندادن نمیتونم دوباره با پذیرش دانشگاه نیوزلندم برم...نمیدونم باید چیکار کنم میشه یکی راهنماییم کنه لطفا |