سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +---- موضوع: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-report-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-GRE-General) |
RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Simon2007 - 14-03-2015 (11-03-2015, 10:43 PM)'setareh2014' نوشته: سلام سلام
شما پروفایل در اون 4 دانشگاه زودتر ایجاد کنید و بعد هم با دانشگاه های در تماس باشید تا به محض دریافتشون در پروفایلتون ثبت کنند. اینکه نمره به دانشگاه برسه یا نرسه چیزی نیست که رهاش کنید نیاز به پیگیری داره. هر چه به تاریخ رسید نمره به دانشگاه نزدیک تر باشه رسیدگیش آسونتره. [برش] سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Atlantis - 06-08-2015 سلام به همه خیلی ممنونم از [b]فرید[/b] عزیز به خاطر راهنمایی عالی شون سوال بعدیم اینه: اونطور که من متوجه شدم در پایان آزمون GRE کامپیوتری از ما خواسته میشه که report رو بزنیم یا اینکه cancel کنیم. که اگه ریپورت رو انتخاب کنیم همون موقع نمره نشون داده میشه و باید نتایج رو برای 4 دانشگاه فرستاد. حالا سوالم اینجاست که با این شرایط چطور میتونم (مثل دوستان دیگه در این سایت) بیام از مدیران سایت مشورت بگیرم که من فلان نمره رو گرفتم و با توجه به این نمره برای چه دانشگاهی اپلای کنم؟ به عبارت دیگه، آیا میشه همون موقع نتایج رو ریپورت نکرد و قدری روی نتایج فکر و مشورت صورت بگیره و مثلا یکی دو هفته بعد ریپورت کرد؟ با نهایت تشکر RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - فرید - 07-08-2015 (06-08-2015, 07:41 PM)Atlantis نوشته: سلام به همهسلام باید برای فرستادن 4 نمره نیست و می توانید نفرستید. بعدا باید پول بدهید تا بتوانید بفرستید. در همین حد که نمرتون اول می بینید و بعد بفرستید خیلی کمک هستش. در تافل که باید قبل از امتحان درخواست فرستادن نمره پر کنید. تصمیمتون قبل امتحان بگیرید. بنظرم بیشتر از 4 دانشگاه مدنظر داشته باشید و با توجه به نمرتون 4 تا بفرستید. RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - مهمان - 28-10-2015 سلام من روز امتحان نمرمو دیدم ولی نخواستم برای دانشگاهی بفرستم برای همین اون 4 تا دانشگاهو اصلا انتخاب نکردم اونجا حالا میخوام همون نمره رو که آفیشال روی سایت اومده بفرستم، آیا این نکته که اصلا اون 4 تا دانشگاهو رو انتخاب نکردم مشکل ایجاد نمیکنه و باز هم میتونم نمرمو بفرستم؟ و اینکه رفتم توی سایت که نمرمو بفرستم گفت در حال حاضر فقط یکی میتونی بفرستی، آیا به این دلیل این رو گفت که جدا جدا میخواد fee بگیره؟ یعنی وقتی یکی رو فرستادم و پولشو دادم بعد دوباره یکی دیگه میشه بفرستم؟ RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - mtba - 25-01-2016 سلام آقا این pdf ی که از ets واسه ریپورت نمره های GRE گرفتم(ریپورت غیر رسمی) واسه بعضی از آنلاین اپلیکیشن ها آپلود نمیشه و ارور password protection میده؟ کسی میدونه باید چی کار کنم؟ ازش پرینت بگیرم دوباره اسکن کنم ایراد میگیرن؟ ممنون RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Matinking - 25-01-2016 (25-01-2016, 03:36 PM)mtba نوشته: سلام سلام نیازی به scan مجئئ نیست... باید password protection این فایل رو deactivate بفرمایید... روند کار اینجا توضیح داده شده... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Atlantis - 29-02-2016 سلام دوستان در اپلیکیشن آنلاین بعضی دانشگاه ها، مثلا NMSU که من در حال سابمیت اون هستم، یک فیلد برای آپلود نتایج GRE هست. آیا همین آپلود کفایت میکنه یا باید ریپورت رسمی هم انجام بشه؟ همچنین برای آیلتس هم جایی برای آپلود هست. ممنون RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - iman7 - 29-02-2016 (29-02-2016, 03:34 PM)Atlantis نوشته: سلام دوستان سلام بستگی داره به اون دانشگاه باید از خودشون بپرسی. مثلا دانشگاه North Carolina A&T state من پرسیدم گفتن با همین اپلود بررسی می کنن ولی اگه پذیرش گرفتی باید رسمی بفرستی. Texas Dallas هم همینطور بود. ولی بعضی جاها گیر دادن که حتما باید رسمی هم بفرستی تا بررسی بشه. RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - iman7 - 29-02-2016 (29-02-2016, 03:34 PM)Atlantis نوشته: سلام دوستان سلام بستگی داره به اون دانشگاه باید از خودشون بپرسی. مثلا دانشگاه North Carolina A&T state من پرسیدم گفتن با همین اپلود بررسی می کنن ولی اگه پذیرش گرفتی باید رسمی بفرستی. Texas Dallas هم همینطور بود. ولی بعضی جاها گیر دادن که حتما باید رسمی هم بفرستی تا بررسی بشه. RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - fanoos - 12-03-2016 سلام من حدود یکسال پیش آزمون تافل دادم. الان میخوام ets ریپورت نمرم رو به دانشگاه ارسال کنه. میدونید حدودا چقدر طول میکشه؟ تو تمام سایتها زمان ارسال ریپورت بعد از امتحان رو نوشتند فقط! ممنون |