آکادمیا کافه
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-IELTS)
+----- موضوع: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Andre - 07-05-2015

برای آماده سازی: منابع زیاد هست و فقط باید اونی رو پیدا کنید که مناسب هست واستون. اگر در سطح 5 هستید به نظرم کتابهای Colines خیلی میتونه در ابتدا شما رو راهنمایی کنه. تقریباً تمامی نکات عمومی ای که در کلاس ها گفته میشه اینجا پوشش داده شده. برای سطوح بالاتر (بالاتر از 6 یا 6.5) کتابهای Delta مناسبند. کلیه منابعی که معرفی شد برای هر 4 مهارت کتابهای جداگانه ای دارند (غیر از دلتا که Speaking و Listening یکجا هست). کتابهای Grammar for IELTS، Vocabulary for IELTS را نیز تهیه کنید. در مراحل بالاتر می تونید از Vocbulary for IELTS Advanced و همچنین Cambridge Official Guide (البته نمیدونم نسخه چاپی این کتاب موجود هست یا نه) که منبع بسیار مناسبی برای یادگیری و تست هست رو تهیه کنید.

تستهای جامع: در این مورد میشه گفت که تا حدودی آزمون ها اخیر از لحاظ نوع برگزاری با آزمون های قبلی متفاوت است و Listening و Reading های نسبتاً طولانی تره داره. همچنین مباحثی که پیش از این به صورت تکنیکی به راحتی قابل پیشبردن بود، الان در حال بهبوده و جنبه مفهوم در حال معرفی شدن است. برای این منظور به نظرم کتابهای Cambridge IELTS 6-9 را تهیه کنید (اگر 10 هم داشتند اونم بگیرید). همچنین IELTS Trainter و IELTS Practice Tests Plus 3. اگر وقت داشتید IELTS Test Builder 2 را هم امتحان کنید. توجه کنید که این منابع پیشنهادی منه و منابع بسیاری موجودند که مناسبند.
(07-05-2015, 07:36 PM)'idin_shafei_nia' نوشته: سلام دوستان،
الان موقع نمایشگاه کتاب هستش و من یه لیستی تهیه کردم برای خودم اگه امکان داره شما هم بهش یه نگاهی بندازید و ببینید مناسب هست که برم تهیه‌شون کنم از نمایشگاه کتاب؟ یا اضافیه و زیادی دور خودمو شلوغ نکنم با منابع زیاد؟
البته این هم بگم که نمره ۶.۵-۷ نیاز دارم و هم اکنون هم دارم کلاس زبان سفیر میرم و سطحم pre5 هستش و دارم فشرده هم خودم توی خونه میخونم و تصمیم دارم آذر ماه امتحان آیلتس بدم.
improve your skills - macmillan, all skills ... 4.5 - 6 & 6-7.5
cambridge 1 ~ 9
barron's ielts
check your english vocabulary
common mistake intermediate & advance
testbuilder 1&2
ielts practice tests plus 1~3
ielts kaplan
101 hints for academic module
کتاب های اسپیکینگ و رایتینگ معمارزاده و اسپیکینگ برهانی
هر کدوم که اضافی هست لطف کنید بگید و اینکه اگر چیزی کم و کسر هستش و مد نظر دارید لطف کنید بگید که اضافه کنم به این لیست که تهیه کنم حتما.
منتظر نظرات و پیشنهاداتون هستم.
با تشکر و احترام فراوان

[برش] منابع مفید برای کلیه بخشهای آزمون IELTS - Reza.S-R - 02-08-2015

با سلام و عرض ادب

یکی از اساتید دانشگاه اصفهان، پس از تعیین سطح 2دقیقه ای از من!! یک کتابی معرفی کردن که تا آبان ماه بخونم(هرچند خودم قصد دارم بهمن یا اسفند آیلتس بدم)
سوالات:
1) کتاب complete IELTS bands 4-5 که در سه جلد هست و این استاد به من معرفی کرده را چطور ارزیابی میکنید؟ خوبه؟ درکنارش grammar for IELTS هم دارم میخونم

2) مگر سوالات آزمون آیتلس 4گزینه ای نیستن معمولا؟
پس چرا این کتابهای آموزشی معمولا به صورت جای خالی سوال میدن؟!!!!
خصوصا در بخش ریدینگ و لیسینینگ !!!!

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Reza.S-R - 05-08-2015

سلام و عرض ادب.

دوستان همونطور که میدونید، کتاب Essential words for the TOEFL برای تقویت دایره لغات در IELTS هم خیلی خوبه!!!
مخصوصا که اکثرا با تلفظ بیریتیش ارائه میشه!
من این کتاب را 4 ماه طول کشید تا تموم کنم و در این 4 ماه تمام لغات، مترادف ها، و لغات داخل جملات را خوندم و حفظ کردم.

حالا از شهریور ماه و تا اسفند 6 ماه وقت دارم برای آزمون.
برای تقویت بیشتر دایره لغاتم، به نطرتون Vocabulary for IELTS رو بخونم؟؟ چون مطمئنم که (خیلی) از لغت هاش با Essential words for the TOEFL مشترکه، دوس ندارم وقتم تلف بشه!!
به نظرتون بهتر نیست تو این 6 ماهه کتاب لغات 1100 رو بخونم؟؟

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - فرید - 05-08-2015

(05-08-2015, 12:54 AM)Reza.S-R نوشته: سلام و عرض ادب.

دوستان همونطور که میدونید، کتاب Essential words for the TOEFL برای تقویت دایره لغات در IELTS هم خیلی خوبه!!!
مخصوصا که اکثرا با تلفظ بیریتیش ارائه میشه!
من این کتاب را 4 ماه طول کشید تا تموم کنم و در این 4 ماه تمام لغات، مترادف ها، و لغات داخل جملات را خوندم و حفظ کردم.

حالا از شهریور ماه و تا اسفند 6 ماه وقت دارم برای آزمون.
برای تقویت بیشتر دایره لغاتم، به نطرتون Vocabulary for IELTS رو بخونم؟؟ چون مطمئنم که (خیلی) از لغت هاش با Essential words for the TOEFL مشترکه، دوس ندارم وقتم تلف بشه!!
به نظرتون بهتر نیست تو این 6 ماهه کتاب لغات 1100 رو بخونم؟؟

سلام
فکر نکنم لغات مشترک بین این دو کتاب خیلی زیاد باشه و انهایی هم که مشترکک لغات مهمی هستند که بهتره در کتاب مختلف با مثال های متفاوت خوانده بشود. کتاب 1100 خیلی سطح لغاتش بالاست و شاید زیاد کاربردی برای ایلتس نداشته باشه.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Reza.S-R - 07-08-2015

سلام.
شرمنده بازم یه سوال!

برای تقویت Listening در کنار کتاب کارهای معتبر ، اگر 7 ماه روزانه 2ساعت اخبار و مستند ببینیم مناسبه؟؟ یا اینکه اینجور گوش دادن های بی هدف، درحالی که فقط 40درصد متوجه میشیم فقط وقت تلف کردن هست؟

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Bahram - 29-08-2015

(07-08-2015, 02:11 PM)Reza.S-R نوشته: سلام.
شرمنده بازم یه سوال!

برای تقویت Listening در کنار کتاب کارهای معتبر ، اگر 7 ماه روزانه 2ساعت اخبار و مستند ببینیم مناسبه؟؟ یا اینکه اینجور گوش دادن های بی هدف، درحالی که فقط 40درصد متوجه میشیم فقط وقت تلف کردن هست؟

این طرز مطالعه و برنامه ریزی به نظر من آدم رو دلزده میکنه و بعد از یک مدت کوتاه دیگر پیگیرش نخواهی بود. 
شما روزی بیست دقیقه هم به اینکار اختصاص بدهید کافی است. اخبار و مستند هم چندان توصیه نمیکنم. بهترین کار اینه فایل صوتی داستانهایی که از روی کتابچه های انگلیسی خوانده شده(در کتابفروشیهای میدان انقلاب فراوان است) را با گوشی گوش دهید و سعی کنید آنرا درک کنید. هر کجا هم نفهمیدید مشکلی نیست و به بقیه آن توجه کنید.
از سطح مبتدی شروع کنید و تا سطح پیشرفته ادامه دهید. این کار هرچند از روزی ۲ ساعت اخبار و مستند گوش دادن راحتتره ولی خودش خیلی اراده قوی میخواد.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - finnishland - 29-08-2015

بچه ها سلام سایتی هست آنلاین تبادل نظر کنیم رایگان در مباحث زبان و آیلتس مثل کانونا و انجمنا؟

هر چی سرچ کردم پیدا نکردم

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - delbina - 30-08-2015

سلام،روز بخیر
من چیکار کنم؟؟؟ایلتس تو ایران امتحان بدم یا نه؟؟اگه امتحان بدیم کانادایی ها یا امریکایی ها قبول میکنن؟؟؟

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Torkan - 30-08-2015

(30-08-2015, 12:15 PM)delbina نوشته: سلام،روز بخیر
من چیکار کنم؟؟؟ایلتس تو ایران امتحان بدم یا نه؟؟اگه امتحان بدیم کانادایی ها یا امریکایی ها قبول میکنن؟؟؟

درود

چرا نکنن اون وقت؟
مشکلی نیست.

بااحترام،
ترکان

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - delbina - 31-08-2015

سلام
ببخشید میخواستم بپرسم اگر واسه 14 آذر 94 آیلتس ثبت نام کنم به ددلاین دانشگاه های آمریکا یا کاندا میرسم؟؟ چون میخوام هم واسه چند دانشگاه امریکا اپلای کنم و هم کانادا
 با احترام