قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ARAP - 30-07-2018 ببخشيد، در ادامه سوال قبلم چون امكان ويرايش نبود يك موضوعي رو متوجه شدم و ميخوام ببينم صحت داره يا نه... تو اينترنت خوندم كه كساني كه شهروند فرانسه هستن نياز به ويزاي تحصيلي ندارن و مدرك شناسايي معتبر ميخوان فقط، كه پاسپورت ايرانيم رو دارم، و مدارك مربوط به فرانسه را... حالا موقع برگشت به ايران ازم ايراد نميگيرن كه ويزام تحصيلي نبوده و ...؟ البته در رابطه با اين موضوع اگر اطلاعات بيشتري داريد ممنون ميشم در اختيارم بگذاريد، چون ممكنه مطلبي كه تو اينترنت خوندم درست نباشه. من همه نگرانيم اينه كه برم سفارت و خدايي نكرده همين ويزاي فعليم رو باطل كنن... ! براي همين اينجا سوال ميپرسم... مرسي RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 30-07-2018 شما تابعیت فرانسه رو دارین بعد رفتین با گذرنامه ایرانی ویزای توریستی فرانسه گرفتین؟! این کار بدون اینکه در فرم درخواست ویزای توریستی این موضوع رو پنهان کرده باشین عملا غیر ممکنه چون هیچ کشوری به شهروندان خودش ویزا نمیده و به طور پیش فرض اونها اجازه ورود به کشورشون رو دارند. استفاده از چنین ویزایی هم ایراد قانونی داره و بعدا میتونه سوال برانگیز بشه. نمی دونم چرا به اصطلاح لقمه رو انقدر دور گردن می پیچید. گذرنامه فرانسوی بگیرید و بعد از پایان تحصیل هم برگردین. برای ورود به ایران هم ایرادی نداره گذرنامه ایرانی تون باطل شده باشه ولی برای خروج باید معتبر باشه. ویزای توریستی رو هم از داخل فرانسه به تحصیلی تبدیل نمی کنند تا جایی که من اطلاع دارم ولی همونطور که قبلا اشاره کردم این مورد در مورد شما اساسا ایراد قانونی داره چون با پنهان کاری همراه هست. (30-07-2018, 04:28 PM)ARAP نوشته: سلام RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ARAP - 30-07-2018 والا به ما ويزا دادن به اندازه كل اعتبار پاسپورتمون چون پاس فرانسوي نداشتيم و نميخواستيم هم از سفارتشون كه تو ايرانه اقدام كنيم براي گفتن پاسپورت. ولي مشكل نبود و از طريق خود سفارت اين كار انجام شد... و هيچ پنهانكاري اي هم نبود! نميدونم چرا اصرار داريد به اين موضوع... و اينكه كارتهامونم ديدن و اتفاقا گفتن كه بهتره پاسپورت فرانسويتون رو زودتر بگيريد، كه تا الان فرصت نشده بود. ايران هم كه به قول شما تابعيت ديگه اي رو قبول نداره، در هر حال ما پاس ايراني رو لازم داريم... فقط فرق كار ما اين بود كه به خود سفارت مراجعه كرديم مستقيم و وقت قبلي نگرفتيم و تو صف هم نبوديم. نميدونم اونزمان بخش جمع آوري مداركش رفته بود پالاديوم يا نه، ولي ما رفتيم خود سفارت. در هر حال ممنون از راهنماييتون. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 31-07-2018 اگر شهروندی شما اثبات شده باشه ولی امکان گرفتن گذرنامه نباشه قاعدتا می بایست براتون برگه عبور صادر کنند نه ویزا که البته باید یک نوع اضطراری براش وجود داشته باشه که در مورد شما احساس نکردن. در هر حال به نظرم عقل سلیم حکم می کنه مسیر منطقی تر و بی دردسرتر که همون گذرنامه فرانسوی هست رو دنبال کنید. در مورد تمدید من حدود سال ۲۰۱۰ یک پذیرش تحصیلی از فرانسه داشتم و چون فرصت نبود ویزای تحصیلی بگیرم (اون زمان حدود دو ماه طول می کشید) با ویزای توریستی وارد شدم و ثبت نام هم کردم ولی هر سازمانی که رفتم گفتن فقط سفارت میتونه ویزای شما رو تمدید یا تبدیل کنه و در نهایت مجبور شدم برگردم. البته من به عنوان یک خارجی وارد فرانسه شده بودم و طبیعتا فقط با امورخارجه یا زیرمجموعه اون می تونستم اقدام کنم ولی شما در صورتی که مدارک شهروندی داشته باشین شاید بشه از طریق وزارت کشور (وزارت امور داخلی) و زیر مجموعه هاش برای تمدید موندن اقدام کنید چون شما اساسا نیازی به تبدیل وضعیت از توریستی به دانشجویی ندارین بلکه نیاز به اثبات وضعیت شهروندی دارین. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ARAP - 31-07-2018 (31-07-2018, 01:17 AM)M1KE نوشته: اگر شهروندی شما اثبات شده باشه ولی امکان گرفتن گذرنامه نباشه قاعدتا می بایست براتون برگه عبور صادر کنند نه ویزا که البته باید یک نوع اضطراری براش وجود داشته باشه که در مورد شما احساس نکردن. در هر حال به نظرم عقل سلیم حکم می کنه مسیر منطقی تر و بی دردسرتر که همون گذرنامه فرانسوی هست رو دنبال کنید. مرسي بابت توضيحاتتون. تو اينترنت خوندم كه كساني كه از اتحاديه اروپا باشن، كه شهروندان فرانسه هم جزوشونن، نياز به ويزاي تحصيلي ندارن، حالا نميدونم چقدر درست باشه. به هر حال من Carte d’identité دارم و كلا هم با همين تو دانشگاه ثبت نام كردم، نه با كپي پاسپورت و ... پس اصولا نبايد مشكلي باشه تو فرانسه. بيشتر مساله ام ورود مجدد به ايران بود. و مشكلي بابت گرفتن پاسپورت فرانسه نداشتم، فقط ترجيحم اين بود كه خود فرانسه ساكن بشم و از همونجا بگيرم كه تا الان فرصتش پيش نيامده بود. فقط مسأله اي كه هست اينه كه براي خارج شدن از ايران يا ورود به ايران فقط پاسپورت ايراني قبوله، يعني من برگردم ايران و دوباره بخوام خارج بشم باز مجبورم ويزا بگيرم... اينكه شما ميگين عجيبه كه فرانسه به ما ويزا داده، خوب چجوري با پاسپورت فرانسويمون خارج بشيم وقتي ايران جز مدارك صادره خودشو قبول نداره؟ هنوز يكم گنگم رو اين موضوع... يعني تو ايران بايد با پاس ايراني خارج بشيم، مگه ويزامونو چك نميكنن؟ ولي موقع رسيدن به فرانسه ديگه نياز نيست نشونش بديم چون پاس فرانسوي هست. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 31-07-2018 - برای ورود به ایران اعتبار گذرنامه ایرانی خیلی مهم نیست و در هر حال اجازه ورود میدن. - برای خروج از ایران باید گذرنامه ایرانی تون معتبر باشه ولی ضرورتی نداره حتما درش ویزای کشور هدف درج شده باشه (ایرلاین کنترل می کنه که شما اجازه مسافرت به کشور هدف رو دارین یا خیر. این موضوع میتونه از طریق داشتن ویزای معتبر کشور هدف یا داشتن اقامت/شهروندی اون کشور قابل اثبات باشه. به عبارتی اگر شما گذرنامه فرانسوی داشته باشین با نشون دادنش ایرلاین برای شما کارت پرواز صادر می کنه. مامور گذرنامه که در فرودگاه هست کاری نداره شما ویزا دارین یا خیر، فقط صفحه مشخصات گذرنامه ایرانی تون رو نگاه می کنه و کارت پروازتون رو و ممکنه همین طوری در مورد مقصدتون هم بپرسه. به عبارت دیگه اگه شما اجازه پرواز به کشور مقصد رو نداشته باشین در همون مرحله کارت پرواز گیر می کنید. اینکه ایرلاین چه نوع مدارکی به غیر از گذرنامه کشور هدف رو برای قبول اقامت/شهروندی قبول می کنه باید زنگ بزنید از خودشون بپرسین). - در خود فرانسه در صورتی که مدارک لازم رو داشته باشین برای گذرنامه فرانسوی اقدام می کنید و مشکلی بابت موندن نخواهید داشت. (31-07-2018, 02:32 AM)ARAP نوشته: مرسي بابت توضيحاتتون. تو اينترنت خوندم كه كساني كه از اتحاديه اروپا باشن، كه شهروندان فرانسه هم جزوشونن، نياز به ويزاي تحصيلي ندارن، حالا نميدونم چقدر درست باشه. به هر حال من Carte d’identité دارم و كلا هم با همين تو دانشگاه ثبت نام كردم، نه با كپي پاسپورت و ... پس اصولا نبايد مشكلي باشه تو فرانسه. بيشتر مساله ام ورود مجدد به ايران بود. و مشكلي بابت گرفتن پاسپورت فرانسه نداشتم، فقط ترجيحم اين بود كه خود فرانسه ساكن بشم و از همونجا بگيرم كه تا الان فرصتش پيش نيامده بود. فقط مسأله اي كه هست اينه كه براي خارج شدن از ايران يا ورود به ايران فقط پاسپورت ايراني قبوله، يعني من برگردم ايران و دوباره بخوام خارج بشم باز مجبورم ويزا بگيرم... اينكه شما ميگين عجيبه كه فرانسه به ما ويزا داده، خوب چجوري با پاسپورت فرانسويمون خارج بشيم وقتي ايران جز مدارك صادره خودشو قبول نداره؟ هنوز يكم گنگم رو اين موضوع... يعني تو ايران بايد با پاس ايراني خارج بشيم، مگه ويزامونو چك نميكنن؟ ولي موقع رسيدن به فرانسه ديگه نياز نيست نشونش بديم چون پاس فرانسوي هست. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ARAP - 31-07-2018 (31-07-2018, 09:41 AM)M1KE نوشته: - برای ورود به ایران اعتبار گذرنامه ایرانی خیلی مهم نیست و در هر حال اجازه ورود میدن. مرسي، فكر ميكردم در همه مراحل ويزا چك ميشه موقع خروج، ... الان متوجه شدم ساز و كارش چجوريه. متشكر. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 05-09-2018 با سلام ، دوستام من يك سئوال دارم اگر جوابش رو كسى ميدونه و راهنمايي كنه ممنون ميشم ، من ايرانى هستم ودوست دختر اوكراينى دارم ، الآن يك فرزند داريم كه نميدونيم ميتونه تابعيت ايران رو داشته باشه يا نه چون ازدواج نكرديم ، درضمن ما در هلند زندگى ميكنيم هردومون اما هنوز اقامت هلند رو نداريم ، تكليف اين بچه چى ميشه ؟ با تشكر RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 16-10-2018 سلام میخاستم بدونم میشه در صورت داشتن قهرمانی در یک رشته ی ورزشی به یک کشور دیگه مثل آمریکا کانادا یا آلمان مهاجرت کرد و تابعیت و اقامت اون کشور رو بدست آورد اگه میشه باید قهرمانی در چه سطحی باشه و کدوم کشورها به کسب قهرمانی در ورزش اهمیت بالایی میدن ممنون میشم اگه جواب بدید با تشکر فراوان RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - saaaaam - 18-10-2018 (16-10-2018, 03:04 AM) نوشته: سلام میخاستم بدونم میشه در صورت داشتن قهرمانی در یک رشته ی ورزشی به یک کشور دیگه مثل آمریکا کانادا یا آلمان مهاجرت کرد و تابعیت و اقامت اون کشور رو بدست آورد اگه میشه باید قهرمانی در چه سطحی باشه و کدوم کشورها به کسب قهرمانی در ورزش اهمیت بالایی میدن ممنون میشم اگه جواب بدید با تشکر فراوان سلام دوست عزیز مندر فنلاند تجربه دوستان را دیدم بدین صورت که اسپانسر پیدا کردند بعد ویزای کاری گرفتند و امدند مثلا یکی از دوستان مدلینگ اسپانسر گرفتند و یکی دیگه تیم فوتبال یک شهر کوچک اسپانسر شد |