آکادمیا کافه
مصاحبه تلفني با استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: مصاحبه تلفني با استادان (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: مصاحبه تلفني با استادان - nasim1234 - 08-09-2015

(07-09-2015, 10:27 PM)aminc نوشته: سلام دوستای گلم
یه سوال مهم
من توی یه جای مصاحبه حواسم نبود یه مطلبو اشتباه گفتم
به نظرتون الان به استاد ایمیل بزنم بگم درستش اینه چون خودش توی مصاحبه گفت اونی که میگی یه چیز  دیگست؟

اشتباه علمی یعنی؟
اگه همون موقع استاد متوجه اشتباه شده که ایمیل تاثیری نداره. اگرم اشاره نکرده شما هم نگو شاید حواسش نبوده. نه؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - aminc - 08-09-2015

متوجه که شد ولی بازم فرستادم
شاید تاثیر مثبت داشته باشه

RE: مصاحبه تلفني با استادان - sheikheshahr - 23-10-2015

هفته پیش یک مصاحبه برای دکتری از ایرلند داشتم. مصاحبه از طریق اسکایپ بود و با وجود این که لباس پوشیده بودم، نور تنظیم کرده بودم و خودم را آماده مصاحبه تصویری کرده بودم خود استاد نه تصویر داد و نه از من تصویر خواست و مصاحبه به صورت صوتی انجام شد. استاد حدود نیم ساعت تاخیر کرد و البته قبلش خبر داد. حدود ۴۰ دقیقه مصاحبه کردیم و اولین سوال استاد این بود که توی تز لیسانس و فوق لیسانس چه کاری کردی. توضیح دادم و توضیحات بیشتر را هم از روی مقاله ها دادم. سوال دومش این بود که الان مشغول چه کاری هستی. کمی توضیح درباره کارم دادم و بدون این که استاد بپرسه خودم کارم رو اتصال دادم به این قضیه که چرا اصولا می خوام دکتری بخونم. سوال بعدیش این بود که آیا تا به حالا سفر خارجی داشتی. من هم قوانین سربازی و علت عدم خروجم رو توضیح دادم. بعدش تقریبا پرسید دیگه چه خبر؟ کالا مشخص بود که می خواد ازم حرف بکشه یعنی بیشتر حرف بزنم که انگلیسی خرف زدنم را بشنوه. در نهایت پرسید که کی می تونی بیای اینجا منم گفتم به محض دربافت ویزا. آخرشم گفت سوالی نداری. منم درباره مدت دوره دکتری و فاند و این ها پرسیدم. در نهایت هم گفت که من خیلی راضی بودم از مصاحبه و گفت که تا آخر هفته بهت خبر می دم.

امروز هم یک مصاحبه دیگه با استادی در آلمان داشتم برای دکتری. این یکی رسما شیره مو کشید . اولش درباره پروژه شون پرسید و می خواست ارتباط تز من رو با پروژه خودشون توضیح بدم. حدود یک ربع درباره این صحبت کردیم. بعدش رسید به جای سخت قضیه که گفت چرا نمره تزت شده ۱۶.۲ و چرا ۲۰ نه. اینجاست که حالا بیا و قضیه دو نمره مقاله برای پایان نامه رو توضیح بده. طرف اصلا نمی فهمید که از ما می خوان که از توی پایان نامه مون مقاله ISI Impact factor>1 دربیاریم تا یک نمره بهمون بدن. بعدش خواستم توضیح بدم که چون استاد راهنمای من از یه دانشگاه دیگه بود داورهای دانشگاه لجشون گرفته بود که پول به جای این که بره توی جیب استادای خودمون رفته جای دیگه. باور کنید واقعا توضیح دادن اینجور چیزها به یه آلمانی که هیچ ایده ای درباره اینجور فسادها توی دانشگاه نداره خیلی خیلی سخته. من اصلا گیره کرده بودم که چجوری به طرف حالی کنم که اصلا یکی از داورهای من سرجلسه دفاع نیومده و فقط از روی داکیومنت نمره داده. اینو که گفتم، گفت لابد داکیومنتت ضعیف بوده. خلاصه راحت سر این قضیه نیم لیتر عرق کردم .توصیه خیلی مهمی که براتون دارم اصلا سعی نکنید مشکلات دانشگاهی و اداری ایران رو برای اونا توضیح بدین چون آخرشم حالیشون نمی شه و اینطور برداشت می کنن که دارین خودتونو توجیه می کنید. در نهایت به این نتیجه رسید که می خواد منو اکسپت کنه (اینو دقیق نگفت ولی می شد اینجوری برداشت کرد) ولی اصرار داشت که ما به دانشجویی که نمی شناسیم و قبلا باهاش کار نکردیم فاند نمی دیم. منم گفتم شاید بتونم یه ترم خرجمو یدم چون شهریه نداشت و فقط هزینه خوابگاه و غذا است دیگه حالا آدم جور می کنه. یکی دو دقیقه رفت تو فکر منم بهش پیشنهاد دادم گفتم نامه پذیرش بهم بده تا من برم ببینم می تونم از DAAD و اینا فاند بگیرم؟ گفت نه اینجوری نیست. گفت برای اون قضیه تو باید برامون یه پروپوزال بفرستی از روی پروپوزالت بهت پذیرش بدیم. خلاصه که آخرش گفت باید برم یه مصاحبه دیگه دارم ولی فکر می کنم ببینم چیکار می تونم بکنم برات. امان از بی پولی نکته دیگه این که ۲۰ دقیقه زودتر از قرارمون زنگ زد منم تازه ازحموم در اومده بودم بدو بدو تی شرت پوشیدم و با پایین تنه لخت مصاحبه کردم باهاش یعنی اگه لازم می شد پاشم بدبخت می شدم . به نظر من کاملا لباس بپوشید و حتی شلوارتون هم رسمی باشه نه شلوار راحتی. حتما و حتما هم حسابی درباره پروژه ای که اونا دارن انجام میدن تحقیق کنید و سعی کنید یکی دو تا مقاله آخر استاد رو حتی شده سطحی بخونید.

RE: مصاحبه تلفني با استادان - parinaz amn - 26-10-2015

سلام دوستان
میخواستم بدونم مصاحبه فقط برای کسایی هست که برای دکترا اقدام میکنن؟ و زمانش چه موقع هست؟ بعد از اپلای گرفتن یا قبلش؟

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Torkan - 26-10-2015

(26-10-2015, 06:37 PM)parinaz amn نوشته: سلام دوستان
میخواستم بدونم مصاحبه فقط برای کسایی هست که برای دکترا اقدام میکنن؟ و زمانش چه موقع هست؟ بعد از اپلای گرفتن یا قبلش؟

درود

جواب شما تکرار مکررات هست.
یکبار دیگر لطفا تاپیک ها رو بخونید.
خیر برای ارشد هم میشه. زمانش بستگی به کشور و دانشگاهش داره.

معمولا قبل اپلای استاد یا کمیته واسه بررسی شما مصاحبه داره اونم نه همه کش.رها یا دانشگاهها.

بااحترام،
ترکان

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Agirl - 29-12-2015

سلام به همه دوستان عزیز،

این پست رو برای دوستانی میذارم که برای اولین بار میخوان مصاحبه کنن، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره و مفید واقع بشه.

قبل از مصاحبه:
از اون لحظه ای که استاد با شما تماس میگیره و اعلام میکنه که تمایل داره باهاتون مصاحبه کنه، شما یه کار باید انجام بدین: آماده شدن برای مصاحبه! به جای فکر کردن به اینکه "من تافل ندارم"، "سطح زبانم خوب نیست"، "بهتره جواب رد بدم به استاد چون زبانم خوب نیست و آماده نیستم" (چون با چنین جمله ای مواجه شدم تو فروم ها)، بهتره فقط به این فکر کنین که "چکار کنم که یه مصاحبه عالی داشته باشم؟" 
دوستان، دقت کنین، ما اپلای میکنیم و حین فرستادن ایمیل به اساتید آرزو میکنیم به ما جواب بدن، حتی اگه اون جواب، نه! باشه! قرار نیست با فکر و خیالات خود ساخته مصاحبه رو ریجکت کنیم یا از پسش بر نیایم! ما منتظر این لحظه بودیم، شاید پنجاه تا ایمیل فرستادیم (شایدم بیشتر، دویست تا!) تا یه استاد حاضر شده به ما جواب بده و درخواست مصاحبه کنه.

پس در قدم اول، به استاد پیام میدیم، از ایشون تشکر میکنیم و ضمن قبول مصاحبه با کمال میل، زمان رو با هم ست میکنیم.

قدم دوم اینه که به جمع اوری اطلاعات بپردازیم، نحوه جمع آوری اطلاعات میتونه به این شکل باشه:
1. سی وی و نامه انگیزشی و هر داکیومنت دیگه ای که برای استاد فرستادین رو در یه پوشه جمع آوری کنین.
2. عنوان پوزیشنی که براش اپلای کردین رو پیدا کنین (اگه وکنسی هست، موضوع کاری پوزیشن چی بوده؟)
3. به هوم پیج استاد مراجعه کنین و مواردی شامل: علایق، موضوع تحقیقات، لیستی از آخرین انتشارات، سی وی استاد و در واقع همه اون چیزیکه مربوط به استاد و تیمش و اساتید و دانشگاههایی که استاد باهاشون همکاری داره هست رو تو پوشه تون ذخیره کنین.
4. دو سه تا از مقالات آخر استاد رو دانلود کنین و تو پوشه تون ذخیره کنین.

نکته: شاید با خودتون بگین آخه چرا اینقدر سخت میکنی مسئله رو! برای هر استاد قراره این همه کار کنیم ما؟؟؟؟ جواب من اینه: ببینید عزیزان! ممکنه این آخرین مصاحبه شما باشه، چرا؟ چون ممکنه استاد اطلاعات و سواد و علاقه شما رو ببینه و خوشش بیاد و شما رو به عنوان دانشجو بپذیره! خب چرا تلاش نکنیم؟ مگه چند تا استاد به ما درخواست مصاحبه میدن؟؟؟؟

5. هر اطلاعات دیگه اینطوری رو جمع آوری و تو پوشه مربوطه ذخیره کنید.

قدم سوم استفاده از دانسته ها و اندوخته های خودتون و همینطور اطلاعات جمع آوری شده مرحله دوم هست.
دانسته ها و اندوخته های خودمون شامل: مقالات ما، موضوع پایان نامه و تک تک پروژه های ما با شرح کامل، درس هایی که تو دانشگاه پاس کردیم (منظورم درس های تخصصی هست)، کار آزمایشگاهی ما، تحقیقات تئورتیکال ما و کلا هر مورد این چنینی هستن.
نحوه سازماندهی مطالب به این صورته که تمام مراحل انجام تزتون رو به انگلیسی برای خودتون مینویسین، برای پروژه هاتون هم همینطور. نکات مهمشون و کی وورد ها رو هم مینویسین. از کلمات کلیدی، مطالب مهمش، نتایج، مدلهای استفاده شده و تمام مطالب این چنینی خلاصه برداری میکنین (به انگلیسی). ضعف این مدل یا مدلهایی که استفاده کردین چی بوده؟ نقطه قوتش؟ چرااز مدل دیگه ای استفاده نکردین؟ چرااز این دستگاه استفاده کردین؟ و...
مختصری از خودتون مینویسین، اینکه چطور شد فیلد کاری فوقتون یا لیسانس علاقمند شدین، علاقتون به کدوم درسها بیشتر بود (عین این سوال رو از من پرسیدنا! که بین کوانتوم کمیستری و مکانیک اماری کدوم رو بیشتر دوست داشتی تو لیسانس؟ و وقتی فوق شدی چطور!؟ یا بین بیولوژی و ریاضی کدوم رو بیشتر دوست داشتی و چرا!)، کلا ذهنتون باید برای مسائل این چنینی آماده باشه. ممکنم هست که نپرسن، اما ممکنه بپرسن و اگه شما پاسخی نداشته باشین برای سوالشون خب زیاد جالب نیست!
یه قسمت مهم اینه که ازتون ممکنه بپرسن که چرا میخوای بیای دانشگاه و دپارتمان ما و اصلا چرا میخوای با من کار کنی؟ چرا برای همکارم اپلای نکردی؟! (این سوالا از من پرسیده شده!) شما باید دلایل کاملا توجیه شده بیارین. مثلا میتونین بگین شما رو این فیلد کار میکنین، منم این کارو تو فوقم انجام دادم، در نتیجه حس کردم با توجه به اینکه با ریسرچ فیلد شما آشنایی دارم میتونم مفید واقع بشم. یا میتونین بگین من فلان کار شما رو که روی ... انجام دادین خیلی دوست دارم، درسته که فیلد فوق من متفاوت ازین بوده، اما چون خیلی علاقه دارم و پشتکارم هم خیلی زیاده برای ادامه این فیلد، مطمئنم که موفق میشم.
باید ذهنتون برای سوالات این چنینی آماده باشه.
حتی یه بار از من پرسیدن، فرض کن این حل شونده رو داری، دی متیل آمید رو با چی قاطی کنی بریزی کنارش میتونه جداش کنه از حلال؟ اگه تری متیل استفاده کنی چی؟ خودت چی پیشنهاد میدی!!!؟ یا مثلا یه بار خواستن براشون یه مسئله کوانتومی رو با شبیه سازی تو محیط مجازی حل کنم!!!!! مهم اینه که شما با اعتماد به نفس کامل بتونین تمرکز کنین و از تمام اندوخته هاتون استفاده کنین. یکی از دوستانم هم میگفت که ازش "هیچ سوالی" نپرسیده بودن. حتی نپرسیده بودن چرا میخوای بیای اینجا! استاد فقط بیست دقیقه از خودش صحبت کرده بود و تمام! دوستمم الان دانشجوی سال اول دکتراست همونجا!
سوال بعدی میتونه این باشه که برنامه آیندت چیه؟ کار آکادمیک؟ صنعت؟ کار آزاد!؟ چه کاری؟ چه برنامه ای؟ شما باید یه برنامه برای آینده داشته باشین که بتونین ارائه کنین و دلیل هم داشته باشین براش.
نکته بعدی مسلط بودن به سی وی و نامه انگیزشتون هست. اونا قطعا از این دو مورد سوال خواهند پرسید. در واقع سی وی شما رو پرینت میگیرن، بهش نگاه میندازن و ازتون سوال میپرسن. هیچ ابهامی نباید موقع پاسخ دادن شما به محتویات سی وی براشون پیش بیاد. باید سی ویتونو مرور کنین با دقت.

قدم چهارم تهیه اینترنت با سرعت خوب! و سخت افزارهای مورد نیاز هست!

قدم پنجم مطالعه تمام موارد جمع آوری شده در مراحل قبلی و خلاصه سازی اونهاست. همه رو هم باید به زبان انگلیسی به خودتون تحویل بدین تا آماده تر بشین.
ضمنا، دقت شود که هدف از مصاحبه فقط تست کردن بار علمی شما نیست. اساتید تو مصاحبه ها تا حدی به تیپ شخصیتی شما پی میبرن، میخوان ببینن که چقدر اهل کار هستین، رفتارتون چطوره؟ و...

قدم ششم هم که مصاحبه هست! با اعتماد به نفس و آرامش کامل مصاحبه تونو انجام بدین! ایشالا به نتیجه دلخواهتون برسین!

دوستان عزیز اگه نکته ای به ذهنشون میرسه یا مرحله ای رو من جا انداختم اگه لطف کنن گوشزد کنن یا اینجا بنویسن ازشون ممنون میشم.

موفق باشید عزیزان! امیدوارم به همه خواسته هاتون برسین و لحظه های پر از موفقیت و سلامتی و شادی پیش روتون باشه!  Smile

RE: مصاحبه تلفني با استادان - mona - 29-12-2015

(29-12-2015, 08:32 PM)Agirl نوشته: سلام به همه دوستان عزیز،

این پست رو برای دوستانی میذارم که برای اولین بار میخوان مصاحبه کنن، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره و مفید واقع بشه.

قبل از مصاحبه:
از اون لحظه ای که استاد با شما تماس میگیره و اعلام میکنه که تمایل داره باهاتون مصاحبه کنه، شما یه کار باید انجام بدین: آماده شدن برای مصاحبه! به جای فکر کردن به اینکه "من تافل ندارم"، "سطح زبانم خوب نیست"، "بهتره جواب رد بدم به استاد چون زبانم خوب نیست و آماده نیستم" (چون با چنین جمله ای مواجه شدم تو فروم ها)، بهتره فقط به این فکر کنین که "چکار کنم که یه مصاحبه عالی داشته باشم؟" 
دوستان، دقت کنین، ما اپلای میکنیم و حین فرستادن ایمیل به اساتید آرزو میکنیم به ما جواب بدن، حتی اگه اون جواب، نه! باشه! قرار نیست با فکر و خیالات خود ساخته مصاحبه رو ریجکت کنیم یا از پسش بر نیایم! ما منتظر این لحظه بودیم، شاید پنجاه تا ایمیل فرستادیم (شایدم بیشتر، دویست تا!) تا یه استاد حاضر شده به ما جواب بده و درخواست مصاحبه کنه.

پس در قدم اول، به استاد پیام میدیم، از ایشون تشکر میکنیم و ضمن قبول مصاحبه با کمال میل، زمان رو با هم ست میکنیم.

قدم دوم اینه که به جمع اوری اطلاعات بپردازیم، نحوه جمع آوری اطلاعات میتونه به این شکل باشه:
1. سی وی و نامه انگیزشی و هر داکیومنت دیگه ای که برای استاد فرستادین رو در یه پوشه جمع آوری کنین.
2. عنوان پوزیشنی که براش اپلای کردین رو پیدا کنین (اگه وکنسی هست، موضوع کاری پوزیشن چی بوده؟)
3. به هوم پیج استاد مراجعه کنین و مواردی شامل: علایق، موضوع تحقیقات، لیستی از آخرین انتشارات، سی وی استاد و در واقع همه اون چیزیکه مربوط به استاد و تیمش و اساتید و دانشگاههایی که استاد باهاشون همکاری داره هست رو تو پوشه تون ذخیره کنین.

نکته: شاید با خودتون بگین آخه چرا اینقدر سخت میکنی مسئله رو! برای هر استاد قراره این همه کار کنیم ما؟؟؟؟ جواب من اینه: ببینید عزیزان! ممکنه این آخرین مصاحبه شما باشه، چرا؟ چون ممکنه استاد اطلاعات و سواد و علاقه شما رو ببینه و خوشش بیاد و شما رو به عنوان دانشجو بپذیره! خب چرا تلاش نکنیم؟ مگه چند تا استاد به ما درخواست مصاحبه میدن؟؟؟؟

قدم سوم استفاده از دانسته ها و اندوخته های خودتون و همینطور اطلاعات جمع آوری شده مرحله دوم هست.
دانسته ها و اندوخته های خودمون شامل: مقالات ما، موضوع پایان نامه و تک تک پروژه های ما با شرح کامل، درس هایی که تو دانشگاه پاس کردیم (منظورم درس های تخصصی هست)، کار آزمایشگاهی ما، تحقیقات تئورتیکال ما و کلا هر مورد این چنینی هستن.
نحوه سازماندهی مطالب به این صورته که تمام مراحل انجام تزتون رو به انگلیسی برای خودتون مینویسین، برای پروژه هاتون هم همینطور. نکات مهمشون و کی وورد ها رو هم مینویسین. از کلمات کلیدی، مطالب مهمش، نتایج، مدلهای استفاده شده و تمام مطالب این چنینی خلاصه برداری میکنین (به انگلیسی). ضعف این مدل یا مدلهایی که استفاده کردین چی بوده؟ نقطه قوتش؟ چرااز مدل دیگه ای استفاده نکردین؟ چرااز این دستگاه استفاده کردین؟ و...
مختصری از خودتون مینویسین، اینکه چطور شد فیلد کاری فوقتون یا لیسانس علاقمند شدین، علاقتون به کدوم درسها بیشتر بود (عین این سوال رو از من پرسیدنا! که بین کوانتوم کمیستری و مکانیک اماری کدوم رو بیشتر دوست داشتی تو لیسانس؟ و وقتی فوق شدی چطور!؟ یا بین بیولوژی و ریاضی کدوم رو بیشتر دوست داشتی و چرا!)، کلا ذهنتون باید برای مسائل این چنینی آماده باشه. ممکنم هست که نپرسن، اما ممکنه بپرسن و اگه شما پاسخی نداشته باشین برای سوالشون خب زیاد جالب نیست!
یه قسمت مهم اینه که ازتون ممکنه بپرسن که چرا میخوای بیای دانشگاه و دپارتمان ما و اصلا چرا میخوای با من کار کنی؟ چرا برای همکارم اپلای نکردی؟! (این سوالا از من پرسیده شده!) شما باید دلایل کاملا توجیه شده بیارین. مثلا میتونین بگین شما رو این فیلد کار میکنین، منم این کارو تو فوقم انجام دادم، در نتیجه حس کردم با توجه به اینکه با ریسرچ فیلد شما آشنایی دارم میتونم مفید واقع بشم. یا میتونین بگین من فلان کار شما رو که روی ... انجام دادین خیلی دوست دارم، درسته که فیلد فوق من متفاوت ازین بوده، اما چون خیلی علاقه دارم و پشتکارم هم خیلی زیاده برای ادامه این فیلد، مطمئنم که موفق میشم.
حتی یه بار از من پرسیدن، فرض کن این حل شونده رو داری، دی متیل آمید رو با چی قاطی کنی بریزی کنارش میتونه جداش کنه از حلال؟ اگه تری متیل استفاده کنی چی؟ خودت چی پیشنهاد میدی!!!؟ یا مثلا یه بار خواستن براشون یه مسئله کوانتومی رو با شبیه سازی تو محیط مجازی حل کنم!!!!! مهم اینه که شما با اعتماد به نفس کامل بتونین تمرکز کنین و از تمام اندوخته هاتون استفاده کنین. یکی از دوستانم هم میگفت که ازش "هیچ سوالی" نپرسیده بودن. حتی نپرسیده بودن چرا میخوای بیای اینجا! استاد فقط بیست دقیقه از خودش صحبت کرده بود و تمام! دوستمم الان دانشجوی سال اول دکتراست همونجا!
سوال بعدی میتونه این باشه که برنامه آیندت چیه؟ کار آکادمیک؟ صنعت؟ کار آزاد!؟ چه کاری؟ چه برنامه ای؟ شما باید یه برنامه برای آینده داشته باشین که بتونین ارائه کنین و دلیل هم داشته باشین براش.
نکته بعدی مسلط بودن به سی وی و نامه انگیزشتون هست. اونا قطعا از این دو مورد سوال خواهند پرسید. در واقع سی وی شما رو پرینت میگیرن، بهش نگاه میندازن و ازتون سوال میپرسن. هیچ ابهامی نباید موقع پاسخ دادن شما به محتویات سی وی براشون پیش بیاد. باید سی ویتونو مرور کنین با دقت.

قدم پنجم مطالعه تمام موارد جمع آوری شده در مراحل قبلی و خلاصه سازی اونهاست. همه رو هم باید به زبان انگلیسی به خودتون تحویل بدین تا آماده تر بشین.
ضمنا، دقت شود که هدف از مصاحبه فقط تست کردن بار علمی شما نیست. اساتید تو مصاحبه ها تا حدی به تیپ شخصیتی شما پی میبرن، میخوان ببینن که چقدر اهل کار هستین، رفتارتون چطوره؟ و...

قدم ششم هم که مصاحبه هست! با اعتماد به نفس و آرامش کامل مصاحبه تونو انجام بدین! ایشالا به نتیجه دلخواهتون برسین!

دوستان عزیز اگه نکته ای به ذهنشون میرسه یا مرحله ای رو من جا انداختم اگه لطف کنن گوشزد کنن یا اینجا بنویسن ازشون ممنون میشم.

موفق باشید عزیزان! امیدوارم به همه خواسته هاتون برسین و لحظه های پر از موفقیت و سلامتی و شادی پیش روتون باشه!  Smile

با سلام،
ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار کاربران میگذارید .
در مورد شبیه سازی که فرمودید، آیا همون موقع شبیه سازی کردید یا به شما زمان دادند که بعدا برایشان ارسال کنید ؟
اگر همان موقع شبیه سازی را انجام دادید ، چه میزان زمان برد و چطوری برایشان ارسال کردید ؟

با تشکر

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Agirl - 29-12-2015

(29-12-2015, 09:01 PM)mona نوشته: با سلام،
ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار کاربران میگذارید .
در مورد شبیه سازی که فرمودید، آیا همون موقع شبیه سازی کردید یا به شما زمان دادند که بعدا برایشان ارسال کنید ؟
اگر همان موقع شبیه سزی را انجام دادید ، چه میزان زمان برد و چطوری برایشان ارسال کردید ؟

با تشکر

دوست عزیزم،
بله همون جا خواستن! شبیه سازی زمان زیادی نبرد. هفت هشت دقیقه. همونجا براشون تو اسکایپ فرستادم نتیجه رو (کامپیوتریهاشو فایل کردم، عکس و فرستادم، بقیه رو رو کاغذ نوشتم، عکس گرفتم با گوشی و ارسال کردم)، اونام دو تا استاد بودن (یکی پروفسور و یکی اسیستنت) وقتشونم آزاد بود، بهم گفتن اصلا هول نکن! با آرامش بنویس ببینیم چقدر بلدی، منم جلوی دوربین، سرخ میشدم و نگاه میکردم به دوربین و مینوشتم! Sad  Confused  چاره ای نبود! 
و چند موردم ازم خواستن که چند تا مسئله دیگه و چند مورد از مثلا مدلها و دستگاههای استفاده شده رو با ذکر نقاط قوت و ضعف براشون بعدا ایمیل کنم.
این مصاحبه طولانی ترین مصاحبه ام بود که ازم زیست شناسی هم پرسیدن! (مربوط به دبیرستان!)
مدت مصاحبه حدودا یک و نیم ساعت بود.
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه، اگه سوالی بود لطفا بپرسین.
Smile

RE: مصاحبه تلفني با استادان - Torkan - 29-12-2015

(29-12-2015, 08:32 PM)Agirl نوشته: سلام به همه دوستان عزیز،

قبل از مصاحبه:

با تشکر فراوان از شما بابت تجارب و نکته هاتون

اما یه چیزی رو بگم چون ممکنه بسیاری از دوستان این رو ببینن و نتیجه بگیرن همه مصاحبه ها اینطوریه. بعضی یا حتی بسیاری از مصاحبه ها اصلا چنین پیچیده نیستند. بعضی ها حتی چند دقیقه هم نمیشه چه برسه به اینکه به detail بپردازن.
بعضی هاشون فرداش ایمیل میزنن میگن بازم میخوایم مصاحبه کنیم اما این بار technical interview و یه سوال میدن و ازشون میخوان مثلا تا هفته بعد فلان مقاله و فلان شبیه سازی به قول شما و .. و . ... رو انجام بدن.

بااحترام،
ترکان

RE: مصاحبه تلفني با استادان - lucky-boy - 31-12-2015

سلام به همه

من به یه استاد تو یکی از دانشگاهای آمریکا پیام دادم و گفتم که میخوام مقطع ارشد معماری رو اونجا بخونم.
روز بعدش Graduate Coordinator به من ایمیل زد و گفت که بعد از تعطیلات کریسمس میخواد یه مصاحیه تلفنی با من داشته باشه.

اینم قسمتی از متن ایمیلش:
Thank you for your interest in our MArch program at Woodbury University School of Architecture.

If you would like, I would be happy to talk with you about our academic program and discuss your professional and academic goals.

Meanwhile I advise you to go online and submit an application to officially begin your application process.

حالا سوال من اینه که به نظر شما این یه جورایی جواب مثبت اونا به درخواست من هست؟  و اینکه تو مصاحبه از یه شخص لیسانسیه (بجز سوالاتی مثل چرا این دانشگاه  رو انتخاب کردی و ...) چجور سوالاتی ممکنه پرسیده شه؟  

پیشاپیش از جوابتون ممنونم