آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - ForeverBlue - 03-03-2014

(03-03-2014, 01:14 AM)'llvll.asoud' نوشته:
بله منظورم همین صفحه بودش.آخه بلاخره همچین دانشگاه به این معتبری با این حداقل یکم برام جای سوال بود خواستم ببینم همینه؟!
میخواستم ببینم این معدل 2.5 بر چه اساسی باید تبدیل کرد؟توی یکی از تاپیکها نوشته بود ولی معلوم نبود چی به چیه.توی اون تاپیک اونطوری که نوشته بودن انگار معدل 20 میشد 1 بعد هرچی معدل کمتر میشد ازینور بیشتر میشد یعنی نوشته بود مثلا معدل 15 نوشته بود میشه 2.5؟
با سایت WES میشه معدلو تبدیل کرد و برای سیستم ارزشیابی آلمان هم اینطور تبدیل معدل کارایی داره؟
یکیم میخواستم ببینم توی آلمان برای اپلای واسه دکترا معدل ارشدو فقط لحاظ میکنن؟ چون توی اون سایت نوشته مستر و دیپلم یا معادل

دانشگاه به دانشگاه فرق میکند. در مورد دکترا نظر استاد بسیار مهم است و شما باید حداقل های تعیین شده توسط دپارتمان را کسب کنید. مسلما هر استادی برای تعداد محدودی دانشجوی دکتری که میتواند انتخاب کند، حساسیت نشان میدهد.
آنچیزی که بعنوان 2.5 اعلام شده حداقل ممکن است که کمتر از آن اصلا امکان پذیرش مطرح نیست. این به این معنی نیست که داشتن 2.5 یک ویژگی بسیار خوب بحساب بیاید.
 به کمک سایت WES میتوانید، ضمن این یک راه راحت هم وجود دارد (یعنی محاسبه مستقیم بر اساس فرمول که در این سایت هم به آن اشاره شده است)
[عکس: nbay_01.gif]
برای ایران:
Nmax = 20
Nmin=10
Nd = معدل شما
یعنی اگر شما معدل 15 داشته باشید معادل 2.5 است

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - llvll.asoud - 03-03-2014

(03-03-2014, 01:37 AM)'ForeverBlue' نوشته:
دانشگاه به دانشگاه فرق میکند. در مورد دکترا نظر استاد بسیار مهم است و شما باید حداقل های تعیین شده توسط دپارتمان را کسب کنید. مسلما هر استادی برای تعداد محدودی دانشجوی دکتری که میتواند انتخاب کند، حساسیت نشان میدهد.
آنچیزی که بعنوان 2.5 اعلام شده حداقل ممکن است که کمتر از آن اصلا امکان پذیرش مطرح نیست. این به این معنی نیست که داشتن 2.5 یک ویژگی بسیار خوب بحساب بیاید.
 به کمک سایت WES میتوانید، ضمن این یک راه راحت هم وجود دارد (یعنی محاسبه مستقیم بر اساس فرمول که در این سایت هم به آن اشاره شده است)
[عکس: nbay_01.gif]
برای ایران:
Nmax = 20
Nmin=10
Nd = معدل شما
یعنی اگر شما معدل 15 داشته باشید معادل 2.5 است

ممنون.آخه با فرمول سایت WES که میریم من دیدم معدل 14.5 شده 2.77!
ولی با این فرمول شما 2.5 میشه 15

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - ForeverBlue - 03-03-2014

(03-03-2014, 01:42 AM)'llvll.asoud' نوشته:
ممنون.آخه با فرمول سایت WES که میریم من دیدم معدل 14.5 شده 2.77!
ولی با این فرمول شما 2.5 میشه 15

واقعیت اینه که این فرمول بنده نیست [img]images/smilies/smile.gif[/img] فرمول دانشگاه صنعتی مونیخ هستش که آدرسش رو هم دادم. ضمن این که 2.5 بسیار بهتر از 2.77 است. این نمره هرچقدر کمتر باشد بهتر است (برخلاف سیستم ارزشیابی سایر کشورهای که هرچه بیشتر باشد بهتر است!)
بستگی هم داره که حداقل نمره قبولی را 10 (برای لیسانس) در نظر بگیرید یا 12 (برای ارشد)

در مورد سایت WES
تا جایی که میدانم سایت WES بیشتر برای تبدیل رنج نمرات از کشورهای دیگر به سیستم ارزشیابی امریکاست و شما میتوانید نمرات تبدیل شده به سیستم ارزشیابی امریکا را از طریق آن با آلمان مقایسه کنید (که البته راه چندان جالبی نیست و همانطور که عرض کردم بهتر است از فرمول مستقیم استفاده کنید)

[برش] سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - ModarresD - 15-03-2014

با عرض سلام وخسته نباشید
من فارغ التحصیل ارشد شیمی معدنی دانشگاه یاسوج با معدل 18/40 هستم ، لیسانس دانشگاه شیراز با معدل 16/30 ، با داشتن 3 مقاله ISI ، اکنون در حال گذراندن دوره زبان انگلیسی هستم آیا با چنین شرایطی می توانم بورسیه یا بطور عادی دانشجوی مقطع دکتری در آلمان بشوم؟
با سپاس فراوان
لطفا من را راهنمایی فرمایید

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - spt - 16-03-2014

(15-03-2014, 06:21 PM)'ModarresD' نوشته: با عرض سلام وخسته نباشید
من فارغ التحصیل ارشد شیمی معدنی دانشگاه یاسوج با معدل 18/40 هستم ، لیسانس دانشگاه شیراز با معدل 16/30 ، با داشتن 3 مقاله ISI ، اکنون در حال گذراندن دوره زبان انگلیسی هستم آیا با چنین شرایطی می توانم بورسیه یا بطور عادی دانشجوی مقطع دکتری در آلمان بشوم؟
با سپاس فراوان
لطفا من را راهنمایی فرمایید

سلام و خوش آمدید   Smile
معدلتون خوبه و مقاله هم خیلی خوبه...  
اگه بقیه مدارک رو آماده کنید میتونید پذیرش یا بورس بگیرید که خوب طبیعتا شانسِ بورس کمتر و پذیرش بیشتره...
اما حتما شانس دارید و ایشالا موفق میشید..   Smile

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - m.mohaqeq - 17-03-2014

سلام
لیسانس مکانیک معدل 16
فوق بیومکانیک (مهندسی پزشکی) معدل 17.30
یک مقاله ISI
تافل 103
برای فول فاند چیکار باید بکنم؟ کلاً کدوم کشور تو اروپا این رشته رو (مهندسی پزشکی) بهتر فاند میده؟
ممنون و متشکر

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - amiiin - 27-03-2014

سلام دوستان
من یک ماه در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته فناوری اطلاعات فارغ التحصیل شدم  . موضوع پایان نامه ام شبکه های کامپیوتری بوده و امید به خدا می خوام در همین زمینه هم دکتری بگیرم.
لیسانس و ارشدمو از دانشگاه سراسری گرفتم. با معدل بالای 15 (لیسانس) و بالای 17(ارشد) و دو تا مقاله ISI دارم و یک مقاله داخلی.
اول که نمی دونم کدوم دانشگاه ها در زمینه شبکه دانشجو می گیرن در آلمان و دوم اینکه چقدر شانس قبولی در یک دانشگاه خوب رو دارم.

ممنون می شم راهنماییم کنید .

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 27-03-2014

(27-03-2014, 04:29 AM)'amiiin' نوشته: سلام دوستان
من یک ماه در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته فناوری اطلاعات فارغ التحصیل شدم  . موضوع پایان نامه ام شبکه های کامپیوتری بوده و امید به خدا می خوام در همین زمینه هم دکتری بگیرم.
لیسانس و ارشدمو از دانشگاه سراسری گرفتم. با معدل بالای 15 (لیسانس) و بالای 17(ارشد) و دو تا مقاله ISI دارم و یک مقاله داخلی.
اول که نمی دونم کدوم دانشگاه ها در زمینه شبکه دانشجو می گیرن در آلمان و دوم اینکه چقدر شانس قبولی در یک دانشگاه خوب رو دارم.
ممنون می شم راهنماییم کنید .

دروود بر شما.
مقطع دکتری در المان بیشتر موقعیت محوره یا استاد باید پیدا کنی، ضمناً اینها شانس برای گرفتن فاند رو بالا میبره. اما در کل اگر بدنبال فاند نیستی باید حداقل های دپارتمان و داشته بشی و اقدام کنی. دانشگاهای که رشته کامپیوتر رو ارائه میدن میشه به دانشگاههای بن، زارلند، کوتبوس، دویسبورگ، اخن، صنعتی هامبورگ و غیره اشاره کرد. 
بطور مثال دانشگاه صنعتی کوتبوس 10 موقعیت خالی برای دپارتمان کامپیوتر و IT اراه کرده اینجا رو بررسی کنید.

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - shima_gh - 30-03-2014

با سلام 
من تازه اومدم تو سایتتون و ممنون میشم کمکم کنید
با شرایطی که دارم میتونم از دانشگاه های فنی  آلمان پذیرش بگیرم؟
کارشناسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد تبریز 12.74
ارشد برق قدرت از همون دانشگاه 18.5
آیلتس 6
2مقاله  آی اس آی(نفر دوم)
gre ندارم
سابقه کار 3سال
لطفا راهنمایی کنین که اصلا با معدل پایینم میتونم از آلمان پذیرش بگیرم و کدوم دانشگاه رو واسه انرژی های نو(solar cell) پیشنهاد میکنین

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 30-03-2014

(30-03-2014, 01:35 PM)'shima_gh' نوشته: با سلام 
من تازه اومدم تو سایتتون و ممنون میشم کمکم کنید
با شرایطی که دارم میتونم از دانشگاه های فنی  آلمان پذیرش بگیرم؟
کارشناسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد تبریز 12.74
ارشد برق قدرت از همون دانشگاه 18.5
آیلتس 6
2مقاله  آی اس آی(نفر دوم)
gre ندارم
سابقه کار 3سال
لطفا راهنمایی کنین که اصلا با معدل پایینم میتونم از آلمان پذیرش بگیرم و کدوم دانشگاه رو واسه انرژی های نو(solar cell) پیشنهاد میکنین

دروود بر شما.
رشته های مرتبط با انرژی های نو بسیار پر طرفداره، شما بهتره نمره زبان بالاتری رو کسب کنید و تماس با اساتید و موقعیت خالی رو چک کنی. شانست رو نمیشه خیلی دقیق بیان کرد چون معدل لیسانست کار رو خراب کرده. البته برخی دانشگاهها ممکنه فقط مقطع قبلی رو ازت بخوان بنابراین سعی کن مکاتبه هم داشته باشی