مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-iBT) |
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - blur - 13-01-2014 (13-01-2014, 02:17 PM)'stifler' نوشته: درود بر اساتید. بستگی به سطح زبان شماهم داره. اگر سطحتون خیلی بالا نیست بهتره با کتابی مثل دلتا استارت بزنید. برا لسینینگ بارونز رو حتما کار کنید. من کمبریج رو هم در تموم اسکیل هاش پیشنهاد میکنم. برای لغت هم essential words واجبه (ترجیحا به اضافه 504). برا اسپیکینگ ویدئوهای نت فول رو حتما ببینید (برای رایتینگ سوال اینتگریتد هم نت فول فرمت خوبی ارائه میده). نهایتا بهترین منبع برا کار کردن TPO ها هستند. توصیه میکنم همه رو حتما کار کنید.
اینجا و بقیه پست های تاپیک رو بخونید تا بتونید به جمع بندی خوبی برسید. منابع هم تو کتابخونه هستن. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Torkan - 13-01-2014 (13-01-2014, 02:17 PM)'stifler' نوشته: درود بر اساتید. دوست عزیزمون blur همه چی رو توضیح داد به علاوه:
فقط یه نکته ای که میخوام بگم اینه کلا دلتا کتاب خوبی واسه زدن تستهای لیسینینگ به خصوص نیست. بهتره روی تست هاش کار نکنید و اگر وقت کردید فقط گوش کنید چون سطح لیسینینگش به نسبت خوبه ولی تست هاش نه. رایتینگش هم متناسب با امتحان نیست به خصوص پارت اولش. در ضمن حتما اسنشیال ورد و 540 ورد و 400 تای مک گرو هیل یادتون نره. من کتاب mastering skill رو توصیه اکید میکنم واسه رایتینگ و اسپیکینگ. در ضمن همانطور که گفتن هیچی TPO نیمشه اونم 2 ماه اخر. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - stifler - 13-01-2014 با تشکر از هر دو دوست عزیز. ویدیوها رو دانلود کردم ، کتاب هم میخوام برم امروز بخرم ( PDF نمیتونم کار کنم متاسفانه ). فقط عنوان دقیقشون چی هست ؟ ( به English) RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Torkan - 13-01-2014 (13-01-2014, 03:37 PM)'stifler' نوشته: با تشکر از هر دو دوست عزیز. سلام عنوان کتاب: Delta's Key to the Next Generation TOEFL IBT
رنگش هم قهوه ای بود تا جایی که یادمه!
البته اگه سطح زبانتون پایه هست LONGMAN رو بخرید اول با اون شروع کنید. دوست عزیز پیشنهاد میکنم یکبار این تاپیک رو بخونین تا با کتابای مختلف اشنا بشین و برین کتابای مربوطه رو بخرین تا دوباره کاری نشه. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - soniasa - 18-01-2014 سلام دوستان عزیز سوال من اینه که می خوام writing ام رو تقویت کنم و بتونم در حد 2 یا 3 پاراگراف خوب بنویسم. شما سایتی رو می شناسین که نوشته ام رو بهعنوان ورودی بهش بدم و اون برام تصحیح کنه؟ می دونم که کتابای مختلفنی احتمالا در این زمینه وجود داره ولی با توجه به زمانی که دارم و سبک یادگیری ام، این روش برام خیلی خیلی زودتر جواب میده. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Torkan - 18-01-2014 (18-01-2014, 10:28 AM)'soniasa' نوشته: سلام دوستان عزیز سلام
این سایت بد نیست. در ضمن میتونین از همین فروم هم تو این قسمت ببینین سایتهای دیگه معرفی شده یا نه؟ فقط دقت کنید که این سایت ها ممکنه کمی هم اشتباه تو کارشون باشه و نمیشه کاملا دل بست ولی خوب از هیچی بهتره. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - soniasa - 22-01-2014 سلام دوستان من یه همفکری و راهنمایی می خوام اگه خدا بخواد می خوام تابستان سال آینده تافلم رو امتحان بدم. الان دارم کلاس grammar می رم و بعد از عید می خوام که دیگه فشرده و بیشتر وقت روی زبان بذارم. به نظرتون اگه از الان تا قبل از عید کتاب Longman رو شروع کنم به خوندن خوبه؟ راستی شماهایی که longman خوندین کدوم کتابای longman رو خوندین؟ چند تا کتاب هستش این longman? و سوال مهمتر اینکه چطوری خوندینش؟ RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Torkan - 22-01-2014 (22-01-2014, 03:25 PM)'soniasa' نوشته: سلام دوستان سلام
ببینید اول از همه اگه پایه زبانتون متوسط به پایینه اون کتاب longman preparation for the toefl ibt واسه شروع خوبه...البته یا قبلش یا همزمان با اون شما باید essential words, 504 words , و اگه شد mcgrawhill 400 words رو خونده باشین. کلا راجع به گرامر یه چیزی رو بگم: گرامر خیلی با کلاس رفتن خوب نمیشه...شما میتونید از همون کتاب english grammer in use موارد بسیار خوب گرامری رو یاد بگیرید.ولی توصیه میکنم زیاد تو بحرش نرین! یعنی اینکه گرامر خود به خود با مرور زمان بهتر میشه نه با حفظ کردن قواعد. شما به مرور با خوندن متنهای مختلف و به خصوص نوشتن خیلی به گرامر کمک میکنه. شما هنگام نوشتن احساس میکنی یه چیزی رو از نظر گرامری درک نمیکنین و میرین سریع به جزوه یا همون کتابی که گفتم مراجعه میکنین و اشکالتون رو برطرف میکنین. بله حتما سعی کنین longman رو بخونین اگه شد یکم فشرده تا وقت به کتابای دیگه هم برسه(بسته به نمره دلخواه) روش خوندن هم بسته به elegance یا سلیقتون هست ولی علما میگن بهتره همزمان هر 4 تا scale رو پیش ببرین نه اینکه یکی رو تموم کنین برین بعدی. در ضمن حتما توضیحات اول هر فصل کتاب رو بخونین تا در کتابای دیگه فقط روی تست هاش کار کنین و دوباره کاری نشه. توضیحات اول هر فصل رو بخونین با انواع سوالات اشنا میشید. بعد خوندن این کتابایی که گفتم بازم سوالی بود راجع به کتابای دیگه بپرسین دوستان جواب بدن. بااحترام RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - deadxxxqueen - 22-01-2014 سلام من واسه تافل و جي آر اي حدودا چار سال وقت دارم.سطح زبانم متوسط و شايد يه كم پايينترم باشه. تا حالا كلاس نرفتم و تصميم ندارم برم. اگه ممكنه بفرماييد با توجه به زمان و سطح زبانم من كدوم منابع رو واسه تافل بخونم؟ با توجه به اين كه قصد دارم نمره ي خوب رو به عالي بيارم لطفا تمام منابع مورد نياز رو بفرماييد (در واقع تو پستاي قبلي واقعا پراكنده نوشته شده و واقعا نميدونم از كجا بايد شرو كنم)و البته به ترتيبي كه بايد مطالعه بشه بفرماييد. در ضمن من يه مدت از زمان رو بايد واسه بهبود زبان عموميم بذارم و بعد شرو به خوندن تافل بكنم و مشكلي نيس اگه ساعات مطالعه ي روزانم زياد باشه.اينارم مد نظر داشته باشين. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - soniasa - 22-01-2014 (22-01-2014, 03:41 PM)'Charming' نوشته: Charming عزیز ممنون از توضیحات خوبت
ولی یه سوال: مگه این longman برای هر 4تا مهارت کتاب داره؟ یعنی مثلا من باید تا قبل از عید 4 تا کتاب longman رو بخونم؟ برای هر مهارت فقط یک کتاب داره این longman یا اینکه در سطوح مختلف سخت و آسونه هر مهارتی؟ توضیح اینکه خوشبختانه در حال خوندن essential words هستم |