آکادمیا کافه
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-GRE-General)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: راهنمایی در رابطه با ترتیب خواندن منابع GRE - Simon2007 - 03-05-2014

(03-05-2014, 01:13 PM)'recolor' نوشته: دوست عزیز از وقتی که گذاشتی خیلی خیلی ممنونم. پس شما میفرمایین که من این سه کتاب رو تهیه کنم و با 1100 وارد دوره مطالعه GRE بشم؟ جریان این کتابهای Big Book چیه؟ اونا رو هم بگیرم؟

سلام
بیگ بوک تمرین هست و آموزشی رو شامل نمیشه. شما میتونید اینها رو که خوندید برای تمرین هر چه بیشتر بیگ بوک رو شروع کنید. فقط توصیه میکنم تو ذوقتون نخوره خیلی راحت نیست و اوایل شروع کردنشون ممکنه تمرکز سخت باشه. نهایتا شما برای این آزمون تا میتونید متون متنوع و سخت بخونید خیلی موثره مخصوصا برخی مجلات و روزنامه ها مثل ایکانومیک . ریدینگ های بیگ بوک خوبند ولی اگر برای آزمون میخونید روی زمانبندی کار کنید معمولا باید یاد بگیرید چندین سوال رو با خیال راحت بزارید کنار و جواب ندید چون وقت همیشه تنگه. این اصلا کار راحتی نیست.
اون سه کتاب شروع راهه و اینکه چقدر به تعالی بخواهید برسید منابع بیشتر سر راهتون قرار می گیرند. اول لغت رو به یک جایی برسونید که تو ریدینگ ها خیلی استپ نزنید بخاطر ندوسنتن معانی.
شادزی

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - maral yousefi - 31-05-2014

سلام
من سطح زبان و ریاضی متوسطی دارم و رشته ام هنر هستش. میخوام که برای نمره 7 آیلتس و یه نمره نسبتاً خوب جی آر ای آماده بشم.با یه موسسه اعزام دانشجو در ارتباط هستم و به من گفتن که نهایتاً تا ژانویه فرصت دارم که این دو تا نمره رو بهشون تحویل بدم. از اوایل تیر میخوام کلاً همه ی کارامو تعطیل کنم و این چند ماهی که فرصت دارمو فقط برای این امتحانا وقت بزارم. در ضمن برای هر کدام از مهارت های آزمون آیلتس و جی آر ای هم استادایی رو درنظر گرفتم که باهاشون کلاس خصوصی بردارم.
سوالم از شما اینه که با توجه به تجربیاتتون توی مدت 7 ماه اگه همه ی تلاشمو بکنم امکانش هست که بتونم در این امتحانا موفق بشم؟ با افراد زیادی مشورت کردم، بعضی میگن که میشه و بعضی میگن که محاله ظرف مدت 7 ماه بشه هردوتای این امتحانارو نمره خوب کسب کرد.به طور معمول دوره ی فشرده آمادگی برای جی آر ای چقدر زمان میبره؟
من ارشد هنر هستم با معدل 19 و کارشناسی هم معدلم 18.37 بوده.میخوام برای دکترا اقدام کنم و داشتن نمره خوب از این امتحانا خیلی برام حیاتیه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 31-05-2014

(31-05-2014, 12:48 PM)'maral yousefi' نوشته: سلام
من سطح زبان و ریاضی متوسطی دارم و رشته ام هنر هستش. میخوام که برای نمره 7 آیلتس و یه نمره نسبتاً خوب جی آر ای آماده بشم.با یه موسسه اعزام دانشجو در ارتباط هستم و به من گفتن که نهایتاً تا ژانویه فرصت دارم که این دو تا نمره رو بهشون تحویل بدم. از اوایل تیر میخوام کلاً همه ی کارامو تعطیل کنم و این چند ماهی که فرصت دارمو فقط برای این امتحانا وقت بزارم. در ضمن برای هر کدام از مهارت های آزمون آیلتس و جی آر ای هم استادایی رو درنظر گرفتم که باهاشون کلاس خصوصی بردارم.
سوالم از شما اینه که با توجه به تجربیاتتون توی مدت 7 ماه اگه همه ی تلاشمو بکنم امکانش هست که بتونم در این امتحانا موفق بشم؟ با افراد زیادی مشورت کردم، بعضی میگن که میشه و بعضی میگن که محاله ظرف مدت 7 ماه بشه هردوتای این امتحانارو نمره خوب کسب کرد.به طور معمول دوره ی فشرده آمادگی برای جی آر ای چقدر زمان میبره؟
من ارشد هنر هستم با معدل 19 و کارشناسی هم معدلم 18.37 بوده.میخوام برای دکترا اقدام کنم و داشتن نمره خوب از این امتحانا خیلی برام حیاتیه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوست عزیز سوال شما خیلی کلیه و بعیده کسی بتونه جواب مشخصی بهش بده. اینکه چقدر طول بکشه شما برا امتحانات آماده شین بسته به سطح زبان، میزانی که هر روز براشون وقت میذارید و نمره ای که میخواید تو امتحانات بگیرید داره. GRE امتحانیه که معمولا هرچقدر براش بخونید باز جا داره و دانشگاه ها هم معمولا مینی مم دقیقی براش نمیدن ولی وقت دادن پذیرش و فاند معمولا نمره های بالاتر رو می گیرن. بنابراین تمام تلاشتون رو بکنید. انشاالله که می رسونید

[برش] مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - taranebaran - 26-06-2014

سلام دوستان من هیچ منبعی ندارم برای gre برای خوندن می خواستم کتاب تهیه کنم یه سر به اینجا زدم که ببینم باید چه کتابی بخرم
ولی از بین این همه منبع گیچ شدم چون تجربه و اطلاعی هم ندارم. می شه یک نفر منو راهنمایی کنه که چه کتابهایی باید بگیرم یا اینکه چه کتابهایی بهتره برای شروع بگیرم؟
ممنونم

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 26-06-2014

(26-06-2014, 06:06 AM)'taranebaran' نوشته: سلام دوستان من هیچ منبعی ندارم برای gre برای خوندن می خواستم کتاب تهیه کنم یه سر به اینجا زدم که ببینم باید چه کتابی بخرم
ولی از بین این همه منبع گیچ شدم چون تجربه و اطلاعی هم ندارم. می شه یک نفر منو راهنمایی کنه که چه کتابهایی باید بگیرم یا اینکه چه کتابهایی بهتره برای شروع بگیرم؟
ممنونم

سلام شما پست های این تاپیک رو بخونید دستتون میاد که چی بهتره بخونید. هیچ کس بهتر از شما نمی دونه که وضع ریاضی و زبان انگلیسی شما چیه. زیاد هم بین منابع سردرگم نشید از بین اونایی که زیاد پیشنهاد شدن انتخاب کنید و بخونید. فقط خوندن منابع ETS ضروری هستن حتما اونارو تو برنامه داشته باشید و قبل از آزمون حتما کامپلت تست های ETS رو بزنید (دوتا تو official guide و همین طور practice book ها). برای لغت هم معمولا 1100 جزو مهمترین منبع های پیشنهادیه.

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Simon2007 - 26-06-2014

(26-06-2014, 06:06 AM)'taranebaran' نوشته: سلام دوستان من هیچ منبعی ندارم برای gre برای خوندن می خواستم کتاب تهیه کنم یه سر به اینجا زدم که ببینم باید چه کتابی بخرم
ممنونم

سلام
کتاب های GRE مثل آزمون های دبیرستان نیست که یک سری کتاب مشخص به شما بگن و بگن آزمون فقط از همین هاست. شما برای این آزمون باید هر چی میتونید بخونید و از زمان ستفاده کنید. ضمنا پایه ی زبان شما بی تاثیر نخواهد بود. 
لذا برای این آزمون هر کسی چیزهایی که خودش خونده و به نظرش موثر بوده توصیه میکنه. 
ولی بخواهم خلاصه عنوان کنم که از این همه منابع حتما کدوم ها تو برنامه باشه اولیش کتاب 100 لغت هست که خیلی مهمه. 
برای ریاضی هم بارونز . این کتاب کل مهارت ها رو پوشش میده اما بخش ریاضی رو قویتر. و قرار نیست آزمون شبیهش باشه فقط برای آمادگی تو بخش ریاضی مفیده. خود کتابETS رو حتما توصیه میکنم. اگر به 1100 اشراف پیدا کردید بد نیست یک کتاب لغت دیگه رو هم بخونید. درسته شکل آزمون از لغت محوری خارج شده ولی بازم هر چی بیشتر لغت بدونید بهتره. خودم وربال ادونتیج رو که متد خوبی داره پیشنهاد میدم. فایل صوتی هم داره که میتونید استفاده کنید. در کل متن زیاد بخوندی. اگر وقت و حوصله به شما اچجازه داد bigbook رو بخونید که نمونه سوالات کاغذی سالها پیشه. 
شادزی

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - saaaaam - 14-07-2014

سلام بر دوستان خوبم
اگر فقط یک کتاب قرار باشه در مورد جی ار ای که همه بخشای ازمون از قبیل کونت - وربال - انالاتیکال رایتینگ را شامل بشه انتخاب کنید کدام را انتخاب خواهید کرد؟ 
من دارم وسایل سفر را جمع می کنم و فقط یک کتاب جی ار ای می خوام ببرم که بخونم و انشاله در ازمون شرکت کنم
جزوات و فایلهای انلاین هم استفاده خواهم کرد ولی تا یک کتاب نخونم بصورت فیزیکی احساس می کنم چیزی بلد نیستم!
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - soilman - 14-07-2014

به نظرم بهترین کتاب تو هز آزمونی کتاب های مرجع هست و خوب برای gre کتاب خود ETS بهترین منبع هست و حجم زیادی هم نداره
(14-07-2014, 10:03 AM)'saaaaam' نوشته: سلام بر دوستان خوبم
اگر فقط یک کتاب قرار باشه در مورد جی ار ای که همه بخشای ازمون از قبیل کونت - وربال - انالاتیکال رایتینگ را شامل بشه انتخاب کنید کدام را انتخاب خواهید کرد؟ 
من دارم وسایل سفر را جمع می کنم و فقط یک کتاب جی ار ای می خوام ببرم که بخونم و انشاله در ازمون شرکت کنم
جزوات و فایلهای انلاین هم استفاده خواهم کرد ولی تا یک کتاب نخونم بصورت فیزیکی احساس می کنم چیزی بلد نیستم!
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - mehrdadbala - 30-07-2014

سلام 

راستش من حدود 1 ماه و یکی دو هفته برای gre وقت دارم فقط  میخواستم ازتون ی مقدار کمک بگیرم.

من نمره ی بخش ریاضی در حدود 165-170 خیلی برام مهم تر از بقیه بخش هاست و وربال رو در حدود 140-145هم نمره ایده آل یه برام(هرچند همینم سخته!!). جند تا سوال و راهنمایی داشتم ازتون :
*** اول اینکه من درباره فرمت جی ار ای چیزی نمیدونم.( فقط شنیده های معمولی که از چند تا چنده نمره و اسم بخشا چیه.

*** توی بخش کتاب ها گشتم ولی توضیحات کامل نبود و تعداد کتاب ها خیلی زیاد. درباره این که کتاب های مطلوب برای من به خصوص توی ریاضی چیه؟ چون فک نمیکنم با این وقت کم بتونم خودم کتاب ها رو بسنجم و انتخاب کنم. درباره سایر بخش ها یا اینکه کتابی که تمام بخش هارو پوشش بده و اگر فایل اکسلی یا چیزی برای لغت ها وجود داشته باشه البته میگم بخش ریاضی خیلی برام مهم تره(165 به بالا) و بقیه بخش ها در حدود آشنایی با ساختار و 140-145 زدن.

*** سوالای ریاضی به نسبت مدل قبلی gre عوض شده؟ کتابخانه دانشگاه ما چند تا کتاب gre و gmat داره ولی برای حدود 6-7 سال پیشه میخواستم ببینم  اگر توی لیست پیشنهادی شما بود میتونم استفاده کنم یا مدل سوالات عوض شده و به دردی نمیخوره.

*** امتحان کامپیوتری جطوری هستش؟ یعنی برای بخش رایتینگ باید تایپ کنیم؟یا با نوت پدی چیزیه ؟اگر که کسی سرعت تایپش خوب نباشه چی؟ 

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 30-07-2014

(30-07-2014, 11:20 AM)'mehrdadbala' نوشته:
سلام 

راستش من حدود 1 ماه و یکی دو هفته برای gre وقت دارم فقط  میخواستم ازتون ی مقدار کمک بگیرم.

من نمره ی بخش ریاضی در حدود 165-170 خیلی برام مهم تر از بقیه بخش هاست و وربال رو در حدود 140-145هم نمره ایده آل یه برام(هرچند همینم سخته!!). جند تا سوال و راهنمایی داشتم ازتون :
*** اول اینکه من درباره فرمت جی ار ای چیزی نمیدونم.( فقط شنیده های معمولی که از چند تا چنده نمره و اسم بخشا چیه.

*** توی بخش کتاب ها گشتم ولی توضیحات کامل نبود و تعداد کتاب ها خیلی زیاد. درباره این که کتاب های مطلوب برای من به خصوص توی ریاضی چیه؟ چون فک نمیکنم با این وقت کم بتونم خودم کتاب ها رو بسنجم و انتخاب کنم. درباره سایر بخش ها یا اینکه کتابی که تمام بخش هارو پوشش بده و اگر فایل اکسلی یا چیزی برای لغت ها وجود داشته باشه البته میگم بخش ریاضی خیلی برام مهم تره(165 به بالا) و بقیه بخش ها در حدود آشنایی با ساختار و 140-145 زدن.

*** سوالای ریاضی به نسبت مدل قبلی gre عوض شده؟ کتابخانه دانشگاه ما چند تا کتاب gre و gmat داره ولی برای حدود 6-7 سال پیشه میخواستم ببینم  اگر توی لیست پیشنهادی شما بود میتونم استفاده کنم یا مدل سوالات عوض شده و به دردی نمیخوره.

*** امتحان کامپیوتری جطوری هستش؟ یعنی برای بخش رایتینگ باید تایپ کنیم؟یا با نوت پدی چیزیه ؟اگر که کسی سرعت تایپش خوب نباشه چی؟ 

ممنون دوستم که سوالتون رو عمومی پرسیدین. دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن بهتره. من الان دوباره یه چند نکته به ذهنم رسید که خدمتتون عرض می کنم. همونطور که عرض شد اولین و مهمترین منبع official guide هست. به اضافه توضیحات این کتاب، دوتا کامپلت تستش و دوتا تست practice book  ها هم جزو واجبات هستن. تست هارو بزنید و با دقت اصلاح کنید. خود اینا کلی وقت گیرن. حالا یه مسئله دیگه هست که من یادم رفت سوال کنم که وضع ریاضیتون چطوره مثلا رشته تون ریاضی و فنی بوده یا چیز دیگه. اگر فنی بودین بعد آشنایی با مباحث تو official guide فقط تست بزنید. اگر نه، توضیحات یه کتاب دیگه رو هم بخونید. من چند صفحه قبلی رو هم دیدم به نظرم این پست بهتون کمک می کنه. بقیه سوالاتتون هم همونطور که گفتم، اولا تایپ رو برا امتحان کامپیوتری تمرین کنید، ثانیا حتما کتاب های GRE Revised رو کار کنید