آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 08-09-2013

(06-09-2013, 05:04 PM)'ehsanazadi' نوشته: سلام.
ممنون از دوستمون که این موضوع رو مطرح کردن.
منم کاردانی سراسری ساخت و تولید معدل 15 کارشناسی آزاد 17.8
میتونم ielts 6.5 بیارم.2 سال سابقه کار تو پروژه ذوب آهن به عنوان سرباز امریه دارم.به نظرتون میتونم واسه دانشگاههای اروپا مثلا آلمان,سوئد یا اتریش بورسیه بگیرم؟؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.

دروود.
ما شانس گرفتن پذیرش از المان و اتریش رو با شرایطی که گفتی رو داری، واز اونجایی که تجصیل در این 2 کشورتقریباً نیمه رایگانه بنابراین در مقطع فوق خیلی روی کمک هزینه تحصیل حساب باز نکن. حالا وارد که شدی میتونی برای مقاطع بالاتر در ترکیب بخش تحقیقات یا پروژه های صنعتی فعالیت کنی و خودتو نشون بدی و فاند بگیری. (این لازمه اش ارتباط نزدیک با استادت رو داره)
ازاد اندیش باشی

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - nanock - 10-09-2013

با سلام،
اگه ممکنه یه مقایسه ای بین این دو دانشگاه داشته باشین،ممنون میشم
1-دانشگاه لوند سوئد-دپارتمان برق
2-دانشگاه لوون بلژیک-دپاتمان برق
اگه ممکنه به سوالات زیر هم یه جوابی بدین:
1-دوره دکترا در هردو کشور بلژیک و سوئد دارای حقوق ماهیانه است؟کفاف زندگی دانشجویی رو میده دیگه؟
2-به نظرتون از لحاظ آکادمیک و علمی وموقعیت های پس از دکترا کدوم بهتره؟
3-کدوم یکی مشکلات پذیرش کمتری داره؟
4-اگه بعد دکترا بخوام برگردم ایران،کدوم یکی رو انتخاب میکنین؟
5-باز اگه هدف برگشتن باشه،شما واسه دکترا میرید شریف و تهران یا این دوتا دانشگاه؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - spt - 11-09-2013

(10-09-2013, 10:44 AM)'nanock' نوشته: با سلام،
اگه ممکنه یه مقایسه ای بین این دو دانشگاه داشته باشین،ممنون میشم
1-دانشگاه لوند سوئد-دپارتمان برق
2-دانشگاه لوون بلژیک-دپاتمان برق
اگه ممکنه به سوالات زیر هم یه جوابی بدین:
1-دوره دکترا در هردو کشور بلژیک و سوئد دارای حقوق ماهیانه است؟کفاف زندگی دانشجویی رو میده دیگه؟
2-به نظرتون از لحاظ آکادمیک و علمی وموقعیت های پس از دکترا کدوم بهتره؟
3-کدوم یکی مشکلات پذیرش کمتری داره؟
4-اگه بعد دکترا بخوام برگردم ایران،کدوم یکی رو انتخاب میکنین؟
5-باز اگه هدف برگشتن باشه،شما واسه دکترا میرید شریف و تهران یا این دوتا دانشگاه؟

سلام و خوش آمدید   Smile   اول باید بگم مرسی که اینقدر سوالتون رو دقیق و شفاف میپرسید...  امیدوارم همه اینطوری اطلاعات بخان!

1. بله هر دو کفاف زندگی دانشجویی رو میده و حتی بیشتر... نگران این مسئله نباشید
2. به نظر من هر دو تا خیلی خوبن و جزو بهترین دانشگاه های اون کشور و کل اروپا محسوب میشن..   این قضیه خیلی خیلی بستگی به دپارتمان و تلاش خودتون در آینده داره ولی به طور کلی هر دو خوبن
3. منظورتون از مشکلات چیه؟ شما حتما روی هر دو تلاش کنید و وقت بزارید...  وقتی یه بار اقدام میکنید بار های بعدی خیلی راحت تر میشه...   هر دو مشکل پذیرش خاصی ندارن..
4. به نظر من بلژیک!! تو سال های اخیر خیلی خیلی ایرانی ها رفتن سوئد و در آینده مطمئنا یه سری شون برمیگردن ایران...  از این نظر بلژیک بودن خاص تره!!  اما بازم میگم که اینا خیلی به کشور و دانشگاه ربطی نداره..  بیشتر به تلاش و تالیف های آینده ی خودتون بستگی داره...   لوند فک کنم رنکش بهتره اما لئوون هم خیلی خیلی دانشگاه خوب و مطرحیه..
5. به نظر من این دو تا دانشگاه خارجی...  واقعا شما که شرایط علمیش رو دارید خارج از ایران درس بخونید بهتره...  جدا از اینکه امکانات بهتری بهتون میدن، با چند سال زندگی در اروپا علاوه بر دکترای برق خیلی چیزای دیگه هم یاد میگیرید..  و برای مقاطع بالا خارج بهتر از ایرانه...   مخصوصا دانشگاه های خوبش..

موفق باشید   Smile

RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - roshanak25 - 18-09-2013

سلام دوستان.
من یه مدت هست رشته تربیت بدنی رو در دانشگاه های مختلف اروپا (بخصوص آلمان و نروژ و فنلاند) سرچ میکنم. فعلا تا اونجایی که بررسی کردم متوجه شدم برنامه های مستر مربوط به آسیب شناسی و حرکات اصلاحی نسبت به شاخه های دیگه (مثل روانشناسی ورزش و فیزیولوژی و...) خیلی کمتر ارائه میشه. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ من 2تا حدس دارم:
1) تو این زمینه نیروی متخصص دارن و نمیخوان فعلا نیروی متخصص جدید تربیت کنن
2) نحوه جستجوی من اشتباه هست و مثلا برنامه های مربوط به آسیب شناسی و حرکات اصلاحی ورزشی رو باید در دپارتمانهای دیگه مثل پزشکی و فیزیوتراپی و... پیدا کنم!
نظر شما چیه دوستان؟

RE: گشتن به دنبال دانشگاهی که رشته ی شما را ارائه میدهد - spt - 27-09-2013

(18-09-2013, 01:40 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان.
من یه مدت هست رشته تربیت بدنی رو در دانشگاه های مختلف اروپا (بخصوص آلمان و نروژ و فنلاند) سرچ میکنم. فعلا تا اونجایی که بررسی کردم متوجه شدم برنامه های مستر مربوط به آسیب شناسی و حرکات اصلاحی نسبت به شاخه های دیگه (مثل روانشناسی ورزش و فیزیولوژی و...) خیلی کمتر ارائه میشه. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ من 2تا حدس دارم:
1) تو این زمینه نیروی متخصص دارن و نمیخوان فعلا نیروی متخصص جدید تربیت کنن
2) نحوه جستجوی من اشتباه هست و مثلا برنامه های مربوط به آسیب شناسی و حرکات اصلاحی ورزشی رو باید در دپارتمانهای دیگه مثل پزشکی و فیزیوتراپی و... پیدا کنم!
نظر شما چیه دوستان؟

والا سوالتون خیلی تخصصی هست و پاسخ بهش خیلی مشکله...
من هم نمیدونم واقعا و نمیتونم نظر بدم...
فقط یه پیشنهاد میدم بهتون که میتونید با انجامش نسبت به گزینه ی 2 مطمئن بشید (که درسته یا نه)
همون طور که توی پستای بالا اشاره شد تشریف ببرید توی سایت تک تک دانشگاه های مثلا ممتاز یکی از این سه کشوری که گفتید و تمام پروگرام های مسترشون رو دونه به دونه چک کنید...  اگه پیدا نکردید چیزی نشون میده که چیزی نیست احتمالا و اگه چیزی پیدا کردید که خب خوبه دیگه...
معمولا دانشگاه ها لیست دوره های مستر شون رو فارغ از دپارتمان توی یه پیج توی سایتشون میزارن..   برای هر دانشگاه اون رو چک کنید و امیدوارم که رشته ی مورد نظرتون رو پیدا کنید..
موفق باشید    Smile

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - rahelehh - 17-11-2013

با سلام
1-لیسانس ریاضی محض دانشگاه شهید بهشتی 13.06
2-فوق لیسانس مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران 18.18
3-زبان دارم میخونم واسه آیلتس
4-یک مقاله کنفرانس ملی و یک کنفرانس بین المللی دارم. یک آی اس آی هم به زودی سابمیت می کنم
6-از نظر توصیه نامه هم مشکل ندارم
واسه دکتری مهندسی صنایع در اروپا به خصوص اسپانیا
به نظرتون شانس دارم؟واسه فاند چطور؟شما دانشگاه خاصی اسپانیا میشناسید که واسه این رشته خوب پذیرش بدن؟
ممنونم

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 20-11-2013

(17-11-2013, 11:51 AM)'rahelehh' نوشته: با سلام
1-لیسانس ریاضی محض دانشگاه شهید بهشتی 13.06
2-فوق لیسانس مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران 18.18
3-زبان دارم میخونم واسه آیلتس
4-یک مقاله کنفرانس ملی و یک کنفرانس بین المللی دارم. یک آی اس آی هم به زودی سابمیت می کنم
6-از نظر توصیه نامه هم مشکل ندارم
واسه دکتری مهندسی صنایع در اروپا به خصوص اسپانیا
به نظرتون شانس دارم؟واسه فاند چطور؟شما دانشگاه خاصی اسپانیا میشناسید که واسه این رشته خوب پذیرش بدن؟
ممنونم

دروود بر شما.
شرمنده که با تاخیر پاسخ میدهم، مهندسی صنایع در اسپانیا و ایتالیا روی اون خوب تمرکز دارن. اما متاسفانه همانطور که میدونید معدل لیسانس شما پایینه. اما با تماس با کوردینیتور دانشگاه از بخت خودتان مطلع میشی، در اسپانیا ابتدا باید در مقطع دکتری امور کاری رو از طریق کوردینیتور پیگیر باشی سپس باید از طریق لیستی از استاتید و زمینه کاری اونها مکاتبه کنی تا بتونی در خصوص فاند اقدام کنی. به نظرم شانس با داشتن نمره زبانن بالا و مقاله ای اس ای شما شانست رو بالا میبره. هر چند پیشنهاد میکنم برای سایر کشورها هم اقدام کنید. اتریش، المان، هلند، ایتالیا، سوئد، انگلیس
ازاد اندیش باشی

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - سبکتکین - 20-11-2013

دوستان من ابتدای راه پذیرش هستم ببینین شرایط من یه مقدار خوب نیستK 
کارشناسی نرم افزار دانشگاه سراسری 
معدل کارشناسی 12.20 
تافل : 86 
مقاله : دارم رو یکی کار میکنم راجع به محاسبات ابری هستش و باید برای 18 بهمن آماده اش کنم ، در واقع برای کنفرانس تو سنگاپور میخواهیم بفرستیم 
برای کارشناسی ارشد میخواهم برم 
سوالهایی که من دارم : 

1. آیا امکانش هست که من از یه دانشگاه پذیرش بگیرم ولی بعد سفارت ویزا نده به من به خاطر معدلم ، مثلا آلمان امکانش هست که من رو ریجکت کنه توی سفارت اگه فرضا من گرفته باشم پذیرش از یکی از دانشگاه هایش ؟ 
2. شما چه کشورهایی و چه دانشگاههایی رو پیشنهاد میکنید ؟ 
3. طولانی شدن دوره ی کارشناسی برای اونها مساله ی هست ؟ اگه آره باید چی کار کنیم ؟
4.  من تا جواب مقاله ام بیاد چطوری می تونم اضافه کنم به رزومه ام تا توی شرایط پذیرش من تاثیر بذاره ؟ آخه ددلاین ها یه خورده جور نیستند . 

پی نوشت : مورد یک من رو می ترسونه ، چون من میخوام این روزها شروع کنم به خوندن زبان آلمانی و خب اگه اونا ریجکتم کنند چی ؟؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 20-11-2013

(20-11-2013, 12:02 PM)'سبکتکین' نوشته: دوستان من ابتدای راه پذیرش هستم ببینین شرایط من یه مقدار خوب نیستK 
کارشناسی نرم افزار دانشگاه سراسری 
معدل کارشناسی 12.20 
تافل : 86 
مقاله : دارم رو یکی کار میکنم راجع به محاسبات ابری هستش و باید برای 18 بهمن آماده اش کنم ، در واقع برای کنفرانس تو سنگاپور میخواهیم بفرستیم 
برای کارشناسی ارشد میخواهم برم 
سوالهایی که من دارم : 
1. آیا امکانش هست که من از یه دانشگاه پذیرش بگیرم ولی بعد سفارت ویزا نده به من به خاطر معدلم ، مثلا آلمان امکانش هست که من رو ریجکت کنه توی سفارت اگه فرضا من گرفته باشم پذیرش از یکی از دانشگاه هایش ؟ 
2. شما چه کشورهایی و چه دانشگاههایی رو پیشنهاد میکنید ؟ 
3. طولانی شدن دوره ی کارشناسی برای اونها مساله ی هست ؟ اگه آره باید چی کار کنیم ؟
4.  من تا جواب مقاله ام بیاد چطوری می تونم اضافه کنم به رزومه ام تا توی شرایط پذیرش من تاثیر بذاره ؟ آخه ددلاین ها یه خورده جور نیستند . 
پی نوشت : مورد یک من رو می ترسونه ، چون من میخوام این روزها شروع کنم به خوندن زبان آلمانی و خب اگه اونا ریجکتم کنند چی ؟؟

دروود.
دوست عزیز، کلاً شانست خیلی بالا نیست. اما اگر زبان المانی رو شروع کنی و تا سطح B2 خودت رو برسونی شانست رو بالا بردی اما باز هم 100% نیست. بستگی به حداقل نیازهای هر دانشگاه متفاوته. کلاً با معدل شما برای دوره انگلیسی که دور المان رو خط قرمز بکش اگر با المانی خوندن مشکلی نداری شاید شانس داشته باشی. ضمناً اگر پذیرش بگیری، سفارت هیچ مسئولیتی در خصوص معدل یا سایر موارد در خصوص رزومه شما نداره که بپرسه. نگران ان مورد نباش.
ازاد اندیش باشی

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Elias.Saber - 13-12-2013

سلام دوستان

من کارشناسی فناوری اطلاعات از دانشگاه علم و صنعت با معدل ۱۳.۲ (فارغ التحصیل ۲۰۱۱-مجازی) با آیلتس ۷ دارم

میخواستم راهنماییم کنید برای چه کشوری شانس بیشتری برای مستر دارم؟

ممنون [img]images/smilies/smile.gif[/img]