آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - afrooz.a - 16-08-2015

(16-08-2015, 01:02 PM)Torkan نوشته: درود

دوست عزیز آیا تاپیک رو خوندید کامل؟ً
بله باید متن نیز داخل ابمیل باشه تا اصلا استاد ببینه میخواد رزومه رو بخونه یا خیر. (این تاپیک رو کامل بخونید دستتون میاد چی بنویسید) البته امیدوارم منظورتون sop نباشه چون نوشتید هدف ها و علاقه مندی ها.
همون که بگید Do you have any available position for xxxxxx semester منظورتون رو رسوندید که فاند هم دارید یا نه؟ معمولا اشاره مستقیم به خصوص در ایمیل اول نمیشه.

بااحترام،
ترکان
ممنون از پاسختون
من رزومه ای که نوشتم رو بر اساس مواردی که توی همین سایت نوشته بودید انتخاب کردم. همون 9 موارد نام، هدف، تحصیلات، مقالات، سوابق علمی، سوابق کاری، جوایز وسایر

Sob چی هست؟ اطلاعی ندارم
من داخل رزومه اشاره ای به فاند نکردم. فک کنم اون جمله ای که شما واسم به انگلیسی نوشتید رو برای درخواستم واسه فاند باید داخل متن ایمیل بگم
اگه امکان داره مضمون متنی که باید واسه استادبنویسم بگید

شما گفتید مطالب تاپیک رو بخونید متوجه میشید. منظورتون اینه توی همین پرسش و پاسخ ها دنبال موضوعی با سوال خودم بگردم؟

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Torkan - 16-08-2015

(16-08-2015, 05:37 PM)afrooz.a نوشته: ممنون از پاسختون
من رزومه ای که نوشتم رو بر اساس مواردی که توی همین سایت نوشته بودید انتخاب کردم. همون 9 موارد نام، هدف، تحصیلات، مقالات، سوابق علمی، سوابق کاری، جوایز وسایر

Sob چی هست؟ اطلاعی ندارم
من داخل رزومه اشاره ای به فاند نکردم. فک کنم اون جمله ای که شما واسم به انگلیسی نوشتید  رو برای درخواستم واسه فاند باید داخل متن ایمیل بگم
اگه امکان داره مضمون متنی که باید واسه استادبنویسم بگید

شما گفتید مطالب تاپیک رو بخونید متوجه میشید. منظورتون اینه توی همین پرسش و پاسخ ها دنبال موضوعی با سوال خودم بگردم؟

درود

بله درست نوشتین. بله در مورد اون متن هم اگر اون جمله ای که نوشتم رو بیارید اساتید اکثرا برداشتتون اینه که علاوه بر داشتن جای خالی، فاند هم خواهان هستید و خودشون در جواب هم میگن که مثلا امسال دانشجو برنمیدارم یا برمیدارم فاند ندارم و یا بهترین حالت اینه که رزومتون خوبه و فاند هم میدم.
sop بحث دیگری هست که جزو مدارک اپلای هست و بعدا باهاش آشنا میشید.
خیر منظورم این بود که اگر این تاپیک و همچنین نحوه تماس با اساتید برای گرفتن RA رو بخونید میتونید چند نوع از انواع ایمیل رو ببینید. من برای نمونه یکی میذارم ولی سعی کنید اونچه که به خودتون نزدیکتره رو بنویسید و صرفا template نباشه.

Dear Prof. XXXXXX (surname

I am XXXX contacting from XXXXX. I am planning to pursue my education in the field of XXXXXX (write your major).  I have concisely read some of your publications, which are attractive and falls within my research interest   e.g. XXXXXXXXXX(write your interests
Would you please let me know whether you will have an open position for a master/phd student for the semester XXXXX? Moreover, I’d really be appreciated to know if you could accept me to be your student

Attached is my resume and I will be more happy to attach any other documents you want to consider
.
Best wishes,
XXXXX  (name-surname

تکرار میکنم سعی کنید محتوای نامه رو عوض کنید چیزی شبیه به این مختصر و مفید.
بااحترام،
ترکان

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - mgorji - 16-08-2015

The applications for the phd are now over. Let me forward your request to my colleague bortolotti, who is responsible for the master in finance, to see whether you can apply to it and 

then proceed to the phd the year after.
سلام دوستان
من برداشت واضحی از این پاسخ ندارم. یعنی من برم مستر یک ساله با خرج خودم بخونم بعد برای دکترا اقدام کنم؟ خوب پس فاند چی می شه!؟
ممنونم

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - nasim1234 - 16-08-2015

(16-08-2015, 10:39 PM)mgorji نوشته:
The applications for the phd are now over. Let me forward your request to my colleague bortolotti, who is responsible for the master in finance, to see whether you can apply to it and 

سلام دوستان
من برداشت واضحی از این پاسخ ندارم. یعنی من برم مستر یک ساله با خرج خودم بخونم بعد برای دکترا اقدام کنم؟ خوب پس فاند چی می شه!؟
ممنونم

بهتره بپرسین. شاید مستر با فاند بخوان بگیرنتون. همین فردی که گفته ایمیل رو بهش فروارد می کنم میتونه بگه منظورشون چی بوده به آقا یا خانم bartolotti‌ ایمیل بزنین زودتر و بپرسین.

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - mgorji - 17-08-2015

(16-08-2015, 11:33 PM)nasim1234 نوشته: بهتره بپرسین. شاید مستر با فاند بخوان بگیرنتون. همین فردی که گفته ایمیل رو بهش فروارد می کنم میتونه بگه منظورشون چی بوده به آقا یا خانم bartolotti‌ ایمیل بزنین زودتر و بپرسین.

If you wish to apply for our master degree in finance, please get in touch with Federica Gai (cc) and she will provide all the relevant information.

The deadline has recently expired but we may consider exceptionally a few additional applications from highly motivated students.
جوابشون اینه حالا درباره فاند بپرسم یا به نظر شما منتفی است؟

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - nasim1234 - 17-08-2015

(17-08-2015, 12:02 AM)mgorji نوشته: If you wish to apply for our master degree in finance, please get in touch with Federica Gai (cc) and she will provide all the relevant information.

The deadline has recently expired but we may consider exceptionally a few additional applications from highly motivated students.

بپرسین. تعارف نکنین. به هر حال شما میخواین بدونین فاند میدن یا نه. منظورشون ترم بهاره که expire‌ شده؟ برای فال که هنوز وقت باید باشه. اگه برای فال به اپلای دکترا می رسین خب میتونین صبر کنین.

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Torkan - 17-08-2015

(17-08-2015, 12:02 AM)mgorji نوشته: If you wish to apply for our master degree in finance, please get in touch with Federica Gai (cc) and she will provide all the relevant information.

درود

جناب Batollotti این جواب رو دادن به شما؟
در این جواب چیز خاصی گفته نشده جز اینکه ممکنه استثنایی در مورد چند دانشجو با رزومه خوب قایل بشن و برشون دارن. شما با جناب Gai ارتباط بگیرید ببینید میتونید اپلای کنید و تازه بعدش درباره فاند بپرسید.
 ببخشید میتونم بپرسم کدوم کشور هستش؟
هرچند خودم از دانشگاههایی که ایمیل رو پاس میدن به فرد دیگری خوشم نمیاد(این به اون اون به این اون به اون ...)

پ.ن: دوست من بنده دقت کردم در سوال های شما، بذارید کلی بگم. اگر استادی گفت جای خالی دارم و میتونم دانشجو بردارم و رزومه شما خوبه. این جواب + هست. ولی باز نمیشه قطعا گفت شما رو برمیداره. شما باید مخ استاد رو بزنید طوری که جوابش در مورد رزومه شما + باشه. استادی که در مورد رزومه جواب نده معلومه اصلا رزومه شما رو ندیده حتی اگر بخواد دانشجو برداره شما رو برنمیداره.
وقتی سیگنال + دریافت کردید، در ایمیل بعدی میتونید در مورد فاند هم بپرسید. هرچند باز هم میگم استادها معمولا میدونند که دانشجو برمیدارید یعنی فاند دارید؟!!

بااحترام،
ترکان

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - ice - 17-08-2015

(16-08-2015, 10:39 PM)mgorji نوشته:

سلام دوستان
ممنونم

قبل از تماس گرفتن با هر استادي بهتر اول تاريخ هاي مهم اون دانشگاه (بخصوص application deadlines) رو پيدا كنيد. موقع نوشتن نامه هم در coverletter مشخص كنيد كه براي چه ترم و سالي مي خواهيد بريد اون دانشگاه.

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - mgorji - 17-08-2015

(17-08-2015, 08:20 AM)Torkan نوشته: اگر استادی گفت جای خالی دارم و میتونم دانشجو بردارم و رزومه شما خوبه. این جواب + هست. ولی باز نمیشه قطعا گفت شما رو برمیداره. شما باید مخ استاد رو بزنید طوری که جوابش در مورد رزومه شما + باشه. استادی که در مورد رزومه جواب نده معلومه اصلا رزومه شما رو ندیده حتی اگر بخواد دانشجو برداره شما رو برنمیداره.

بااحترام،
ترکان

سلام
دوست گرامی منظورتون از جمله "استادی که در مورد رزومه جواب نده" اینه که استاد در ایمیلش اظهار نظری در مورد رزومه نکنه؟ 
خوب همین که استادی جواب می ده به خواسته ما نشون دهنده این نیست که رزومه براش جذابه؟
سپاس

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Torkan - 17-08-2015

(17-08-2015, 11:01 AM)mgorji نوشته: سلام
دوست گرامی منظورتون از جمله "استادی که در مورد رزومه جواب نده" اینه که استاد در ایمیلش اظهار نظری در مورد رزومه نکنه؟ 
خوب همین که استادی جواب می ده به خواسته ما نشون دهنده این نیست که رزومه براش جذابه؟
سپاس

درود

دوست عزیز بله منظورم اینه که استادی راغبتر هست که رزومه شما رو دیده و دربارش نظر داده. جواب دادن به معنی جذاب بودن رزومه نیست. چه بسیار دوستانی که از استاد جواب + هم گرفتن ولی در نهایت موفق نشدن دانشجوش بشن.

بااحترام،
ترکان