آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - iman7 - 14-03-2016

(14-03-2016, 11:59 AM)mohamadreza5560 نوشته: واقعا خیلی ممنونم از راهنماییتون اما خب رنک دانشگاه برام مهمه به نظرتون میتونم به top100 امیدوار باشم

منظورتون از top100 کدوم رنکینگه؟ اگه رنکینگ آمریکاس بر طبق USNEWS بله. اگه رنکینگ جهانی منظورتونه باید بگم شانس بالایی ندارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mohamadreza5560 - 14-03-2016

(14-03-2016, 03:43 PM)iman7 نوشته: منظورتون از top100 کدوم رنکینگه؟ اگه رنکینگ آمریکاس بر طبق USNEWS بله. اگه رنکینگ جهانی منظورتونه باید بگم شانس بالایی ندارید.

منظورم رنک جهانی

تنها نكته منفي رزومه من معدل پايين كارداني كه تو ليسانس و فوق پوشش دادمش با معدل ١٨

اگه تو جي آر آي هم نمره خوبي بيارم كه باز به نوعي جبرانش كردم

بنا به دلايل انجمن نميشه اسم استاد راهنمامو بگم اما خب ايشون دكتراشو از بركلي گرفته و شناخته شدست و ميتونم توصيه هامه خوبي از ايشون بگيرم

ایمان جان به نظرت چه کاری انجام بدم که بتونم از این دانشگاه ها ( top100) پذیرش بگیرم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 14-03-2016

(12-03-2016, 12:55 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی

کاردانی تاسیسات الکتریکی دانشکده فنی انقلاب تهران ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۸
چون ناپیوسته بوده جمع کاردانی و کارشناسی میشه ۱۵ 
کارشناسی ارشد برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت دانشگاه شریف ۱۸:۰۵
آیلتس ۷.۵
مقاله ۱  isi
در حال مطالعه برای آزمون gre فک کنم ۳۰۰ به بالا میارم

دقت کنیداگر منظورتون top 100 هست هستند دانشگاههای غیر آمریکایی یعنی اروپایی و حتی کانادایی که gre نمیخوان. یعنی لزوما همه دانشگاهها در آمریکا نیستند. نمیخوام ناامیدتون کنم ولی معدل لیسانس آنچنان که شما فکر میکنید مهم نیست، هست!
در ارشد اول نگاه میکنن ببینن مقاله دارید یا نه و روزمه تحقیقاتیتون باید قوی باشه. نمیخوام ارش کار شما و حتی خیلیای دیگه رو پایین بیارم، ولی واقعیت اینه معدل بالا گرفتن در ارشد فارغ از دانشگاهش راحت تره در ایران و حتی در آمریکا! حالا کشورای دیگه بماند.
اگر نه آمریکا میخواید که 300 چیه باید حداقل 320 بیارید! دقت کنید من top 100 جهانی منظورمه.
اگر بتونید تعداد مقالات رو بالا ببرید شاید راحت تر مخ استاد بزنید چون تقریبا به غیر از امریکا بقیه دانشگاهها تقریبا بلااستثنا باید استاد پیدا کنید که در اروپا به عنوان position حساب میشه.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - iman7 - 14-03-2016

(14-03-2016, 06:21 PM)mohamadreza5560 نوشته: منظورم رنک جهانی

تنها نكته منفي رزومه من معدل پايين كارداني كه تو ليسانس و فوق پوشش دادمش با معدل ١٨

اگه تو جي آر آي هم نمره خوبي بيارم كه باز به نوعي جبرانش كردم

بنا به دلايل انجمن نميشه اسم استاد راهنمامو بگم اما خب ايشون دكتراشو از بركلي گرفته و شناخته شدست و ميتونم توصيه هامه خوبي از ايشون بگيرم

ایمان جان به نظرت چه کاری انجام بدم که بتونم از این دانشگاه ها ( top100) پذیرش بگیرم

ببینید وقتی معدل لیسانس مطرح میشه منظور 4 سال است. برای شما وقتی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رو کنار هم بگذاری همونطور که خودت حساب کردی میشه حدود 15 که برای امریکا احتمالا کف معدل قابل قبول باشه. حالا در کنار این ارشد خوب وقتی امده و GRE خوب هم بیاد "مقداری" اپلیکیشنت رو قویتر می کنه. اما دقیقا چه مقدار؟ کسی جواب دقیق این رو نمی دونه غیر از بررسی کننده های تو دانشگاه ها.

در مورد رنکینگ 100 جهانی: رنکینگ جهانی درست و حسابی وجود نداره. رنکینگ QS و رنکینگ ARWU (شانگهای) به عنوان دو تا رقیب مطرح هستن که به هر کدوم میشه ایرادهای اساسی گرفت. مثلا تو QS اگه اولین دانشگاه زیر 100 تو فیلد مهندسی رو ملاک بگیری میشه دانشگاه Yale (لینک)
حالا این دانشگاه انقدر سخت گیره که به جرات میگم اگه معدل کل لیسانست 18 بود هم باز تضمینی نبود برای پذیرش!
یا مثلا تو ARWU اگه اولین دانشگاه های زیر 100 تو فیلد مهندسی رو ملاک بگیری میشه دانشگاه University of Tennessee - Knoxville و University
of Pennsylvania
همین دوتا رو کنار هم گذاشتن خودش نشون میده چقدر رنکینگ عجیبیه برای بجه هایی که این دوتا بشناسن چون U of Pennsylvania درست مثل همون Yale هست!
Tennessee شاید قابل دسترس باشه ولی باز هم شاید.

اما از اینا گذشته رنک کاری برای ادم نمی کنه

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - haaaadi - 15-03-2016

درود بر همگی
میشه شانس من رو هم بهم بگید
لیسانس زبان, رتبه اول, غیر انتفاعی, ۱۷.۵۶
فوق ام بی ای, سیستم اطلاعاتی, دولتی, ۱۷.۱۱, تخصصی های کاملا مرتبط به دکتری همه ۴ از ۴
از نظر دانشگاه ایندیانا پردیو هر دو مقطع A هستم
تافل: 96 :R22, L26, S22, W26
اکثر دانشگاه هایی که میخوام یا بالای ۸۰ یا بالای ۹۰ هستن!
GRE دارم اماده میشم
مقاله: یک ای اس ای با یک استاد امریکایی در حال نگارش, یک داخلی, دوتای دیگه هم ممکنه باشه
کنفرانس: یکی داخلی
تز: بایومدیکال کار کردم
پذیرش قبلی: از ایندیانا پردیو واسه فوق بایومدیکال انفورماتیک به همراه فاند امسال پذیرش گرفتم با تافل ۸۰ و جی ار ای ۳۰۰ الان از بچه ها و دوستان پرسیدم میبینم که عجب شانسی داشتم فوق اونم فاند. اما حیف که بخاطر مشکل خروج نمیتونم برم. راهی هست؟
ارتباط با استاد: بله, با استاد دانشگاه ایندیانا پردیو که داریم مقاله مینویسیم و کمک کرد این پذیرشو با شرایط نامناسب زبان بگیرم. ایشون رییس دپارتمان هم هستن و گفت متاسفانه ۳ نفر تافلشون از تو بیشتر بود اما نگفت چقدر. واسه همین ارشد پذیرش دادن گفت بعد بیا دکتری.
مقطع مورد نظر: دکتری سیستم اطلاعات یا بایومدیکال انفورماتیک
موارد دیگر: مدرک فنی کامپیوتر, برنامه نویسی PERL
دیپلم علوم تجربی که در اس او پی هم بهش اشاره کردم
ممنونم از شما

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - shahin pm - 24-03-2016

با سلام دانشجوی ترم اخر کارشناسی الکترونیک هستم معدلم 15هستش ی مقاله داخلی دارم تو دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم زبانمم بد نیست اما فعلا هیچ ازمون زبانی ندادم خواستم بدونم با این شرایط برا گرفتن فاند کامل توهر کشوری شانس پذیرش دارم ممنون میشم کمکم کنید

چقدر شانس پذیرش برای 2017 دارم؟؟؟؟؟ - kz4a2e - 25-03-2016

سلام میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش برای 2017  دارم
1-فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر دانشگاه صنایع و معادن ( علمی کاربردی )
کارشناسی دانشگاه صنایع و معادن ایران - معدل 14.22
فوق لیسانس دانشگاه دولتی هرمزگان هوش مصنوعی معدل 17.98
2- آیلتس 6.5
3- gre ندادم
4-
11 مقاله isi
2 مقاله isc
2 مقاله علمی پژوهسی
10 مقاله بین المللی داخلی
8 مقاله کنفرانسی خارجی در لهستان و اسپانیا
5- 3 سال سابقه مدیرگروهی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد و سابقه 6 سال تدریس در دانشگاه و موسسات علمی آزاد وابسته به وزارت علوم
6 دانشگاه های آمریکا و فاند کامل ، رنکینگ دانشگاه زیر 200

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - blur - 27-03-2016

(24-03-2016, 10:08 PM)shahin pm نوشته: با سلام دانشجوی ترم اخر کارشناسی الکترونیک هستم معدلم 15هستش ی مقاله داخلی دارم تو دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم زبانمم بد نیست اما فعلا هیچ ازمون زبانی ندادم خواستم بدونم با این شرایط برا گرفتن فاند کامل توهر کشوری شانس پذیرش دارم ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز، برا مستر بطور کلی فاند گرفتن سخت تره و اگه معدلتون هم بالا نباشه دوبل دشواره!

RE: چقدر شانس پذیرش برای 2017 دارم - arash_sh - 02-04-2016

سلام میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش برای 2017  دارم؟؟؟
دیپلم هنرستان رشته الکترونیک
فوق دیپلم الکترونیک با معدل 16
کارشناسی غیر انتفاعی با معدل 18.4
فوق لیسانس دانشگاه شهید بهشتی تهران با معدل 17.5
 آیلتس 6.5
gre ندادم ولی به زودی میگیرم
2 مقاله isi با ایمپکت فکتور 2
2 تا هم میتونم از پایان نامه م استخراج کنم
زمینه کاریم MEMS , MOMS هستش و مقاله ها و پایان نامه م در همین زمینه س.
به نظرتون در آمریکا و کانادا در زمینه MEMS چقد شانس پذیرش دارم؟؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mehdi.en - 02-04-2016

دوستا سلام
یکی از دوستای بنده فارغ التحصيل ارشد از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات هست و از بابت اعتبار این دانشگاه در خارج به خصوص آمریکا نگران هست اگر میشه راهنمایی کنید