آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Mahtab SH. - 22-07-2016

(22-07-2016, 08:49 AM)Babak نوشته: طبیعتا مقاله رو که باید از رزومه‌شون حذف کنند، ولی مطمئن نیستم که اگر دانشگاه متوجه بشه، به این راحتی بشه ادعا کرد که تشابه اسمیه. چقدر احتمالش هست که یک نفر از دانشگاه ایشون و در زمینه کاری ایشون کار کنه و دقیقا هم اسم ایشون باشه؟ می‌تونند الان اپلای کنند و شاید دانشگاه مقصد متوجه نشه، ولی متاسفانه این احتمال وجود داره که در آینده متوجه بشن و برای ایشون دردسر درست بشه یا حتی از دانشگاه اخراج بشه.
ممون از راهنماییتون بنظرتون با این شرتیط چه کنن کلا بی خیال اپلای بشن؟ یا راهی وجود داره با توجه به اینکه نویسنده مسئول نبودن. اگر گرایششونو تغییر بدن چی یا کلا با لیسانسشون اقدام کنن
@Babak

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 22-07-2016

(22-07-2016, 10:18 AM)Mahtab SH. نوشته: ممون از راهنماییتون بنظرتون با این شرتیط چه کنن کلا بی خیال اپلای بشن؟ یا راهی وجود داره با توجه به اینکه نویسنده مسئول نبودن. اگر گرایششونو تغییر بدن چی یا کلا با لیسانسشون اقدام کنن
@Babak

متاسفانه من در این زمینه تجربه مشابهی ندیدم که بتونم بیشتر راهنمایی کنم، ولی اگر نویسنده اصلی نبودند، می‌تونند احتمالا اپلای کنند و اگر احیانا مشکلی ایجاد شد، به نوعی سلب مسوولیت کنند و بگن که از این موضوع اطلاع نداشته‌اند. به هر حال، تا اونجا که ممکنه باید اون مقاله و هر ارتباطی با اون مقاله رو از رزومه و سایر مدارک‌شون تا حد ممکن حذف کنند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Matinking - 22-07-2016

(21-07-2016, 08:18 PM)Mahtab SH. نوشته: @automative
@nasim1234
@Torkan
@Babak

سلام

برادر من تافل 107 و جی ار ای325داره.امسال میخواد اپلای کنه که متاسفانه یه مشکل پیش اومده اون یه مقاله سه سال پیش چاپ کرده که متاسفانه نصف از کارش رو نتونسته بوده انجام بده و داده ساری کرده بوده و الان دقیقا زمان اپلایش یه استادی در یکی از کشورای دیگه متوجه شده به ادیتور نامه زده و اونم به استادش .البته برادرم نویسنده مسئول نبوده اما استادش زده که این کار نتایجی ک اون گزارش کرده و ربطی به استاد نداره. و وقتی اسمش تویه نت سرچ شه این موضوع میاد. حالا باید چی کار کنه کلا قضیه اپلایو بذاره کنار یا راهی هستش میتونه اصلا مقالرو تویه رزومش نام نبره و اگه پذیرش گرفت بگه شباهت اسمیه یا کلا برای یه رشته دیگه اپلای کنه یا با لیسانسش اقدام کنه نمیدونم اگه راهی به نظرتون میرسه بگین ممنون میشم

سلام

معمولا در مرحله پذیرش، اساتید و کمیته پذیرش فرض می کنند که اونچه که applicant در چنته داره، کلا در CV ش اومده... در این حالت اعضای کمیته یا استاد بعید هست اسم فرد رو جست و جو کنند و دنبال موارد جدید از اون باشند... چون هم زمان این کار رو ندارند و هم منطقا فرض می کنند که اگر فرد مقاله ای هم داشته باشه که برای پذیرش مهم باشه، خودش اون رو در رزومه اش میاره...
جست و جوی فرد در مرحله ویزا چیزی هست که به وفور اتفاق می افته... اونجا هم معمولا دنبال محتوای علمی نیستند بلکه حساسیت تحقیق انجام شده مد نظر هست...

در کل به نظر من صرفا ذکر نکردن اون مقاله در رزومه "در مرحله پذیرش از دانشگاه" مسئله ای ایجاد نخواهد کرد...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fatima204 - 09-08-2016

سلام دوستان امروز یکی از دوستانم چنین پیشنهادی به من داد؟ آیا بنظرشما امکان پذیره؟
ببینید اغلب دوستان که فرصت تشریف میبرن بعد از امتحان جامعه یعنی دو یا حتی سه سال بعد از قبولی دکترا. عملا بخشی از ریسرچ رو هم ایران انجام دادین. پس رفتید فرصت و با استادتون خوب کار کردین میتونید اواسط دوره ازش بخواین شما رو به عنوان دانشجو دکترا بگیره...پس عملا نهایت 2 سال تا 3 سال (حتی زرنگ باشید یکسال) دکتراتون رو میگیرین. یا ایران رو بیخیال میشین یا با استاد ایرانتون هماهنگ میکنید برگردید دفاع کنید. حتی یکی از دوستای من ایران تافل و جی آر ای داد. اونجا اپلای کرد و وقتی تموم شد ویزای جی1 اونو تبدیل به اف1 کرد و موند.
این دیگه بستگی به خودتون داره کدوم راه رو انتخاب کنید.؟ ممنون میشم اگر برام توضیح بدین

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 09-08-2016

(09-08-2016, 07:32 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان امروز یکی از دوستانم چنین پیشنهادی به من داد؟ آیا بنظرشما امکان پذیره؟
ببینید اغلب دوستان که فرصت تشریف میبرن بعد از امتحان جامعه یعنی دو یا حتی سه سال بعد از قبولی دکترا. عملا بخشی از ریسرچ رو هم ایران انجام دادین. پس رفتید فرصت و با استادتون خوب کار کردین میتونید اواسط دوره ازش بخواین شما رو به عنوان دانشجو دکترا بگیره...پس عملا نهایت 2 سال تا 3 سال (حتی زرنگ باشید یکسال) دکتراتون رو میگیرین. یا ایران رو بیخیال میشین یا با استاد ایرانتون هماهنگ میکنید برگردید دفاع کنید. حتی یکی از دوستای من ایران تافل و جی آر ای داد. اونجا اپلای کرد و وقتی تموم شد   ویزای جی1 اونو تبدیل به اف1 کرد و موند.
این دیگه بستگی به خودتون داره کدوم راه رو انتخاب کنید.؟ ممنون میشم اگر برام توضیح بدین

امکان پذیر هست اما نه به این سادگی!
نکته اول اینکه شما اگه j1 باشی برای تغییر ویزا فکر می کنم باید از آمریکا خارج بشی. ضمنا ویزای j1 یه شرط داره که باید بعدش ۲ سال به کشور خودتون برگردید. این قانون راه هایی داره برای اینکه دو سال رو نداشته باشین که بازم خیلی آسون نیستن. در کل کم نیستن کسایی که برای استاد پیدا کردن فرصت مطالعاتی میان بعد برمیگردن ایران دکترا رو تموم میکنن و برای پست داک اپلای می کنن که به نظرم کار جالب تریه چون لازم نیست دوباره دکترا بگیرن. 

اون بخش حرفتونم متوجه نشدم که زرنگ باشید ۱ سال دکترا می گیرید؟ منظور مال ایرانه؟ آمریکا که نمیشه ۱ ساله ۲ ساله دکترا گرفت

در کل میان بر زدن وقتی خوبه که همه چی همون طور که پیش بینی میکنین پیش بره اگه جایی تو این مسیر اونی که فکرشو کردین رخ نده ضررش کم نیست از نظر زمانی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - MaMi - 09-08-2016

در مورد ویزای J1 من توضیح کوتاهی رو اضافه کنم که از موضوع اصلی تاپیک دور نشیم، شما زمانی که در امریکا هستی، نیاز به دریافت "ویزا" نداری بلکه باید تغییر وضعیت یا status بدی (یعنی به عنوان مثال شما با ویزای F میای امریکا و استاتوس F رو داری، میتونی استاتوس F رو به استاتوس دیگه ای مثلا H تغییر بدی)، برای تغییر استاتوس نیازی نیست که از امریکا خارج بشید (تا زمانی که در زمان تغییر استاتوس، استاتوس قبلی تون رو حفظ کرده باشید). 

بحث اون دو سال بعد از ویزای J یا همون Two-Year Home-Country Physical Presence رو (اگر شرایط لازمش رو داشته باشید) میتونید waive کنید.

توصیه میکنم مطالب مرتبط با ویزای J رو در تاپیک مرتبط دنبال کنید.

به طور کلی در مورد "امکان" شدن این موضوع (اومدن به امریکا به صورت فرصت مطالعاتی و بعد تغییر به دکتری در امریکا)، این امکان وجود داره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - new member - 10-08-2016

سلام دوستان
الان که این بحث شد، آیا با داشتن مدرک موقت دکتری در ایران میشه برای پست داک اقدام کرد؟ یعنی دانشنامه ازاد نشده باشه!!
پست داک رو استاد تعیین میکنه یا در دانشگاه قسمت پذیرش بخشی با این عنوان هست؟ من نتونستم پیدا کنم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - zizi. - 12-08-2016

سلام وقت بخیر
 کار شناسی مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست هستم
دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان
معدل 13/5
نمره ی تافل بالای100
یک مقاله ی داخلی
ریکام معتبر
برای GRE دارم آماده  می شم
درخواست پذیرش برای مستر

می خواستم بهم بگید با این رزومه  و با توجه به رشتم کدوم دانشگاه ها مناسبتره  برای من و شانس بیشتری دارم براش؟ 
با توجه به اینکه به خاطر معدلم شانس گرفتن بورس برام نیست دانشگاهی رو بهم معرفی کنید لطفا که هزینش هم مناسبتر باشه اگه بخوام با هزینه ی شخصی برم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - میعاد68 - 25-08-2016

با سلام و عرض ادب
من لیسانس علوم آزمایشگاهی با معدل 15.3 و ارشد 16.7 دارم، برای دکترای رشته ی خودم که ایمنی شناسی پزشکی هست میخوام اپلای کنم، رزومه پژوهشی خوبی دارم اما به من گفتن برای آمریکا زیاد تاثیر مثبتی نداره،
بنظرتون با این معدل من چه نمره ای برای GRE نیاز دارم؟ تا بتونم فاند بگیرم( برای دانشگاههای 50 به بالا)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Arman101 - 30-08-2016

سلام به همه. 
من دانشجوی ارشد رشته سینما هستم توی دانشگاه هنر تهران. برای ادامه تحصیل واسه دانشگاههای آمریکا میخوام اقدام کنم. البته شرایط دکترا رو کم و بیش درجریانم که دانشگاههای زیادی شما رو full fund  میکنن. اما در حال حاضر به دلیل اینکه گرایشم بیشتر به سمت کار عملی هستش تا کار تحقیقاتی به این فکر میکنم که دوباره برای ارشد فیلمسازی اقدام کنم. مشکل اصلیم اینجاست که نمیدونم بعد از پذیرش ارشد چقدر میشه از دانشگاهها فاند گرفت. متاسفانه افراد خیلی کمی رو دیدم که بخوان برای اپلای رشته فیلمسازی اقدام کنن. من راههای مختلفی رو شنیدم مثل موسسه هایی که به شما کمک میکنن یا فاندهای بیرون از دانشگاه. اطلاعات دقیقی ندارم . اگه کسی در مورد فاند گرفتن رشته سینما یا رشته های هنری و به طور کل فاند گرفتن در مقطع ارشد اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه.
این رو هم بگم که در مورد پذیرش مشکلی ندارم و سوال اصلیم در مورد فاند گرفتن هستش. معدل ارشدم هم 18.5 و رزومه خوبی دارم. تافل و GRE هم به زودی امتحان میدم.