![]() |
بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: مدیریت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA) +---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته مدیریت (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA) |
RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 25-02-2013 (24-02-2013, 11:50 PM)'hossein98' نوشته: سلامسلام دوست عزیز، نگفتید که مقاله هاتون در چه رشته ای هست، بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که زبانتون رو تقویت کنید و برای امتحان جی آر ای هم درس بخونید که بتونید برای آمریکا اپلای کنید... اینکه چه کشوری میخاید برید خیلی بستگی به خودتون و هدفتون بعد از ارشد داره، اما به طور کلی کشور های انگلیسی زبان بهترن به نظر من، کشور های جنوب اروپا محیط تفریحی خوبی داره اما آینده ی محکمی نداره و شمال اروپا برعکس.... برای چی میخاید برید خارج؟ اول جواب این سوال رو به خودتون بدید... (و بعدش در تاپیک مناسبش بپرسید..) در مورد شانستون هم خب مطمئنا معدل کم تاثیر منفی داره و باید با بهتر کردن شرایطتون مثل نمره زبان، نمره جی آر ای یا جی مت ، انتشار مقاله، کار علمی و کار مرتبط با رشته شانستون رو ببرید بالا تر... مطمئن نیستم بتونید فاند بگیرید، یعنی شانستون برای فاند پایینه اما اگه خوب تلاش کنید میتونید پذیرش بگیرید... موفق باشید ![]() RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - sahar.aa64 - 14-03-2013 سلام هیچ تایپیکی برای رشته های تحصیلی پیدا نکردم. اگه هم بوده من که نیافتم ![]() لطفا تایپیکی برای رشته تحصیلی دکترای مدیریت بحران ایجاد کنید تا هم من هم بقیه دوستان علاقمند از آن استفاده کنند. موقعیت های خالی در دکترای مدیریتبحران در دانشگاه های امریکایی / اروپایی / کانادا .... ممنون RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - hamiddeh - 29-03-2013 سلام به همه دوستان عزیزم من حمید هستم 24 سالمه فوق لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد نجف اباد دارم صادقانه بگم مدرکی در مورد زبان ندارم ولی زبانم خوبه بد نیست ولی بدترین مشکلم سربازی هستش می خواستم بپرسم من که تازه فارغ التحصیل شدم چه کارایی بهتره انجام بدم که بتونم برای دکترا پذیرش بگیرم ممنون از پاسخ شما RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - mona - 31-03-2013 (29-03-2013, 01:04 AM)'hamiddeh' نوشته: سلام به همه دوستان عزیزم من حمید هستم 24 سالمه فوق لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد نجف اباد دارم صادقانه بگم مدرکی در مورد زبان ندارم ولی زبانم خوبه بد نیست ولی بدترین مشکلم سربازی هستش می خواستم بپرسم من که تازه فارغ التحصیل شدم چه کارایی بهتره انجام بدم که بتونم برای دکترا پذیرش بگیرم مهم ترین کار اینه که تا میتونی مقاله ی isi ارائه بدی.... حتما یه مدرک gre یا تافل یا ایلتس بگیر که داشته باشی ( با توجه به دانشگاه هایی که میخوای اقدام کنی براشون ببین چه مدرکی میخوان )
RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - elmino - 28-04-2013 سلام .لیسانس مدیریت بازرگانی با معدل 15/30 از پیام نور دارم.آیلتس5/5.می خوام تو یکی از دانشگاه های آلمان برای مستر پذیرش بگیرم ولی هرچی میگردم دانشگاه های آلمان اکثرن واسه رشته های فنی مهندسیه!تو رشته های مدیریت یا حتی اقتصاد یا مارکتینگ برای کدوم دانشگاه تو آلمان به زبان انگلیسی می تونم اقدام کنم که شهریه اش مجانی باشه؟ RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 04-05-2013 (28-04-2013, 08:49 PM)'elmino' نوشته: سلام .لیسانس مدیریت بازرگانی با معدل 15/30 از پیام نور دارم.آیلتس5/5.می خوام تو یکی از دانشگاه های آلمان برای مستر پذیرش بگیرم ولی هرچی میگردم دانشگاه های آلمان اکثرن واسه رشته های فنی مهندسیه!تو رشته های مدیریت یا حتی اقتصاد یا مارکتینگ برای کدوم دانشگاه تو آلمان به زبان انگلیسی می تونم اقدام کنم که شهریه اش مجانی باشه؟ سلام و خوش آمدید
![]() والا با این نمره ی زبان من مطمئن نیستم که برای دانشگاهی شرایطتون بخوره... متاسفانه اکثرا 6 میخان حداقل.. نمیخام نا امیدتون کنم اما حداقل من به شخصه دانشگاهی نمیشناسم با این شرایط... و البته در این موقع از سال هم یه مقدار سخته دانشگاهی رو پیدا کنید... به نظر بنده تلاش کنید که دوباره امتحان زبان بدید تا برای سال دیگه شرایطتون بهتر باشه ![]() موفق باشید [برش] یافتن مقاله ی مناسب و مورد نیاز برای رشته های خانواده مدیریت و اقتصاد - suinitad - 17-05-2013 سلام وقت بخیر...به نظر شما برای مقطع دکتری مقاله راجع به موضوع بانکداری الکترونیک و CRM ( که موضوع پایان نامه ی منه ) برای گرفتن فاند می تونه کمک کنه ؟ در ضمن من ارشد مدیریت اجرایی میخونم ..برای دکتری این رشته چطوری باید اپلای بفرستم ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.. RE: یافتن مقاله ی مناسب و مورد نیاز برای رشته های خانواده مدیریت و اقتصاد - spt - 19-05-2013 (17-05-2013, 12:05 PM)'suinitad' نوشته: سلام وقت بخیر...به نظر شما برای مقطع دکتری مقاله راجع به موضوع بانکداری الکترونیک و CRM ( که موضوع پایان نامه ی منه ) برای گرفتن فاند می تونه کمک کنه ؟ در ضمن من ارشد مدیریت اجرایی میخونم ..برای دکتری این رشته چطوری باید اپلای بفرستم ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.. سلام
اگه منظورتون mba هست که یه مقدار مشکله دکترا خوندن توش و پیدا کردن فاند براش... در مورد موضوعتون من به شخصه خیلی اطلاع ندارم اما کاری که باید انجام بدید اینه که یه پروپوزال بنویسید (با کیفیت بالا) و استاد هایی با موضوع مورد علاقه مشابه در دانشگاه های مختلف پیدا کنید و وارد مکاتبه باهاشون بشید... اگه بتونید استادی پیدا کنید که بخادتون برای دکترا کار تقریبا حله ![]() امیدوارم خوب توضیح داده باشم... سوالی داشتید در خدمتیم ![]() RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - suinitad - 21-05-2013 ممنون از راهنماییتون. اطلاع دارید که من برای کدوم کشورها میتونم اپلای بفرستم؟ و اینکه معمولا تا حالا پذیرش بوده برای این جور رشته های مدیریتی یا خیر و با چه شرایطی ؟ شرایط خود من : معدل کل من نزدیک به 17 میشه و مشغول شرکت در کلاسهای آیلتس هستم.. RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 21-05-2013 (21-05-2013, 05:27 PM)'suinitad' نوشته: ممنون از راهنماییتون. اطلاع دارید که من برای کدوم کشورها میتونم اپلای بفرستم؟ و اینکه معمولا تا حالا پذیرش بوده برای این جور رشته های مدیریتی یا خیر و با چه شرایطی ؟
پذیرش رو دیدم بله... اما بورس یادم نمیاد...
سری به بخش نتایج پذیرش بزنید فک میکنم کمکتون میکنه... والا برای همه ی کشور ها میتونید اپلای کنید... اگه میتونید امتحان جی مت بدید آمریکا بهترین جاست برای این رشته اما هم امتحانش سخته هم راحت قبول نمیکنن این رشته ها رو... برای اروپا هم سعی کنید دانشگاه های مختلف رو چک کنید... پیدا کردن استادی که موضوع مورد علاقه ی مشابه داشته باشه آسون نیست برای همین من میگم کل اروپا مخصوصا اسکاندیناوی... کشور های دیگه هم خوب توشون زیاده... مثل کره، چین، استرالیا و خیلی کشور های دیگه... شما باید از یه جا شروع کنید... بعد از اون خیلی فرقی نداره برای کدوم کشور میخاید اقدام کنید... موفق باشید ![]() |