آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Bahram - 28-06-2011

(22-06-2011, 03:42 PM)kh_p_ahmadi نوشته: سلام
سال 87 از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی فوق لیسانس عمران گرایش مکانیک خاک وپی (ژئوتکنیک) با معدل 15/67 کسب نموده ام. دو مقاله چاپ شده به زبان فارسی دارم 3 مقاله در حال چاپ به زبان انگلیسی در کنفرانس بین المللی نیز دارم. با همکاری دوستان در حال چاپ یک کتاب 600 صفحه ای ارزشمند هستم نمره آیلتس 8 دارم. 5 سال سابقه کار پژوهشی نیز دارم.برای گرفتن بورس از دانشگاه وسترن استرالیا جهتPHDچقدر شانس دارم؟ آیا چیز دیگری لازم است؟

اطلاع دقیقی از شرایط گرفتن بورس در مقطع دکترا ندارم.
فقط تا جایی که میدانم شما باید حداقل دارای یک مقاله تایید شده در مجلات معتبر علمی باشید.
معدل ارشد و کارشناسی نیز نقش مهمی دارد و اکثر کسانی که شنیدم موفق شده اند بورس بگیرند معدل بالای 17 داشته اند.
نمره آیلتس نقشی ندارد. سابقه کار میتواند شاید بتواند موثر باشد. بخصوص اگر با زمینه کاری استاد یکی باشد.
قبل از اینکه اپلای کنید باید در وبسایت دانشگاه به دنبال استاد راهنما بگردید و مکاتبات خود را با وی شروع کنید. در زمینه لطفاً به انجمن گرفتن پذیرش مراجعه کنید و سوال بپرسید.

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Nasim67 - 29-07-2011

سلام
بهرام جان می خواستم بدونم آیا استرالیا هم مثل کانادا به مینیمم هایی که اعلام می کنه خیلی مقید است؟منظورم بیشتر مینیمم TWE است!!!
یعنی می خوام بدونم اگر مثلا در بین Requirement ها،نمره TWE پایین تر از حد اعلام شده باشه،مدارک رو بررسی نمی کنن یا استراتژی دیگه ای دارند؟
ممنونم

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Bahram - 29-07-2011

قبلش این توضیح را بدم که وضعیت اسکالرشیپ در استرالیا برخلاف دانشگاههای امریکا و کانادا بیشتر به تصمیم دانشگاه مربوطه تا به استاد بستگی داشته باشه. یعنی حتی اگر وضعیت تحصیلی شما خوب نباشه و تحت شرایط خاصی یک استاد شما را قبول کند ولی اسکالرشیپ دانشگاه دستش برای ریجکت کردن بازه.

در مورد نمره TWE، باید بگم که نمره رایتینگ زبان خیلی برای دانشگاههای استرالیا اهمیت داره و بجز تعداد کمی دانشگاه که من میشناسم، اکثراً حداقل نمره 4.5 تا 5 میخواهند. برخی دانشگاهها سر همین موضوع خیلی از دانشجویان مستر را ریجکت میکنند و برخی دیگر پذیرش مشروط میدهند(که در داخل دانشگاه کورس زبان پاس کنند). طبیعتاً از یک دانشجوی دکترا انتظار بیشتری دارند، از طرفی هم احتمال داره یک دانشجو با رزومه علمی بسیار قوی ولی با نمره TWE پایین را نیز قبول کنند. برای پذیرش واقعاً نمیشه یک رویه کلی تعریف کرد.

بطور کلی اگر هدفتان استرالیاست، بهتره امتحان IELTS دهید چون نمره گرفتن در بخش نوشتاری ساده تر هستش.

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Nasim67 - 29-07-2011

والا هدف که استرالیا نسیت ولی خواستم یکی دو تا هم تو استرالیا اپلای کنم!
من تا الان 7-8 تا دانشگاهو نگاه کردم همه 5 بودن.من خودم تافل دادم و 4.5 شدم رایتینگ رو.اما از طرفی وقتی مقاله اکسپت شده ISI داشته باشی فکر نمی کنم چندان به نمره TWE حساس باشن.
نمی دونم.به قول شما "برای پذیرش واقعاً نمیشه یک رویه کلی تعریف کرد."
من درباره کانادا شنیدم می گن مثلا اگه GPA از نمره اعلامی توسط اونها کم تر بود،اصلا اپلای نکن چون تو همون چک اولیه مدارکتو از دور خارج می کنن و دیگه مابقیشو بررسی نمی کنن اصلا و نسبت به مینیمم ها خیلی پایبند هستند.حالا چیزی که بیشتر مد نظرم بود که بدونم این بود که آیا استرالیا هم همینجوریه یا نه.که از فرمایشاتتون این برداشتو کردم که اونجوری هم سخت برخورد نمی کنن و به خیلی جهات بستگی داره.
بازم ممنونم بهرام جان

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Bahram - 29-07-2011

تاجایی که یادمه، دانشگاه University of Wollongong و University of Adelaide نمرهTWE را 4 میخواستند، اکثر بقیه دانشگاهها 4.5 میخواستند، بعضی دانشگاهها مثل UNSW و Macquarie و Melbourne هم 5 میخواهند.
بنظرم نمره انشا نباید چیزی باشه که شما رو در مورد دانشگاه و انتخاب کشور منصرف کنه. اگر احتمال میدهید که میتونید از استاد موافقت بگیرید، مکاتبه کردن را شروع کنید اگر استاد قبول کرد، اونموقع میتونید فکر کنید نمره زبان را چه راه حلی براش پیدا کنید بهتره. این نظر شخصی من بود و ممکنه اصولاً درست نباشه.

موفق باشید.

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - soilman - 04-11-2011

درود...

برداشت شما از جمله ی آخر چیه؟
آیا تازه بعد از نوشتن یه ریسرچ پروپوزال و هماهنگی بودنش با یه استاد میشه برای دانشگاه های استرالیا اقدام کرد؟معمولا اینجوریه؟
Thank you for your interest in wishing to undertake a PhD at Griffith University.
Applications for admission with scholarships close 31 October each year for entry the following year.
Applications are assessed centrally .
I suggest that you contact me again around July 2012 so we can put a brief research proposal together to submit with your application
Regards

با سپاس

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Maral - 04-11-2011

برای پذیرش در دانشگاههای استرالیا تا جایی که من اطلاع دارم هماهنگی با استاد خیلی مهم هست. نوشتن ریسرچ پروپوزال هم بخشی از این پروسه هماهنگی با استاده اما به نظر من شما نباید زیاد نگران این قسمتش باشید. چیزی که معمولا اتفاق می افته اینه که خود استاد اطلاعات لازم در مورد پروژه ای که شما قراره در اون کار بکنید رو در اختیارتون میگذاره و ازتون میخواد با توجه به اون اطلاعات پروپوزالتون را آماده کنید. به احتمال قریب به یقین هم خودش نتیجه را چک میکند و ایرادهای احتمالی را برطرف می کند یا نکاتی رو اصلاح و کم و زیاد می کند و حتی ممکن است کل چیزی که شما نوشته اید رو هم تغییر بدهد.
جوابی هم که این استاد بهتون داده جواب خوبیه اما نشون میده که خودش و یا گروهش فاندی از طرف دولت یا موسسات خصوصی ندارند و در نهایت تامین کننده فاند شما دانشگاه خواهد بود.
به طور خلاصه بگم با توجه به تجربه من ریسرچ پروپوزال هم در مرحله گرفتن پذیرش از دانشگاه و هم در مرحله گرفتن ویزا از سفارت لازمه و روش تاکید میشه اما نوشتنش خیلی ساده تر از اون چیزی هست که بخواهید نگرانش باشید.

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - soilman - 04-11-2011

با سپاس...

اینجور که بر میاد همانطور که شما گفتید استادها در این زمینه کمک می کنند...این هم متن ای میل دیگری است که استادی زده و در بند آخرش هم اشاره ای به ریسرچ پروپوزال کرده(بند 6)البته در ابتدای ای میل هم اشاره به عدم نگران بودن برای پروژه کرده که نمی دونم منظورش همون ریسرچ پروپوزال هست یا نه؟..متن ای میل رو کامل آوردم می دونم به درد دوستان می خوره
این جور که بر میاد برای دانشگاه زیر تا 12 فوریه باید فرم آنلاین رو پر کنم و بعد هم منتظر جواب ها باشم و سپس اقدام به فرستادن مدارک کنم...درسته؟
Thanks for the mail; If you are interested in undertaking a PhD program at UniSA then they need to submit your online application; the last date for next round of scholarship is 12 Feb; at this stage no need to worry too much about the research project. Please contact me if you need any clarificationplease go to our website and then go to Research-research degree-how to apply (or simply use the following web address); In the online application form: (I have attached a model application – treat this as confidential)
1. Program code = LPHD; Program Name =
ERPH (Environmental Remediation and Public health)
2.
Include all awards/prizes
3.
Research Publications: list all publications including conference presentations etc – don’t miss any – even if they are in press and/or preparation
4.
Research Supervisor: Professor Nanthi Bolan, CERAR
5.
Employment and Experience: give complete details – don’t miss anything
6.
For project proposal – you may like to come up with a proposal on contamination/remediation/waste management/soil fertility – at this it is only a formality; look at the model application and prepare a brief proposal

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - soilman - 05-11-2011

درود مجدد

همانطور که مشخص هست نوشتن research proposal یا proposed research به خصوص برای دکترا نیاز به یه سری مهارت ها داره...
بعضی جاها درخواست می کنند و طرف در قالب یه فایل ورد یا هر چیز دیگری می فرسته براشون...
حال من اینجا چند تا سوال برام پیش میاد..
وقتی در فرم انلاین اپلیکشین قسمت های ریسرچ پروپوزال بخش بخش شده است + بعضی از موارد ستاره دار هستند و نیاز به پر کردن دارند ایا این نشان دهنده ی اینه که در این لحظه آنقدر مهم نیست و همانطور که در ای میل بالا خود استاده گفته (مورد 6) یه جور فرمالیته هست؟

در یکی از بخش های نیازمند پر کردن پرسیده شده:
Have you commenced this research project at this or another institution?
حالا اینجا بلی یا خیر زدن می تونه تاثیر مهمی داشته باشه؟
آیا میشه کاری رو که به عنوان تز مستر می خواهیم شروع کنیم در اینجا در نظر بگیریم؟

و در نهایت معمولا در نوشتن key references تنها عنوان اون کار و نویسنده هاش کفایت می کنه؟

با سپاس Smile

RE: نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - soilman - 05-11-2011

درود

در مورد research proposal این سوال ذهن منو مشغول کرده که آیا چیزی که اینجا تصویب میشه(توسط ای میل،تلفن،مصاحبه و اینها قبل ار رفتن به دانشگاه)، بعد از رفتن به دانشگاه امکان داره تغییر پیدا کنه؟
یا از طرف کمیته ی تصمیم گیری که در استرالیا گویا از استاد وزنه ی سنگین تری داره همه موارد تحت کنترل هست؟

با سپاس