نورزتان خجسته باد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: نورزتان خجسته باد (/Thread-%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF) |
RE: نورزتان خجسته باد - blur - 20-03-2015 چشم در راه كسی هستم كوله بارش بر دوش آفتابش در دست خنده بر لب، گل به دامن، پیروز كوله بارش سرشار از عشق، امید آفتابش نوروز. با سلامش شادی در كلامش لبخند از نفس هایش گل می بارد با قدم هایش گل می كارد مهربان، زیبا، دوست روح هستی با اوست! قصه ساده است، معما مشمار چشم در راه بهارم آری چشم در راه بهار... ! (فریدون مشیری) سال نوی همگی دوستان مبارک و سرشار از لحظات خوب، شادی و سلامتی RE: نورزتان خجسته باد - eliha1 - 21-03-2015 نو شدن و جدید شدن سال رو به همگی تبریک میگم ان شاالله هممون سالی سرشار از شادی و موفقیت و همراه با برآورده شدن حاجتهامونو و چیزهایی که میخوایم داشته باشیم RE: نورزتان خجسته باد - ForeverBlue - 21-03-2015 من هم نوروز و سال نو را به همه شادباش میگویم به نظرم در این سال جدید، تنها یک کار هم که انجام دهیم کافی است: با خودمان مهربان باشیم. کسی که با خودش مهربان نباشد نمی تواند با دیگران هم مهربان باشد. خودمان را ببخشیم، خودمان را آرام کنیم و به خودمان امید و دلگرمی دهیم. RE: نورزتان خجسته باد - AitUniversity - 21-03-2015 با سلام و تبریک سال جدید هدفی که تموم اعضاء این سایت رو گرد هم اورده و فلسفه راه اندازی این وبگاه یک چیز، تجربه یک زندگی جدید، کسب تجربیات جدید و موفقیت در کار و تحصیل در دیگر کشورها... لذا از خداوند برای تمامی جوانان این سرزمین و اعضا سایت سالی پر از موفقیت، تندرستی و رسیدن به اهداف رو مسالت دارم ارادتمند RE: نورزتان خجسته باد - student1999 - 21-03-2015 سلام نوروز بر شما مبارک باد . انشاءالله سال خوبی داشته باشید RE: نورزتان خجسته باد - yousi - 21-03-2015 من در این سال جدید چه دعایی کنم بهتر از این: آرزو دارم خورشید رهایت نکند، غم صدایت نکند، و تو را از دل آنکس که تبش در تن توست، حضرت دوست جدایت نکند. خنده ات از ته دل، گریه ات از سرشوق، روزگارت همه شاد، سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ک بخندی مادام. سال نو رو به همه تون تبریک میگم دوستای گلم. امیدوارم قبولی تک تکتون رو تو نتایج پذیرش ببینم. امیدوارم بهترینها براتون بوجود بیاد. شاد و خرم باشید. یوسی RE: نورزتان خجسته باد - Babak - 21-03-2015 من هم فرارسیدن سال نو خورشیدی و نوروز ۱۳۹۴ رو به همگی شما دوستان گرامی شادباش میگم. آرزومندم که سال نو سالی سرشار از شادی، تندرستی، و بهروزی برای همگی باشه و در این سال نو بتونید به هدفهای تحصیلی و غیرتحصیلی مهمی که دارید دست پیدا کنید. RE: نورزتان خجسته باد - pama - 22-03-2015 دوستان عزیزم؛ من هم آرزو دارم که سال نو سالی باشه پر از خبرای خوب و روزای شاد و همه به هر اونچه که خواسته ی دلشون هست و حکمت خداشون، برسن [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: نورزتان خجسته باد - Atlantis - 22-03-2015 سلام دوستان عزیز من هم عید نوروز رو به همه تبریک میگم و سالی پر از معدل عالی، مقاله های کذایی و GRE فضایی [img]images/smilies/tongue.gif[/img] برای دانشجوهای امثال خودم که امسال قراره اپلای کنیم آرزو میکنم از زحمات مدیران عزیز در سال گذشته در بخش های مختلف سایت به خصوص بچه های قسمت دانلود مقالات صمیمانه تشکر میکنم RE: نورزتان خجسته باد - ice - 22-03-2015 فرا رسيدن سال نو را خدمت همه دوستان شادباش گفته، و براي همگي آرزوي سلامتي و شادي روزافزون دارم. |