آکادمیا کافه
اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ (/Thread-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%9F)

صفحات 1 2 3

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - najmeh_b - 15-07-2016

با سلام. دوستان من هم همین مشکل را دارم همه عمرم به پروژه نوشتن و برنامه نویسی و درس گذشته و در کارشناسی هم حتی تلاش کردم 2تا مقاله بدم تا رزومه بهتری برای اپلای کردن به دست بیارم.اما واقعا به پوچی رسیدم دوست ندارم با این همه زحمت اخرش بیکار باشم .من رشته ریاضی را صرفا به خاطر علاقه زیاد انتخاب کردم اما اشتباه بوده این کار.الان میخام ارشد را رها کنم و پزشکی بخونم اما نمیدونم میشه یا نه؟
من کارشناسی را روزانه بودم امکان رفتن به دانشگاه دولتی هست آیا؟
یا اینکه فقط باید دانشگاه آزاد رفت چون از فرصت روزانه استفاده شده؟من هزینه دانشگاه ازاد پزشکی برایم سنگین هست و نمیتوانم بروم .
دوستانی که تصمیم به تغییر رشته دادن آیا دانشگاه آزاد می روید یا راهی برای رفتن به دانشگاه دولتی هم هست؟
با تشکر

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - over - 15-07-2016

(15-07-2016, 12:42 AM)najmeh_b نوشته: با سلام. دوستان من هم همین مشکل را دارم همه عمرم به پروژه نوشتن و برنامه نویسی و درس گذشته و در کارشناسی هم حتی تلاش کردم 2تا مقاله بدم تا رزومه بهتری برای اپلای کردن به دست بیارم.اما واقعا به پوچی رسیدم دوست ندارم با این همه زحمت اخرش بیکار باشم .من رشته ریاضی را صرفا به خاطر علاقه زیاد انتخاب کردم اما اشتباه بوده این کار.الان میخام ارشد را رها کنم و پزشکی بخونم اما نمیدونم میشه یا نه؟
من کارشناسی را روزانه بودم امکان رفتن به دانشگاه دولتی هست آیا؟
یا اینکه فقط باید دانشگاه آزاد رفت چون از فرصت روزانه استفاده شده؟من هزینه دانشگاه ازاد پزشکی برایم سنگین هست و نمیتوانم بروم .
دوستانی که تصمیم به تغییر رشته دادن آیا دانشگاه آزاد می روید یا راهی برای رفتن به دانشگاه دولتی هم هست؟
با تشکر

اگر بخواهید به دانشگاه دولتی بروید باید شهریه ی خود گردان که تقریبا سالی16 تا20 تومن رو بدید تازه کتاب و وسایل اضافی اش بماند که اونم کلی خرج داره!

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - AFFI - 09-08-2016

سلام دوستان من امسال از رشته معماری روزانه فارغ شدم تصمیم داشتم برای اپلای اقدام کنم اما منصرف شدم اخه هزینه های خارج رفتنم کمتر از خوندن پزشکی ازاد در ایران نیس. از طرفی خانوادم خیلی تشویقم میکنند ک برای کنکور بخونم راستش شروع هم کردم و به زیست علاقه هم دارم درس شیرینی هست...یکی از استاد هام هم بهم پیشنهاد کرد ک برای ارشد نخونم و کنکور تجربی بدم. اما الان این فکر همش به سراغم میاد ک آیا کار درستی میکنم؟ و میترسم در آینده از تصمیمم پشیمون شم. خیلی ممنون میشم که نظرتون رو بگین. متشکرم.  Smile

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - Matinking - 09-08-2016

(09-08-2016, 10:31 PM)AFFI نوشته: سلام دوستان من امسال از رشته معماری روزانه فارغ شدم تصمیم داشتم برای اپلای اقدام کنم اما منصرف شدم اخه هزینه های خارج رفتنم کمتر از خوندن پزشکی ازاد در ایران نیس. از طرفی خانوادم خیلی تشویقم میکنند ک برای کنکور بخونم راستش شروع هم کردم و به زیست علاقه هم دارم درس شیرینی هست...یکی از استاد هام هم بهم پیشنهاد کرد ک برای ارشد نخونم و کنکور تجربی بدم. اما الان این فکر همش به سراغم میاد ک آیا کار درستی میکنم؟ و میترسم در آینده از تصمیمم پشیمون شم. خیلی ممنون میشم که نظرتون رو بگین. متشکرم.  Smile

سلام

اینکه در بین گزینه هاتون "پزشکی خوندن در دانشگاه ازاد" هست، می تونه نشون دهنده متمول بودن نسبی تون باشه... که در این صورت توصیه من این هست که کلا درس و مشق رو بگذارید کنار!!!

.لی من باب مقایسه، اولا پذیرش در کنکور تجربی در رشته پزشکی حتی در ازاد هم رقابتی هست... و دلیلی نداره پذیرش رو برای خودتون قطعی بدونید.. از طرفی اگر چنین تغییر رشته عمیقی رو انجام بدید عملا 4 سال تحصیل معماری و عمرتون رو به کناری گذاشتید... چنین تصمیمی وقتی توصیه میشه که مطمئنا به این نتیجه رسیده باشید که راه قبلی نه تنها اشتباه بوده بلکه اساسا کمکی به اینده تون نمی کنه (که چنین حسی کم پیش میاد چون طبیعتا در انتخاب معماری در اغاز راه، منطق کم نداشته ید...)

به نظر من تلاش برای apply نتایجی مثل خروج از ایران، زندگی بهتر و مرفه تری رو براتون به ارمغان میاره و در کل تجربه با ارزشی خواهد بود... مهم تر اینکه این راه ادامه راه زندگی تون تا الان خواهد بود... نه برگشت به عقب و شروع دوباره...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - AFFI - 12-08-2016

(09-08-2016, 11:49 PM)Matinking نوشته: سلام

اینکه در بین گزینه هاتون "پزشکی خوندن در دانشگاه ازاد" هست، می تونه نشون دهنده متمول بودن نسبی تون باشه... که در این صورت توصیه من این هست که کلا درس و مشق رو بگذارید کنار!!!

.لی من باب مقایسه، اولا پذیرش در کنکور تجربی در رشته پزشکی حتی در ازاد هم رقابتی هست... و دلیلی نداره پذیرش رو برای خودتون قطعی بدونید.. از طرفی اگر چنین تغییر رشته عمیقی رو انجام بدید عملا 4 سال تحصیل معماری و عمرتون رو به کناری گذاشتید... چنین تصمیمی وقتی توصیه میشه که مطمئنا به این نتیجه رسیده باشید که راه قبلی نه تنها اشتباه بوده بلکه اساسا کمکی به اینده تون نمی کنه (که چنین حسی کم پیش میاد چون طبیعتا در انتخاب معماری در اغاز راه، منطق کم نداشته ید...)

به نظر من تلاش برای apply نتایجی مثل خروج از ایران، زندگی بهتر و مرفه تری رو براتون به ارمغان میاره و در کل تجربه با ارزشی خواهد بود... مهم تر اینکه این راه ادامه راه زندگی تون تا الان خواهد بود... نه برگشت به عقب و شروع دوباره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام
میدونید به این شکل نیست ک خیلی مرفه باشم و بخوام درس رو کنار بذارم خب مطمئنا اولویت من هم پزشکی سراسری و تحصیل به صورت شبانه هست چون معماری روزانه خوندم ...اما مساله اینجاست ک سرمایه ای ک من برای درس خوندن در یک کشور خارجی صرف میکنم تضمینی نیست ک بهم برگرده با توجه به بازار کار اینجا یا شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور اینو میگم.اما معمولا رشته های پزشکی به صورتی هستند ک توی مدت نسبتا کوتاهی اون سرمایه جبران میشه. و اینک من الان کارشناسی معماری دارم و اگ پزشکی بتونم قبول شم و بخونم لزوما به این معنی نیست ک 4 سال از عمرم تلف شده یا دوباره شروع کردم. منظورم اینه ک من به این مساله دیدگاه شما رو ندارم. هرچند صحبت های شما شک منو نسبت به تصمیمم افزایش داد...
خیلی ممنون از راهنماییتون

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - szeinalilathori - 12-08-2016

(12-08-2016, 01:40 AM)AFFI نوشته: سلام
میدونید به این شکل نیست ک خیلی مرفه باشم و بخوام درس رو کنار بذارم خب مطمئنا اولویت من هم پزشکی سراسری و تحصیل به صورت شبانه هست چون معماری روزانه خوندم ...اما مساله اینجاست ک سرمایه ای ک من برای درس خوندن در یک کشور خارجی صرف میکنم تضمینی نیست ک بهم برگرده با توجه به بازار کار اینجا یا شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور اینو میگم.اما معمولا رشته های پزشکی به صورتی هستند ک توی مدت نسبتا کوتاهی اون سرمایه جبران میشه. و اینک من الان کارشناسی معماری دارم و اگ پزشکی بتونم قبول شم و بخونم لزوما به این معنی نیست ک 4 سال از عمرم تلف شده یا دوباره شروع کردم. منظورم اینه ک من به این مساله دیدگاه شما رو ندارم. هرچند صحبت های شما شک منو نسبت به تصمیمم افزایش داد...
خیلی ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز سلام

نکته ای رو میخوام به صحبت هاتون اضافه کنم که شاید دونستنش براتون خالی از لطف نباشه. اگر اشتباه نکنم شما فارغ التحصیل کارشناسی هستید، حدود یکی دو سال پیش تو آیین نامه ی ادامه تحصیل وزارت علوم یا بهداشت مطلبی رو خوندم که تاکید کرده بود فارغ التحصیلان ارشد از دانشگاههای دولتی اجازه استفاده از مزایای دانشجوی روزانه برای ادامه تحصیل در رشته های پزشکی، دندان و داروسازی و دامپزشکی (دوره های پیوسته ی دکترا) رو ندارند. (ضمن اینکه فردی رو میشناختم که لیسانس زیست از دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم سابق) داشتند و دندانپزشکی روزانه یکی از شهرستان ها قبول شدند.) اگر این مطلب صحیح باشه و شما در بهترین حالت بتونین رتبه ی خوبی تو آزمون سراسری تجربی کسب کنید، امکان خوندن پزشکی روزانه ( و نه شبانه) هم براتون فراهمه. امیدوارم دوستان بیشتر در این زمینه راهنماییتون کنن.

ارادتمند
الهام

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - never_give_up - 28-09-2016

سلام دوستان
برام  جالبه که بعد یک سال از این پست این بحث داغ شده.
راستش من پارسال کنکور تجربی(کنکور 95) ثبت نام کردم منتها از اونجایی که نرسیدم بخونم در آزمون شرکت نکردم. به هرحال وقتی آدم سنش میره بالا دغدغه هاش بیشتر میشه بخصوص اگه متاهلم باشید که عملا فرصتی برای تحصیل نیست. امسالم قصد دارم شرکت کنم منتها تا به امروز فرصت نکردم حتی کتابها رو نگاه کنم.

اما نتیجه ای که الان رسیدم و میخوام بگم اینه:
دوستانی که امکان اپلای دارید به نظر من حتما اپلای کنید. من دیگه امکانشو ندارم و الا حتما اپلای میکردم.
به این علت که الان تقاضا برای علوم پزشکی زیاد شده و یدفعه تب پزشکی بالا گرفت، رقابت سخت شده و قبولیش و تحصیلش هم سخت. 
منتها حتی اگه از قبولیتونم مطمئن باشید بازم میگم اپلای بهتره. چرا؟ به این علت که متاسفانه اوضاع کشور ما مساعد نیست و شرایط هر روز سختتر میشه.
از نظر سیاسی ،اقتصادی، ازادیهای فردی و اجتماعی، امنیت و ..خودتون میبینید که داریم پسرفت میکنیم، فقط کافیه یکم اخبار رو (البته نه از تلویزیون که همه چی آرومه)  پیگیری کنید تا مغزتون سوت بکشه طوریکه ادم گاهی کلا از آینده کشور نا امید میشه.
واقعا معلوم نیست رییس جمهور یا .. بعدی بیاد چه سرنوشتی داشته باشیم.

خلاصه کلام اینکه اینجا آینده مبهمه، اگه امکانشو دارید معطل نکنید.

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - Abolfazl3104 - 23-08-2017

دانشجوی ترم دوی عمران هستم
سال ۹۵ کنکور دادم و رتبه ام ۱۹۰۰ شد
به پوچی رسیدم، اینکه تا ته مهندسی برم و اپلای کنم یا اینکه واسه کنکور تجربی اقدام کنم؟
هزنیه اپلای چقدره ؟؟
آیا اپلای عمران ضعیفه؟
ارشد اپلای بکنم بهتره یا دکتری

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - raminz - 23-08-2017

(23-08-2017, 12:08 AM)Abolfazl3104 نوشته: دانشجوی ترم دوی عمران هستم
سال  ۹۵  کنکور دادم و رتبه ام ۱۹۰۰ شد
به پوچی رسیدم، اینکه تا ته مهندسی برم و اپلای کنم یا اینکه واسه کنکور تجربی اقدام کنم؟
هزنیه اپلای چقدره ؟؟
آیا اپلای عمران ضعیفه؟
ارشد اپلای بکنم بهتره یا دکتری

سلام،

اگه بحثت سر رشته عمرانه که تا ترم 2 فکر کنم تنها درس تخصصی که پاس میکنی استاتیک باشه. بقیه همه ترم های بعد ارائه میشن. پس هنوز به طور کامل وارد "رشته عمران" نشدی که بتونی نتیجه گیری کلی بکنی. شاید بعد از پاس کردن مقاومت مصالح، تحلیل سازه، مکانیک خاک، سیالات و دروس طراحی نظرت عوض بشه و شاید هم نشه. این که الان ول کنی و کنکور تجربی بدی رو کسی نمیتونه بهت بگه چون بحث 7-8 سال از زندگیته، فقط خودتی که میتونی تصمیم بگیری. در مورد هزینه اپلای کاملاً بستگی به کشور مورد نظرت داره و نمیشه یه عدد ثابت برای همه کشورها گفت. در مورد اپلای اگه رزومه ات خوب باشه، هیچ گرایشی ضعیف نیست! البته بعضی رشته ها و گرایش ها بیشتر خواهان دارن بدون شک ولی بدون شک با همه رشته ها میشه اپلای کرد همونجوری که الان بچه ها دارن اپلای میکنن. 
هرچه زودتر بتونی بری بهتره ولی خب گرفتن فاند برای ارشد هم سخت تره نسبت به دکتری.

RE: اپلای برای مهندسی یا تحصیل پزشکی در ایران؟ - amerirad - 23-08-2017

سلام دوستان
خوشحالم ک این تاپیک رو پیدا کردم
مثه اینک دوستان همگی مشکل هم رو خوب درک میکنیم.
دندانپزشکی یا پزشکی رو میشه آورد ولی من واقعا نمیدونم تا موقعی ک ما فارغ التحصیل بشیم چه شرایطی هست و اینکه واقعا پزشکی بخونیم، بعد چند سال اوضاعش همینطوری میمونه یا نه؟
اگه کسایی رو میشناسید ک تو حوزه ی پزشکی م باز ب سختی کار پیدا کردن یا درآمد مناسبی ندارن معرفی کنید یا بالعکس کسایی ک اینده پزشکی رو روشن میبینن خوشحال میشم تجربیاتشونو رو در اختیار ما بذارن
من ارشد MBA خوندم دانشگاه سراسری و برق خوندم کارشناسی و در هردو رتبه اول بودم با معدل 19 و خورده..( سخته کنار گذاشتن هرانچه ک وافعا بدست آوردم ولی اگه بدونم پزشکی واقعا ب سختیش میارزه اشکالی نداره)
الان واقعا گیر اوفتادم ب سر دوراهی( با علاقه جلو رفتم ولی الان متوجه شدم درآمد خوبه علاقه میاره)

تجربیات دوستانی ک در اطرافیانشون پزشک هست موثرتره
بازم ممنون