آکادمیا کافه
تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4

دکتر آرشانوش پورمند - patience - 20-04-2015

تجربه من با دکتر آرشانوش پورمند بود.

بنده کمی مطالب هر دو انجمن رو مطالعه کردم و با توجه به مطالبی که نوشته بودند به خانم دکتر پورمند مراجعه کردم.

وقت رو خیلی سریع دادند. معطلی کمی در مطب داشتیم. مدارکی که نیاز داشتند پاسپورت، کپی پاسپورت، فرم های مدیکال، سه قطعه عکس در هر سایزی بود. عکس هایی رو که می دید براتون روی معرفی نامه هایی که به بیمارستان صادر می کنند می چسبونند. تا جایی که من فهمیدم هزینه رو 110 دلار به ازای هر بزرگسال دریافت می کنند که به صورت نقدی یا کارت خوان قابل پرداخته. قبلش با یک صرافی تماس گرفتن. البته به نظر می رسید که نرخ دار رو برای مراجعین فردا می خواهند. قیمت دلار 3350 بود ولی هزینه ما با دلار روز قبل و حدود 3300 حساب شد. فکر کنم به 730 نرسید. یه سری فرم پر کردیم که سوالات روتینی مثل سابقه بستری در بیمارستان بیشتر از یک شب یا سابقه جراحی و بیماری کلیوی و ریوی و غیره بود.

همون طور که بالاتر توضیح دادند یکی از بچه ها منشی از ما پرسیدند بین بیمارستان دی و پارس کدام رو انتخاب می کنید که ما پارس رو انتخاب کردیم. منشی گفتند در بیمارستان پارس برید پیش آقای رحمانی ایشون در جریان کارهاتون هستند. شماره ایشون رو هم به ما دادند. در نهایت گفتند که رسید رو براتون ایمیل می کنیم تا به ویزا آفیس یا وکیلتون بفرستید. توصیه کردند که این کار رو بکنیم.

بعد از این مرحله خانم دکتر در اطاق به ما خوش آمد گویی کردن. منشی ایشون قد و وزن ما رو اندازه گرفتن و سپس پیش خانم دکتر نشستیم. ایشون سوالات خیلی روتینی کردند و تقریبا از جراحی و مشکل ریوی و کلیوی پرسیدند. در رابطه با جراحی لیزیک انجام شده ایشون فقط پرسیدند که بعدش احتیاج به عینک پیدا کردیم یا خیر و مشخص بود حساسیتی رو این مورد وجود نداره. بعد فشار خون رو چک کردند. بعد از فشار خون با گوشی به صدای قلب گوش کردند و سپس از پشت هم به صدای ریه گوش کردند و از ما می خواستند که نفس عمیق بکشیم. بعد از این مرحله به معاینه سینه پرداختند و همچنین زیر شکم ناحیه دو طرف ناف به سمت پهلو ها رو برای هر دو نفر فشار دادند. در تمامی طول معاینه خانم دکتر صحبت های متفرقه می کردند تا ما استرس نداشته باشیم. از بی آبی و هوای گرم و راه اندازی کولرها در فروردین صحبت کردیم تا معاینه انجام شد. فضا خیلی خوب بود. در نهایت دکتر به من توصیه کردند که به خاطر سرماخوردگی شدید و قرص هایی که می خورم بهتره که با کمی تاخیر به بیمارستان مراجعه کنم.

با آقای رحمانی تماس گرفتم و خیلی خوش برخورد به ما اجازه مراجعه جمعه رو دادند و گفتند صبح زود نریم چون بیمارستان خیلی شلوغه. بعد از یک هفته مراجعه کردیم. وارد بیمارستان پارس که می شید یک راهرو مستقیم هست که تا ته می رید. قبل از رسیدن به در پشتی یک راهروی کوچیک در سمت چپ هست که به سمت رادیولوژی واقع در زیر زمین میره. رفتیم پایین و یک اتاق بود که چند نفری نشسته بودن  و سریال در حاشیه می دیدند چون سرشون خیلی خلوت بود. تا ما رو دیدن خیلی سریع به کار ما رسیدگی کردند که از این موضوع فوق العاده خوشحال شدم. چون واقعا دیدم که همگی کار خودشون رو رها کردند و به کار ما رسیدگی کردند. در واقع ثانیه ای طول نکشید تا از جا بلند شدند. آقای رحمانی خوش برخورد بودند.

به ما گفتند از همون در پشتی بریم بیرون و روبروی بیمارستان اون سمت کوچه وارد ساختمان شماره دو بشیم. اونجا مدارک مدیکال رو به مسئول رسپشن دادیم که آقای جوونی بودند. ایشون خیلی خوش برخورد تبریک گفتند و گفتند به خاطر شلوغی آزمایشگاه یک ساعت باید معطل باشید. ولی نیم ساعت بیشتر طول نکشید. اینجا بود که صدامون کردند و فیش ها رو دادند گفتن برید صندوق. من که چک کردم دیدم اشتباهی رو فیش من زدند دکتر راهوریان که سریع تصحیح کردند. حتما دقت کنید. اگر اشتباهی باشه مدارکتون به دکتر دیگری ارسال می شه.

بعد به صندوق رفتیم تا هزینه ها رو پرداخت کنیم. کارت زیر 200 تومن قبول نمی کردند و این رو بزرگ نوشته بودند. ولی همون کنار یک دستگاه ATM بود که پول رو نقد دادیم. نفری کمتر از 65 تومن شد. آقای صندوق دار اگر اشتباه نکنم مردی با موهای فرفری و عینکی بود. خیلی باحال بود و گفت دستت به ضریح رسید ما رم دعا کن. کلا رفتار پرسنل عالی بود. بعد رفتیم برای آزمایش خون و ادرار و خون رو هم بدون درد و خوب گرفتن. بعد هم نمونه ادرار رو دادیم و دوباره رفتیم پیش آقای رحمانی.

باز سرشون خیلی خلوت بود و نشسته بودند و تا ما رو دیدن با احترام تمام همه به تکاپور افتادند. اونجا هم نفری 75 تومن برای عکس قفسه سینه خواستند که باز نقدی می خواستند چون می زانش کم بود که ما نقد نداشتیم. در ضمن چون من 130 تومن کشیده بودم برای آزمایش خون و ادرار دیگه نمی تونستم 150 تومن رو بکشم به خاطر سقف برداشت 200 تومنی. باز هم مشکلی نخوردیم چون یک شماره کارت دادند که روی یک کاغذ پرینت شده بود و آماده برای چنین مواقعی داشتند و از همون ATM که نزدیک بود پرداخت کردیم. عکس رو خیلی سریع گرفتند و به ما اطمینان دادند که هیچ مشکلی وجود نداره. فکر کنم اگر ازشون بخواهید همون موقع براتون ایمیل می کنند. جمعه بود و آقای رحمانی گفتند یک شنبه 10 صبح بهشون زنگ بزنم تا ببینم مشکلی بوده یا نه برای آزمایش خون و ادرار.

نکته مهم در مراجعه به بیمارستان پارس اینه که باید پول نقد داشته باشید. داشتن پول نقد سرعت کارتون رو خیلی بالا می بره.

صبح یک شنبه تماس گرفتم البته 11 و ایشون گفتند که آزمایشات تمام شده و مشکلی نبوده و برای دکترتون ارسال کردیم. با مطب تماس گرفتم و منشی گفتند یا امروز عصر یا فردا صبح ارسال می شه. من هم گفتم من عصر تماس می گیرم چک می کنم باهاتون. عصر ساعت 5 تماس گرفتم و مطب دایورت بود روی گوشی خود خانم دکتر. ایشون هم خیلی خوش برخورد سلام و علیک کردند و حال و احوال پرسی کردند و گفتند قبل از ظهر مدارک ارسال شده و شما باید رسید رو دریافت کرده باشید که وقتی گفتم هنوز رسید به من نرسیده ایشون خودشون با این که مطب نبودند با احساس مسئولیت فوق العاده اشون برای من رسید رو فرستادند. در صورتی که خیلی راحت می تونستند بگن فردا صبح با منشی تماس بگیرید. همچنین از من پرسیدند که آیا مشکلی در هر جای این روند داشته ام یا خیر. برای ایشون مهم بود که بدونند کل مراحل بدون مشکل انجام شده یا خیر. بعد از ارسال ایمیل هم تماس گرفتند تا مطمئن بشن که به دست ما رسیده یا خیر. منشی هم جداگانه و بی خبر از این مسائل برای ما رسید رو ارسال کردند.

در کل از روزی که به بیمارستان رفتیم دو روز معطلی داشیتم و مدیکال ارسال شد. این دو روز هم برای آماده شدن آزمایش خون و ادرار بود. در مقایسه با باقی دکتر ها خیلی راضیم.

این گونه بود که قصه مدیکال ما تمام شد.

من به افرادی که باهاشون برخورد داشتم نمرات زیر رو می دم:

خانم دکتر پورمند: 10+
آقای رحمانی: 10
پرسنل بیمارستان پارس از صندوق تا رادیولوژی: 10
پرسنل قسمت آزمایشگاه که خون رو گرفتند: 10 چون به دلیل ترس از آمپول مشکلاتی به وجود آمده بود که با دلسوزی حل کردند. که می تونستند نکنند.
منشی های خانم دکتر: 8. هیچ رفتار بدی ندیدم. ولی توصیه می کنم اگر این رو می خونند که کمی با مراجعین بیشتر گرم بگیرن. مثلا می تونند در بدو ورود خوش آمد گویی کنند و مثلا برای رسیدن به مرحله مدیکال تبریک بگن. مثل پرسنل بیمارستان پارس که بدون این که وظیفه ای داشته باشند همگی به ما تبریک می گفتند.

سایر مراجعین هم تجربه خودشون رو بنویسند

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - Samira_da - 20-04-2015

تجربه مراجعه به دكتر محمود واحد در شيراز:
تاريخ دريافت مديكال: ١٣ مارچ ٢٠١٥
من روز جمعه ٢٢ اسفند ٩٣ ايميل مديكالم رسيد فرداي اون روز شنبه صبح تماس گرفتم مطب دكتر منشي عزيزشون گفتن ديگه عيده... وقت مديكال نميدم بعد از عيد تماس بگير! با كلي اصرار از طرف من گفتم از الان وقت شنبه ١٥ فروردين بعد از تعطيلات را برام لحاظ كنيد كه با اكراه گفت حالا تا اون موقع،، باشه و گوشي را قطع كرد!
روز شنبه صبح ١٥ فروردين قبل از رفتنم تماس گرفتم تا ياداوري كنم امروز نوبت دارم منشي كه جواب داد در كمال ناباوري گفت امروز وقت نداريم شما ٢شنبه بيا!!! با توجه به اينكه ارسال مديكال حداقل ٣ روز طول ميكشه واسه من ريسك بالايي داشت، بهشون گفتم من از ١٠ روز قبل از عيد نوبت گرفته بودم و امروز حتمن ميخوام ازمايشم پيش بره،، با كلي بداخلاقي و غر زدن گفت اگه تا ٢٠ مين ديگه اينجا باشي اك اگه نميرسي الكي نيا!! انگار اصلن متوجه حرف من نميشد كه بيشتر از چند روز ديگه وقت ندارم! ميگفت نه اونا خودشون ميفهمن تعطيل بوده بيجهت داري اصرار ميكني! اصلن از رفتار و طرز برخوردش خوشم نيومد حداقل كيس هايي كه به مرحله مديكال رسيدن و ديگه دارن مهاجرت ميكنن سخته واسشون تحمل رفتار چنين ادمهايي.
اون روز با هر تلاشي كه بود من به مطب رسيدم و كارها را انجام دادم ولي منشي دكتر با بداخلاقي و طلبكاري ترتيب كارهاي من را ميداد! در مقابل رفتار دكتر خيلي درخور و مناسب بود و ظاهرن ٤ روز بعد مديكال من ارسال شد.
تصميم گرفتم راجع به اين موضوع اينجا صحبت كنم، البته من يكي دو ماه قبلش اونجا ازمايش هاي مديكال استراليا را هم انجام داده بودم و يادمه اون موقع هم منشي رفتار جالبي نداشت حتي داشت در حضور من به يكي از دوستانش پشت تلفن ميگفت اين كيس هاي كانادا و استراليا هر روز ميان اينجا وقت گيرن باعث اعصاب خوردي اند!!! منم همينجور فقط نگاش كردم حرفي براي گفتن نداشتم فكر كنم وقتي فهميد من واسه استراليا هم رفتم حالا واسه كانادا هم ميخوام برم اينطوري رفتار ناشايستي در پيش گرفت حالا دليلش هر چي كه بود من فقط ميتونم بگم متاسفم!

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - fafarpj - 25-04-2015

سلام  دوستان عزيز
تجربه خودم رو در مورد خانم دكتر پورمند خدمتتون مي گم
با منشي تماس گرفتم براي روز بعد وقت دادن
تقريبا نيم ساعت منتظر شديم و داخل رفتيم
خانم منشي قد و وزن گرفت و خودشون ما و بچه سه ساله ام رو معاينه كردند در مورد بچه گفتند كه كمي صداي اضافه در قلب مي شنوند كه موردي ندارد و در اطفال متداول هست و تا 7 سالگي بر طرف مي شه
در مورد سابقه بيماري و سرطان و اين ها پرسيدند برخوردشون خيلي مودبانه و گرم و منطقي بود
حق انتخاب انجام ازمايش و گرفتن عكس قفسه سينه در  بيمارستان پارس و  دي رو داشتيم
آقاي رحماني در بيمارستان پارس رو معرفي كردند كه ايشون هم خيلي مودب و معقول بود من سه و نيم رسيدم بيمارستان و كارم نيم ساعته انجام شد در مجموع از روند مديكال راضي بودم
البته گلبول سفيد كمي بالا بود و يك واحد خون در ادرار ديده شد كه خانم دكتر گفت طبيعي هست براي خانم ها و خيلي كم پيش مياد كه گير بدن بنابراين تصميم گرفت جواب آزمايش ها رو همونطور بفرسته و تجديد آزمايش نكنم (با توجه به اين كه همسرم دير براي آزمايش رفته بود و من براي آزمايش مجدد اقدام كنم كار به تاخير ميوفته و ممكنه گير بدن تصميم گرفتيم آزمايش مجدد نديم)
من به خانم دكتر نمره كامل مي دم چون با حوصله و صبر به تماس هاي تلفني من پاسخ داد و راهنمايي كرد و برخوردش هم خوب بود
به دوستان توصيه مي كنم براي انجام آزمايش 5 شنبه به بيمارستان نريد و وسط هفته بريد چون پنج شنبه شلوغ هست و معطل مي شيد
همگي موفق باشد

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - sepehr_5566 - 30-04-2015

تجربه مدیکال با دکتر پورمند

من هقته پیش بعد از کلی تحقیقات در مورد پزشک های مختلف (با اینکه همه پزشک ها خوب هستن)نهایتا تصمیم گرفتم به خانم دکتر پورمند مراجعه کنم و باید بگم از این تصمیم خودم بسیار راضی هستم. گفتم تجربه ام رو با شما به اشتراک بذارم،امیدوارم برای دیگر دوستان مفید باشه.

وقت ملاقات من ساعت 11 صبح بود که من ساعت 10:30 دقیقه مطب بودم.محیط مطب خیلی آروم و خوب بود.فرم های مدیکال به همراه عکس ها و پاسپورت رو به منشی بسیار خوش برخورد ایشون تحویل دادم ( از اونجایی که این عکس ها به اداره مهاحرت ارسال نمیشه و فقط برای فرم هایی هست که باهاش به ازمایشگاه مراجعه میکنین بنابراین من همون عکس های قدیمی که با فرم ها قرستاده بودم رو بهشون دادم و مشکلی هم نبود) یادتون باشه کپی پاسپورت باهاتون باشه،البته من کپی پاسپورت رو فراموش کرده بودم که مشکلی نبود و بجاش منشی ایشون پاسپورت من رو اسکن کرد بعدش هم یه فرم به من داد که چیز خاصی نبود و باید تکمیل میکردم و امضا میشد به انگلیسی.(من مشابه با همون امضای فرمهای ارسالی اولیه به CIC و پاسپورتم امضا کردم ) 

یه فرم دیگه که به فارسی بود هم به من دادن که از سوابق بیماری ها و .. پرسیده بود که در مورد من خوب، جواب همه خیر بود :-) بعد هم منشی با وب کم از من عکس گرفت که در حقیقت این عکسیه که روی مدارک مدیکال درج میشه.و بعد اون هم من هزینه رو با کارت خوان پرداخت کردم. بعد من راس ساعت 11 و طبق وقتی که داشتم به اتاق دکتر راهنمایی شدم. خانم دکتر بسیار متین،مثبت،پرانرژی و متبسم و خوش برخورد بودند. ایشون کمی در مورد موضوعات معمول با من صحبت کردندو از من در مورد سوابق بیماری های احتمالی پرسیدن که من سابقه خاصی نداشتم و بعد از من خواستند برم کنار ترازو و قد و وزن و فشار خون رو اندازه گرفتن. 

توصیه من به همه دوستان اینکه که اگه واقعا تا الان مورد خاصی نداشتن خیلی راحت و ریلکس باشین چون این ازمایش مدیکال که اینقدر بزرگ شده واقعا چیز خاصی نیست: میرین رو ترازو وزنتون رو نگاه میکنن. قدتون هم انداره میگیرن بعد فشارخونتون هم انداره میگیرن ( نگران نباشین عمل قلب باز نیست که ! فقط یه اندازه گیری معمولی فشار خونه :-)  
بعدشم شما خیلی ریکلس مثل همیشه نفس میکشین دکتر هم گوش میکنه.ناحیه شکم هم نگاه میکنن.این تمام چک اپ مدیکال شما توسط پزشک خواهد بود. به همین سادگی به همین خوشمزگی.

بعد خانم دکتر با خوشرویی فرم های مدیکال رو به من داد و و گفتن منشی برای آزمایشها من رو راهنمایی میکنه. من هم ازشون تشکر و خداحافظی کردم.در مجموع برخورد و رفتار خانم دکتر به گونه ای بود که من بعد از بیرون اومدن از اتاق ایشون حس خیلی خوب و مثبتی داشتم.

بعد خروج ار اتاق دکتر،منشی ایشون از من پرسید که به کدوم یک از بیمارستان ها (دی یا پارس) میخوام مراجعه کنم.که من هم با با توجه به تحقیقات خودم و تجربیات دوستان قبلی، از قبل بیمارستان دی رو کاملا کنار گذاشته بودم و بنابراین بیمارستان پارس رو انتخاب کردم. منشی ایشون کارت آقای رحمانی در بیمارستان پارس رو به من دادن و ار من خواستن در اونجا با ایشون برای هماهنگی تماس بگیرم.همچنین به من گفتن که که برای اطلاع از نتایج مدیکال من میتونم حضوری مراجعه کنم و یا اینکه میتونن نتایج رو با ایمیل به من اطلاع بدن، که من ازشون درخواست کردم به همون ایمیلم که بالای فرم مدیکال بود نتیجه رو ارسال کنن.

رفتن به بیمارستان پارس هم از مطب خانم دکتر که جردن هست خیلی راحته.از اونجا که بیماریستان پارس در طرح ترافیکه با ماشین شخصی نمیشه رفت.بنابراین من از مطب خانم دکتر که محلش دو کوچه بالاتر از خیابان اسفندیار هست پیاده به سمت اسفندیار اومدم و 5 دقیقه تا اتوبان مدرس رقتم از اونجا به مقصد هقت تیر و از اونجا به مقصد بلوار کشاورز سوار شدم و جلوی بیمارستان پارس پیاده شدم.

در بیمارستان پارس با آقای رحمانی تماس گرفتم و در بخش رادیولوژی ایشون رو دیدم.ایشون از من خواست ابتدا ازمایشات رو انجام بدم و بعد برای عکس برگردم. من فرم رو به مسئول آزمایشگاه تحویل دادم و بعد چند دقیقه قبض صندوق صادر شد و من هزینه رو پرداخت کردم.نکته مهم اینه که برای مبالغ زیر دو میلیون در بیمارستان پارس نمیشه از کارتخوان استفاده کرد و باید فقط نقدی پرداخت کنین بنابراین حتما پول نقد همراه داشته باشین.بعد از پرداخت مبلغ ( 76 هزارتومان ) با داشتن قبض به مسئول آزمایش که همون کنار هست مراجعه میکنین و از شما دو نمونه خون گرفته میشه. بعدش هم برای آزمایش ادرار به شما ظرف داده میشه ( فقط با عرض پوزش،سعی کنین اگه بصورت معمول کم آب میخورین شب قبل و روز قبل آب نسبتا بیشتر بنوشین که ادرارتون کم رنگ بشه همین! 

بعد تحویل نمونه،مجدد به بخش رادیولوژی که طبقه زیر همکف هست مراجعه کردم و هزینه روبه مسئول پذیرش بصورت نقدی پرداخت کردم که فکر کنم 75 تومن شد. بعدش به همراه آقای رحمانی به اتاق رادیولوژی مراجعه کردم وهمکارشون که بسار مودب و خوش برخورد بودنداز من عکس گرفتن.از من خواستن که موقع عکس نفس عمیق بکشم که یه بار تا من اومدم بجنبم عکس رو گرفته بود و گفت دوباره تکرار میکنیم که خوب بیوفته. کلن خیلی خوب هوای ما رو داشت که عکس اصولی و خوب گرفته بشه. بعد گفتن که عکستون خوب شده ومن هم از آقای رحمانی تشکر کردم.ایشون گفتن بصورت روتین نتایج آرمایشگاه تو دو روز اماده میشه و از اونجایی که من چهارشنبه رفته بودم گفتن در اولین فرصت، شنبه، نتایج رو برای خانم دکتر مبفرستن. 

تمام این مراحل کلا 2 ساعت هم طول نکشید.یعنی من ساعت 11 صبح مطب خانم دکتر بودم و ساعت 12:45 دقیقه کارم تموم شد و از بیمارستان پارس اومدم بیرون و خوشحال و خندان رفتم خونه.

عصر شنبه حدود ساعت 3 از محل کار به مطب خانم دکتر تماس گرفتم که تلفنشون مشغول بود و در همون لحظه دیدم موبایلم داره زنگ میخوره! منشی خانم دکتر بود! گفتن که نتایج رو ارسال کردن و فرم رسید مدیکال رو برای من ایمیل کردن.ایمیل رو همون لحظه چک کردم و رسید رو دیدم.حس خوبی بود و از سرعت عملشون تشکر کردم.

در حالت کلی با در نظر گرفتن تمامی موارد من از خانم دکتر پورمند کاملا راضی هستم.همه موارد از جمله، جو آرام مطب،برخورد خوب و توام با آرامش خانم دکتر و همچنن سرعت عمل در ارسال نتایج همه خوب و رضایت بخش بود و بنابراین من بر اساس تجربه شخصی خودم به ایشون در اسپردشیت امتیاز کامل 5 رو دادم.

آپدیت:  همین الان که ECAS رو چک کردم(بااینکه رسید مدیکال رو هنوز خودم ایمیل نکردم) 3 روز بعد ارسال نتایج توسط دکتر Medical Received شدم.

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - Soltaan - 03-05-2015

من برای جلوگیری از اطاله کلام و چون شوبیز عزیز تاکید داشتن که مختصر و مفید باشه طبق شماره مواردی که ایشون تو اولین پست این تاپیک بهشون اشاره کردن تجربیاتمو می گم و دست آخرم اگه احساس کردم مطلب بیشتری باید عرض کنم این کارو انجام خواهم داد.
درباره دکتر راهوریان کسی اینجا چیزی ننوشته و گویا من اولین نفرم.
ای میل مدیکال من بعد از ظهر روز جمعه 24 آوریل اومد و منم در اولین فرصت یعنی ساعت هشت و نیم فرداش زنگ زدم و در کمال تعجب ساعت 4:15 بعد از ظهر همون روز وقت گرفتم. دیشبشم چک کرده بودم که مدارکی که می خواد رو داشته باشم و همه رو هم داشتم پس بابت مدرک مشکلی نداشتم.
دکتر من دکتر محمدرضا راهوریان (مثل پلیس راهور تلفظ میشه، نه رهواریان و نه راهواریان) بودن، مطبشونم تو خیابون سرافراز کوچه دوم پلاک 16 هست.
هزینه پزشک: 360 هزار تومن، هزینه آزمایش خون و ادرار: حدودا 72 هزار تومن، عکس قفسه سینه: 75 هزار تومن
مدارکی که ازم خواستن: اصل پاسپورت، کپی از پاسپورت (صفحه اول)، فرم مدیکال، دو قطعه عکس (منشی گفت سایزش مهم نیست) برای اینکه هر کدوم از عکس ها روی یکی از فرم های معرفی به آزمایشگاه خون و ادرار (مجموعا یک فرم) و قفسه سینه (یک فرم) چسبونده می شه.
شرح مختصر: من تو مطب دکتر وقتم 4:15 بود ولی تقریبا بعد از حدود یک ربع رفتم داخل. بعد از سلام و علیک رو یه صندلی روبروی دکتر نشستم و یکی دو دقیقه با هم گپ زدیم. بعد پرسید کارت چیه و منم گفتم (بعدا منشیش گفت اینو برای بیماریهای مرتبط با شغل می پرسه و چیز مهمی نیست). پرسید سابقه عمل جراحی، خالکوبی، بستری شدن تو بیمارستان داشتی یا نه که جوابشو دادم. بعد کفشمو در آوردم و وزن و قدمو خودش اندازه گرفت. روی تخت نشستم و حلقمو نگاه کرد و دست زد و لباسمو تا بالای سینه بالا زدم و شکممو با دست زدن معاینه کرد. بعد به ضربان قلبم گوش داد. یه دفعه گیر کرد. چند دفعه از جاهای مختلف روی سینه و پشت ضربان قلبمو گرفت و انگار مشکوک شده بود گفت ضربانت تنده. گفتم شاید به خاطر استرسه (با اینکه استرس نداشتم) یا اینکه چون دیشب خوب نخوابیدم چون وقتی خوب نمی خوابم تپش پیدا می کنم. بعد گفت نفس عمیق بکش و در همون حالت انگار به صدای ریه گوش می داد و گفت خوبه ولی هنوز رو ضربان قلبم گیر داشت. کفشامو پوشیدم نشستم رو صندلی که گفت هیچ نوار قلبی چیزی تا حالا نگرفتی منم جوابشو دادم (یه بار 15 سال پیش به دلیلی که زیاد مهم نبود این کارو کرده بودم) و اعتماد به نفسم داشتم (البته هیچ مشکل قلبی نداشتم و ندارم و نمی دونم دلیل اصلی تپش قلبم چی بود. احتمالا همون کم خوابی یا هیجان بوده) و بنابرین دیگه گیر نداد ولی تو دلم گفتم الان یه فرمی چیزی برای قلبم می نویسه. ولی فقط فرم آزمایش خون و ادرار و فرم عکس قفسه رو داد.
ایشون برخوردش خوب بود و خشک نبود و البته زیادم اهل بگو بخند نبود ولی خوشرو بود و احترام می ذاشت.
محل آزمایشامم بیمارستان پارس بود که من مشکل خاصی توش ندیدم. فقط بگم با توجه به تجربه آزمایش ادرار برای گواهینامه رانندگی فک می کردم اولا کلی بگیر و ببند داره و از آب و این حرفا هم خبری نیست و باید بعدش لباسامو بشورم ولی در کمال تعجب بدون اینکه کسی سراغمو بگیره با ظرف مخصوص رفتم توالت معمولی و نمونه آزمایش رو تهیه کردم. یه خاطره جالب اینکه از دو تا خانم پرسیدم این ظرفو کجا باید پر کنم که دو تاشون با تعجب آدرس توالت مردونه رو دادن. قفسه هم که مشکلی نبود و آقای رحمانی هم آدم بسیار کار راه اندازی بودن. مخصوصا وقتی بهم گفت چند وقته کار می کنی (بدنسازی) دیدم نه آدم فهمیده ایه و کلی ازش خوشم اومد.
بیشتر معطلی برای آزمایش خون و ادراره که برای من حدود شاید بیست بیست و پنج دقیقه طول کشید. قفسه سریع انجام شد. حدودا پنج تا ده دقیقه. در ضمن باید نفری دو تا هفتاد پنج تومن بدین که پوز ندارن و باید پول نقد بدین ولی دستگاه خودپرداز تو بیمارستان هست و خلوتم هست.
در ضمن مطب دکتر تا بیمارستان پارس فاصله زیادی نداره. قائم مقامو بیاین پایین تا تقاطع کریم خان. بعدشم برین سمت بلوار کشاورز و بیمارستان پارس پیاده شین. در ضمن یادتون باشه مطب دکتر تو محدوده زوج و فرد و بیمارستان تو محدوده اصلی طرح ترافیکه.
در ضمن درباره دیدن بدن از زیر لباسم خب من مردم و ابایی از گفتنش ندارم. لباسمو تا بالای سینه بالا زدم و چشم دکتر به اندام ورزشکاری من روشن شد و معایناتشو انجام داد.
دکتر راهوریانو به همتون پیشنهاد می کنم. آمارشم تو اسپردشیت خوبه و کاراشم منظم و دقیقه.
اگه کسی سوالی داشت در خدمتم.
برای تک تکتون آرزوی موفقیت می کنم.
شاد باشید دوستان.

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - mova555 - 04-05-2015

سلام دوستان عزیز،من وظیفه خودم میدونستم که بیام وتوضیح بدم مراحل مامدیکال منوهمسرم چطورپیش رفت. ماهفته گذشته طبق وقتی که ازدکترپورمندگرفته بودیم راهی تهران شدیم.شب رسیدیم وصبح ساعت 11مطب دکتربودیم.اول اینکه لازم نیست ناشتا باشید.دوم اینکه برای معاینه بالاتنه بایدلباسودربیاریدکامل که جای عمل نداشته باشید.مطب دکترخلوت بودامانمیدونم چرامایه نیم ساعتی معطل شدیم فکرکنم به علت نوشتن پروندمون بود. عکس هم خانوم منشی گرفتن، برخوردشون هم خوب بود.برای آزمایش گفتن پارس یادی ماهم طبق چیزایی که خونده بودیم گفتیم پارس توی بلوارکشاورز.تقریبانزدیک بود.بیمارستان‌ پارس واقعاخیلی عالی بود. مخصوصابرخوردکارکنانش،همشون بسیارمتین وخوش برخورد.آزمایش هم همونروزانجام شدومابرگشتیم.ماهم خوشحال که این قضیه تموم شده سه روزبعدش تماس گرفت دکترکه دوباره تشریف بیاریدکه توی ادرارهمسرتون خون مشاهده شده،کم استرس داشتیم اینم اضافه شد، تاهمون موقع سالم بودیما!!!به دوستان بگم که چهارپنج بطری آب قبل آزمایش بخوریدوروزقبل حسابی استراحت کنید.مازنگ زدیم به آقای رحمانی بنده خدا، گفت نترسیدچیزی نیست،انشاالله درست میشه.خلاصه همسرم دوباره رفت تهران وازمایش داد ایندفعه استراحت کردواب خورد اوکی شد.ماازمایش روبه متخصص داخلی نشون دادیم گفت این مقدارخون درادراردرحدجکه!خیلی طبیعیه.این ماجرای مابود.قصه ی ما به سررسیدکلاغه به خونش نرسید.

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - Ehsanparsa - 10-05-2015

(14-03-2015, 11:24 PM)'ghanary93' نوشته: با سلام به همه عزیزان
ما دیشب از طریق کانادا لندینگ فی را پرداخت کردیم و رسید را به ایمیلی که گفته بود پس از انجام تغییرات مطابق دوست بسیار عزیزم f-goo به پاریس ارسال کردیم
امروز از دکتر دانشور اصفهان نوبت گرفتیم رفتیم پیش ایشون
1- هزینه 2 نفر بزرگسال و یک کودک 2 سال و نیم : 890000 تومان
2- هزینه عکس قفسه سینه برای دو نفر بزرگسال: 100000 تومان
3- هزینه ازمایش ادرار و خون برای دو نفر بزرگسال: 84000 تومان
دکتر کار خاصی نکرد- قلب را گوش داد و فشار گرفت
پرسید بیماری خاصی یا جراحی داشتین که من قرصهای فشار ازمایشهای چکاب قبلی و قرص چربی را گفتم  ونشان هم دادم یادداشت کرد اسمشون را
پرسیدم اینها موردی داره که ایشون گفتند نه موردی نیست روزانه با این جور افراد دارای فشار خون و یا دیابت برخورد میکنه و موردی نیست
گفت تا قبل از سال نتایج را با ایمیل ارسال خواهد کرد و یک رسید را از منشی ایشون خواستم برای من ایمیل کنه که من هم جداگانه بفرستم پاریس
اسپردشیت را اپدیت کردم ایشون نمره 4 گرفتن
به امید موفقیت همه دوستان

من هم امروز پس از هماهنگی با منشی دکتر دانشور به مطب ایشان رفتم. کل کار من توی مطب 15 دقیقه هم طول نکشید. خلوت. برخورد خوب، پس از امضای فرم رضاتمندی توسط اینجانب و حال و احوال معمولی، فشار خون گرفت، صدای قلب و ریه رو گوش کرد بعدشم من رو به آزمایشگاه و رادیولوژی معرفی کرد و گفت نهایتا تا سه روز آینده مدارک رو تکمیل میکنند و ارسال میشه. البته هنوز در این مورد نمیتونم نظر بدم لااقل تا سه روز آینده...
شرح هزینه ها برای یک نفر:
330 هزارتومان ویزیت.
50 هزار تومان رادیولوژی (تهیه عکس از قفسه سینه).
42 هزار تومان هزینه های آزمایشگاه (بررسی نمونه های خون و ادرار).
مجموعا 422 هزار تومان
در مجموع تا این لحظه راضی بودم از دکتر (البته هنوز پروسه ارسال مدارک رو توسط ایشون مشاهده نکردم).
امیدوارم این تجربه به درد دیگر دوستان بخوره. 

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - Mehrap - 07-08-2015

(12-04-2015, 02:36 PM)helenkh نوشته: سلام دوستان عزیز
تجربه خانواده سه نفری ما با آقای دکتر رضا فرخی
....
جواب پاتولوزی 19 فروردین حاضر شد و گزارش پزشک نمونه بردار و همه سونوگرافی ها و آزمایشها در تاریخ 22 فروردین برای دریافت ریپورت پزشک معالج برده شد که ایشون تشخیص دادن فقط فعلا دارو لازمه و پیگیری چهار ماه اینده و واقعا مرحمت کردن و ریپورت رو فارسی نوشتن و من رو مجبور به مراجعه به دالترجمه نمودن و همه اینها در همان تاریخ 22 فروردین به دکتر فرخی رسید.ایشون گفتن نباید مشکلی ایجاد بشه علی القاعده اما ممکنه همه چیز رو مربوط به فالوآپ 4 ماه بعد کنه اداره
مهاجرت...

هلن جان سلام،
ببخشيد ميخواستم بدونم بعد تو اين چندماهي كه از ارسال مديكال گذشته شما هيچ ايميلي از كانادا مبني بر نياز به فالواپ يا ... دريافت نكردين؟ هيچ فيدبكي ندادن؟ دقيقا منظورم اينه كه ممكنه پاس رئكوئست رو به تاخير انداخته باشن تا دوباره بعد از چهارماه بر اساس نتيجه فالواپ تصميم بگيرن؟!

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - helenkh - 08-08-2015

(07-08-2015, 01:25 AM)Mehrap نوشته: هلن جان سلام،
ببخشيد ميخواستم بدونم بعد تو اين چندماهي كه از ارسال مديكال گذشته شما هيچ ايميلي از كانادا مبني بر نياز به فالواپ يا ... دريافت نكردين؟ هيچ فيدبكي ندادن؟ دقيقا منظورم اينه كه ممكنه پاس رئكوئست رو به تاخير انداخته باشن تا دوباره بعد از چهارماه بر اساس نتيجه فالواپ تصميم بگيرن؟!

سلام دوست گرامى
واقعيتش اين موضوعى هست كه خود من هم بهش فكر كردم و احتمال دادم اما خب شرايط پرونده ما توى برخى موارد با دوستان ديگه اى كه زمان انتظارشون طولانى شده شبيه هست و در ضمن هيچ ايميلى از آپديت سوم به بعد يعنى ١٤ مى دريافت نكردم
البته ١٩ مرداد يعنى همين دوشنبه تاريخ به قول دكتر فالوآپ هست و اگر اين فرضيه درست باشه بايد همين روزها درخواستى بشه ولى خيلى محتمل نميدونم.

RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - jay - 06-09-2017

تجربه ما با دکتر پورمند:
روزی که رفتیم ایشون خودشون نبودند و یک آقای دکتر به جای ایشون بودند اما در کل این آقای دکتر هم خوب بودند و بنده را سریع معاینه کرده و فقط یک آزمایش اضافه نوشتند که مجبور شدم 90 هزارتومن بیشتر در بیمارستان پارس بابت این آزمایش پول بدهم.
در کل برای پول بیشتری برنامه ریزی کنید زیرا شاید دکتر به غیر از عکس قفسه سینه  و آزمایشات ادرار چیزهای دیگه هم اضافه کنه.
 بیمارستان پارس رفتم که پرسونلش خیلی خوب بودن

و در کل پروسه خوب پیش رفت.
هزینه هارو هم اگر می خواهید بروز باشه زنگ بزنید از منشی بپرسید.منشی اش هم خانم خوش برخورد و خوبیه.