![]() |
معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- موضوع: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%81%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) صفحات
1
2
|
RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - PAR!SA - 04-02-2012 (03-02-2012, 04:53 PM)Nasim67 نوشته: پریسا جان شما خودت برای این business school اقدام کرده بودی یا خودشون پیدات کردن و باهات تماس گرفتن؟ممنونم نسیم جان البته من هنوز نمیدونم ایران تو لیستشون هست یا نه، چون من شماره ایران نداده بودم بهشون از اینکه چطوری پیدا کردند، من فکر میکنم از طریق همون سایت جی مت اینها دانشجوهارو پیدا میکنند چون من تو فیسبوک، صفحه آزمون جی مت رو اصولا بررسی میکنم و تو این صفحه میتونی اشکالات جی مت و هر چیزی که در مورد این آزمون میخوای رو بپرسی و تقریبا هر روز یا یک روز در میون یک سوال آزمون جی مت که تو سایتش گذاشته میشه ، اینجا گذاشته میشه و.... چند وقت پیش هم، مسئول این دانشگاه تو تویتر یه ساعت خاص به سوالات دانشجوها تو زمینه جی مت جواب میداد ، من فکر میکنم از این طریق بوده!! مثلا هشتم فوریه TEXAS A&M به سوالات در مورد جی مت و دانشگاه و ... جواب میده... RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - spt - 05-02-2012 دوستان! این بیزینس اسکول ها واقعا محل بیزینس هست!! با توجه به اینکه الان متقاضی این رشته ها زیاده بیزینس اسکول ها دارن با سرعت هر چه بیشتر زیاد میشن و شدن محل در آمد.. شما به همین دانشگاه های ایران هم نگاه کنید دارن همینطوری تبلیغ رشته های مدیریتی میکنن اما پولی.... دانشگاه تهران و شریف و غیره... شما اگه بخاید پول بدید میتونید توی بیزینس اسکول هاروارد هم درس بخونید... دانشگاه وبستر مثلا توی قسمت هلندش سالی 8 بار ادمیشن داره برای رشته ی MBA کلا اگه بخام بگم با مقیاس کلی رشته ی MBA و خانوادش الان بیشترین رشته ها در کل دنیا هستن که اتفاقا خیلی ها هم میرن!! مثلا کمپانی های بزرگ کارمنداشون رو میفرستن ام بی ای بخونن.... دوستان اگه خیلی خیلی پولدار نیستید کلا از فکر این ها بیاید بیرون!!! کلا به درد شما نمیخورن!! RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - suinitad - 04-04-2013 عزیزان دانشگاههای معتبر رشته ی مدیریت رو هم لطف می کنید معرفی بفرمائید ؟ RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - reissali - 12-04-2013 سلام عزیزان، لطفاً یکی به بنده بگه دانشگاه هانوفر آلمان در رشته اقتصاد برای مقطع دکترا هم دانشجو می گیره یا نه؟ چون من آلمانیم زیاد خوب نیست و مقطع دکترای اقتصاد تو سایتش ندیدم. با تشکر RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - safurase - 17-01-2014 خب تا اینجایی که من دیدم دانشگاه های معتبر المان برای رشته اقتصاد معرفی شده بود. کشورهای دیگه چطور؟ کسی اطلاعات داره؟ مثلا فرانسه یا کانادا؟ از بین اینها کدوم بهتره؟ RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - spt - 20-01-2014 (12-04-2013, 01:47 AM)'reissali' نوشته: سلام عزیزان، لطفاً یکی به بنده بگه دانشگاه هانوفر آلمان در رشته اقتصاد برای مقطع دکترا هم دانشجو می گیره یا نه؟ چون من آلمانیم زیاد خوب نیست و مقطع دکترای اقتصاد تو سایتش ندیدم. سلام
منم تا اونجا که دیدم دانشگاه هانوور اقتصاد نداره توی دکترا هاش... اینجا میتونید لیستِ دکترا های دانشگاه هانوور رو ببینیند... به انگلیسی.... البته این تاپیک برای پرسیدنِ دکترای اقتصاد توی یک دانشگاهِ خاص نیست و بیشتر به معرفیِ دانشگاه ها اختصاص داره... امیدوارم سوال هاتون رو با توجه به موضوعِ تاپیک ها مطرح کنید... موفق باشید ![]() RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - spt - 20-01-2014 (17-01-2014, 02:24 AM)'safurase' نوشته: خب تا اینجایی که من دیدم دانشگاه های معتبر المان برای رشته اقتصاد معرفی شده بود. کشورهای دیگه چطور؟ کسی اطلاعات داره؟ مثلا فرانسه یا کانادا؟ از بین اینها کدوم بهتره؟ والا نمیدونم شما دنبال چه نوع اطلاعاتی هستید؟
بینِ فرانسه و کانادا به نظرِ من کانادا بهتره چون بیشتر پول دارن و افرادِ بیشتری فاند میگیرن و در ضمن کشورِ بهتر و بین المللی تر و با اقتصادِ بهتری هست کانادا نسبت به فرانسه... اما خوب از خیلی ملاک ها فرانسه بهتره.... مثلِ نزدیک بودنش به ایران و بودنش در اروپا و دانشگاهِ سوربونش... توی این تاپیک بیشتر دانشگاه معرفی میشه.... امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید ![]() RE: معرفی دانشگاه های معتبر در رشته اقتصاد به تفکیک کشور - مهمان - 07-07-2016 سلام دانشگاه هامبولت برلین برای ارشد اقتصاد نسبت به بقیه دانشگاه های آلمان در چه سطحیه؟ |