آکادمیا کافه
برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-2016-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87)

صفحات 1 2 3 4

RE: برنده شدگان لاتاری ۲۰۱۶ و سوال‌های مربوطه - Hosein_hhs - 10-05-2015

كنار confirmation number نوشتهforgot number اون تو كه برين اسم و فاميل و تاريخ تولد و ايميل رو وارد كنين عدد صحيح رو براتون مياره تو صفحه اصلي و جايي براتون ميل نميكنه اگر جواب نميده قطعا يكي از ورودياتون رو اشتباه وارد ميكنيد

RE: برنده شدگان لاتاری ۲۰۱۶ و سوال‌های مربوطه - Babak - 10-05-2015

(10-05-2015, 09:45 AM)'Hosein_hhs' نوشته: باسلام
در فرمmedical and health سوال پرسيده do you have documentation to establish that you have received vaccination according with u.s low
بايد بله جواب داد يا خير با توجه به اينكه دوباره معاينات انجام ميديم!؟

حدس من اینه که اگر الان مدارک واکسیناسیون رو ندارید جواب منفی بدید و بعد بهتون اجازه می‌ده که توضیحات بیشتری در این مورد بنویسید. می‌تونید در توضیحات بنویسید که:
While I have received the vaccinations, I do not currently have all the records, but I will renew my vaccinations and provide the records as required by law.

RE: برنده شدگان لاتاری ۲۰۱۶ و سوال‌های مربوطه - مهمان - 11-05-2015

سلام 
ضمن عرض تشکر از مدیر و ناظران محترم سایت
شکر خدا من توی لاتاری 2016 قبول شدم . می خواستم ببینم باید چیکار کنم؟
1. آیا نیاز هست که ریز نمرات دانشگاهی رو هم ترجمه کنم؟
2. هزینه های مربوط به طی کردن این پروسه به صورت حدودی چقدره؟
3. آیا حتما باید توان مالی مناسبی برای پذیرفته شدن در مصاحبه داشت؟ (و یا داشتن اسپانسر در امریکا)
از دوستان متخصص در این زمینه که اطلاعات دقیق دارن خواهش میکنم پاسخ سوال هام رو بدهند و از استــــــــرس من بکاهنــــــد.
ممنون

RE: برنده شدگان لاتاری ۲۰۱۶ و سوال‌های مربوطه - مهمان - 11-05-2015

سلام،منم اسمم در لاتاری 2016 دراومده ولی متاسفانه همسرم  باید تا شهریور برن سربازی(آخرین فرصتشون هستش)تا حای هم خوندن و دیگه نمیتونن ادامه تحصیل بدن تا از سربازی معافیت تحصیلی بگیرن.خیلی ناراحتم،من و همسرم فرصت امسال رو از دست می دیم؟

RE: برنده شدگان لاتاری ۲۰۱۶ و سوال‌های مربوطه - M1KE - 11-05-2015

در همون صفحه ای که قبولی رو اعلام کرده دقیق بخونید یک سری فرم هایی رو اشاره کرده که باید پر کنید و به آدرسی که گفته بفرستید. بعد از یک مدت براتون محل و زمان مصاحبه که معمولا سفارت آنکاراست اعلام میشه. بهتره همزمان با پیگیری این کارها کارت واکسیناسیون رو از پاستور بگیرید.

1- این موارد رو در ایمیل سفارت به طور مشخص میشه و نیازی نیست از الان نگران اینها باشید.
2- به طور مستقیم شاید حدود 3000 دلار هزینه کنید (حدود 1000 دلار هزینه های ویزا و مدیکال و حدود 2000 تا هم هزینه های رفت و آمد. البته شاید با صرفه جویی بشه این بخش رو کمتر هم کرد).
3- باید یک حداقل پولی رو نشون بدین که در حساب تون دارین. داشتن اسپانسر خوبه ولی اجباری نیست و خیلی ها با نامه تمکن مالی شخصی مشکل رو حل می کنند. حدود 30-20 هزار دلار یا معادل ریالی اون در حساب تون باشه به نظرم کفایت می کنه (اعداد دقیق که الزامی اند کمتر از اینهاست ولی به صورت عرفی بهتره بیشتر بگذارید).

در حال حاضر فرم ها رو پر کنید و بفرستید تا زمان و مکان مصاحبه مشخص بشه و بعد حدود 3-2 هفته مونده به زمان مصاحبه، مدارک رو برای سفارت بفرستید.

(11-05-2015, 12:38 AM)'مهمان' نوشته: سلام 
ضمن عرض تشکر از مدیر و ناظران محترم سایت
شکر خدا من توی لاتاری 2016 قبول شدم . می خواستم ببینم باید چیکار کنم؟
1. آیا نیاز هست که ریز نمرات دانشگاهی رو هم ترجمه کنم؟
2. هزینه های مربوط به طی کردن این پروسه به صورت حدودی چقدره؟
3. آیا حتما باید توان مالی مناسبی برای پذیرفته شدن در مصاحبه داشت؟ (و یا داشتن اسپانسر در امریکا)
از دوستان متخصص در این زمینه که اطلاعات دقیق دارن خواهش میکنم پاسخ سوال هام رو بدهند و از استــــــــرس من بکاهنــــــد.
ممنون

RE: برنده شدگان لاتاری ۲۰۱۶ و سوال‌های مربوطه - M1KE - 11-05-2015

شاید روش هایی باشه که ایشون هم مشکل سربازی رو حل کنند ولی روی کاغذ اگر اسم شما در اومده می تونید به تنهایی اقدام کنید و ایشون قاعدتا به این واسطه که همسر شما هستند می تونند همیشه از طریق شما درخواست گرین کارت بدن و شاید یک سال بیشتر زمان نبره. (اگر بتونند با مجوز خروج موقت با شما تا مصاحبه بیان و ویزا بگیرن ولی فعلا با این استدلال که کارهای ناتمام داشتن وارد آمریکا نشن و بعدا از طریق شما اقدام کنند فکر می کنم از یک جهاتی بهتر باشه تا اینکه از ابتدا شما به تنهایی اقدام کنید).
(11-05-2015, 09:27 AM)'مهمان' نوشته: سلام،منم اسمم در لاتاری 2016 دراومده ولی متاسفانه همسرم  باید تا شهریور برن سربازی(آخرین فرصتشون هستش)تا حای هم خوندن و دیگه نمیتونن ادامه تحصیل بدن تا از سربازی معافیت تحصیلی بگیرن.خیلی ناراحتم،من و همسرم فرصت امسال رو از دست می دیم؟

RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه - farzad74 - 13-05-2015

این پیام میده دقیقا چی میگه؟؟؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time

RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه - M1KE - 13-05-2015

این پیغام یعنی اینکه متاسفانه انتخاب نشدین.

لاتاری ۲۰۱۶ و سوالات مربوطه - mahsa29 - 14-05-2015

سلام دوستان اگه کسی در مورد موضوع من میدونه جواب بده لطفا چون خیلی نگرانم،نامزدم موقع ثبت نام لاتاری متاهل زد و منو به عنوان همسر معرفی کرد اسمش تو لاتاری درومد امسال بعدش شنیدیم که نباید اینکارو میکردیم درحالیکه ما صیغه هستیم و واقعا نامزد کردیم و خانواده ها در جریانند جفتمون خیلی ناراحتیم که ریجکت بشیم

RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه - Babak - 18-05-2015

(14-05-2015, 11:29 AM)'mahsa29' نوشته: سلام دوستان اگه کسی در مورد موضوع من میدونه جواب بده لطفا چون خیلی نگرانم،نامزدم موقع ثبت نام لاتاری متاهل زد و منو به عنوان همسر معرفی کرد اسمش تو لاتاری درومد امسال بعدش شنیدیم که نباید اینکارو میکردیم درحالیکه ما صیغه هستیم و واقعا نامزد کردیم و خانواده ها در جریانند جفتمون خیلی ناراحتیم که ریجکت بشیم

متاسفانه تا اونجا که من اطلاع دارم قوانین در این زمینه یک مقدار سخت‌گیرانه است و اگر این موضوع رو سفارت به عنوان دادن اطلاعات غلط قلمداد کنه، کیس شما رو رد خواهند کرد. نمی‌دونم راه حل این موضوع چی می‌تونه باشه، اما توصیه می‌کنم که حداقل برای این که تا حدی مشکل رو کمتر کنید، اگر هر مدرکی دارید که نشون بده موقعی که ایشون فرم رو پر کرده شما نامزد بودید رو با خودتون همراه ببرید و اگر ممکنه قبل از مصاحبه عقد کنید که مدرک رسمی ازدواج داشته باشید.