آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - shubizkumbuli - 26-05-2015

(26-05-2015, 06:46 AM)'M1KE' نوشته: صحبت های دوستان تا حد زیادی درسته منتهی در مورد کبک شاید بد نباشه اشاره کنم که کبک هم یکی از استان های کاناداست و ویزا هم توسط دولت کانادا (و نه کبک) صادر میشه. اگرچه یک سری تقسیم بندی هایی از نظر ظرفیتی بین استان های مختلف وجود داره ولی در نهایت مشکل عمده ای در لندینگ کردن در مونترال وجود نداره و جابجایی مهاجران بین استان ها از نظر دولت فدرال بلامانع هست.
در فرودگاه مونترال وقتی به عنوان مهاجر وارد میشین بعد از تحویل اظهارنامه به افسران مرزی و تحویل گرفتن چمدان ها، ابتدا به گیشه های مخصوص به دولت کانادا (و نه کبک) مراجعه می کنید و در اونجا پس از تحویل برگه لندینگ و اعلام آدرس برای تحویل گرفتن کارت اقامت به یکی از افسران فدرال، برگه لندینگ شما رو مهر می کنند و شما رسما به عنوان مقیم کانادا شناخته خواهید شد. تا اینجای کار هیچ احتیاجی به دادن CSQ وجود نداره. بعد از این مرحله شما به اتاق دیگری وارد میشین که در اون تنی چند از مسوولان استان کبک حضور دارند (که کاملا جنبه اختیاری داره و کار رسمی خاصی در اونجا انجام نمیشه) و اونها در ازای نشون دادن برگه CSQ فقط آدرس یک سری کلاس های زبان و کلاس های آمادگی برای پیدا کردن کار و آشنایی با امور اولیه زندگانی (گرفتن کارت بیمه همگانی، SIN و غیره) رو به شما می دهند و اگر تمایل داشته باشید براتون در یک سری از اونها پیش ثبت نام می کنند.
همونطور که گفتم در این اتاق دوم که مربوط به کبک هست هیچ کار رسمی خاصی انجام نمیشه و شما بعد از مهر کردن برگه لندینگ توسط افسر فدرال و اعلام آدرس و شماره تلفن برای کارت اقامت، عملا می تونید فرودگاه رو ترک کنید و خودتون شخصا به سراغ گرفتن SIN و کارت بیمه برین. کلاس های زبان فرانسه و آشنایی با امور اولیه زندگانی رو هم تا 5 سال فرصت دارین که خودتون براشون اقدام کنید.
نداشتن CSQ خودش رو بیشتر در ماه های بعدی نشون خواهد داد. مثلا هزینه دانشگاه های کبک ممکنه برای مقیم های کبک و دیگر استان های کانادا به ترتیب 30 و 40 درصد هزینه ای باشه که یک فرد خارجی پرداخت می کنه. با داشتن CSQ شما مستقیما براتون هزینه های مقیم کبک در نظر گرفته میشه ولی بدون اون مثلا می بایست ثابت کنید که حدود یک سالی در کبک زندگی کردین یا مواردی از این دست. اگر قصد نداشته باشید از خدمات اینچنینی استفاده کنید نداشتن CSQ مشکل خاصی ایجاد نمی کنه.
پینوشت: مواردی که اشاره کردم روالی هست که "در عمل" رخ میده و لزوما ممکنه منطبق با جزئیات قوانین نباشه.

من تا جایی که دیدم و خوندم نوشته بودن که بدون CSQ اگر لندینگ کنه کسی و بگه میخوام تو کبک بمونم برگه های landing رو مهر نمی کنند.
عموما forum های دیگه رو که ببینید افرادی که از وکیل سوال کردن چنین چیزایی جواب گفتند:
نقل قول:
[font]I am in the same situation too. I got some suggestions from the Ministry of immigration of Quebec. We are called "cas frontiere" (border case). We may land in quebec airports but [/font][font]they will refuse to validate our landing documments at the first place.[/font][font] They will recommend us to visit the immigration bureau in Montreal and there we gotta submit an application for the CSQ and pay the fees. (490$ around). You will be later (2 to 3 weeks)ask to com for an interview, if successful you will receive the CSQ and have to return to the immigration office to have you documents validated.
You will need some cash to survive durinf those weeks or friends to help out. They may confiscate your travel documents too untril you get the CSQ.[/font]
نقل قول:[font]According to CIC, if you do not have a Certificat de Selection (CSQ) or proof of onward transportation out of Quebec, you will most likely have difficulties in "landing" there. [/font][font]The main problem is that this decision is at the discretion of immigration officials at the port of entry in Quebec[/font][font]. If you have indicated a non-Quebec destination but try to land in Quebec, you might have problems at the border, since Quebec has the provincial authority to choose its own immigrants, and has a somewhat different immigration process.[/font]
[font]Again, if you do have to land in Quebec without a CSQ, you should be able to show that you are continuing on to a destination outside Quebec. [/font]

از اینجا: http://www.settlement.org/discuss/topic.asp?TOPIC_ID=7212

کلا من هر جا که سرچ کردم توصیه کرده بودند فدرالی ها فقط در حالتی در کبک لند کنند که قصد گذر داشته باشند و نخوان اعلام کنند که مقصد  اصلیشون کبک هست.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - a_r81 - 26-05-2015

من یه سوال داشتم. منتظر تاپیکش بودم.
ما تو فرم اسکچول 3 بخش 11 قسمت Assets مبلغی که واردکردیم 100.000 دلار کانادا بود و در قسمت Settelmet founds 17500دلار. حالا میخواستم بدونم ما فقط مجازیم همین مقدار پول (یعنی 117.500$) را بدون پرداخت مالیات وارد کانادا کنیم یا تو فرمهای بعدی (موقع لندینگ) هم باز میشه مقدار پولی که قصد داریم وارد کانادا کنیم را اعلام کنیم؟؟؟
به زبون ساده اینجوری میشه که آقا ما کم نوشتیم حالا هم پشیمونیم اصلا هم حال نمیکنم ریالی که اینجا داریمو دلار کنیم بدیم به اداره مالیات کانادا. چیکار میشه کرد؟؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 26-05-2015

(25-05-2015, 08:11 PM)'zhobeys' نوشته: ۱- شما به عنوان مسافر کانادا ۲ تا چمدان ۲۳ کیلویی (در اکثر خطوط هواپیمایی) به همراه یک ساک دستی ۸ کیلویی
در کابین میتونید بار ببرید.

ژوبیز جان ممنون از توضیحاتت.
ببخشید وسواسی هستم و میخوام مطمین شم که درست فهمیدم. "دو تا چمدان 23 کیلویی برای هر نفر یعنی جمعا تا 46 کیلو برای هر نفر  (توزیع شده در 2 چمدان) که لزوما هریک از چمدانها باید 23 کیلو یا کمتر باشد." درست است؟ یا خیر مجموع دو چمدان نمیتواند بیش از 23 کیلو باشد؟
با سپاس از لطف شما

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 26-05-2015

(25-05-2015, 08:38 PM)'zhobeys' نوشته: ضمناْاگر شما بیش از ۱۰ هزار دلار کانادا یا معادلش در ارزهای دیگه به صورت نقد یا تراولرز چک یا مانی اوردر یا سهام قابل فروش همراهتون باشه باید در اظهارنامه گفته باشید قبلا. این موضوع رو دقت کنید. ۱۰ هزار دلار در کل ، نه هر نفر.
یعنی اگر شما و همسرتون ۲۰ هزار دلار دارید باید اعلام کنید.

بازم ممنون ژوبیز عزیز و باز هم ببخش از بابت وسواس من.
یعنی اگر یک خانواده 3 نفره 18000 دلار داشتن باید اعلام کنن چون مجموعا با هم بیش از 10000 دارند؟ درسته؟

(26-05-2015, 10:33 AM)'zhobeys' نوشته: . ابتدا برای تهیه این لیست شما باید فرم B4 رو از این لینک دریافت کنید.
یک فرم B4Aدیگه هم هست ( لینک ) که در واقع مکمل فرم B4 هست و نوشتنش اختیاریه (ننویسید هم چیزی نمیشه) .
من ( Adobe Reader X (10.1.14 دارم اما این فایل ها رو که ژوبیز عزیز گذاشته اینجا باز نمیکنه. چیکار کنم دوستان؟ باید ورژن دیگری نصب کنم؟ سپاس از راهنماییتون.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Andre - 26-05-2015

(26-05-2015, 09:48 PM)'Artin88' نوشته: من ( Adobe Reader X (10.1.14 دارم اما این فایل ها رو که ژوبیز عزیز گذاشته اینجا باز نمیکنه. چیکار کنم دوستان؟ باید ورژن دیگری نصب کنم؟ سپاس از راهنماییتون.

من با Adobe Reader 9 باز کردم مشکلی وجود نداشت. یک فرم PDF هست که قابلیت تکمیل کردن داره. توجه کنید که اگر با سایر نرم افزارها باز کنید ممکنه این ویژگی فرم بودن رو از دست بدید. به عنوان مثال Sumatra PDF قابلیت تکمیل فرم رو نداره. موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - zhobeys - 26-05-2015

(26-05-2015, 09:36 PM)Artin88 نوشته: ژوبیز جان ممنون از توضیحاتت.
ببخشید وسواسی هستم و میخوام مطمین شم که درست فهمیدم. "دو تا چمدان 23 کیلویی برای هر نفر یعنی جمعا تا 46 کیلو برای هر نفر  (توزیع شده در 2 چمدان) که لزوما هریک از چمدانها باید 23 کیلو یا کمتر باشد." درست است؟ یا خیر مجموع دو چمدان نمیتواند بیش از 23 کیلو باشد؟
با سپاس از لطف شما

بله هر نفر دو چمدون هر کدوم ۲۳ کیلو میتونید بار ببرید. مجموعا ۴۶ کیلو و بیشتر از ۲۳ کیلو (یا دو سه کیلو بیشتر با اغماض) نباید بشه هر چمدون

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 26-05-2015

این موضوعی هست که شاید از 8-7 سال پیش برای خود من هم جالب بوده و در موردش کم و بیش تحقیق کردم، هم در مورد لندینگ متقاضیان فدرال در کبک و هم لندینگ متقاضیان کبک در شهرهای دیگه کانادا. قوانین در این مورد زیاده و برخی از اونها مقابل همدیگه قرار دارند. مثلا شما نباید در مورد قصد محل زندگی از ابتدا دروغ گفته باشین چون متهم به misrepresentation میشین ولی در عین حال طبق قانون اساسی کانادا شما آزادی در انتخاب محل زندگی دارین.

در کل قضیه از این قراره که اگر تعداد چنین مواردی زیاد باشه طوری که محاسبات و برنامه ریزی های اون استان در مورد نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال و مواردی از این دست رو به هم بزنه ممکنه افسران مرزی به این موضوع گیر بدن ولی تا وقتی که حرکت فراگیر و تعداد قابل توجهی وجود نداشته باشه (که در حال حاضر هم به این شکله) افسران مرزی هم سخت گیری در این مورد نمی کنند. حتی اگر چنین رویه چشمگیری بوجود بیاد قدرت چانه زنی مسوولان اون استان رو برای جذب مهاجران استانی بیشتر باز می کنه اتفاقی که گاهی مثلا در مورد استان هایی مثل آلبرتا در زمان هایی که بازار نفت رونق خوبی داشته باشه می افته.

در مجموع خود من شخصا تا به حال ندیدم هیچ متقاضی کبکی در عمل با لندینگ در استان های دیگه به مشکل بخوره و به عکسش در مورد فدرالی ها، ولی به این شکل هم نیست که افسران مرزی در این مورد هیچ اعمال نظری نتونند بکنند. بنابراین شما می بایست شرایط زمانی رو هم در نظر بگیرید و برای اطمینان آدرسی رو در استان های دیگه هم داشته باشید.

طبیعتا شکل "محافظه کارانه" اش اینه که فدرالی ها از شهرهای دیگه وارد بشن و بعد به کبک نقل مکان کنند. عکس این حالت هم برای کارکنان ماهری که از طریق کبک اقدام کردن وجود داره یعنی رویه محافظه کارانه برای اونها هم اینه که از طریق یکی از شهرهای کبک مثل مونترال وارد کانادا بشن و اگر قصد تغییر محل زندگی رو دارند در روزها یا هفته های بعد این کار رو انجام بدن. 

(26-05-2015, 05:52 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
من تا جایی که دیدم و خوندم نوشته بودن که بدون CSQ اگر لندینگ کنه کسی و بگه میخوام تو کبک بمونم برگه های landing رو مهر نمی کنند.
عموما forum های دیگه رو که ببینید افرادی که از وکیل سوال کردن چنین چیزایی جواب گفتند:
از اینجا: http://www.settlement.org/discuss/topic.asp?TOPIC_ID=7212
کلا من هر جا که سرچ کردم توصیه کرده بودند فدرالی ها فقط در حالتی در کبک لند کنند که قصد گذر داشته باشند و نخوان اعلام کنند که مقصد  اصلیشون کبک هست.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - zhobeys - 26-05-2015

(26-05-2015, 09:41 PM)Artin88 نوشته: بازم ممنون ژوبیز عزیز و باز هم ببخش از بابت وسواس من.
یعنی اگر یک خانواده 3 نفره 18000 دلار داشتن باید اعلام کنن چون مجموعا با هم بیش از 10000 دارند؟ درسته؟

بله دقیقا چون مجموع بیشتر از ده هزار دلاره باید بگید

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - zhobeys - 27-05-2015

(26-05-2015, 08:51 PM)'a_r81' نوشته: من یه سوال داشتم. منتظر تاپیکش بودم.
ما تو فرم اسکچول 3 بخش 11 قسمت Assets مبلغی که واردکردیم 100.000 دلار کانادا بود و در قسمت Settelmet founds 17500دلار. حالا میخواستم بدونم ما فقط مجازیم همین مقدار پول (یعنی 117.500$) را بدون پرداخت مالیات وارد کانادا کنیم یا تو فرمهای بعدی (موقع لندینگ) هم باز میشه مقدار پولی که قصد داریم وارد کانادا کنیم را اعلام کنیم؟؟؟
به زبون ساده اینجوری میشه که آقا ما کم نوشتیم حالا هم پشیمونیم اصلا هم حال نمیکنم ریالی که اینجا داریمو دلار کنیم بدیم به اداره مالیات کانادا. چیکار میشه کرد؟؟

به طور معمول شما هر قدر بخواید میتونید با خودتون بیارید یا اعلام کنید که قراره بیارید. تنها نکته اینه که اعلام کنید! بعد هم به رقمی که تو فرمهای مهاجرت اولیه اعلام کردید کار ندارن. مهم اظهارخودتون در فرودگاهه. ممکنه شما بخواید 5 هزار دلار ببرید ممکنه 200 هزار دلار ببرید. اولاً اعلام میکنید رقمی که دارید و قراره بیارید بعدا (مثلا ترنسفر کنید بعد از ایران) رو و در برگه لندینگ ثبت میشه دوما بالای 10 هزار دلار نقد (در لحظه ورود) رو گمرک میخواد که اظهار کنید.