![]() |
معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: گفتگوی خودمانی کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: گفتگوی خودمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) +--- موضوع: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%B4%D8%B9%D8%B1%D8%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87) |
RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Agirl - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: انگلیسی 2. نوع و ژانر کتاب: داستان، موضوعی 3. نام اصلی کتاب: When Patty went to college 4. نام فارسی کتاب: وقتی پتی به دانشکده میرفت. 5. نویسنده: جین وبستر 6. مترجم: - 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: پتي دختر جوان و شيطاني است كه سال آخر دانشكده را طي مي كند. كتاب شامل فصل هاي مختلفي هست كه هر فصل به يكي از شيرين كاري هاي پتي و ماجراهاي اون در دانشگاه مي پردازه. از اون آدم هاي شيطون دست و پا دار كه از زير درس و مقررات فراري اند اما خوب بلدند خودشون را موجه نشون بدند و ظاهرشون را حفظ كنند. شيطونند و مجلس گرم كن. علت اینکه خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم، علاوه بر ماجراهای جذابش (حداقل برای خودم و البته تا حدی شبیه کتاب بابا لنگ دراز اثر دیگر خانم وبستر هست این کتاب) اینه که برای تقویت زبان انگلیسی کتاب خوبی به نظر میرسه و متن نسبتا روان و ساده ای داره. ضمنا، خانم جین وبستر خواهر زاده مارک تواین هستن (اطلاعات عمومی!). 8. امتیاز شما به کتاب: 7 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Agirl - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: انگلیسی 2. نوع و ژانر کتاب: مجموعه داستان، روانشناسی 3. نام اصلی کتاب: - 4. نام فارسی کتاب: سوپ جوجه براي تقويت روح زنان 5. نویسندگان: جك كانفيلد - مارك ويكتور هانسن - جنيفر ريد - مارسي شيموف 6. مترجم: فکر میکنم ازش چند تا ترجمه دیدم 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: داستان های كوتاه براي تلطيف قلب ها و نشاط روح زنان، در این داستان ها زنان نقش پررنگی دارن. 8. امتیاز شما به کتاب: 8 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Agirl - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: انگلیسی 2. نوع و ژانر کتاب: رمان، Young-adult fiction 3. نام اصلی کتاب: The fault in our stars 4. نام فارسی کتاب: "بخت پریشان" یا "خطای ستارگان بخت ما" 5. نویسنده: John Green 6. مترجم: - 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: هزل گریس لنکستر شانزده ساله سه سال است که از سرطان رنج میبرد، اما توانسته با استفاده از دارویی جدید به ثبات برسد. به توصیه والدینش به جمع گروهی میپیوندد که در آن کودکان سرطانی شرکت دارند. در آنجا با آگوستوس واترز آشنا میشود، که به خاطر سرطان استخوان یکی از پاهایش را از دست داده است... این کتاب برنده جوائز مختلفی شده. متن نسبتا روانی هم داره که برای تقویت زبان انگلیسی خودم مفید بود. 8. امتیاز شما به کتاب: 7 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Agirl - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: فارسی 2. نوع و ژانر کتاب: رمان، تاریخی، بیوگرافی 3. نام اصلی کتاب: - 4. نام فارسی کتاب: امینه 5. نویسنده: مسعود بهنود 6. مترجم: - 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: این کتاب به صورت داستان وار، به شرح زندگانی "خاتون" ملقب به "امینه" مادربزرگ "آقا محمد خان قاجار" موسس سلسله قاجار میپردازد. این رمان، تاریخی است از دوران فروپاشی صفویه، و زمان کوتاه سلطنت نادرشاه افشار و کریم خان زند. اینو هم بگم که من کاری به درست بودن یا غلط بودن محتویات این کتاب ندارم. تو چند وب سایت و یه کتابی یه سری مطالب خوندم که برخی اطلاعات این کتاب رو نقض میکنن. ولی خب خوندن این رمان تاریخی رو به این علت پیشنهاد میکنم که اولا با تاریخ و پیشینه میهن عزیز ما در ارتباطه و اینکه میتونه یه آغازی باشه برای مطالعات بیشتر ما و خوندن کتابهای دیگه، که اطلاعاتی رو به ما منتقل میکنن و خودمون میتونیم درست یا غلط بودن محتویات کتاب معرفی شده رو تشخیص بدیم 8. امتیاز شما به کتاب: 7 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Agirl - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: فرانسه 2. نوع و ژانر کتاب: تاریخی، بیوگرافی، داستانی 3. نام اصلی کتاب: - 4. نام فارسی کتاب: خواجه تاجدار 5. نویسنده: ژان گور 6. مترجم: ذبیح الله منصوری 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: خواجه تاجدار رُمانی تاریخی است نوشته ژان گور فرانسوی درباره "آغا محمد خان قاجار" موسس سلسله قاجاریه که ذبیحالله منصوری آن را به پارسی برگردانده است. این کتاب به رخدادهای تاریخی ایران از هنگام مرگ نادرشاه افشار تا پایان زندگی آقامحمدخان قاجار به دیدی داستانگونه میپردازد. مطابق معمول علت معرفی در این فروم اینه که به مخاطب یه دیدی میده درباره تاریخ وطن عزیز ما و شخصیتهایی که به نوعی تاثیر گذاشتن بر تاریخ ایران ما؛ اینکه چقدر از اطلاعات موجود در این کتاب بر پایه حقیقته و چقدرش دور از واقعیت هست رو من نمیتونم نظری بدم و اطلاعات زیادی ندارم در این موارد. 8. امتیاز شما به کتاب: 8 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Agirl - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: فارسی 2. نوع و ژانر کتاب: تاریخی، بیوگرافی، داستانی 3. نام اصلی کتاب: خانوم 4. نام فارسی کتاب: - 5. نویسنده: مسعود بهنود 6. مترجم: - 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: "خانوم" نام رمانی هست اثر آقای بهنود که به زندگی یکی از نوه های دختری مظفرالدین شاه قاجار، میپردازه. این کتاب تقریبا هشت سالگی تا مرگ "خانوم" و بخشی از زندگی دخترش "مریم" و نوه اش "ناناز" رو در بر داره. جالبه که زندگی خانوم وقایع انقلاب مشروطه، فرار محمد علی شاه (که خانوم هم مجبور میشه با اونها فرار کنه)، انقلاب روسیه، جنگ جهانی اول و دوم، به قدرت رسیدن کمال پاشا (آتاترک) و یه تعداد واقعه دیگه رو هم دربرداره و کتاب از زبان خانوم اونها رو شرح میده. من نمیدونم که این کتاب چقدر واقعیه یا چقدر به واقعیت نزدیکه و به این قضیه کاری ندارم. علت معرفیش اینه که اولا به خانمها درس صبر و شهامت میده، چون نقش اصلی و در واقع قهرمانش یه خانمه، در ثانی متن کتاب روان و زیباست و داستان قشنگیه و اینکه به زندگی آدمهای صد و بیست سال قبل میپردازه که برای کسانی که علاقمند به تاریخ گذشته وطن عزیزمون هستن ممکنه جالب باشه. 8. امتیاز شما به کتاب: 6.5 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Faezeh_M - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: انگلیسی 2. نوع و ژانر کتاب: علمی 3. نام اصلی کتاب: راهنمای جامع زندگی وکار در کشور های خارجی 5. نویسنده: دیوید همپشایر مترجم: ساناز گرجی زاده،زینب السادات پیری،مریم سلیمانی اصفهان 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: این کتاب در ابتدا انگیزه و هدف مخاطب از زندگی در کشور دیگررا مورد سوال قرار میدهدو سپس اطلاعات جامعی پیرامون زندگی و کار در کشورهای خارجی در اختیار میگذارد.همچنین فهرست آدرسهای مفید،منابع بیشتر برای مطالعه و وب سایت های مهم در هر بخش هم قرار داده شده است این کتاب شامل 9 فصل به انضمام اطلاعات ویژه ی هر کشور میباشد.سرفصل های کتاب عبارتند از"انتخاب کشور،کاریابی و شرایط کار،مسکن،بهداشت،امورمالی وبیمه،تحصیلات،خانواده ها،موضوعات متفرقه،ورود واستقرار میباشد 8. صفحات کتاب:615 9. امتیاز شما به کتاب از 1 تا 10 (10 یعنی عالی):9 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - iman7 - 25-01-2016 1. زبان اصلی کتاب: ایتالیایی 2. نوع و ژانر کتاب: رمان مدرن 3. نام اصلی کتاب: Piazza d'Italia 4. نام فارسی کتاب: میدان ایتالیا 5. نویسنده: آنتونیو تابوکی، Antonio Tabucchi 6. مترجم: سروش حبیبی 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: تاریخ ایتالیا از قیام گاریبالدی تا جنگ دوم جهانی در قالب یک رمان بسیار موجز. تعداد صفحات کتاب : 164 صفحه. "سحرگاه همان شب بود که، شایع شد که پنجره ها کوچ کرده اند. می گفتند که اولین پنجره هایی که به پرواز درامد، مال خانه کشیش بود. این پنجره ها بر فراز میدان پرواز می کردند تا برادران خود را دعوت کنند تا گرد ایند. پنجره های دهکده یک به یک از دیوارها واکندند و به دعوت پیشوایان خود در پروازی مرتعش متحد شدند... به زودی از انها جز خط باریکی باقی نماند که در اسمان دریا ناپدید شد. خانه ها با کاسه های چشم خالی مانده شان پرچم تسلیم برافراشتند." توضیح: قسمتی از متن کتاب بود بعد از رخ دادن جنایت آتش زدن مردم یک ده در جنگ دوم جهانی توسط فاشیست ها و درست بعد از صدای رو به زوال ناقوس کلیسایی که از غم سوختن مردم ذوب شد. 8. امتیاز شما به کتاب از 1 تا 10: 10 RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Matinking - 27-01-2016 سلام 1. زبان اصلی: کتاب روسی 2. نوع و ژانر کتاب: رمان کوتاه کلاسیک 3. نام اصلی کتاب (نام کتاب در زبان اصلی): Дьявол 4. نام فارسی کتاب: شیطان 5. نویسنده[های] کتاب: لف تالستوی 6. مترجم[های] کتاب: پرویز نظامی 7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب: لازم نیست پیش از این شاهکارهای قبلی تالستوی مثل "جنگ و صلح"، "رستاخیز" و "آناکارنینا" رو خونده باشید، تا دریای "شیطان" شما رو در بطن حقیقتی که همون پرستش اخلاق در منش تالستوی هست، در خودش غرق نکنه... روایت مردی که با تمام وجود خواهان متفاوت زندگی کردن در دو برهه دوران تجرد و دوران تاهل خودش هست... در دوران تجرد، "بعضی" تجربه هایی رو به جان می خره، که نمی تونه بار تکرار مجدد اونها رو بر وجدان خودش در زندگی زناشویی به جان بخره... هرچه از چیزی که در ذهنش مایه انزجار و خیانت به همسرش هست رو دور می کنه، ولی تقدیر گام های او رو اونطور که مد نظر خودش هست سرعت نبخشیده... نهایتا خودش رو در وضعیتی محاصره شده می بینه.. جایی درست بین گرداب هوس... قلبش همچنان در پی فرار هست ولی ذهنش دنبال "راه حل"... تا جایی که تصمیم میگیره وقتی نمی تونه عامل هوس رو دور بزنه، خودش یا اون رو از سر راه برداره... همین جاست این "یا"ی بزرگ باعث میشه که برخلاف همه آثار تالستوی برای اولین بار، نویسنده دو فرجام مختلف رو برای داستان در کنار هم بیاره... این داستان نه فقط جنبه اخلاقی پایداری در عشق حقیقی و وفاداری رو ستایش می کنه، بلکه به خواننده نشون میده تلاش برای مقابله ذهن با هرعاملی که آدمی اون رو برای خودش مخرب و نادرست می دونه، هرگز به زانو زدن فرد منجر نخواهد شد... پایان داستان هرکس در اختیار ایمان و اراده خود اوست... چه بسا افرادی که زانو زده زندگی کردند... ولی از کسانی که ایستاده مردند بیشتر در عمق سرزمین مردگانند... 8. امتیاز شما به کتاب از 1 تا 10 (10 یعنی عالی): 9 ارادت متین RE: معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوتاه - Milados - 27-01-2016 سلام، یه پیشنهاد دارم و ببخشید خارج دستورالعمل است. لطفا بعد از خواندن پاک کنید که فرمت رو به هم نزنه من امروز این تاپیک رو می دیدم و حس کردم یه چیزی که من می خوام رو نداره و اون فایل صوتی هست. من واقعا آدم تنبلی ام و حوصله کتاب خوندن رو ندارم و کلا رو کتاب هایی که فایل صوتی دارند حرکت می زنند. گفتم اگه فرمتش رو اصلاح کنید و از افرادی که کتاب ها رو معرفی می کنند بخوایید که بگن فایل صوتی هم داره کتاب یا نه خیلی خوب می شه. اکثرا کتاب ها حالا چه فارسی چه انگلیسی این آپشن رو دارند. آرزوی موفقیت و سلامتی معرفی کتاب: رمان، شعر، داستان کوت |