آکادمیا کافه
سوالات مرتبط با نامه پذیرش (offer) دانشگاه ها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: نتایج پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوالات مرتبط با نامه پذیرش (offer) دانشگاه ها (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-offer-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - bahar456 - 27-04-2016

سلام جناب Matinking 

ممنون از جوابتون. آیا این terms and conditions رو توی offer مینویسنند؟ یه سوال دیگه آیا offer رو ایمیل میکنند و امکان داره تا حدی در صورت نیاز دانشجو تغییرش بدن و بعد به صورت پستی ارسال کنند. یا اینکه اینجور چیزی معمولا مرسوم نیست

ممنون بازم بابت کمکهای بسیارتون در فرآیند اپلای. امیدوارم منم به زودی وقتم خالی بشه و بتونم به بقیه دوستان در حد دانشم کمک کنم.

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - Matinking - 27-04-2016

(27-04-2016, 12:48 PM)bahar456 نوشته: سلام جناب Matinking 

ممنون از جوابتون. آیا این terms and conditions رو توی offer مینویسنند؟ یه سوال دیگه آیا offer رو ایمیل میکنند و امکان داره تا حدی در صورت نیاز دانشجو تغییرش بدن و بعد به صورت پستی ارسال کنند. یا اینکه اینجور چیزی معمولا مرسوم نیست

ممنون بازم بابت کمکهای بسیارتون در فرآیند اپلای. امیدوارم منم به زودی وقتم خالی بشه و بتونم به بقیه دوستان در حد دانشم کمک کنم.

سلام

- معمولا این موارد مفصل هستند و در فایل های مجزایی برای applicant ارسال میشن...
نمونه دیگه اش funding letter هست که اجمالا در offer ازش اسم برده میشه و کلیت مفاد اون رو در یک document جدا میارن...

- خیر... offer فیکس هست و براساس نیازهای کلی set شده نه شخص خاصی... شما صرفا مجاز به confirm یا decline کردنش هستید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - bahar456 - 29-04-2016

سلام 
 تفسیرتون رو درباره per year چیه؟ به نظرتون منظورش Academic year بوده؟ یه سوال دیگه اینکه  monetary compensation معادل stipend هست توی offer ها؟ 

I am pleased to be able to offer you employment as a Graduate Teaching Assistant for the period of August 22, 2016 through May 12, 2017. This is a 20 hour per week appointment with a monetary compensation of $20,000 per year to support your study
من از یه دانشگاه دیگه هم offer دارم اینو نوشته (توی فایل توصیحات و نه توی offer):
The total stipend is divided by 190 days for the academic year, and paid to the graduate assistant ....
winter and spring breaks should be considered when calculating the stipend
سوالم: 1-چرا 190 مگه نه ماه نمیشه270 روز
 2- منظور از جمله دوم (ایتالیک) چی بوده 
ممنون

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - Torkan - 29-04-2016

درود
نقل قول نکردم تا دوستان کامل کنن.
چون پ.خ داده بودید که فوریه من اولی رو جواب میدم. Per year یعنی یک سال .البته من دانشگاههایی دیدم که سه ماه بریک رو نمیدن و اینجا هم معلومه نوشته 9 ماه و بله academic year هست.  بله معادله.
در مورد دوم کامل 270 روز نمیشه کمتر میشه. چون هر ترم 135 روز نیست. اینجا هم گفته تعطیلات بین ترم که بستگی به دانشگاه داره که متوسط 22 روز میشه واسه ترم بهار.

بااحترام،
ترکان

RE: سوالات مرتبط با نامه پذیرش (offer) دانشگاه ها - Atlantis - 22-05-2016

سلام

برای دریافت هرچه سریعتر نامه پذیرش و اقدام به موقع برای ویزا، آیا امکانش هست از دانشگاه درخواست کنم نامه رو با پست DHL برام بفرسته به جای regular mail؟ چون شنیدم پست های معمولی خیلی دیر به ایران میرسند و یا اصلا نمیرسند. تجربه خود من هم همین رو نشون داده. یعنی دانشگاه Twente هلند ششم آپریل نامه پذیرش رو برام پست کرده که هنوز دستم نرسیده.

اگر پاسخ مثبته، لطفا بفرمایید چه اقداماتی لازم هست. آیا لازمه با DHL هماهنگ کنم تا یه پیک به دانشگاه بفرسته و نامه رو pick up کنه؟

پذیرش من از دانشگاه erlangen nuremberg آلمان هست. متشکرم.