آکادمیا کافه
ويزا و اقامت هلند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: روادید هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: ويزا و اقامت هلند (/Thread-%D9%88%D9%8A%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - ForeverBlue - 16-02-2014

درود بر شما

این که فرمودید تمام موارد برای سفارت ok است دقیقا به چه معناست؟

اگر ویزای درخواستی شما ویزای مسافرتی است (به دلیل ملاقات با دوستان یا خانواده):

در صورتی که قبلا ویزای شنگن نگرفته باشید، شانس خیلی زیادی ندارید. چون این کیس شما یک کیس کاملا مشکوک برای سفارت خواهد بود. به دلیل این که رابطه فامیلی ندارید (پدر، مادر، عمو، دایی و ...) و رابطه دوستی دارید و از طرفی با توجه به شرایط سنی و ... این احتمال بسیار قوی است که میخواهید به قصد ازدواج کردن بروید و در هلند بمانید و برنگردید.
بدون شک مواردی مانند داشتن کار خوب در ایران و حقوق خوب و املاک و ... و همچنین شغل خوب برای فرد مربوطه در هلند مثبت است اما این کیس از اساس یک کیس مشکوک است و احتمال ویزا گرفتن برای آن کم است.

اگر درخواست اقامت دارید (به دلیل تصمیم به ازدواج با یک شهروند هلند)

از آنجایی که رابطه شما صرفا اینترنتی و تلفنی و ... بوده است، بازهم احتمال گرفتن اقامت بسیار کم است. معمولا سفارت ها تاکید فراوان دارند که رابطه دو طرف کاملا جدی باشد و موقتی و ساختگی نباشد. معمولا هم مدارک مکفی میخواهند و سخت گیری فراوان میکنند. در این حالت یا باید رسما ازدواج کرده باشید (طبق قانون ایران) و سند ازدواج را به سفارت ارائه دهید (حتی در این حالت هم طی یک مصاحبه دقیقا بررسی میشود که این موضوع ساختگی نباشد و یک ازدواج مصلحتی نباشد، مثلا عکسهای دونفره، عکسهای جشن ازدواج، تاریخها و ... بررسی میشود )  یا اینکه دوستی شما یک دوستی ریشه دار باشد و چندین بار همدیگر را دیده باشید و مدتی با هم زندگی کرده باشید و ...
 اگر بتوانید از طریق ویزای توریستی (از طریق آژانس های مسافرتی) به هلند بروید و با نامزدتان ملاقات کنید بهتر است.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - spt - 16-02-2014

(15-02-2014, 12:53 AM)'Ladanjam' نوشته: سلام
من مي خوام كه براي نوروز ٩٣ به صورت توريستي از هلند بازديد كنم
چندين شنگن توي پاسم دارم كه آخريش چند ماه قبل مدتش تمام شده
براي تمديد ويزا خواستم به سفارت مراجعه كنم كه ديدم تمام وقت ها پر شده
آيا هيچ راهي هست كه بتونم براي تمديد ويزا أقدام كنم يا نه ؟
مرسي

سلام
اگه مشکلتون گرفتن وقت هست باید تماس بگیرید...   
این تاپیک رو کامل بخونید اطلاعاتِ مورد نیازتون توش هست..
موفق باشید  Smile

RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - animos - 16-02-2014

با تشکر از جواب کامل شما
دوستم از هلند با سفارت تماس گرفت و اینگونه از رابطه مان گفت: که ما با هم ارتباط داریم و این دیدار جهت اشنایمان و اشنایی من با خانواده اش و هلند جهت تصمیم گیری است ' و سفارت جواب داد ایرادی نیست'' حال من نمیدانم جواب سفارت قابل اعتماد است'

RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - ForeverBlue - 16-02-2014

مسلما سفارت نمیتواند خیلی مسائل را واضح و شفاف بگوید. معمولا هم در موارد اینچنینی پاسخ های خیلی واضحی نخواهید گرفت. شما درخواست ویزا برای ملاقات دوستان خود را دارید و این دلیل که برای سفارت آوردیده دلیلی است که میتوانید با آن درخواستتان را ارائه کنید و ارائه درخواست با این دلیل "ایرادی نیست" اما این که آیا با این درخواست موافقت شد یا خیر موضوعی دیگری است.
 کلا پروسه ویزا پروسه ای نیست که بتوان 100% در آن نظر قطعی داد و به همین دلیل من به شخصه شانس شما در گرفتن این ویزا به این شکل را کم میبینم. یعنی اگر با این درخواست شما موافقت کنند بسیار شانس آورده اید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - Sadeghnejad - 27-03-2014

با سلام و درود فراوان
من دانشجوی ترم آخرمقطع کارشناسی ارشد هستم که آخر شهریور دفاع میکنم.میخواستم برای 16تیر ماه یک دوره ی 2 هفته ای تخصصی مربوط به رشته ی تحصیلی خودم که مدرسه تابستانی اوترخت(Utrecht Summer School) برگزار میکنه ثبت نام کنم.
ثبت نام اولیه مورد تایید واقع شده و در صورتی تاییدنهایی میشه که مبلغ شهریه(€ 895) رو طی 2 هفته ی آینده پرداخت کنم.
هنوز تردید دارم که هزینه ی دوره رو پرداخت کنم یا نه چون اگه ویزا بهم ندن پولم رو برنمیگردونن!!! با توجه به وضعیت من میخواستم راهنماییم کنید که چقدر شانس برای گرفتن ویزا دارم ؟!
------
با توجه به اینکه پاسپورتم رو 13 اردیبهشت سال 88 با وثیقه گذاشتن(مشمول  بودم و همچنان هستم اما فعلا معاف تحصیلی ام) گرفتم  و برای کنفرانسی در انگلستان دعوتنامه داشتم درخواست ویزام به دلیل نقص مدارک رد شد و مهر مشکی روی صفحه آخر پاسپورتم زده شد(با اینکه صفحات پاسپورتم خالی بود اما در صفحه ی آخر این مهر زده شده و هنوز دلیلش رو نمیدونم!)(تقریبا یکماه مونده تا اعتبار پاسپورتم تموم شه و باید دوباره تمدید کنم)
سابقه ی هیچ مسافرتی به خارج از کشور رو هم ندارم و پاسپورتم پاکه پاکه بجز اون مهر رد ویزای انگلیس :-(
لطفا راهنماییم کنیید دوستان
ممنونم

[برش] بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - moallemzadeh - 21-04-2014

سلام.بنده تبعه کشورافغانستان مقیم ایران و دارای اقامت معتبر هستم مشکلی برای خروج و ورود به ایران ندارم برادرم با خانوادش مقیم هلندوتابعیت آنجارا دارند.دختر برادرم که مشغول طبابت دربیمارستان هست دعوت نامه ای برایم فرستاده اینکه بنده از کجاوچطوری برای گرفتن ویزای فامیلی اقدام کنم اونم بصورت یکبار یعنی رفت وبرگشت نفهمیدم. سفارتم تماس گرفتم همش روپیام گیربود چیزی دستگیرم نشد.آیاگرفتن ویزااتباع خارجی از ایران مستلزم قانون خاصی هست ؟منتظر راهنمایی شما هستم.تشکر

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - spt - 21-04-2014

(27-03-2014, 10:38 PM)'Sadeghnejad' نوشته:
با سلام و درود فراوان
من دانشجوی ترم آخرمقطع کارشناسی ارشد هستم که آخر شهریور دفاع میکنم.میخواستم برای 16تیر ماه یک دوره ی 2 هفته ای تخصصی مربوط به رشته ی تحصیلی خودم که مدرسه تابستانی اوترخت(Utrecht Summer School) برگزار میکنه ثبت نام کنم.
ثبت نام اولیه مورد تایید واقع شده و در صورتی تاییدنهایی میشه که مبلغ شهریه(€ 895) رو طی 2 هفته ی آینده پرداخت کنم.
هنوز تردید دارم که هزینه ی دوره رو پرداخت کنم یا نه چون اگه ویزا بهم ندن پولم رو برنمیگردونن!!! با توجه به وضعیت من میخواستم راهنماییم کنید که چقدر شانس برای گرفتن ویزا دارم ؟!
------
با توجه به اینکه پاسپورتم رو 13 اردیبهشت سال 88 با وثیقه گذاشتن(مشمول  بودم و همچنان هستم اما فعلا معاف تحصیلی ام) گرفتم  و برای کنفرانسی در انگلستان دعوتنامه داشتم درخواست ویزام به دلیل نقص مدارک رد شد و مهر مشکی روی صفحه آخر پاسپورتم زده شد(با اینکه صفحات پاسپورتم خالی بود اما در صفحه ی آخر این مهر زده شده و هنوز دلیلش رو نمیدونم!)(تقریبا یکماه مونده تا اعتبار پاسپورتم تموم شه و باید دوباره تمدید کنم)
سابقه ی هیچ مسافرتی به خارج از کشور رو هم ندارم و پاسپورتم پاکه پاکه بجز اون مهر رد ویزای انگلیس :-(
لطفا راهنماییم کنیید دوستان
ممنونم

با سلام و امیدوارم خیلی دیر نشده باشه...
نمیخام ناراحتت کنم ولی به نظرِ من خیلی شانسِ زیادی نداری...   کلا یه ریجکتی (که فرقی نداره روی پاسپورتت باشه یا نباشه چون تو سیستمشون میبینن) نکته ی منفی ای هست اما خیلی نه، اما اینکه میخای برای دو هفته بری قضیه رو بسیار سخت میکنه...
به نظر من هزینه رو بزار اگه ویزا دادن بعد پرداخت کن..
موفق باشی   Smile

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - spt - 21-04-2014

(21-04-2014, 04:18 PM)'moallemzadeh' نوشته: سلام.بنده تبعه کشورافغانستان مقیم ایران و دارای اقامت معتبر هستم مشکلی برای خروج و ورود به ایران ندارم برادرم با خانوادش مقیم هلندوتابعیت آنجارا دارند.دختر برادرم که مشغول طبابت دربیمارستان هست دعوت نامه ای برایم فرستاده اینکه بنده از کجاوچطوری برای گرفتن ویزای فامیلی اقدام کنم اونم بصورت یکبار یعنی رفت وبرگشت نفهمیدم. سفارتم تماس گرفتم همش روپیام گیربود چیزی دستگیرم نشد.آیاگرفتن ویزااتباع خارجی از ایران مستلزم قانون خاصی هست ؟منتظر راهنمایی شما هستم.تشکر

نمیدونم کجا و چطوری تماس گرفتید و چه ساعتی؟  احتمالا یا به شماره ی اشتباه زنگ زدید و یا در زمانِ نا مناسب...
همین تاپیک رو از اول بخونید و همچنین تاپیکِ گرفتنِ وقت سفارت رو کامل بخونید...  جوابِ خیلی از سوالاتتون رو خواهید گرفت..
میتونید ایمیل بزنید و حتما اینجا بگید که به چه شماره ای زنگ زدید...   فک میکنم مشکلتون خیلی بزرگ نباشه و راحت حل بشه...  تا اونجا که من میدونم شما هم میتونید توی ایران برید سفارت...   اما مطمئن نیستم... 
موفق باشید   Smile

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - ForeverBlue - 21-04-2014

(21-04-2014, 04:18 PM)'moallemzadeh' نوشته: سلام.بنده تبعه کشورافغانستان مقیم ایران و دارای اقامت معتبر هستم مشکلی برای خروج و ورود به ایران ندارم برادرم با خانوادش مقیم هلندوتابعیت آنجارا دارند.دختر برادرم که مشغول طبابت دربیمارستان هست دعوت نامه ای برایم فرستاده اینکه بنده از کجاوچطوری برای گرفتن ویزای فامیلی اقدام کنم اونم بصورت یکبار یعنی رفت وبرگشت نفهمیدم. سفارتم تماس گرفتم همش روپیام گیربود چیزی دستگیرم نشد.آیاگرفتن ویزااتباع خارجی از ایران مستلزم قانون خاصی هست ؟منتظر راهنمایی شما هستم.تشکر

درود بر شما و خوش آمدید به این انجمن
چیزی که من متوجه شدم این است که شما درخواست دارید ویزای ملاقات با اقوام و خویشاوندان دریافت کنید.
در این خصوص باید برادرزاده شما برای شما یک دعوتنامه بفرستد و شما به همراه سایر مدارک آن را به سفارت هلند ارائه دهید.

ابتدا این تاپیک را کامل بخوانید: فرم ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
سپس همانطور که دوست عزیزمان گفتند سایت سفارت هلند را ببینید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند - Sadeghnejad - 25-04-2014

(21-04-2014, 05:24 PM)'spt' نوشته:
با سلام و امیدوارم خیلی دیر نشده باشه...
نمیخام ناراحتت کنم ولی به نظرِ من خیلی شانسِ زیادی نداری...   کلا یه ریجکتی (که فرقی نداره روی پاسپورتت باشه یا نباشه چون تو سیستمشون میبینن) نکته ی منفی ای هست اما خیلی نه، اما اینکه میخای برای دو هفته بری قضیه رو بسیار سخت میکنه...
به نظر من هزینه رو بزار اگه ویزا دادن بعد پرداخت کن..
موفق باشی   Smile

سلام
ممنون از جوابتون اما یک مقدار دیر شده و من هزینه رو پرداخت کردم و ودیعه خروج از کشور گذاشتم و کلی دوندگی کردم تا بلاخره مجوز خروج از کشور گرفتم و حالا برای تعویض پاسپورت اقدام کردم که تا 3 روز آینده پاسپورت جدیدم رو در دست دارم و  دیگه چاره ای جز اقدام برای ویزا ندارم چون پوله شهریه ام رو پس نمیدن(دانشگاه هلند)!
با توجه به مهر رد ویزا سفارت انگلیس در پاسپورت قبلی(سال88) و اینکه تا به حال از کشور خارج نشدم چه مدارکی رو باید ارائه بدم تا شانس گرفتن ویزا رو افزایش بدم ؟
مدارکی که آماده کردم و ارائه خواهم داد :
1- کارت دانشجویی معتبر بین المللی
2-کارت دانشجویی داخل
 3- نامه به زبان انگلیسی از دانشگاه به سفارت که در آن تاکید میشه که سفر من جهت دوره ی علمی بوده و برای کار پایان نامه کارشناسی ارشد میباشد و پس از دو هفته حضور در دوره، برای تکمیل پایان نامه و ارایه ی آن به کشور بازخواهد گشت !(هنوز این نامه تنظیم نشده شما هم اگه مطلبی به نظرتون میرسه که در این نامه قید بشه حتما راهنمایی بفرمایید).
4-دعوت نامه از دانشگاه و تایید ثبت نام در دوره و رزرو محل اسکان
5-گردش حساب مالی 2 ماهه( به نظر شما حداقل چقدر باید باشد ؟!)
6-بلیط رفت و برگشت هواپیما(بازه ی زمانی 2 هفته)
دیگه چه چیزی به نظرتون میرسه ؟ سند ملکی ندارم اما اگه خیلی ضروری باشه میتونم سند ملک مادر به نامم زده بشه و به سفارت ببرم
14 تیر باید هلند باشم