آکادمیا کافه
مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)
+--- موضوع: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)

صفحات 1 2 3

RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - ahmadpashaei - 02-05-2013

سلام.از سه روز سایت خیلی برای من بد کار می کنه.نه نقل قول درست و حسابی میشه کرد و نه پست عادی ارسال کرد.هی خطا میده.توی پروفایل بچه ها هم میخوام پیام بذارم میگه unknown response. مشکل چیه؟مرور گر هم ie هست ویندوز7. د بیااااا،الانم خطا داد که: موضوع مورد نظر وجود ندارد.وقتی تاپیک ایجاد می کردم یا پست می خواستم بدم دیروزم همینو می نوشت!! جالبه وقتی دکمه ارسال پست رو میزنم میشه پست فرستاد ولی پاسخ سریع خطا میده.رسیدگی می کنید آقا بابک؟

وقتی همینجوری پست هم ارسال می کنم تازه فرمت صفحه به هم میخوره و عرضش میشه 20 صفحه!!!!چند سانت از سمت راست میره گوشه نمیشه خوند و یک لغزنده زیر صفحه ایجاد میشه که گفتم عرض صفحه رو زیاد میکنه.

[عکس: 17x6y2a11s8cod6p9i0w.jpg]

RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - Babak - 02-05-2013

(02-05-2013, 08:53 AM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام.از سه روز سایت خیلی برای من بد کار می کنه.نه نقل قول درست و حسابی میشه کرد و نه پست عادی ارسال کرد.هی خطا میده.توی پروفایل بچه ها هم میخوام پیام بذارم میگه unknown response. مشکل چیه؟مرور گر هم ie هست ویندوز7. د بیااااا،الانم خطا داد که: موضوع مورد نظر وجود ندارد.وقتی تاپیک ایجاد می کردم یا پست می خواستم بدم دیروزم همینو می نوشت!! جالبه وقتی دکمه ارسال پست رو میزنم میشه پست فرستاد ولی پاسخ سریع خطا میده.رسیدگی می کنید آقا بابک؟

نقل قول مشکل داشت و من دیشب مشکلش رو برطرف کردم، اما به مشکلات دیگه‌ای که شما گفتید برنخوردم. پست عادی و پیام پروفایل برای من بدون مشکل کار می‌کنه. لطفا cache مرورگرتون رو خالی کنید و ببینید باز این مشکل براتون پیش میاد یا خیر.

RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - Babak - 02-05-2013

عرض زیاد صفحات هم به غیر از همین پست اخیر شما برای من دیده نمی‌شه. آیا بقیه دوستان همچین مشکلی رو می‌بینند؟

ضمنا در پست اخیر شما هم دلیل عرض زیاد اینه که عکسی که در پست گذاشتید عرضش خیلی زیاده و به همین خاطر عرض کل پست رو زیاد کرده.

این رو برای تست میدم. آقا بابک نه عرض عکس ربطی نداره.شما به خود عکس نگاه کنید اون پایین یک لغزنده ایجاد شده که ازش عکس انداختم! یعنی پس مذکور که بدون عکسه اینجوریه با مرورگر ie!!! حالا این پست با gc و با زدن دکمه ارسال پست هست.الان میرم از ie هم بررسی می کنم.

این پست با پاسخ سریع برای تست.نکته اینکه آقا بابک من همه اینارو بعد از رفع اشکال حذف می کنم.نگران نباشید

RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - mohamad0014 - 25-05-2013

هنگام نوشتن پست یا پیغام خصوصی  وفتی راست کلیک می کنم و گزینه کپی و کات استفاده کنم پیغام نامناسب بودن مروگر دریافت می کنم. من از کروم اپیدیت شده استفاده می کنم. مرورگر مناسب کدام است؟
با تشکر

RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - Babak - 25-05-2013

مشکل ارتباط چندانی به مرورگر شما نداره. گزینه‌های copy/cut/paste با مرورگرهای جدید کار نمی‌کنه و همون طور که در پیام توضیح می‌ده، باید از کلیدهای صفحه کلید (ctrl+c, ...) برای این کارها استفاده کنید.

RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - ForeverBlue - 24-06-2013

امان از این MyBB که هیچ وقت خدا یک ادیتور درست و حسابی ارائه نداده. از همان نسخه های اولیه که یک textarea  ساده بود تا الان! همیشه سرش دعواست

یادش بخیر یک زمانی در word تایپ میکردم و بعد تو فروم پست میکردم!!!

دوستانی که مشکل دارند و از مرورگر IE استفاده میکنند، میتوانند این سایت را در قسمت Trusted sites اضافه کنند و سطح امنیتی برای این zone  را در حالت medium یا low قرار دهند.

[برش] پیشنهادها برای بهینه سازی فروم - ForeverBlue - 15-07-2013

درود بر بابک عزیز

1- در ادیتور فروم ظاهرا یک باگ وجود دارد که شرح آن اینجا هست.
2- مشکل مضاعف هم این است که اگر پیش نویسی را ذخیره کرده باشیم. حال این باگ رخ دهد، پیش نویس هم می پرد!

ممنون