کارآموزی یا همان internship چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: کارآموزی یا همان internship چیست؟ (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-internship-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F) |
RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - ahmadpashaei - 29-03-2012 (29-03-2012, 12:02 PM)mahyarelc نوشته: درمورد امریکاآخه مهیار جان رزومه که ربطی به ویزا و ... نداره.اونا که نمیدونن،اینکارو برای اطمینان خودمون میگم،ما وقتی هنوز اینجاییم رزومه به اون شرکتها بدیم و اگر پذیرش ok شد میریم و اگر نشد خوب اطلاع میدیم بهشون زودتر. مگه چه مدارکی می خوان که گفتین نمیشه؟ RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mahyarelc - 29-03-2012 نقل قول: طبق نظر دوستان چون کارآموزی به پذیرش ربطی نداره پس فکر کنم ویزای جداگانه (29-03-2012, 12:52 PM)ahmadpashaei نوشته: آخه مهیار جان رزومه که ربطی به ویزا و ... نداره.اونا که نمیدونن،اینکارو برای اطمینان خودمون میگم،ما وقتی هنوز اینجاییم رزومه به اون شرکتها بدیم و اگر پذیرش ok شد میریم و اگر نشد خوب اطلاع میدیم بهشون زودتر. مگه چه مدارکی می خوان که گفتین نمیشه؟شما وقتی حرف از صحبت با استاد و پذیرش از دانشگاه زدید، یعنی قصدتون اینه با ویزای تحصیلی وارد خاک امریکا بشید..همونطور که گفتم حداکثر 30 روز قبل شروع تحصیل میتونید وارد خاک امریکا بشید که برای اینترنشیپ زمان مناسبی نیست...ضمنا همونطوری که گفتم تا اینکه ویزای تحصیلیتون کاملا درست بشه زمان میبره اگه بخواین با ویزای دیگه ای اقدام کنید بحث فرق داره ضمنا شرکتها از وضعیت ویزای شما در یک مرحله ای بالاخره اطلاع پیدا میکنن (بعضیا تو اپلیکیشن فرم میپرسن)؛ اینکه احتیاج به صدور ویزا دارن یا خیر، اینکه شما اجازه کار قانونی دارید یا خیر در آخر بگم که احتمال اینکه از ایران فقط برای اینترنشیپ به امریکا برید بسیار ضعیفه...چون در صورتیکه تمامی مراحل بخوبی طی بشه سفارت سد بزرگیه برای این موضوع RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - fluid-mech - 29-03-2012 یعنی برا اجازه کار قانونی برا کاراموزی حتما باید دانشگاه ویزا بده؟ خود شرکت نمیتونه برا ما ویزا صادر کنه؟ یعنی برای کار اموزی گرفتن حتما باید پذیرش شما از ی دانشگاه قطعی باشه؟ RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mahyarelc - 29-03-2012 (29-03-2012, 01:24 PM)fluid-mech نوشته: یعنی برا اجازه کار قانونی برا کاراموزی حتما باید دانشگاه ویزا بده؟ خود شرکت نمیتونه برا ما ویزا صادر کنه؟دانشگاه ویزا نمیده، دانشگاه مدارک مورد نیاز شما رو فراهم میکنه..شما همیشه ویزا رو از سفارت دریافت میکنید شرکت هم همین کار رو انجام میده؛ با این تقاوت که نوع ویزا تفاوت داره نقل قول: یعنی برای کار اموزی گرفتن حتما باید پذیرش شما از ی دانشگاه قطعی باشه؟خیر...بنده همچین حرفی نزدم میشه مستقیم برای اینترنشیپ اپلای کرد که البته در صورتیکه در ایران باشید همونطوری که گفتم احتمال گرفتن ویزا بسیار ضعیف هست RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - Saeid - 18-09-2012 سلام. من با بچه ها صحبت میکردم.....میگن که سال اول نمیشه اینترنشیپ گرفت و حداقل از ورود شما باید یک سال گذشته باشه تا بتونید اینترنشیپ بگیرید. بعدشم میگن سال 3 و4 تز اونقدر سنگینه که اجازه نمیده. پس عملا فقط سال دوم فرصت هست. دوستان تایید میکنید؟؟؟؟ با تشکر RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mahyarelc - 18-09-2012 (18-09-2012, 07:20 AM)Saeid نوشته: سلام. من با بچه ها صحبت میکردم.....میگن که سال اول نمیشه اینترنشیپ گرفت و حداقل از ورود شما باید یک سال گذشته باشه تا بتونید اینترنشیپ بگیرید.در مورد قسمت اول سوالتون...شرایط خیلی متغیره بر اساس هر دانشگاهی ولی معمولا بعد 2 ترم میتونید اینترنشیپ بگیرید (یعنی تابستون سال اول) برای اطلاعات بیشتر میتونید به این تاپیک مراجعه کنید RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - Babak - 18-09-2012 (18-09-2012, 07:20 AM)Saeid نوشته: سلام. من با بچه ها صحبت میکردم.....میگن که سال اول نمیشه اینترنشیپ گرفت و حداقل از ورود شما باید یک سال گذشته باشه تا بتونید اینترنشیپ بگیرید.مهیار در مورد قوانین خاص اینترنشیپ در امریکا توضیحات کافی رو داد، اما در مورد این که فقط سال دوم میشه اینترنشیپ رفت یا خیر، باید بگم که خیلی به پیشرفت کار و نظر استاد شما بستگی داره و به طور کلی این حرف درست نیست که فقط در سال دوم فرصت اینترنشیپ وجود داره. من سال سوم اینترنشیپ رفتم و خیلی از دوستان همدانشگاهی هم بودند که در سالهای ۳ و ۴ رفتند. به نظرم اگر از قبل براش برنامهریزی کنید و با استادتون از قبل صحبت کنید میتونید در سالهای ۳ و ۴ هم اینترنشیپ برید. RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - yasmary14 - 22-12-2012 سلام اگه کسی اطلاعاتی در مورد اینطور کارآموزی های با حقوق داره، لطفا توضیحاتی بده. بطور کلی خوبه و ارزشش رو داره که با مدرک ارشد بریم همچین کارآموزی هایی؟ حقوقش معمولا کفاف زندگی رو میکنه؟ و آیا همچین کار آموزی های با حقوقی، برای فارغ التحصیلان لیسانس هم هست؟ http://home.tudelft.nl/index.php?id=11974&L=1&type=w&vak=&niv=EN+-+Master+degree&x=37&y=20 RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - soilman - 22-12-2012 (22-12-2012, 07:42 PM)yasmary14 نوشته: سلامکارآموزی با حقوق همانطور که رو اسمش هست حقوق داره و این نوع کارآموزی ها تعدادشون خیلی محدوده و اگر باشه رقابت بی نهایت زیاده پس خیلی چیز ساده ای و دست یافتنی نیست که آدم فکر کنه ارزشش رو داره یا نه معمولا هم بعد مصاحبه و اینها فرد مورد نظر رو انتخاب می کنند چه بدون حقوق و چه با حقوق! در مورد لینکی هم که گذاشتید به اون موارد پوزیشن های دکترا می گویند و بعضی ها هم trainship هست که اون ها هم شرایطشو می تونین بخونید که چجوریه - اینترنشیپ بیشتر توسط شرکت ها باز میشه و رقابت تنگاتنگی براش وجود داره، از مهم ترین مزایای گرفتن اینترنشیپ امکان اشتغال در اون مرکز یا شرکت هست و نوعی سابقه کار مفید حساب میشه - برای لیسانس هم که پرسیدید ممکنه باشه ولی محدوده... به طور کلی internship بیشتر برای رشته های مرتبط با marketing و اینجور موارد زیاد هست و تصور نکنید که همه ی رشته ها پر از اینجور پست ها دارن... RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - Babak - 23-12-2012 این رو به حرفهای Soilman عزیز اضافه کنم که در امریکا وضعیت اینترنشیپ یا کارآموزی با اروپا متفاوته و به خصوص در تابستان موقعیتهای کارآموزی زیادی برای دانشجویان به خصوص دانشجویان ارشد و دکترا وجود داره و بسیاری از شرکتها در رشتههای فنی کارآموز جذب میکنند. |