آکادمیا کافه
مقایسه دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: راهنمای دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: مقایسه دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 10-01-2012

(07-01-2012, 11:48 AM)Pejman نوشته: دوستان عزیز، بین دانشگاه های زیر که همگی رنک بالای 100 هستند، اگر بخواهید 2 تا دانشگاه رو انتخاب کنید کدومها هستند (با اولویت فاند و اعتبار نسبی دانشگاه)؟ البته دلیلتون رو هم بگید ممنون می شم.

Wyoming
Tulsa
Akron
Toledo
Louisville
Old Dominion
درود
پژمان جان من اطلاعات خاصی در مورد این دانشگاهها ندارم، فقط چون یکی از دوستام میخواد واسه Akron اپلای کنه (دکترا-برق) اومدم یه چیزی گفته باشم!
اینا همش نقل قول هست و هر گونه مسئولیتی از دوش اینجانب خارج است Wink
نقل قول:Akron جزو دانشگاههای خوب ایالت اوهایو هست، (USNews 125 در engineering). یکی از مزیتهاش نزدیکی به دانشگاه اوهایو هست.
استادی که به این رفیقمون ok داده، خودش دلیل اومدنش به Akron رو location خوب گفته، این دوستمون به این نتیجه رسیده که اوضاع کار تو این ایالت هم بد نباشه
چند تا از بچه های شریف و تهران و امیرکبیر رو هم این دوستمون دیده که از اینجا پذیرش گرفتن
در مورد آب و هواش اطلاعات خاصی نداشته
پیشنهادم اینه که با دانشجوهای ایرانی این دانشگاها یه ارتباطی برقرار بکنی (گوگل کنی میاره دانشجوها رو) تا از وضعیت فاند و آب و هوا دقیق مطلع بشی
البته آب و هوا رو میشه همین طوری هم یه سرچی زد؛ ولی فاندو نمیشه راحت فهمید... من نمیدونم چرا به نظرم از تولسا بر خلاف بقیه دوستان خیلی تعریف نشنیدم!!(یعنی کلا از ایالت اوکلاهوما...فقط در سطح شنیده...که احتمالا اشتباه بوده)
راستی فکر کنم USnews اگه premium داری میزان بودجه دانشگاه واسه فاندو اینا رو میگذاشت
نظر خودم کلا اینه که تو این رنج، دانشگاهها از لحاظ اعتبار فرقی ندارن با هم (یه جورایی مثل ایران خودمون!!)...اولویت رو بگذار رو فاند و آب و هوا (اگه همه رشته ها دقیق اون چیزیه که میخوای... وگرنه اولویت رو من میگذارم رو چیزی که میخوای بخونی، حتی اگه 0.1% فرق بکنه!)

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - Armik - 05-04-2012

دوستان، عرضی داشتم،
در واقع، اگر لطف کنید و نظرتون رو بگید ممنون میشم !

من فعلن توی این 2 تا دانشگاه ادمیت شدم:
WSU بدون فاند (رنک در US news در رشته های فنی و مهندسی 102 ! رنک در US news در مهندسی صنایع 48)
Lamar University پارشیال فاند (در رشته های فنی مهندسی توی US news رنک نگرفته ولی Nursing این دانشگاه از بهترینهاست)

این Lamar University توی نامه ادمیشنش خیلی آدم رو وسوسه می کنه میگه ما فرصتهای شغلی زیادی داریم و برای دانشجوهای منتخب تسهیلات ویژه ای داریم و از این حرفها ولی من نتونستم رنک پیدا کنم براش ! فکر می کنم با پایین اومدن رنک دانشگاه، احتمال ویزا هم پایین میاد و اگه با هدف Lamar University برم برای مصاحبه ویزا احتمالن رد میشم، درست عرض می کنم؟؟ من از دوتا از دوستانم توی WSU سوال کردم، اونا گفتن بعد از ترم اول احتمال فاندینگ خیلی بالاست ! می خواستم بپرسم از بین این دوتا، با توجه به شرایط ویزا و شرایطی که عرض کردمم کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ (West Virginia هنوز جواب نداده)
البته این رو هم اضافه کنم طبق رنکینگ وبسایت Forbes رنک هر دو دانشگاه بدون توجه به یک رشته خاص حدودای 600 اعلام شده !

ممنون میشم نظرتون رو بدونم!

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 05-04-2012

والا من تا حالا اسم این لامار رو نشنیده بودم !
بله درسته شانس ویزا تا حدی یماد پایین ولی نه در حدی که شما کلا ناامید شی
اگه خب میتونی بدون فاند بری ، همون ویچیتا رو انخاب کن چون به هر حال دانشگاه شناخته شده تری هست و موقعیت های پس از فارغ التحصیلیش بیشتر
اگه فاند میخای تنها همون لامار میمونه
البته فاکتورهای دیگه مثل شهر ، مردم، فرهنگ ، خیلی موثر در انتخاب هستن

نکته: WSU ====
1.Wichita State Uni
2.Washington State Uni
که برای شما همون اولی هست !

(05-04-2012, 07:32 PM)amirhossein.gh نوشته: والا من تا حالا اسم این لامار رو نشنیده بودم !
بله درسته شانس ویزا تا حدی یماد پایین ولی نه در حدی که شما کلا ناامید شی
اگه خب میتونی بدون فاند بری ، همون ویچیتا رو انخاب کن چون به هر حال دانشگاه شناخته شده تری هست و موقعیت های پس از فارغ التحصیلیش بیشتر
اگه فاند میخای تنها همون لامار میمونه
البته فاکتورهای دیگه مثل شهر ، مردم، فرهنگ ، خیلی موثر در انتخاب هستن

نکته: WSU ====
1.Wichita State Uni
2.Washington State Uni
که برای شما همون اولی هست !
می خواستم امتیاز بدم که گفت امروز بیشتر از حد امتیاز دادی ! ممنون ! آره من دوتا از دوستام WSU هستن و پرسیدم ازشون گفتن بعد از ترم اول احتمال فاندینگ خیلی بالاست ! خودمم فکر می کنم WSU رو برم ! به هر حال مرسی !

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - Saeid - 05-04-2012

(05-04-2012, 07:37 PM)Armik نوشته: می خواستم امتیاز بدم که گفت امروز بیشتر از حد امتیاز دادی ! ممنون ! آره من دوتا از دوستام WSU هستن و پرسیدم ازشون گفتن بعد از ترم اول احتمال فاندینگ خیلی بالاست ! خودمم فکر می کنم WSU رو برم ! به هر حال مرسی !
من هم همون WSU رو پیشنهاد میکنم....این لامار اشتباه بزرگیه اگر انتخاب بین این 2 باشه.....باز تصمیم با خودته دوستم آرمیک جان

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - Pejman - 05-04-2012

Armik جان من پارسال از Wichita برای دکترای مکانیک پذیرش بدون فاند گرفتم و البته نرفتم. ولی خب اطلاعات نسبتاً زیادی در موردش پیدا کردم. چون تنها دانشگاهی از آمریکا بود که اپلای کرده بودم و پذیرش داشتم.

در کل من هم فکر می کنم اگر امکان این رو دارید که یک یا دو ترم رو بدون فاند بخونید، فکر می کنم Wichita گزینه بهتری باشه. رنک این دانشگاه ها خیلی با هم فرق دارند و قطعاً این موضوع چه در ویزا گرفتن و چه در موقعیت کاری تاثیر خواهد داشت. Wichita شهر ارزونی هست، و دانشگاهی که پذیرش گرفتید هم نسبت به دانشگاه های آمریکا ارزون به حساب میاد. البته فکر می کنم Lamar هم از نظر شهریه و شهر ارزون باشه. خود شهر Wichita هم نزدیک 400 هزار نفر جمعیت داره و می شه بهش گفت شهر هست! ایرانی هم این دانشگاه زیاد داره، تو دپارتمان صنایع هم یادم میاد ایرانی بود.

در هر حال باز هم تصمیم با شماست، هر کسی از دید خودش به موضوع نگاه می کنه. موفق باشی.

آره پژمان جان همه حرفات دقیقن درسته، اتفاقن یکی دو ساعت پیش از Lamar تماس گرفتن و گیر داده بودن که میای یا نه ! بعد گفت ددلاین تا 15 آپریل هست، بعد من گفتم که تا اون موقع جواب میدم گفت که نه تا اون موقع باید مدارکتت برای صدور I-20 رسیده باشه ! خلاصه گیر داده بود که جواب بده منم گفتم تا آخر وقت اداری فردا اطلاع میدم ! راستی از همه بچه ها برای جوواباشون تشکر می کنم !

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 06-09-2013

دوستان یه سوال مهم!
دانشگاههای private چه فرقی با public ها دارن؟!
منظورم اینه از نظر فاند و اینکه کلا از چه نظر هایی باهم فرق دارن؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
با احترام

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - Babak - 07-09-2013

(06-09-2013, 09:00 PM)'Charming' نوشته: دوستان یه سوال مهم!
دانشگاههای private چه فرقی با public ها دارن؟!
منظورم اینه از نظر فاند و اینکه کلا از چه نظر هایی باهم فرق دارن؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
با احترام

برای شهروندان امریکایی و افرادی که مقیم هستند، دانشگاه‌های دولتی معمولا شهریه‌های پایین‌تری نسبت به دانشگاه‌های خصوصی دارند، اما برای دانشجویان خارجی شهریه دانشگاه‌های دولتی هم بالاست و در نتیجه از این نظر ممکنه فرق خیلی عمده‌ای با دانشگاه‌های خصوصی نداشته باشه. از خیلی از جهات دیگه مثل احتمال گرفتن فاند و پذیرش یا از نظر اعتبار مدرک تحصیلی فرق عمده‌ای بین دانشگاه‌های خصوصی و دولتی نیست.

RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - Torkan - 07-09-2013

ممنون دوست من
پس چرا بعضا میگن فاند دانشگاههای خصوصی بیشتره یا بعضی ها میگن بودجه مثلا از طرف شرکتهای نفتی به دانشگاههای دولتی داده میشه و از این جور صحبت ها؟
با احترام