آکادمیا کافه
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا (/Thread-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Charli - 04-03-2012

فرض کنید کسی بعد از نحصیل گرین کارت امریکا را گرفته،
چه راهی یا راه هایی وجود داره که فرد بتونه والدینش را هم به امربکا بیاره(قبل از سیتیزن شدن)؟
آیا راهی هست؟

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 04-03-2012

تا اونجا که من اطلاع دارم راهی وجود نداره که از طریق اون کسی که گرین کارد داره برای پدر و مادرش درخواست گرین کارد کنه و این امکان فقط برای شهروندان (سیتیزن‌ها) وجود داره.

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - ||siavash|| - 16-11-2012

سلام !
من یک سوال داشتم

دایی من برای مادرم سال 86 یا 87 اقدام کرده

اون موقع من 18 سال و داداشم 22 سالش بوده

در حال حاضر برادر من کانادا هست و ویزای کار داره و اقدامات برای اقامت هم انجام داده
برادرم درخواست ویزای آمریکا کرد اونجا برای یک سفر تفریحی یکی - دو هفته ای و در سفارت آمریکا به دادشم گفتن وقتی برای مادرم درخواست داده شده من و دادشم هم وارد پروسه شدیم !! این حرف درسته ؟؟؟

بعد از این که گرین کارت برای مادرم بیاد گرین کارت من به چه صورت میشه ؟

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 20-11-2012

راستش مورد شما یک کم پیچیده است و اطلاعات من در این مورد دقیق نیست، اما تا اونجا که می‌دونم فرزندان زیر ۲۱ سال می‌تونند در درخواست گرین کارد پدر و مادر باشند، در نتیجه شما احتمالا وارد پروسه شده‌اید، اما برای برادرتون نمی‌دونم که آیا می‌شده ایشون رو وارد کرد یا خیر. به هر حال، اگر سفارت به ایشون گفته که شما وارد این پروسه شده‌اید، احتمال زیاد حرف‌شون درسته. فقط مساله اینجاست که به احتمال زیاد با توجه به این که سن شما الان بالای ۲۱ سال هست، وارد یک گروه دیگه‌ای شدید که روند گرفتن گرین کاردش خیلی بیشتر طول می‌کشه و به احتمال زیاد وقتی گرین کارد مادرتون بیاد ممکنه چندین سال دیگه طول بکشه تا شما گرین کارد بگیرید.

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - ||siavash|| - 22-11-2012

متشکر بابک جان ، و سوال دیگه
با توجه به کیس نامبر مادرم و بررسی در سایت مربوطه الان پیامی که میده در مورد پروسه پیام پایین هست

Post Decision Activity
On September 02, 2009, we mailed you a notice that we have approved this I130 IMMIGRANT PETITION FOR RELATIVE, FIANCE(E), OR ORPHAN. Please follow any instructions on the notice. If you move before you receive the notice, call customer service at 1-800-375-5283.

For approved applications/petitions, post-decision activity may include USCIS sending notification of the approved application/petition to the National Visa Center or the Department of State. For denied applications/petitions, post-decision activity may include the processing of an appeal and/or motions to reopen or reconsider and revocations.

مراحل کلی رو هم در سایت به این صورت نوشته ( https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do )

[عکس: bucket-off.gif]Acceptance

[عکس: bucket-off.gif]Initial Review

[عکس: bucket-off.gif]Request for Evidence

[عکس: bucket-off.gif]Request for Evidence Response Review

[عکس: bucket-off.gif]Testing and Interview

[عکس: bucket-off.gif]Decision

[عکس: bucket-off.gif]Post Decision Activity

[عکس: bucket-off.gif]Oath Ceremony

[عکس: bucket-off.gif]Card/ Document Production

حالا نمیشه با این اوصاف بفهمیم کار مادرم چند سال دیگه اوکی میشه ؟

و اون پروسه که من الان رفتم بالای 21 سال بعد از اوکی شدن کار گرین کارت مادرم ، تقریبا چند سال هست ؟

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 23-11-2012

در سایت اداره مهاجرت امریکا و در این صفحه توضیح داده که روال به چه صورت هست و همچنین گفته که زمان خیلی مشخص نیست و بسته به تعداد متقاضیان داره. به طور معمول درخواست گرین کارد برای خواهر و برادر (که شامل حال مادر شما می‌شه) حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول می‌کشه، اما چون I-130 مادر شما approve شده، ممکنه که ظرف یک سال آینده بتونند گرین کارد رو بگیرند. در مورد شما نمی‌دونم که چه مدت بعد از این که مادرتون گرین کارد بگیرند طول خواهد کشید تا شما گرین کارد بگیرید.

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - PAR!SA - 01-12-2012

اگه کسی با یک شهروند آمریکایی ازدواج بکنه، چقدر طول میکشه تا گرین کارد بگیره
و چه مدت بعدش میتونه برای سیتزن شیپ بودن اقدام کنه
با تشکر

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 01-12-2012

(01-12-2012, 08:27 AM)PAR!SA نوشته: اگه کسی با یک شهروند آمریکایی ازدواج بکنه، چقدر طول میکشه تا گرین کارد بگیره
و چه مدت بعدش میتونه برای سیتزن شیپ بودن اقدام کنه
با تشکر
تا اونجا که می‌دونم گرین کارد خیلی سریع (حدود سه ماهه) صادر می‌شه و سه سال بعد از گرفتن گرین کارد می‌تونه برای گرفتن citizenship اقدام کنه.

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - PAR!SA - 12-01-2013

تو یه سایتی خوندم بعد از گرفتن گرین کارد، تو این حالت باید 365روز تو آمریکا بمونی
چون اگه خارج بشی ممکنه وارد شدن به آمریکا با مشکل مواجه بشه
مگه داشتن گرین کارد به معنی permanent residence نیست، چرا خارج شدن از آمریکا باید بعد از 365روز باشه
با تشکر
(01-12-2012, 11:06 AM)Babak نوشته: تا اونجا که می‌دونم گرین کارد خیلی سریع (حدود سه ماهه) صادر می‌شه و سه سال بعد از گرفتن گرین کارد می‌تونه برای گرفتن citizenship اقدام کنه.

RE: گرین کارد از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا - Babak - 13-01-2013

(12-01-2013, 12:59 PM)PAR!SA نوشته: تو یه سایتی خوندم بعد از گرفتن گرین کارد، تو این حالت باید 365روز تو آمریکا بمونی
چون اگه خارج بشی ممکنه وارد شدن به آمریکا با مشکل مواجه بشه
مگه داشتن گرین کارد به معنی permanent residence نیست، چرا خارج شدن از آمریکا باید بعد از 365روز باشه
با تشکر
در چه سایتی چنین قانونی رو دیدید؟ آیا سایت دولت امریکا بود؟
من از وجود چنین قانونی خبر ندارم و این قانون صحت نداره. من خودم کمتر از شش ماه بعد از گرفتن گرین کارد از امریکا خارج شدم و بدون هیچ مشکلی برگشتم. البته نگه داشتن گرین کارد شرایط خاصی داره و شما باید بیشتر از نیمی از سال (حداقل شش ماه و یک روز) رو در امریکا زندگی کنید، چون به هر حال قراره که شخص گیرنده گرین کارد امریکا رو به عنوان کشور محل اقامتش انتخاب کنه و اگر نمی‌خواهد در امریکا زندگی کنه نباید به دنبال اقامت دائم باشه. علیرغم این موضوع، در زمینه این قانون زیاد سخت‌گیری نمی‌شه.