![]() |
درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: مدیریت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA) +---- موضوع: درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA) |
RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - hassanfarahani - 14-04-2014 سلام من دانشجوی ترم آخر ارشد مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی بین الملل دانشگاه تهرانم. میخوام شروع کنم رو مقاله کار کنم،فقط به انگلیسی چون مشکلی توش ندارم....دنبال کسی هستم که بخش آماری رو همکاری کنه تا باهم پیش بریم....اگه کسی هست که آمارش قویه و دوس داره مقاله انگلیسی بده برام پیغام بذاره. ممنون RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - spt - 27-04-2014 سلام به همه ی هم رشته ها ![]() برای دو تا مقاله که دیتا هاش آماده هست و آنالیزش تقریبا انجام شده دنبالِ همکار میگردم، این مقاله ها بیشتر در ارتباط با مدیریت پروژه و ارتباطات (communication) و تیم های مجازی هست. بخشِ اصلیِ کار در حال حاضر برای نوشتنِ ادبیات هست. اگه علاقه مند هستید و قبلا مقاله چاپ کردید (این شرط الزامیه!!) بهم پیام خصوصی بدید. هر دوی این مقاله ها در ژورنال های معتبر چاپ خواهند شد. مرسی ![]() RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - hadi_q_acc - 05-09-2014 (14-04-2014, 09:48 AM)'hassanfarahani' نوشته: سلام سلام دوست عزیز، من فارغ التحصیل ارشد حسابداری دانشگاه مازندران هستم، اگه بتونیم یه موضوع پیدا کنیم که با رشته هردو مرتبط باشه میتونیم همکاری کنیم، میتونم کارهای آماری مقاله رو انجام بدم، دوتا مقاله هم دارم، البته داخلی و دنبال چاپ مقاله خارجی هستم، اگه مایل به همکاری بودید پیغام بذارید
![]() RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - eldorado - 12-09-2014 سلام.من کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت بازاریابی از دانشگاه تهران دارم.در زمینه نوشتن مقالات انگلیسی isi فعایت می کنم و مقاله isi هم دادم.حوزه تخصصی ام مباحث رفتار مصرف کننده،تبلیغات و برند است.برای یکی از مقالاتم نیاز به یک همکار تحقیقاتی دارم که علاقه و زمان کافی برای اینکار داشته باشه و البته به زبان انگلیسی مسلط باشه.اگر مایل هستید ایمیل بزنید. Mohsenpashna@yahoo.com ******فوری فوری/همکار مسلط به LISREL*****در ادامه باید بگم که یک مقاله دیگر دارم که اکثر کارهاش تقریبا انجام شده و فقط باید داده هاش با نرم افزار LISREL انالیز بشه.یک همکار تحقیقاتی میخواهم که با LISREL کار کرده باشه و مسلط باشه.البته کتاب این نرم افزارو کامل خواندم اما بطور عملی کار نکردم. Mohsenpashna@yahoo.com
مقاله حسابداری و مدیریت - aiuob - 15-11-2014 سلام .بنده رشتم حسابداریه بیشاز 20 تا مقاله حسابداری و مدیریت ارائه دادم اگر کسی خواست میتوانم باهاش همکاری کنم aiuob.yaghmaei@yahoo.com RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت - peymanage - 11-12-2014 سلام دوستان در صورت تمایل به همکاری متقابل در نوشتن مقاله در زمینه ی کارآفرینی و مفاهیم مدیریتی مرتبط با کارآفرینی (من شبکه سازی و نوآوری کار کردم اما اگر موضوع جدید دیگری هم باشه استقبال میکنم) به بنده پیام بدید ضمنا منظور از همکاری نه بهره کشی و نه کم کاری است، همکاری متقابل در جهت تدوین و چاپ هرچه بهتر مقاله! همین! موفق باشید RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت - iman_arasteh - 19-05-2015 سلام من ارشد MBA دارم و سه تا مقاله کنفرانسی دارم، در فیلد MCDM به صورت کاربردی در بازاریابی مطلب جدید دارم، برای نوشتن مقاله ISI به همکار تحقیقاتی نیازمندم، ترجیحا مشهد Arasteh_iman@yahoo.com RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت - payvand - 27-05-2015 از علاقه مندان به موضوعاتِ نوآوری، مدیریتِ فناوری، شبکه سازی، استراتژی دعوت به همکاری می شود. برای دو کنفرانس بین المللیِ داخلی و خارجی. RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت - maryam71 - 13-10-2015 سلام . من مایل به همکاری هستم. دانشجوی ترم 3 ارشد امیرکبیرم. رشته صنایع. موضوع پایان نامه ام تو حوزه ی کارافرینی هست با سلام . من ارشد صنایع امیر کبیرم. تو حوزه ی کارافرینی و دانشگاه کارافرین اگه کسی مایل و علاقه مند به همکاری در نوشتن مقاله هست ایمیل بده.. marziyeh.allahyari@gmail.com RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله در رشته مدیریت - megh500 - 12-12-2015 مقاله ای مدیریتی در کنفرانس در 4 اپریل اکسپت شده و احتیاج به همکار دارم براش |