آکادمیا کافه
تحصیل در دانمارک - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+----- انجمن: تحصیل در دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+----- موضوع: تحصیل در دانمارک (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: تحصیل در دانمارک - Pink Floyd - 19-04-2012

درود
فایل ضمیمه رو دانلود کنید.

درود
در دانمارک نمره ی 10 معادل 2 و نمره ی 20 ما معادل 12 هستش. پس اگر بفرض معدل من 16.38 بوده در مقیاس اونا میشه 8.4
بهمین سادگی.

RE: تحصیل در دانمارک - khorshid20 - 19-04-2012

ممنون.این فایل هارو راستش خودم دیده بودم قبلا.ولی سوالم اینه که خودمون باید این اکسل شیت رو درست کنیم یا دارالترجمه باید انجام بده و مهر شده باشه؟واینکه این آخری رو متوجه نشدم اگه 20 معادل 12 هست و 10 معادل 2 چجوری 16.38 معادل 8.4 میشه؟

درود
شما در دارالترجمه نمرات تون رو ترجمه رسمی می کنید و تمام. بعد هرجا از شما معدل یا نمره خواستن با او فایل تبدیل میکنید.
شما نمره رو 16.4 در نظر میگیری. با 10 ما چقدر اختلاف داره؟ 6.4 بعد این نمره رو به 10 اونا که همون 2 هست اضافه میکنی میشه 8.4

RE: تحصیل در دانمارک - amin_mb - 09-05-2012

پوزیشن های خالی دکتری در سایر دانشگاه های دانمارک

University of Copenhagen
Faculties: Health Sciences, Humanities, Law, Science, Social Sciences, Theology, Pharmaceutical Sciences, Life Sciences.
Available PhD positions at University of Copenhagen

University of Southern Denmark
Faculties: Health Sciences, Humanities, Science, Engineering, Social Sciences
Available PhD positions at University of Southern Denmark

Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture
Institutes: Building Culture, Technology, Planning, Design and Communication.
Available PhD positions at the Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture

Copenhagen Business School
Faculties: Business Administration, Modern Languages
Available PhD positions at Copenhagen Business School

The IT University of Copenhagen
Technology and media
Available PhD positions at the IT University of Copenhagen

Roskilde University
Faculties: Humanities, Natural Sciences, Social Sciences.
Available PhD positions at Roskilde University

RE: تحصیل در دانمارک - bzz - 01-09-2012

سلام دوستان
دانشگاه های دانمارک چقدربه معدل اهمیت میدن؟
چه فاکتورهای خیلی مهم محسوب میشه؟
و اینکه بورس گرفتن خیلی مشکله؟

RE: تحصیل در دانمارک - Shihan - 02-09-2012

(01-09-2012, 11:59 PM)bzz نوشته: سلام دوستان
دانشگاه های دانمارک چقدربه معدل اهمیت میدن؟
چه فاکتورهای خیلی مهم محسوب میشه؟
و اینکه بورس گرفتن خیلی مشکله؟
دروود.
تا جایی که اطلاع دارم، استادهای اروپایی بعد از ارزیابی اولیه که از روی همون روزمه هست، تصمیم نهایی رو با مصاحبه حضوری تا تلفنی می گیرد. یعنی اگر بتوانید اون مرحله اول رو رد کنید دیگر نیازی به نگرانی درباره معدلتان نخواهد بود. در مصاحبه استاد ارزیاب یخواهد کرد اگر به همان اندازه 4 تا مقاله توانایی داشته باشید و تواناییتون رو تو مصاحبه نشان دهید و انگیزه بالایتان رو استاد متوحه بشود. به راحتی با شرایط پایین تر از این پذیرش خواهید گرفت. به هر جهت برای ارزیابی اولیه معدل، نمره زبان و مقالات تاثیر گذار خواهد بود.

حقوق ۴۰۰۰ دلار در ماه که در دانمارک به دانشجوی دکترا داده میشود جز بالاترین حقوقهای دانشجوئی دنیاست.این مورد خیلی بحث شده در اینجا و اگر دوستان یه نگاهی‌ بندازن به بحثهای گذشته همه چیز واضح هست. ۱-دانشجویانPhD در دانمارک از طریق phd vacancy انتخاب میشوند که در website دانشگاها اعلان میشود. امکان اینکه یک دانشجو با فاند مستقیم استاد جذب شود ناچیز است. ۲- حقوق دانشجوی PhD بس از کسر مالیات در ۲ سال اول ماهیانه بین ۱۵۰۰۰-۱۷۰۰۰ dkk می‌باشد. این مبلغ در سال سوم به ۲۰۰۰۰ PhD می‌رسد. ۳- دانشجویPhD در دانمارک شهریه ندارد چون چیزی شبیه به job می‌باشد. ۴- ۳ نوع دانشجوی PhD در دانمارک وجود دارد: PhD fellow, (با فاند مستقیم استاد)research assistant و industrial phd که در واقع یک دوره مشترک بین دانشگاه و کمپانی می‌باشد.

منبع: وب سایت دانشگاه Southern Denmark university

RE: تحصیل در دانمارک - mostafa_mir - 11-09-2012

با سلام

لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است:

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی

دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله

نمره IELTS 6

با تشکر

RE: تحصیل در دانمارک - spt - 30-09-2012

(11-09-2012, 03:26 PM)mostafa_mir نوشته: با سلام

لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است:

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی

دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله

نمره IELTS 6

با تشکر
شما شرایط نسبتا خوبی دارید و میتونید برای دانشگاه های نسبتا خوب اقدام کنید،
در مورد اروپا آلمان و فنلاند و تا یه حدی نروژ فعلا اوضاعشون خوبه، مخصوصا اگه از نروژ بتونید فاند بگیرید خیلی شرایطش خوبه.... دانمارک هم تازگی ها بهتر دانشجو میگیره.... و در کنار همه ی این ها چند تا دانشگاه در ایتالیا و اسپانیا هم هست.... همینطور اتریش که اون هم یکی دو ساله خیلی خوب شده....

به نظر من تمام دانشگاه هایی که میتونید اقدام کنید در اروپا (با عنایت به سیستم ویزا، چون برای بعضی کشور ها مثل اسپانیا سخته) اقدام کنید و بعد از قبولی نتایج رو بررسی کنید و تصمیم بگیرید، شانس فاند دارید اما باید تلاش هم بکنید، حالا تعداد بیشتر شانستون رو هم بیشتر میکنه و کلا اروپا مگه چند تا دانشگاه داره؟ رشته ی صنایع هم خیلی آسون نیست متاسفانه فاند گرفتن توش.... مخصوصا نسبت به کامپیوتر و رشته های مهندسی تر!!! Smile
امیدتون رو از دست ندید و دست از تلاش بر ندارید....
موفق باشید Smile

RE: تحصیل در دانمارک - geomancer - 03-10-2012

با سلام.
الان من کنکور رو دادم.میخوام برم دانمارک واسه تحصیل.
مدارک چی میخواد؟
هرجا میگردم چیز خاصی پیدا نمیکنم
اگه کمکم کنید ممنون میشم...