آکادمیا کافه
مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - m.ost - 02-12-2012

(02-12-2012, 04:16 PM)maryam4312 نوشته: درود
استادی که ایران نیست که امکان گرفتن توصیه نامه کاغذی ازش نیست باید چه کرد برای حل این مسئله؟
اگر دانشگاه سیستم توصیه نامه آنلاین داشته باشه که مشکلی نیست، ولی اگر نداره باید ازش بپرسین که آیا امکانش هست استاد فرم رو پر کنه بعد از ایمیل خودش بفرسته به دانشگاه یا خیر. یک کار دیگه هم اینه که با پست سفارشی همراه پاکت مخصوص بفرستین برای استاد و ایشون پر کنه و بذاره تو پاکت و بفرسته برای شما و یا دانشگاه.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - sbzj - 16-04-2013

گرفتن توصیه نامه از اساتید خیلی برام طاقت فرسا شده. با توجه به این که زمان اپلای کردن برای چندین دانشگاه اقدام می کنیم، نمی شه یه آدرس ایمیل جی میل درست کنیم و اونو بدیم؟ یا بریم یه ایمیل edu یا ir یه ساله بخریم و از اون به جای ایمیل استاد استفاده کنیم؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Simon2007 - 16-04-2013

(16-04-2013, 09:45 AM)'sbzj' نوشته: گرفتن توصیه نامه از اساتید خیلی برام طاقت فرسا شده. با توجه به این که زمان اپلای کردن برای چندین دانشگاه اقدام می کنیم، نمی شه یه آدرس ایمیل جی میل درست کنیم و اونو بدیم؟ یا بریم یه ایمیل edu یا ir یه ساله بخریم و از اون به جای ایمیل استاد استفاده کنیم؟

اطلاعات تماس رو چيكار كنيد؟ نه اصلا به نظر من درست نيست. اگر 1 درصد تماس بگيرن و بفهمن دروغ بوده براتون بد ميشه. به نظرم قبل رفتن عادت كنيم صداقتمون و تقويت كنيم خيلي بهمون كمك ميكنه. من توصيه ام به شما در هر مرحله فقط صداقته. بهت حق ميدم. برخي اساتيد واقعا حس انزجار در آدم توليد ميكنند اما با اين حرف كه ديگه آخراشه به خودت دلگرمي بده. ضمنا از استادي به زور توصيه نگير . حتما از كسي بگير كه دوستت داره و پيشرفتت براش مهمه. اونجوري خيالت راحته كه آيندتو با يه توصيه ي متوسط خراب نميكنه. شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - mona - 28-04-2013

با سلام
میخواستم بدونم توصیه نامه تاریخ انقضا داره ؟ یعنی مثلا میتونم الان توصیه نامه بگیرم 5 سال دیگه استفاده کنم از آن ؟ اگر تاریخ انقضا داره چند سال ؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - mona - 28-04-2013

از چند تا استاد باید توصیه نامه گرفت ؟ مثلا میشه از 4 تا استاد توصیه نامه گرفت ؟ هر چی تعدادشون بیشتر باشه بهتره ؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - blur - 28-04-2013

(28-04-2013, 06:10 PM)'mona' نوشته: از چند تا استاد باید توصیه نامه گرفت ؟ مثلا میشه از 4 تا استاد توصیه نامه گرفت ؟ هر چی تعدادشون بیشتر باشه بهتره ؟

معمولا که توصیه نامه هارو آنلاین میگیرن...همون تعدادی که میخوان میتونید ریکامندر بهشون معرفی کنید....ولی وقتی تعداد ریکامندرهاتون بیشتر باشه میتونید گردشی ازشون بخواین بدن...چون اساتید معمولا بعد دادن چندتا توصیه نامه شروع به بهانه گیری میکنن!

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - ahmadpashaei - 28-04-2013

من تازه دارم این مشکل رو یواش یواش لمس می کنم.فکر کنم وقت خود گرفتن یا پر کردن اونها خیلی اذیت بشم و اونهام خیلی متعهد و خوش قول نباشن.مگر اینکه خیلی با من خوب باشن.حس کردم زورشون میاد پر کنن!! حالا تا موقع اپلای معلوم میشه چجورین.به نظرم از الان با استادا رایزنی بکنید که آماده باشن.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Nasim67 - 28-04-2013

گرفتن توصیه نامه واقعا کار سختیه. اما ماها هم باید به خاطر کار و آینده خودمون خیلی پیگیر باشیم. من خودم بیراه نیسن اگر بگم تقریبا یک ماه کارم شده  بود رفتن به دانشگاه و الاف نشستن پشت در اطاق استادها!! سخته اما اگه به استادها بگید و شرایطتونو توضیح بدید امکان همکاری کردنشون بالاتر می ره! اصلا روی حرفاشون حساب نکنید که می گن باشه تو برو من مثلا تا پس فردا برات پر می کنم! چون اونا یادشون می ره یا از قصد پشت گوش می ندازن. بگید باشه پس منم میام که اگه مشکلی پیش اومد زودتر رفعش کنیم و وقت شما کم تر گرفته بشه!  به تماس های تلفنی هم اکتفا نکنید، حضوری تشریف ببرید. ضمنا نندازیدشون نزدیک ددلاین ها. چون واقعا با آیندتون بازی می کنید اونجوری!

امیدوارم کار همه زودتر راه بیافته

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Simon2007 - 28-04-2013

(28-04-2013, 06:10 PM)'mona' نوشته: از چند تا استاد باید توصیه نامه گرفت ؟ مثلا میشه از 4 تا استاد توصیه نامه گرفت ؟ هر چی تعدادشون بیشتر باشه بهتره ؟

مونا جان 3 تا بگير اما خوبشو بگير. خيلي مهمه استاد باهات حس دوستي و دلسوزي كنه. ابنطوري چيزي كه بنويسه حتما به نفعت تموم ميشه. دوستانم همه چيز رو گفتن فقط بدون كه اگر در دوران تحصيلل فكر اينروز رو نكرده باشي خيلي اذيت ميكنن كه البته تا حدي حق دارن نزديك اپلاي 100 يا بيشتر ايميل مياد كه بايد بشينن پر كنن اگرم بخوان صادق باشن كه اصلا يادشون نمياد با اين دانشجوها چطوري بودن . خلاصه توصيه هر چه تازه تر گرفته مصرف كردنش راحت تره. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]شادزي

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - elmino - 28-04-2013

سلام.من دانشگاه پیام نور لیسانس گرفتم!اصلا کلاس نداشتم.حالا چیکار کنم؟از کی نامه بگیرم؟؟؟