آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Pejman - 05-07-2011

ایمان جان من در مورد این دو دانشگاه خیلی اطلاع ندارم. ولی به نظرم برای دانشگاه های سطح پایینتر هم شانست رو امتحان کنی بهتره. بدون پیدا کردن استاد تو کانادا، عملاً اپلای کردن چندان معنا نمی ده و شانس پذیرش گرفتن کمه. بنابراین از الان شروع کن به مکاتبه با استادا، و حتماً هم توصیه می کنم صبور باش در امر ایمیل زدن. ممکنه از هر 20 تا ایمیل یکی رو جواب بدند... برای توضیحات مربوط به ارتباط با اساتید به تاپیک مربوطه مراجعه کن.

در کل به نظرم برای کانادا شانس پذیرش و فاند داری، اما خودت رو محدود به یکی دو دانشگاه تاپ نکن.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Babak - 05-07-2011

ایمان جان
من هم با پژمان موافقم. من در رشته کامپیوتر از شریف لیسانس و فوق داشتم. معدل لیسانس ۱۵.۵ و فوق ۱۷.۵ و شاگرد اول فوق شریف هم بودم، نمره تافلم هم معادل ۶۱۵ بود، اما از تورنتو رد شدم. هر دوی این دانشگاه‌ها استانداردهای بالایی برای پذیرش دارند و احتمال این که نتونی از این‌ها پذیرش بگیری وجود داره. به همین خاطر خودت رو محدود به یکی دو تا دانشگاه نکن.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Iman - 05-07-2011

مرسی دوستان از راهنماییتون
به نظرتون UBC توی ونکوور هم به همین اندازه سختگیره؟
فکر میکنم اینا دانشگاههایی هستن که هم خوبن هم تقریبا تو جاهای خوش آب و هوا هستن
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Babak - 06-07-2011

McGill و Toronto در جای خوش آب و هوا نیستند،‌ اما UBC هست. UBC هم دانشگاه خوب و سختگیری هست و به خاطر این که در ونکووره متقاضی زیاد داره. این سه تا به همراه Waterloo از دانشگاه‌های بسیار خوب کانادا هستند و به همین خاطر گرفتن پذیرش ازشون ساده نیست، اما این به این معنی نیست که شما شانسی نخواهید داشت. می‌تونید برای این‌ها اقدام کنید ولی چند تا دانشگاه با رتبه پایین‌تر رو هم در لیست داشته باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Ismail2011 - 11-07-2011

سلام
نمیدونم سوالی را که دارم اینجا درست وارد کردم یا نه>
بعضی دانشگاه های کانادا و حتی آمریکا برای پذیرش در مقطع دکترا, معدل معادل B یا 15 برای ایران را درج کرده انند ایا برای وضعیت من که معدل کارشناسی ارشدم 15.19 و لیسانسم 13.4 میتونم با شرایطی که در بالا گفتم اقدام کنم در ضمن تافل 100 دارم.
ممنون میشم راهنمایی کاملی را بیان بفرمایید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Cortex - 11-07-2011

(11-07-2011, 05:38 PM)Ismail2011 نوشته: سلام
نمیدونم سوالی را که دارم اینجا درست وارد کردم یا نه>
بعضی دانشگاه های کانادا و حتی آمریکا برای پذیرش در مقطع دکترا, معدل معادل B یا 15 برای ایران را درج کرده انند ایا برای وضعیت من که معدل کارشناسی ارشدم 15.19 و لیسانسم 13.4 میتونم با شرایطی که در بالا گفتم اقدام کنم در ضمن تافل 100 دارم.
ممنون میشم راهنمایی کاملی را بیان بفرمایید.

سلام دوست عزیز:
سوالتون رو جای مناسب پرسیدید اما دوجا پرسیده بودید که این درست نیست Smile
همونطوری که بابک گفت اینکه می تونید پذیرش بگیرید یا نه جواب مثبت هست؛ اما اگر هدفتون آمریکا و کاناداست کار کمی دشوار است. ببینید عموماً معدل یکی از فاکتور های پروسه پذیرش است و البته مهمترین آنها. برای جبران این معدل پایین باید روی به GRE بالا ( بالای 1450)و ارائه مقاله و تماس با استاد بیاورید.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - mhoseinam - 06-08-2011

سلام
من لیسانس صنایع دارم از خواجه نصیر ...سال 86 تموم شد...در ایران سابقه کار زیادی دارم اما اکثرا بدون بیمه
الانم دارم زبان میخونم...برادرم در لوییزیانا داره ph.d میخونه و میگه میتونم راحت بگم استاد برت داره...با این حال میگه فقط زبان بخون...الانم من خیلی از کارهامو رها کردم و استرس شدید گرفتم که با سن 28 سالگی فعلا رو هوام...با برادرم باشه میگه همش بخون و ...کلا بی خیاله
به نظر شما اصلا شانس پذیرش هست یانه؟؟؟ در ضمن اون میگه که اول برای کانادا سعی کن....
معدل کارشناسیم: 15.30 بوده و مقاله ای ندارم...فقط کارهای پژوهشی زیاد کردم و همین
لطفا صریح بگید...من موقعیتهای شغلی زیادی رو الان دارم از دست میدم...

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - Pejman - 06-08-2011

(06-08-2011, 02:29 PM)mhoseinam نوشته: سلام
من لیسانس صنایع دارم از خواجه نصیر ...سال 86 تموم شد...در ایران سابقه کار زیادی دارم اما اکثرا بدون بیمه
الانم دارم زبان میخونم...برادرم در لوییزیانا داره ph.d میخونه و میگه میتونم راحت بگم استاد برت داره...با این حال میگه فقط زبان بخون...الانم من خیلی از کارهامو رها کردم و استرس شدید گرفتم که با سن 28 سالگی فعلا رو هوام...با برادرم باشه میگه همش بخون و ...کلا بی خیاله
به نظر شما اصلا شانس پذیرش هست یانه؟؟؟ در ضمن اون میگه که اول برای کانادا سعی کن....
معدل کارشناسیم: 15.30 بوده و مقاله ای ندارم...فقط کارهای پژوهشی زیاد کردم و همین
لطفا صریح بگید...من موقعیتهای شغلی زیادی رو الان دارم از دست میدم...
وضعیت زبانتون چطوره؟ فکر می کنید می تونید نمره بالایی تو تافل یا آیلتس بگیرید؟ معدل دو سال آخرتون چنده؟

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - pouya - 18-08-2011

(06-07-2011, 06:02 AM)Babak نوشته: McGill و Toronto در جای خوش آب و هوا نیستند،‌ اما UBC هست. UBC هم دانشگاه خوب و سختگیری هست و به خاطر این که در ونکووره متقاضی زیاد داره. این سه تا به همراه Waterloo از دانشگاه‌های بسیار خوب کانادا هستند و به همین خاطر گرفتن پذیرش ازشون ساده نیست، اما این به این معنی نیست که شما شانسی نخواهید داشت. می‌تونید برای این‌ها اقدام کنید ولی چند تا دانشگاه با رتبه پایین‌تر رو هم در لیست داشته باشید.
البته این بستگی به رشته داره تو رشته های مهندسی واترلو خوبه ولی مثلا تو law مکگیل خوبه. کلا من هنوز رنکینگ دانشگاهای کانادا بر حسب رشته پیدا نکردم ولی بسته به رشته جا با جا خیلی تفاوت داره این هست http://studywonder.com/canada_uni.htm
http://academic.research.microsoft.com/ اینجام تا حدودی میشه فهمید مقالات یه استاد تو یه دانشگاه (که بیشترین تاثیر رو تو رنکینگ دارن) چین و فهمید که چه کارند.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا - goodman - 26-08-2011

سلام خدمت همه دوستان
من دانشجوی سال آخر داروسازی از دانشگاه دولتی هستم . احتمالا تا عید درسم تموم میشه . معدل کلم تا الان 16 هست و بالاترین معدلم 17.80. معدل کل دیپلمم 19.20 هست . تا الان 3 مقاله تو ISI دارم با IF=2 و 2 تا هم سابمیت شدس . تو دو تا کنگره بین المللی تو اروپا ارائه داشتم . محقق برتر دانشکده هم هستم . فعلا مدرک زبان ندارم و با اینکه می دونم خیلی لازم و تاثیر گذاره ، زیاد رغبت نمی کنم بخونم ولی مطمئنم راحت می تونم با 1 سال خوندن ، IELTS بالای 6-6.5 بیارم .و حتی بالاتر . می خواستم راهنماییم کنید که آیا می تونم در رشته های مرتبط با داروسازی مثل بیوتکنولوژی ، رادیوفارماسی ، نانوتکنولوژی ، ایمونولوژی یا بیوشیمی از یه دانشگاه معتبر تو کانادا فاند مناسبی بگیرم ؟ و آیا توصیه می کنید این کار رو بزارم بعد از سربازی یا قبلش؟
ببخشید پرحرفی کردم!!
خیلی ممنون