آکادمیا کافه
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟ (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - m0h3n - 08-11-2011

سوال سختیه و تصمیمی از نوع خاص و خیلی بسته به موقعیت آدمها و برنامه ریزی آینده داره !

بنظرم عامل سن نمیتونه خیلی وزنه سنگینی باشه در مورد این تصمیم از این نظر که بعد از گرفتن فوق مجدد چند ساله خواهی بود و مشکلی برای دکتری خواهد بود یا نه !
ولی خوب گرفتن فوق مجدد باید واقعا در گرایشی متفاوت و دانشگاهی خوب باشه که بتونه هدف از این کار رو کاور کنه. منظورم این هست که حداقل بدونی (مطمئن باشی) که 2 سال از عمرت رو داری در یه مقطعی که تکراری هست میزاری و چیزهای قابل ذکری بدست میاری.

در نهایت من با نظر بابک موافقم در اینکه همزمان واسه هر دو اقدام کن و شانس هر دو رو آزمایش کن.

پژمان جان، این نکته هم قابل تامل هست که تو الان مشکلی که برای پذیرش دکتری داری، صرفا مشکل پذیرش نیست، مشکل فاند هست.
از طرفی فاند برای دوره مستر بمراتب احتمال پایین تری داره نسبت به دکتری.

در خصوص اینکه این مسئله باید در SOP ذکر بشه که بوضوح مشخص هست Smile

در نهایت بنظرم گریزی هم به اپلای کردن برای internship در شرکت های معتبر خارج از کشور داشته باش (در خصوص رشته شما رو نمیدونم هست یا نه) تا از این طریق هم خودت رو محک بزنی و هم رزومت رو قویتر کنی و هم تجربه زندگی خارج از کشور رو پیدا کنی. چون بنظرم خیلی ها از خارج از کشور بهشت برینی در ذهنشون دارند که وقتی وارد میشن اونچه که انتظارش رو داشتند نیست. البته عناصر این بهشت (مثل استانداردهای زندگی) واسه آدمها و شخصیت های مختلف متفاوت هست چه بسا کسانی که خارج از کشور هستند و قصد بازگشت ندارند واقعا همون که انتظار داشتند رو می بینند. (مثل استانداردهای زندگی)

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Pejman - 08-11-2011

آوا و محسن ممنون.

محسن جان خودمم بحث سخت بودن فاند رو جزو مشکلات نوشته بودم و می دونم فاند گرفتن واسه فوق سخت تره. ولی فرقش اینه که فوق نهایتاً دو سال هست و بعد از اون شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های بهتر (نسبت به شرایط الانم) و در نتیجه شانس گرفتن فاند بعد از فوق برای دکترا بیشتر از الانم خواهد بود. منظورم اینه الان من برم فوق بدون فاند بخونم، بهتر از اینه که برم دکترا بدون فاند بخونم و بعد از یکی دو سال هنوز هم مشکل فاند داشته باشم. البته قبول دارم ریسک توش زیاده و در آینده هم چیزی تضمین شده نیست...

در مورد بهشت ساختن و اینها، فکر می کنم از اون دسته آدمهایی نیستم که از جایی بهشت بسازم یا تا حالا ساخته باشم. سعی می کنم همیشه هم نکات مثبت رو ببینم و هم نکات منفی رو. حقیقتش دلایلی که برای تحصیل در خارج (و نه در ایران) دارم زیاده، و به دلیل مشکلات خاصی که ممکنه بعضی از اونها پیش بیاره در این تاپیک نمی گنجه.

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - mahyarelc - 08-11-2011

درود
پژمان جان گفتم بیام تجربه محدود خودم رو بگم:
اول اینکه چیزی به اسم مشکل سن به نظرم وجود نداره..همه رنجی میان درس میخونن؛ طوری که واسه لیسانس هم سن های نسبتا بالا دیده میشه (دکترا که کلا جای خود داره...فکر میکنم ماهاییم فقط که هول (یا حول!!) ورمون داشته سریع دکترا بگیریم!)
درمورد داشتن دو فوق...فکر نکنم چیز خیلی عجیبی باشه... من خودم الان یکی از هم کلاسیام(امریکایی) فوق دومشو شروع کرده ...یه مستر کامپیوتر ساینس داشته، حالا داره مثل من میخونه (electrical Eng(computer eng&embedded systems) ...البته خودش میگه همه بهم میگن واسه چی داری خودتو اذیت میکنی اینطوری!!...ولی به نظر میرسه بیشتر بخاطر کارش داره این مستر رو میخونه
درمورد اینکه بهتر بشه برا دکترا اپلای کرد باهات موافقم
ولی من هدفتو دقیق نمیدونم...اینه که فاند بگیری؟(دکترا یا مستر) یا اینکه حتما میخوای دکترا رو بخونی...چون میدونی که تو بعضی کشورا واسه مستر کار یه جورایی راحتتر گیر میاد تا دکترا (غیر آکادمیک منظورمه)
از طرف دیگه به نظرم بعیده بخوای 4 سال دکترا بخونیو هیج فاند و اسکالرشیپی گیرت نیاد...اگه خواستی میتونی بعنوان مثال شرایط رو از یه یکی از دوستان که تو یکی از دانشکاههایی که قبول شده بودی و جفتمون میشناسیمش بپرسی Wink
ولی به نظر منم واسه دکترا و مستر جفتش اپلای کن..دیدی یه دفعه دکترا فول فاند گرفتی

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - m0h3n - 08-11-2011

(08-11-2011, 07:30 PM)Pejman نوشته: در مورد بهشت ساختن و اینها، فکر می کنم از اون دسته آدمهایی نیستم که از جایی بهشت بسازم یا تا حالا ساخته باشم. سعی می کنم همیشه هم نکات مثبت رو ببینم و هم نکات منفی رو. حقیقتش دلایلی که برای تحصیل در خارج (و نه در ایران) دارم زیاده، و به دلیل مشکلات خاصی که ممکنه بعضی از اونها پیش بیاره در این تاپیک نمی گنجه.

من این قسمت رو که عنوان کردم صرفا مخاطبم تو نبودی پژمان جان. چون بهرحال این ارسالها ممکنه توسط کاربران دیگه هم خونده بشه.
به شخصه با توجه به شناخت شخصیتی که ازت دارم، باید بگم درنگ نکن در خارج شدن از کشور Wink

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Pejman - 09-11-2011

(08-11-2011, 10:33 PM)mahyarelc نوشته: ولی من هدفتو دقیق نمیدونم...اینه که فاند بگیری؟(دکترا یا مستر) یا اینکه حتما میخوای دکترا رو بخونی...چون میدونی که تو بعضی کشورا واسه مستر کار یه جورایی راحتتر گیر میاد تا دکترا (غیر آکادمیک منظورمه)
از طرف دیگه به نظرم بعیده بخوای 4 سال دکترا بخونیو هیج فاند و اسکالرشیپی گیرت نیاد...اگه خواستی میتونی بعنوان مثال شرایط رو از یه یکی از دوستان که تو یکی از دانشکاههایی که قبول شده بودی و جفتمون میشناسیمش بپرسی Wink
ولی به نظر منم واسه دکترا و مستر جفتش اپلای کن..دیدی یه دفعه دکترا فول فاند گرفتی
مهیار جان راستش رو بخوای هدفم این هست که دکترا بگیرم اما با فاند. یعنی مستر بدون فاند رو هم قبول کردم که بگیرم، به شرطی که بدونم دکترا با فاند از دانشگاه خوبی پذیرش خواهم گرفت. البته اگر با مستر هم بتونم کار خوب و اقامت بگیرم مسلماً ترجیح می دم بیخیال دکترا بشم!

در مورد اون دانشگاه هم راستش از خیلی از بچه های اونجا پرسیدم و با دو نفر هم تلفنی صحبت کردم، در کل حرفهای امیدوار کننده ای نزدند و به این نتیجه رسیدم جای دیگه برم!

اگر تصمیم بگیرم برای فوق اقدام کنم قطعاً یه سری رو دکترا و یه سری فوق اپلای می کنم. ممنون. Smile

-----------------------------------------------------------------------------------------------

خب حالا که بحث به اینجا رسیده و مهیار هم به نکته خوبی اشاره کرد، سوال دیگه ای مطرح می کنم:

آیا در کل برای آمریکا یا کاناد یا کشورهای دیگه، با مدرک فوق از همون کشورها معمولاً امکان پیدا کردن کار هست؟

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Babak - 09-11-2011

در مورد پیدا کردن کار که باید بگم قطعا امکان پیدا کردن کار مناسب با مدرک فوق در امریکا وجود داره. در کانادا خیلی تجربه‌ای ندارم ولی تعجب‌آور خواهد بود اگر این امکان وجود نداشته باشه.

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - m0h3n - 09-11-2011

(09-11-2011, 12:22 AM)Pejman نوشته: آیا در کل برای آمریکا یا کاناد یا کشورهای دیگه، با مدرک فوق از همون کشورها معمولاً امکان پیدا کردن کار هست؟

من فکر می کنم در هر کشوری که فوق بگیرید امکان پیدا کردن کار در همون کشور مشکلی نباشه.
مخصوصا اگه کشوری باشه مثل آلمان که نیاز به نیروی متخصص خارجی داره !

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - maryam4312 - 09-11-2011

درود
این دو سوالی که آقای Pejman پرسیدن سوال منم هست
اگر سابقه کار نداشته باشیم که بشه به عنوان دلیل بهش اشاره کنیم،چه دلیل دیگه ای قانع کننده س برای این تصمیم؟
منم از دوره فوقم راضی نیستم مخصوصا از پروژه پایانیم اصلا موضوع به روزی نبود حتی ترجیح میدم جایی ذکرش نکنم Sad (استاد تعریف کرده بودنش)

لیسانسم فیزیک و ارشد فتونیک بودم بدم نمیاد فوق برق بگیرم و حتی اگه از نظر کار و اقامت مطمئن باشم به همون بسنده کنم و ادامه ندم . اما باید فاند داشته باشه
نظر دوستان چیه؟

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Babak - 09-11-2011

اگر سابقه کار ندارید، شاید بد نباشه بگید که اخیرا در زمینه گرایش X - که متفاوت از گرایش فعلی شماست - مطالعه کردید و بهش خیلی علاقمند شدید و مسائل جالبی در این گرایش دیدید و مایلید که درس‌تون رو در این زمینه دنبال کنید.
ضمنا باید گرایش خاصی از برق رو انتخاب کنید و بیشتر روی اون تاکید کنید. همچنین اگر بتونید یکی دو از موضوعاتی در گرایش X که اخیرا روش تحقیقات زیادی می‌شه رو نام ببرید بهتره و نشون می‌ده که شما در این زمینه مطالعه کردید و با آگاهی کافی تصمیم گرفتید که گرایش‌تون رو تغییر بدید. برای پیدا کردن این موضوعات هم کافی که نگاهی به تیتر یا چکیده مقاله‌های اخیر در یکی دو تا از کنفرانس‌های معتبر گرایش مورد نظر بیاندازید و ببینید که موضوعات این مقالات بیشتر حول چه محوری هست.

RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - maryam4312 - 09-11-2011

ممنون. میشه نظرتونم راجع به این تصمیمم بگید؟