![]() |
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-clearance-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF) |
RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - m.arash - 15-12-2011 (14-12-2011, 11:55 PM)saeed_oroomy نوشته: سلام....برا کلیرنس آیا مقامات آمریکایی مقالات ما رو هم بررسی میکنن؟؟؟؟درود قاعدتا باید چک بشه. در واقع اگر افیسر تشخیص بده زمینه کاری شما خطرناک هست باید تمام مواردی که نشون دهنده علاقه های شما در ارتباط با زمینه های تحقیقاتی هست رو چک کنه و بررسی مقالات هم رایج هست و حتی لایه جداگانه ای برای این کار ایجاد شده که فقط با دادن اسم و مشخصات شما تمام مقالات شما قابل رویت هست و افیسر می تونه بررسی کنه. اما تجربه نشون داده که همه افیسر ها این کار رو نمی کنند! به نظر من مشکل زمانی جدی میشه که شما گرایش حساسی رو واسه ادامه تحصیل در نظر داشته باشید. اگر مقاله ای هم بخواد چک بشه معمولا مقدمه خونده میشه! به هر حال امیدوارم که مشکلی به وجود نیاد و امیدوارم گرایشی که انتخاب می کنید حساس نباشه. (سفارت دبی رو هم پیشنهاد می کنم از انتخاب هاتون بذارید کنار, افیسر هاش خیلی دقیق عمل می کنند!) RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - ShahdaD - 15-12-2011 (15-12-2011, 01:03 AM)m.arash نوشته: درودضمن تایید صحبت های آرش جان، به بنده ثابت شده پروسه کلیرینس کاملا دست آفیسر مصاحبه کننده شماست و در واقع سفارتی که شما برای کیس خودتون انتخاب می کنید...نظر بنده ارزیابی شرایط تمام سفارت ها و انتخاب بهترین گزینه هست... به طور مثال چند تا از بچه ها که دبی رفته بودند برای مصاحبه...ازشون خواسته شد که دوباره برای مصاحبه بروند و افیسر در یک کافی شاپ نزدیک سفارت باهاشون قرار گذاشته بوده و در مورد مقاله هاشون باهاشون صحبت کرده بوده...حتی در چند مورد از مقالاتی نام برده بوده که توی رزومشون هم ذکر نکرده بودند.....به هر حال همان طور که آرش جانم گفتند کاملا به دید آفیسر این قضیه ربط داره و بعید میدونم به خاطر یک کلمه در مقالتون کلیرینستون طولانی بشه..و بیشتر به کلیت مقاله نگاه میکنند در صورتی که دقیق بشن... جدیدا یکی از دوستان بنده که از سفارت ازبکستان ریجیکت شده بوده...در عرض 16 روز از سفارت آنکارا کلیر شد...که یک آمار فوق العاده بود... به هر حال به نظر من باتوجه به دید خاص دولت آمریکا به دانشجویان ایرانی به زودی پروسه طولانی کلیرینس که قبلا شاهد آن در مورد هموطنانمون بودیم به فراموشی سپرده خواهد شاید یا موردهای خیلی اندکی رو خواهیم دید در این زمینه.... RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Saeid - 15-12-2011 با سپاس از آرش و شهداد عزیز...منظور شما از گرایش چیه؟؟؟من همین fuel cell رو میخام ادامه بدم RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - m.arash - 15-12-2011 (15-12-2011, 01:40 AM)saeed_oroomy نوشته: با سپاس از آرش و شهداد عزیز...منظور شما از گرایش چیه؟؟؟من همین fuel cell رو میخام ادامه بدمسعید جان منظورم زمینه ای بود که قصد ادامه تحصیل در اون رو دارید! همون طور که در پست های قبلی اشاره کردم این زمینه کاری شما رو میشه دو جور بهش نگاه کرد. یکی اینکه واقعا صلح آمیز هست و انرژی پاک تولید می کنه و برای آینده زمین خوبه و یه جور هم میشه بهش نگاه کرد که اون هم استفاده ی نظامی هست که می تونه انجام بشه و همون طور که خودت هم بهتر از من می دونی زیردریایی های نوین نیازمند استفاده از این تکنولوژی هستند و این می تونه هر افیسری رو ترغیب کنه که شما رو کلیر نکنه متاسفانه! اما به نسبت گرایش های دیگه مثل گرایش هایی که مستقیما به صنعت هوافضا و سیستم های موشکی مربوط میشند احتمال خطر به مراتب پایین تری داره از دید آمریکایی ها. ولی خوب باید این رو بدونید که اگر وارد پروسه کلیرنس شدید باید صبر زیادی داشته باشید هر چند ممکنه شانس بیارید و زود هم کلیر بشید اما احتمال زیادی هم داره که پروسه شما طولانی تر بشه مخصوصا اگر در لایه های دیگه هم نسبت به شما حساس بشند مثل نام فامیل و روابط فامیلی احتمالی که با برخی مقامات ممکنه داشته باشید البته از دید اون ها. به هر حال نباید خطر کنید و سعی کنید کشورهای دیگه ای رو هم در نظر بگیرید. هرچند من امیدوارم با تغییر رویکرد سفارت ها افیسر ها دیگه اینقدر ریز نگاه نکنند و سخت گیرانه عمل نکنند. RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Pejman - 30-04-2012 اگر در فاصله بین گرفتن وقت سفارت و انجام مصاحبه، سفر به ترکیه داشته باشیم مشکل ساز می شه؟ RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Babak - 30-04-2012 تا اینجا که من اطلاع دارم، خیلی بعیده که به خاطر سفر به ترکیه مشکلی ایجاد بشه. RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Pejman - 18-07-2012 خب کلیرنس من تا الان نزدیک یک ماه شده و کم کم فکرهای عجیب غریب و وسواس داره سراغم میاد. ![]() RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - mahyarelc - 18-07-2012 (18-07-2012, 08:41 PM)Pejman نوشته: خب کلیرنس من تا الان نزدیک یک ماه شده و کم کم فکرهای عجیب غریب و وسواس داره سراغم میاد.جداً یکم دچار وسواس شدی!...اگه تا اینقدر روانشناس های خوبی باشن فکر کنم طرز نگاه کردن و راه رفتن طرف رو هم تو پروسه دخیل بدونن ![]() والا به نظر من که اصلا همچین چیزی مهم نیست...اون یک سوالیه که برحال از اکثر دانشجوها میپرسن...کلا عادتشونه که جواب طرف رو قطع کنن و برن سر سوال بعدی...وگرنه شاید طرف بخواد 2 ساعت توضیح بده! جنابعالی که منتظر کلیرنسی..دیگه در مورد این موارد که چه چیزایی به تاخیر میندازه فکر نکن...سعی کن به بقیه کارهات برسی ![]() RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Behnoush - 18-07-2012 (18-07-2012, 08:41 PM)Pejman نوشته: خب کلیرنس من تا الان نزدیک یک ماه شده و کم کم فکرهای عجیب غریب و وسواس داره سراغم میاد.پژمان جان به نظر منم این چیزا اصلا جای نگرانی نداره و این افکار در دوره کلیرنس کاملا طبیعیه ![]() ![]() RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - ati1365 - 25-07-2012 سلام. دوستان من رشتم حمل و نقل. ی مقاله کار کردم که عنوانش اینه: "مسیریابی کالاهای خطرناک اشتعالزا " کالاهای خطرناک 9 دسته داره که مواد رادیو اکتیو و منفجرم توش هستن. ولی من فقط بنزین و گاز رو به عنوان مواد اشتعالزا بررسی کردم! تازه میخوام submit کنم ولی میترسم اگه اپلای کنم کلیر نشم!؟ به نظر شما ریسکش واسه کلیر شدن بالاست؟؟ لطفا اگه تجربه ای دارید بگید |