![]() |
ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +---- انجمن: مشاورههای گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87) +---- موضوع: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس (/Thread-ShahdaD-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3) |
RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 19-12-2011 ممنون از اطلاعاتت واقعا احتیاج داشتم که یکی اینارو بهم بگه. فقط من یه مشکلی دارم اینکه نمیتونم bs به نام خودم یا پدر مادرم ببرم چوت تمام پول بابام تو یه شرکت بازرگانی سرمایهگذاری شده و اون شرکت پرینت میده ولی فک نکنم سفارت اون پرینت رو قبول کنه .. پس واسه همین میخام از مامانبزرگم bs ببرم.چجوری میتونم توجیح کنم که چرا این bs رو بردم؟ من چون خودم تنها میرم فکر کنم برم آنکارا یعنی برام راحت تره که به ترکیه سفر کنم تا جاهای دیگه. به نظرت ترکیه برای شرایط من خوبه؟ RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - Mike - 19-12-2011 (19-12-2011, 10:44 PM)pegaha123 نوشته: ممنون از اطلاعاتت واقعا احتیاج داشتم که یکی اینارو بهم بگه. فقط من یه مشکلی دارم اینکه نمیتونم bs به نام خودم یا پدر مادرم ببرم چوت تمام پول بابام تو یه شرکت بازرگانی سرمایهگذاری شده و اون شرکت پرینت میده ولی فک نکنم سفارت اون پرینت رو قبول کنه .. پس واسه همین میخام از مامانبزرگم bs ببرم.چجوری میتونم توجیح کنم که چرا این bs رو بردم؟ من چون خودم تنها میرم فکر کنم برم آنکارا یعنی برام راحت تره که به ترکیه سفر کنم تا جاهای دیگه. به نظرت ترکیه برای شرایط من خوبه؟ do not worry. most of the time, they are asking about the BS letter only. however, if they asked you that why your grandma is supporting you, just tell them that she wanted to give this to me as a gift! it is that easy. for ANkara, I got my VISA from US Embassy in Ankara, they are really good toward Iranians. meanwhile, if you go there you can save more money than other places. you can buy Iranair ticket with 300 $ and buy a lot of stuff and eat Kofte Kabab. RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 19-12-2011 thanks mike, but I'm a little worried, you know, it might just not sound so reasonable to say that my grandma gave me 80 million tomans as a gift! RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 19-12-2011 (19-12-2011, 10:44 PM)pegaha123 نوشته: ممنون از اطلاعاتت واقعا احتیاج داشتم که یکی اینارو بهم بگه. فقط من یه مشکلی دارم اینکه نمیتونم bs به نام خودم یا پدر مادرم ببرم چوت تمام پول بابام تو یه شرکت بازرگانی سرمایهگذاری شده و اون شرکت پرینت میده ولی فک نکنم سفارت اون پرینت رو قبول کنه .. پس واسه همین میخام از مامانبزرگم bs ببرم.چجوری میتونم توجیح کنم که چرا این bs رو بردم؟ من چون خودم تنها میرم فکر کنم برم آنکارا یعنی برام راحت تره که به ترکیه سفر کنم تا جاهای دیگه. به نظرت ترکیه برای شرایط من خوبه؟من همیشه گفتم و میگم که در مقابله با آفیسر صادق باشید، چون اون ها قبل از هر چیز یک روان شناس خوب هستند، اما در مورد شما فکر نمیکنم صداقت گزینه ی مناسبی باشه، آفیسر با خودش میگه خب اگر پول پدر شما به دستشون نرسید و شما رو نتونستند ساپورت کنند چه میشود؟ اون موقع شما برای کشورشون یک بار اضافه محسوب میشید و پر واضح است ماردبزرگ شما به صورت موقت این وظیفه رو بر عهده گرفته است. نظر بنده این هست که کمی در جزییات تغییر ایجاد کنید، نظر مادربزرگتو رو بگید که همیشه دوست داشته در رشته ی شما تحصیل کنه و حالا که خودش نتونسته دوست داره شما این فرصت رو داشته باشید. البته پروسه مشاوره ویزا لحظه ای هست یعنی امکان داره یک رفتار شما در نظر آفیسر تغییر ایجاد کنه، البته جای نگرانی نیست، فقط باید به اندازه ی کافی باهوش بود، یعنی به طور مثال در این کیس تا از شما سوال نشده چرا مادربزگتان، شما پاسخی در این مورد ندهید. سعی کنید پاسخ ها کوتاه و قانع کننده باشند. در مورد سفارت واقعا میتونم بگم مطمین نیستم، در حال حاضر تعداد زیادی از سفارت ها به طور مشکوکی دارند خوب جواب میدهند، که من اون رو ناشی از دید + دولت امریکا به دانشجویان ایرانی میدانم، من خودم به ترکمنستان رفتم و واقعا جو و برخورد مناسبی داشتند و در 21 روز کلیر شدم، در عین حال دوست بنده بعد از یک ریجکتی در ازبکستان، بار دوم 16 روزه از ترکیه کلیر شدند. در کل میتونم بگم سفارت های زیر برای کیش ما مناسب هستند: 1-ترکمنستان 2- ازبکستان 3-ترکیه من اگر جای شما بودم به ترکمنستان میرفتم با خانوادم و این امر بیشتر از 1 روز کار نمیبره و سفر کم خرجی هم خواهد بود. پ.ن: خودتون رو آماده برای ایجاد کانکشن بین لیسانس اول و دومتون بکنید. موفق باشید... ![]() RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 20-12-2011 من شنیدم که ترمکنستان دعوت نامه میخاد درسته؟ و منظورت از کانکشن اینه که لیسانس اول و دوم به هم مربوط باشه؟ لیسانس اولم نرم افزار و اینی که الان میخام بخونم هنر هست. دلیلم هم اینه که به هنر علاقه دارم و رشته قبلیمو دوست ندارم . الانم در حال آماده کردن یه چیزی شبیه پورتفولیو هستم البته خیلی حرفه ای نیست ولی خوب کارهای خودمه برای اینکه نشون بدم علاقه دارم .. به نظرت کافیه؟ (19-12-2011, 11:06 PM)ShahdaD نوشته: من همیشه گفتم و میگم که در مقابله با آفیسر صادق باشید، چون اون ها قبل از هر چیز یک روان شناس خوب هستند، اما در مورد شما فکر نمیکنم صداقت گزینه ی مناسبی باشه، آفیسر با خودش میگه خب اگر پول پدر شما به دستشون نرسید و شما رو نتونستند ساپورت کنند چه میشود؟ اون موقع شما برای کشورشون یک بار اضافه محسوب میشید و پر واضح است ماردبزرگ شما به صورت موقت این وظیفه رو بر عهده گرفته است. RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 20-12-2011 (20-12-2011, 08:50 AM)pegaha123 نوشته: من شنیدم که ترمکنستان دعوت نامه میخاد درسته؟ و منظورت از کانکشن اینه که لیسانس اول و دوم به هم مربوط باشه؟ لیسانس اولم نرم افزار و اینی که الان میخام بخونم هنر هست. دلیلم هم اینه که به هنر علاقه دارم و رشته قبلیمو دوست ندارم . الانم در حال آماده کردن یه چیزی شبیه پورتفولیو هستم البته خیلی حرفه ای نیست ولی خوب کارهای خودمه برای اینکه نشون بدم علاقه دارم .. به نظرت کافیه؟در حال حاضر تا جایی که اطلاع دارم شما میتونید با پرینت وقت سفارت به سفارت ترکمتستان در تهران برید و بعد از 10 روز حدودا ویزاتون رو دریافت کنید، اما باتوچه به شرایط شما توصیه ام این هست برای پدر یا مادرتون دعوت نامه تهیه کنید و به همراه اون ها برای سفر اقدام کنید. خب تا یک حدودی میشه این قضیه رو بهم ربط داد، شما این مساله رو به این شکل نشون بدید که در نرم افزار با برنامه هایی چون 3DMAX و اتوکد آشنا شدید و حس کردید خلاقیت مناسبی در بخش های هنری دارید...اینکه بگید به رشتتون علاقه داشتید به نظرم مناسب نیست.به نوعی توضیح بدهید که دانشی که الان به دست آوردید در راه تحصیل در رشته ی آیندتون به شما کمک خواهد کرد...ارایه پورتفولیو هم میتونه مناسب باشه و کمکی برای متقاعد کردن آفیسر... RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 21-12-2011 من امروز نمره تافلم رو از طریق سایت ets گرفتم (که شدم 112 ![]() RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 21-12-2011 (21-12-2011, 12:21 AM)pegaha123 نوشته: من امروز نمره تافلم رو از طریق سایت ets گرفتم (که شدم 112اول به خاطر نمره بالای تافلتون بهتون تبریک میگم..من تا به حال تافل رو نگذروندم و اطلاعتم در این باره دقیق نیست ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم شما میتونید قبل از امتحان تا 5 دانشگاه رو رایگان ریپورت کنید...حالا سوال این است که شما این دانشگاه رو در لیست دانشگاه های ریپورت شده قرار داده اید؟ در ضمن با خود دانشگاه هم تماس بگیرید و سوال کنید آیا نیاز دارند نمره تافل Official باشه یا خیر؟ اگر نه میتونید اسکن کارنامه تون رو براشون ایمیل کنید...برای سفارت سعی کنید حتما کارنامه اصلی رو با خودتون ببرید برای اطمینان البته با سطح زبان شما شاید اصلا به نمره تافلتون نگاه هم نکنند اما برای احتیاط اصل مدرک + 2 کپی از تمام مدارکتون با خودتون ببرید... RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 23-12-2011 کارنامه رو باید برام پست کنه ets . ولی بعضی وقتا خیلی دیر میرسه و میگن 2 ماه فرصت بدین اگه نیومد دوباره تقاضا بدین. حالا من که 2 ماه دیگه اگه یخام برم سفارت و کارنامم هنوز برام نیومده باشه چیکار کنم؟ (21-12-2011, 08:59 AM)ShahdaD نوشته: اول به خاطر نمره بالای تافلتون بهتون تبریک میگم..من تا به حال تافل رو نگذروندم و اطلاعتم در این باره دقیق نیست ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم شما میتونید قبل از امتحان تا 5 دانشگاه رو رایگان ریپورت کنید...حالا سوال این است که شما این دانشگاه رو در لیست دانشگاه های ریپورت شده قرار داده اید؟ در ضمن با خود دانشگاه هم تماس بگیرید و سوال کنید آیا نیاز دارند نمره تافل Official باشه یا خیر؟ اگر نه میتونید اسکن کارنامه تون رو براشون ایمیل کنید...برای سفارت سعی کنید حتما کارنامه اصلی رو با خودتون ببرید برای اطمینان البته با سطح زبان شما شاید اصلا به نمره تافلتون نگاه هم نکنند اما برای احتیاط اصل مدرک + 2 کپی از تمام مدارکتون با خودتون ببرید... RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 23-12-2011 یه سوال دیگه. من برای 2 تا دانشگاه تو تگزاس apply کردم فقط . چون خالم تگزاسه ومیخاستم پیشه اون باشم. حالا با توجه به نمره تافلم اگه گفت چرا این دانشگاه من چی بگم؟ بگم چون میخام پیشه خالم باشم؟ با i-20 از دانشگاه utsa میخام برم. |