آکادمیا کافه
نحوه نوشتن مقالات مروری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C)
+--- موضوع: نحوه نوشتن مقالات مروری (/Thread-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - Saeid - 21-11-2011

با اجازه اساتید....نوشتن مقالات مروری بر خلاف ظاهرش که به نظر ساده میرسه....بسیار سخته و کار هر کسی نیست.....باید اطلاعات بسیار به روزی داشته باشید و آدم مطرحی باشید و به تمام مقالات جدید اون ضمینه اشراف داشته باشید و در اون ضمینه مقاله چاپ کرده باشین

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - mohamad0014 - 21-11-2011

دکتر مهرداد جلالیان در مورد "مقاله های مروری"

http://www.youtube.com/mehrdadjalalian#p/u/0/0jPsemAQN5s

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - beat - 25-01-2013

سلام دوستان عزیز

می خواستم دو نکته رو خدمتون عرض کنم.

1- دو نوع مقاله مروری داریم review article و critical review

review article به دو شکل نوشته میشه 1- مرور تجربیات و گردآوری نتایج آنها 2- مروری بر تئوری مطلب (که کار بسیار سختی هست)

Critical review به صورت جامع به مبحث می پردازد. در حد یک فصل کتاب هست مثلا من مقاله ای دیدم 220 صفحه بود.

نکته بعدی :برای بسیار از مقالات مروری خود مجله از کسی که خیلی معتبر باشه می خواد یه مقاله مروری برای مجله بنویسه.

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - GordAfarid - 18-02-2013

سلام دوستان.من یه پرسش داشتم: اینکه با یک استاد در نوشتن literature review در مورد یک موضوع خوب و به روز کارکنید(تو مقطع کارشناسی) برای بهبود رزومه بهتره یا اینکه نه کلا یه کار original انجام بدیم؟البته چون مقطع لیسانسه بازم کار باید بایه استاد باشه دیگه (البته تو رشته های تجربی منظورمه)
ازاین نظرکه تو literature review کار ما بیشتر جمع آوری مقالات و کارهای جانبیه نه کارهای اصلی

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - Shahrouz - 18-02-2013

درود
به نظر من کار original برای کسی که هنوز ریسرچ رو شروع کرده به مراتب بهتره. معمولا ریویو رو کسی انجام می ده که حداقل 5 تا 10 مقاله با کیفیت در اون زمینه داشته باشه. البته اگر موقعیتی دیگر ندراید بازم بهتر از اینه که دست روی دست بذارید.

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - spt - 19-02-2013

منم کاملا با حرفهای شهروز جان موافقم و به نظرم اول باید یکم با استاد ها کار کنید تا دستتون بیاد بعدش خودتون برید دنبال این کارها...
در مورد در مقاله هایی که کارای عملی هم دارن ادبیات نقش بسیار مهمی داره و اصلا فک نکنید مقاله های ادبیاتی کم هستن... چه بسا که سخت تر هم باشن...
موفق باشید Smile

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - Shahrouz - 19-02-2013

درود

چند نکته در مورد مقالات مروری بگم که فقط زمانی که وارد کار بشید متوجه می شید. شما یک مرتبه می بینید چند مقاله با نتایج متفاوت و حتی متناقض در یک زمینه هستند و گاهی اوقات ارتباط منطقی بین این نتایج باید پیدا کنید. حین نگارش بایستی به دقت به abbreviation ها توجه کنید. از تکرار کلیشه وار کار دیگران بپرهیزید و برای مقاله خود استایل داشته باشید.

یک مثال
"کاربرد سیستمهای پلیمری حساس به محیط شیمیایی به عنوان جابه جا کننده دارو در درمان سرطان معده" می تونه عنوان مقاله مروری شما باشه.

ابتدا شما باید سیستمهای رهایش دارو یا بایوپلیمرها رو به طور کلی توضیح بدید و دسته بندی کنید. بعد از اون به ضرورت استفاده از این سیستمها در درمان و انتقال دارو بپردازید، بعد دو تا اپروچ می تونید داشته باشید
- مقالات در انواع سیستمهای دارورسانی درمان سرطان معده که از پلیمرها استفاده کردند
- انواع پلیمرهایی که در سیستم دارورسانی درمان سرطان معده استفاده شده.
بستگی به زمینه کاریتون یکی از این دو اپروچ رو برمی گزینید.

اگر دقت کنید ابتدای کار اصلا اینطوری نیست که فلانی بهمان کارو کرد و ... شما باید بدونید این موضوع اصلا چی هست. باید لمس کرده باشید مفاهیم رو . ابتدای مقاله/ بوک چپتر که ساختار مقاله رو مشخص می کنه و معمولا مقدمه ای در کار شما به حساب میاد معمولا از ژورنالهای های کوالیتی جنرال یا تکست بوکها ارجاع داده می شه. یعنی اینطوری نیست که به طور مثال وقتی در مورد درمان سرطان توسط سیستمهای پلیمری صحبت می کنید و مقدمه می دهید تمام رفرنسهای شما موضوعات خاص کاربردی Research article باشند. این باعث ضعف کار ریویو شما می شه.

منظورم از این صحبتها ریزه کاری های فراوان نوشتن یک ریویو پیپر هست. به عنوان اولین کارتون هرگز وارد نوشتن مقاله مروری نشوید.

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - anareh - 23-02-2013

با سلام بر اعضای محترم این جمع
از کسانی که مقاله مروری تا به حال در داخل چاپ کرده اند می خوام که اگر امکانش هست برای دانلود بذارن فقط میخوام نحوه نوشتنتونو بدونم. آخه خودم خیلی اشکال دارم. مرسییییییییییییییییی

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - simin69 - 13-06-2013

سلام
من واسه نوشتن مقاله مروری در قسمت مقدمه 33 رفرنس استفاده کردم می خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟
قسمت یافته ها ش رو فقط باید به صورت کمی گزارش کنم؟

RE: نحوه نوشتن مقالات مروری - Shahrouz - 13-06-2013

درود
تعداد رفرنسهای مقاله مروری معمولابه مراتب بیشتر از مقاله های اورجینال است. نه هم به صورت کمی و هم به صورت کیفی.
به طور مثال
" ** و همکاران با در نظر گیری پارامترهای *** و *** دریافتند که میزان ** و ** در حضور *** در مقایسه با *** به میزان قابل ملاحظه ای (ذکر میزان به صورت کمی ) افزایش یافت (شکل **، با ذکر رفرنس).