آکادمیا کافه
تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: فرانسه (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87)
+----- انجمن: تحصیل در فرانسه (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87)
+----- موضوع: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C)

صفحات 1 2 3

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - aida_11041 - 13-11-2013

(10-11-2013, 07:50 PM)'_mana' نوشته: سلام دوست عزیز ...همونطور که  قبلا گفته بودم من ترم اخر مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست هستم..با توجه به توضیحات شما رشته طراحی فضای سبز که قصد دارم واسه فوق انتخاب کنم تو سایتی که واسه دانشگاه های رایگان وانگلیسی زبان گذاشته بودید روپیدا کردم ولی جزو معماری architectureگذاشته بودن !!! با این اوضاع ایا من هم باید مدرک زبان فرانسه بگیرم یا همون toefl کافیه ؟وایا باید ازطریق سفارت اقدام کنم ؟ممنونم....

بله، دانشجویان معماری در هر سطحی که اقدام میکنند باید امتحان فرانسه TCF_ DAP  رو شرکت کنن و مدرکشو داشته باشن. 

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - Elias.Saber - 19-12-2013

من که هرچی سرچ میکنم دانشگاهی پیدا نمیکنم رشته من برای مستر رایگان ارایه کنه و یا شاید هم من نمی دونم دقیقا چطور باید سرچ بزنم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

دوستان اگه می تونین راهنمایی کنید لطفا.دنبال رشته های computer science,network y information technology می گردم
 در ضمن چرا خیلی از سایت هاشون انگلیسی نداره؟؟؟!!

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - rulany - 19-12-2013

شما از سايت campusfrance.org  استفاده كن .البته رشته هاي انگليسي زبان كمي هستند كه رايگان و يا شهريه پايين هستند .رشته هاي فرانسوي زبان اكثرا رايگان هستند

[برش] تاثیر قبولی در کنکور ایران در امر پذیرش - فرشته پزشکی - 29-01-2014

سلام من در یکی از دانشگاههای دولتی در مقطع  کارشناسی ارشد ورشته پژوهش هنر درس میخونم.فرانسم خوب نیست ودرحال تکمیل زبان انگلیسیم هستم.برای گرفتن پذیرش وبورسیه تحصیلی از یکی از دانشگاهای فرانسه دررشته تاریخ هنر وبه زبان انگلیسی چه کار باید انجام بدم؟

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - spt - 31-01-2014

(29-01-2014, 04:39 PM)'فرشته پزشکی' نوشته: سلام من در یکی از دانشگاههای دولتی در مقطع  کارشناسی ارشد ورشته پژوهش هنر درس میخونم.فرانسم خوب نیست ودرحال تکمیل زبان انگلیسیم هستم.برای گرفتن پذیرش وبورسیه تحصیلی از یکی از دانشگاهای فرانسه دررشته تاریخ هنر وبه زبان انگلیسی چه کار باید انجام بدم؟

سلام
ابتدا شما باید با اصولِ کلیِ گرفتنِ پذیرش آشنا بشید و بعدش بیشتر میشه به جزئیات پرداخت...
لطفا جزوه رو اول بخونید (کامل و با دقت) و بعدش فرومِ کشورِ فرانسه و حتی بقیه تاپیک های انجمن های دیگه و کشور های دیگه رو بخونید...   اکثرِ سوال هاتون جواب داده خواهد شد و یه دید کلی پیدا میکنید...
به طورِ کلی اگه بخام جواب بدم باید دانشگاهی پیدا کنید که همچین رشته ای رو ارائه بده و بعدش براش ثبت نام کنید به صورتِ اینترنتی و مدارک مورد نیازشون رو براشون پست کنید..
موفق باشید  Smile

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - mina_jff - 24-06-2014

سلام
برای تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی احتیاج به مدرک ایلتس هست یا نه؟

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - Shihan - 24-06-2014

(24-06-2014, 01:58 AM)'mina_jff' نوشته: سلام
برای تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی احتیاج به مدرک ایلتس هست یا نه؟

برای رشته و دانشگاههایی که میخوای انگلیسی تحصیل کنی اره نیاز داری. اما در سایر موارد نیاز نیست. همون مدرک زبان فرانسه کفایت میکنه.

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - mgorji - 23-06-2015

سلام دوستان
اگر کسی به دنبال تحصیل با فاند در مقطع دکترا یا تحصیل رایگان در مقطع ارشد در رشته های مالی و اقتصادی باشه البته به زبان انگلیسی این شانس بیشتر براش در آلمان فراهمه یا فرانسه؟ باید روی کدوم سرمایه گذاری کرد؟ ممنونم

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - Reza.S-R - 26-07-2015

سلام

ببخشید من هرچی خودم میگردم نمیدونم چرا درست متوجه نمیشم کدوم دانشگان های فرانسه به زبان انگلیسی (حقوق) در مقطع PhD ارائه میکننن!!
یا اینکه اگه هم دانشگاهی رو پیدا میکنم، اسمش جزو لیست دانشگاههای (ممتاز) در سایت وزارت علوم نیست!!

1) میشه خواهشا چند دانشگاه معتبر برای تحصیل در مقطع دکترای حقوق معرفی کنید؟ ممنون میشم.
2) برای رشته حقوق به زبان انگلیسی، باتوجه به تعصب فرانسویها به زبان فرانسه در رشته حقوق، باتوجه به رزومه و معدل خوبی که دارم شانسه فاند کامل هست؟؟

RE: تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی - Shihan - 26-07-2015

(26-07-2015, 10:34 AM)Reza.S-R نوشته: سلام

ببخشید من هرچی خودم میگردم نمیدونم چرا درست متوجه نمیشم کدوم دانشگان های فرانسه به زبان انگلیسی (حقوق) در مقطع PhD ارائه میکننن!!
یا اینکه اگه هم دانشگاهی رو پیدا میکنم، اسمش جزو لیست دانشگاههای (ممتاز) در سایت وزارت علوم نیست!!

1) میشه خواهشا چند دانشگاه معتبر برای تحصیل در مقطع دکترای حقوق معرفی کنید؟ ممنون میشم.
2) برای رشته حقوق به زبان انگلیسی، باتوجه به تعصب فرانسویها به زبان فرانسه در رشته حقوق، باتوجه به رزومه و معدل خوبی که دارم شانسه فاند کامل هست؟؟

من تا اونجایی که جستجو کردم دوره حقوق به تنهایی به انگلیسی در دوره دکتری به انگلیسی در دانشگاههای فرانسه ارائه نمیشه!!!
اینجا برخی رشته های حقوق و ترکیب با مدیریت در دوره ارشد فرانسه به انگلیسی وجود داره، به نظرم میتونی با استاداش در خصوص اخذ دانشجو برای دوره دکتری مکاتبه کنی شاید یکی از راههای پیدا کردن دوره باشه.