آکادمیا کافه
ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» (/Thread-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%C2%AB%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86%C2%BB)

صفحات 1 2 3 4

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - ShahdaD - 18-12-2011

ممنون از isplendidvenus و مهیار عزیز برای اعلام آمادگیشون، مهیار جان بیشتر این قضیه یک اطلاع رسانی بود، به زودی با بابک و سایر عزیزان بیشتر مشورت خواهیم کرد و یک طرح مناسب براش خواهیم ریخت و همین طور قوانین و مقرراتی که خدای ناکرده از این قضیه سواستفاده ای صورت نگیره...شاید اگر بشه بتونیم این طرح رو تا تابستان یا پاییز سال اینده به وضعیت مطلبوبی برسانیم.
تقریبا از آماری که من دارم تا الا 5 تا ایالت آمریکا رو تونستیم پوشش بدیم، کمه اما برای شروع مناسب هست، در صورتی که سایر دوستان هم علاقمند هستند اعلام کنند تا آمار بهتری داشته باشم..در مورد قوانین و مقرراتش هم نکران نباشید...
پیشاپیش ممنونم از همه ی عزیزان...

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - splendidvenus - 18-12-2011

(18-12-2011, 03:33 AM)spt نوشته: ایده ی خیلی خوبیه و من کاملا باهاش موافقم اما یه مشکلی که داره اینه که خیلی ما در حال حاضر نمیتونیم پوشش بدیم همه جا رو چون تعداد کافی نداریم...
و اگه بدونیم کی کجا دانشجو هست هم این کار خود به خود اتفاق می افته...
اما به کل پیشنهاد عالی ای هست به نظر من شهداد جان Smile
مرسی و ایشالا که یه روزی همه جای دنیا رو پوشش بدیم.. Smile
به نظرم اگر این تاپیک باز بمونه آروم آروم تعداد داوطلبا هم زیاد میشه. نباید انتظار داشت که از اول بتونیم یه کار گسترده انجام بدیم اما به مرور شاید بشه حتی همه آمریکا رو هم پوشش داد!!!

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - AVA - 18-12-2011

فکر خیلی جالب و انسان دوستانه ای هست. فکر کنم بشه از انجمن دانشجویان ایرانی دانشگاههای خارج از کشور هم کمک گرفت. تا نظر بقیه دوستان چی باشه؟
(18-12-2011, 01:23 AM)ShahdaD نوشته: درورد،

مدتی هست که در این فکر هستم که بخشی جدید به نام کمیته ی استقابل از دانشجویان در سایت ایجاد کنیم و اون رو به 5 زیرشاخه قاره تقسیم کنیم و در هر قاره، بخشی برای هر کشور ایجاد بشه، البته این موضوع برا ی کشورهای پهناوری مثل آمریکا و استرالیا شامل تقسیم ایالتی خواهد شد.

هدف ما از ایجاد چنین بخشی، کمک رسانی به هموطنانی است که برای اولین بار وارد یک کشور بیگانه میشوند و اطلاعات کاملی در زمینه ی اون کشور ندارند، ما این اطلاعات رو از طریق یک تماس تلفنی در اخیتارشون بگذاریم و در صورتی که نیاز به اسکان در محلی، رزو هتل، آشنایی با شهر مورد نظر و حتی پیکاپشون از فرودگاه باشه ما این کار انجام میدهیم...

نکته: البته ما برای انجام این کارها هزینه ای دریافت نمیکنیم،بدیهی است در صورتی که هزینه ای برای رزو هتل، هزینه ی بنزین و... توسط ما پرداخت بشه که مربوط به دانشجو هست رو خودشون باید پرداخت کنند، یا هزینه های سفر ما به فرودگاه و...اما همون طور هم که قبلا گفتم ما در واقع هیچ هزینه ای برای ارایه خدمات نمیگیریم و تمام این خدمات رو مجانی ارایه میدهیم.

هدفمون از این کار، راحتی بیشتر دانشجو، آشنایی با محیط اطراف و...هست.

من با بابک عزیز و چند تا از بچه های سایت در مورد این ایده صحبت کردم و هر کدوم نظرشون رو اعلام کردند، اما من سکوت میکنم تا خودشون اینجا جداگانه نظرشون رو بیان کنند.

در صورتی که توضیحات بیشتری نیاز باشه اینجا عرض خواهم کرد...

با سپاس از همه شما عزیزان

آوای عزیز ممنونم از اظهار نظرتون...فقط من درست متوجه منظورتون نشدم....سایر دوستان هم اگر پیشنهادی دارند خوشحال میشیم بشنویم...

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - Bahram - 18-12-2011

اندک اندک جمع مستان میرسند! P:
من پیشنهاد میکنم دوستانی که کاربر معمولی هستند و مایلند در این کمکرسانی سهیم باشند، یک عنوان هم داشته باشند.
مثلاٌ Donator یا یک همچین چیزی.
نظر خودت چی هست شهداد جان؟

(18-12-2011, 04:34 PM)ShahdaD نوشته: آوای عزیز ممنونم از اظهار نظرتون...فقط من درست متوجه منظورتون نشدم....سایر دوستان هم اگر پیشنهادی دارند خوشحال میشیم بشنویم...

این مواردی که شما برای هدف از تشکیل کمیته گفتین توسط دانشجویان ایرانی بعضی از دانشگاههای خارج از کشور به طور خود جوش برای تازه واردین انجام میشه. فکرکردم بهتره با اونها در تماس باشیم و مثل پل ارتباطی برای معرفی دانشجویان تازه وارد به چنین افرادی عمل کنیم. اگه از دوستان فروم هم کسی در این دانشگاهها هست هم که چه بهتر می تونه در این امر خیر مشارکت داشته باشه

(18-12-2011, 04:37 PM)Bahram نوشته: اندک اندک جمع مستان میرسند! P:
من پیشنهاد میکنم دوستانی که کاربر معمولی هستند و مایلند در این کمکرسانی سهیم باشند، یک عنوان هم داشته باشند.
مثلاٌ Donator یا یک همچین چیزی.
نظر خودت چی هست شهداد جان؟
بهرام عزیز خیلی پیشنهاد خوبی هست، این قضیه 2 تا فایده داره:

1-باعث میشه هرکسی نتونه خودش رو برای این کار پیشنهاد کنه و به نوعی جلوی سو استفاده افراد سودجو گرفته میشه و فقط افرادی که توسط مدیریت فروم مورد تایید قرار گرفتند و دارای این نام هستند، در این طرح شرکت می کنند.

2-به صورت نمادین از زحمات این عزیزان تشکر خواهیم کرد، هرچند واقعا به هیچ وجه نمیشه این زحمات رو جبران کرد...
(18-12-2011, 04:56 PM)AVA نوشته: این مواردی که شما برای هدف از تشکیل کمیته گفتین توسط دانشجویان ایرانی بعضی از دانشگاههای خارج از کشور به طور خود جوش برای تازه واردین انجام میشه. فکرکردم بهتره با اونها در تماس باشیم و مثل پل ارتباطی برای معرفی دانشجویان تازه وارد به چنین افرادی عمل کنیم. اگه از دوستان فروم هم کسی در این دانشگاهها هست هم که چه بهتر می تونه در این امر خیر مشارکت داشته باشه
آوای عزیز طرح بسیار خوبیه اما 2 مشکل داره:

1-ما نمیدونیم چه طوری با این افراد تماس بگیریم؟ و ازشون بخوایم در این طرح شرکت کنند؟

2-امکان داره این افراد از این روش سواستفاده کنند و بخوان بچه های فروم رو بابت این هزینه ها شارج کنند و....

نظر شخصی بنده این هست از این دوستان دعوت کنیم در این فروم حضور یابند و باتوجه به سیاست فروم که یک فروم غیرانتفاعی هست خودشون رو به فروم معرفی کنند و در طرح های این چنینی شرکت کنند، به نوعی نظرم این هست فردی که قصد داره در دنیای واقعی این همیاری رو انجام بده پیشینه ای هم در زمینه ی مجازی سایت داشته باشه.

البته همه ی مواردی که تاحالا عرض کردم تنها نظر شخصی بندست، و شاید با نظر بابک و سایر مدیران سایت متفاوت باشه...

از نظرات و اعلام آمادگی همتون صمیمانه سپاس گذارم..

(18-12-2011, 05:20 PM)ShahdaD نوشته: بهرام عزیز خیلی پیشنهاد خوبی هست، این قضیه 2 تا فایده داره:

1-باعث میشه هرکسی نتونه خودش رو برای این کار پیشنهاد کنه و به نوعی جلوی سو استفاده افراد سودجو گرفته میشه و فقط افرادی که توسط مدیریت فروم مورد تایید قرار گرفتند و دارای این نام هستند، در این طرح شرکت می کنند.

2-به صورت نمادین از زحمات این عزیزان تشکر خواهیم کرد، هرچند واقعا به هیچ وجه نمیشه این زحمات رو جبران کرد...
آوای عزیز طرح بسایر خوبیه اما 2 مشکل داره:

1-ما نمیدونیم چه طوری با این افراد تماس بگیریم؟ و ازشون بخوایم در این طرح شرکت کنند؟

2-امکان داره این افراد از این روش سواستفاده کنند و بخوان بچه های فروم رو بابت این هزینه ها شارج کنند و....

نظر شخصی بنده این هست از این دوستان دعوت کنیم در این فروم حضور یابند و باتوجه به سیاست فروم که یک فروم غیرانتفاعی هست خودشون رو به فروم معرفی کنند و در طرح های این چنینی شرکت کنند، به نوعی نظرم این هست فردی که قصد داره در دنیای واقعی این همیاری رو انجام بده پیشینه ای هم در زمینه ی مجازی سایت داشته باشه.

البته همه ی مواردی که تاحالا عرض کردم تنها نظر شخصی بندست، و شاید با نظر بابک و سایر مدیران سایت متفاوت باشه...

از نظرات و اعلام آمادگی همتون صمیمانه سپاس گذارم..
منم فکر می کنم اگه ازشون دعوت کنیم که در این فروم حضور داشته باشن خیلی بهتر از انجام پیشنهادی هست که من دادم. احتمال سوء استفاده هم کمتر میشه

(18-12-2011, 05:27 PM)AVA نوشته: منم فکر می کنم اگه ازشون دعوت کنیم که در این فروم حضور داشته باشن خیلی بهتر از انجام پیشنهادی هست که من دادم. احتمال سوء استفاده هم کمتر میشه
پیشنهاد شما پیشنهاد خیلی مناسبی بود، به قطع ما نیاز داریم تعداد افراد شرکت کننده رو افزایش بدیم، اما من نگرانی دوستان رو درک می کنم که سواستفاده ای از این موضوع نشه و به همین خاطر این 2 دلیل رو آوردم برای حضورشون در فروم، به نظرتون چه گونه میشه باهاشون تماس گرفت و به فروم دعوتشون کرد؟

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - spt - 18-12-2011

به نظر من بهتره خیلی عجله نکنیم...
همونطور که گفتم زمان میبره و آروم آروم کامل میشه.... نیازی نیست ما با کسی تماس بگیریم آروم آروم افراد میان و جذب میشن... اگه کسی هدفش کمکه خودش میاد!!
این برنامه خیلی خوبه و شهداد جان من انگیزه و هیجانت رو تحسین میکنم اما بزار آروم آروم خودش درست بشه!! Smile
به هر حال این برنامه اینقدر بزرگ هست که یه بخش فرعی کامل بهش اختصاص پیدا کنه و آروم آروم شکل بگیره و در آینده میتونه خیلی مفید باشه... اما به مرور و آروم آروم فک کنم بهتر باشه... Smile
حتی یه جورایی این رو میشه با پیشنهاد بهرام مخلوط کرد!! کار سختی نیست فک کنم!! فقط الان بابک تعطیلات هست بهتره زیاد هیجان بهش وارد نکنیم ؛)