خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - golden_boy - 02-09-2011 سلام ممنون از پاسخ های شما دوستان عزيز لوفت هانزا در تاريخی که من ميخوام برم فروش ويژه داره و لذا قيمت بليطش از شرکت KLM 200 دلار کمتر ميشه فقط 2 نکته هست : با KLM ميتونيم 2 بسته 23 کيلويی داشته باشيم و استفاده از ترانسفر رايگان فرودگاه مهراباد تا فرودگاه امام امّا لوفت هانزا فقط يک بسته 23 کيلوی ميتونيم داشته باشيم،اون ترانسفر رو هم نداره. (شما ميدونين هزينه اضافه بار چطوری هست ؟؟؟) حالا به نظرتون انتخاب کدوم گزينه بهتره ؟ RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Babak - 02-09-2011 در وبسایت شرکت لوفتانزا در این آدرس اگر به قسمت پروازهای بینقارهای (intercontinental) مراجعه کنید، نوشته که برای چمدون دوم تا حداکثر ۲۳ کیلو و حداکثر ابعاد ۱۵۸ سانتیمتر مبلغ ۷۰ دلار شارژ اضافه خواهد داشت. با توجه به این که شما گفتید که لوفتانزا قیمتش ۲۰۰ دلار کمتره، باز هم به صرفه است که با لوفتانزا سفر کنید و اضافه بار رو بپردازید. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - golden_boy - 04-09-2011 (02-09-2011, 10:30 PM)Babak نوشته: در وبسایت شرکت لوفتانزا در این آدرس اگر به قسمت پروازهای بینقارهای (intercontinental) مراجعه کنید، نوشته که برای چمدون دوم تا حداکثر ۲۳ کیلو و حداکثر ابعاد ۱۵۸ سانتیمتر مبلغ ۷۰ دلار شارژ اضافه خواهد داشت. با توجه به این که شما گفتید که لوفتانزا قیمتش ۲۰۰ دلار کمتره، باز هم به صرفه است که با لوفتانزا سفر کنید و اضافه بار رو بپردازید.سلام خيلی ممنون 1. اینکه شرکت ها ميگن اگر ويزاتون يک ساله باشه حتماً بايد بليط دوسره بگيرين با اعتبار يک ساله؟؟ اجباریه ؟ و اينکه اگر اين کار رو انجام ندين در ابتدای ورود به US مشکل پيش مياد؟ 2. از اين دو مسير کدوم بهتره : الف)QATAR : مشهد-دوحه-نيويورک-بوستون (غير از نيويورک ميشه واشنگتن و يا تکزاس رو هم انتخاب کرد، با توجه به security check کدوم یکی بهتره ) ب)Lufthanza : تهران-فرانکفورت-بوستون +(مشهد-تهران) با QATAR يه بخشی با هواپيمايی United هست ضمناً ميگه دو بسته 23 کيلويی اجازه حمل دارين. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - golden_boy - 11-09-2011 (04-09-2011, 12:21 AM)golden_boy نوشته: سلامبا توجه به همه شرايط تصميم گرفتم با QATAR برم امّا يه مشکلی هست لطفاً من راهنمايی کنين QATAR ميگه يه فرم بايد امضاء کنی و تعهد بدی که اگر security check ايراد گرفت که :شما که يک ساله است ويزاتون،اما بليت يک طرف رو فقط دارين، اگر نتونی جواب قانع کننده بدی 5000 دلار شرکت ما رو جريمه ميکنن که شما بايد اون رو پرداخت کنی ضمن اينکه خودت را هم اجازه ورود نميدن. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Babak - 11-09-2011 خوب اگر چنین قانونی وجود داره، چرا ریسک این کار رو دارید میپذیرید؟ بلیط رو دو طرفه بگیرید و بعد از ورود به امریکا برگشتش رو کنسل کنید. [جداشده] مدارک مورد نياز در فرودگاه امريکا - z.mehra - 22-12-2011 ولی بین دو تا پرواز من 1 ساعت فاصله هست !!!!!!!! اونوقت چی میشه ؟ RE: مدارک مورد نياز در فرودگاه امريکا - Mike - 22-12-2011 (22-12-2011, 08:44 PM)z.mehra نوشته: ولی بین دو تا پرواز من 1 ساعت فاصله هست !!!!!!!! اونوقت چی میشه ؟ سوالتون مربوطه به اینجا نیست اما من جوابتون رو میدم. شما ۱۰۰% به مشکل بر خواهید خورد. اگر پرواز شما سات ۷ صبح از ایران بلند میشه و مثلا ۳:۳۰ بد از زهر به وقت آمریکا تو شیکاگو میشینه بدونید که حتما مشکل بر خواهید خورد. امکان نداره شما بار اولتون باشه و بخواید بیاید اینجا و تو فرودگاه آتاترک کمتر از ۲ ساعت الف بعثهید. اونجا از شما کلی سوال میپرسند کهدیقل ۱ ساعت وقت خواهد گرف. این رو شما باید با اوم آژانس یا دفتر خود ترکیش هماهنگ میکردین. تا دیر نشده برید و پرواز رو عوض کنید. قطع آن پرواز از ایران با ۳۰ دقیقه تاخیر بلند خواهد شد و تا شما از هوا پیما پیاده بشید و . . اون نیم ساعت هم میگذار! ویزاتون رو حتما به آژانس یا دفتر ترکیش بدید که براتون تو سیستمشون ثبت کنند. همین طور حواستون به اضافه بر هم باشه که فقط ۲ تا ۲۳ کیلو میتونید بیارید. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - amirHossein - 24-12-2011 سلام دوستان. من هفته آینده دارم برای پیک آپ میرم ترکیه و از اون طرف هم مستقیم میرم. خواستم بدونم فرودگاه اگه گیر دادن چرا ۱ طرفه بلیط گرفتی راه داره ردیفش کرد ؟ RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mahyarelc - 24-12-2011 (24-12-2011, 10:22 AM)amirHossein نوشته: سلام دوستان.درود فرودگاه کجا منظورتونه... تهران دیگه؟ به من که گیری ندادن یک طرفه داشتم...اصلا کسی که بلیطو چک میکنهو بار رو میگیره آدمی نیست که بخواد گیر بده؛ داره اونجا کارشو انجام میده! فقط یادمه از من یک آدرس محل استقرار تو امریکا رو خواست حالا تازه شما که داری میری ترکیه میمونی یکم و بعد دوباره check in میکنی؛ قاعدتا این مسائل هم نباید باشه RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - amirHossein - 25-12-2011 (24-12-2011, 11:48 AM)mahyarelc نوشته: درود ممنون. توی فرودگاه امام منظورمه . و اینکه من هنوز ویزا نخورده تو پاسم یه بلیط برگشت از ترکیه گرفتم که بعدا پسش بدم. |