آکادمیا کافه
رد شدن ویزای استرالیا و دلایل آن - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: روادید استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: رد شدن ویزای استرالیا و دلایل آن (/Thread-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86)

صفحات 1 2 3 4

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - azk - 07-10-2012

سلام
من می خوام برای مستر visual art اقدام کنم ولی از اونجایی که اطلاعات راجع به رشته های هنر و بچه های هنر خیلی کمه گیج شدم
من اینجا لیسانس و فوق لیسانس عکاسی دارم ممکنه به من برای یه مستر دیگه توی visual art ویزا ندن؟
من شنیدم که به رشته های هنر یه کم گیر می دن(بیشتر از مهندسی) که مثلا برای چی می خوام دوباره مستر بگیرم یا سابقه کارم چی بوده؟؟؟
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره خیلی لطف میکنه در میون بگذاره

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Bahram - 13-10-2012

(07-10-2012, 07:28 PM)sinazareha نوشته: سلام دوستان

من الان واقعا گیج شدم. نمیدونم ویزا می گیرم یا نه. می خواستم نظر شما رو هم بدونم.

من 21 سالمه. 2 سال دانشگاه رفتم ولی چون تهران مهمانی گرفته بودم باید می رفتم
شهرستان می خوام از اول یعنی واسه لیسانس برم. application هم گرفتم. فقط
می خواستم بدونم الان که 3 سال از آخرین مدرکم که پیش دانشگاهیه می گذره مشکلی واسه ویزا
گرفتنمه؟ به نظرتون برم وکیل بگیرم یا نه؟
سوالتون واضح نیست!
یعنی شما داری پیش بینی میکنی 4 سال دیگه که لیسانستون در شهرستان ایران تموم شد، آیا میپرسن چرا 7 سال پیش چرا یک وقفه بین پیش دانشگاهی و کارشناسیتون ایجاد شده؟
در کل به این موارد چندان اهمیتی نمیدهند و اصولاً سفارت استرالیا مصاحبه نداره و فقط مدارک را باید تحویل بدهی.
وکیل هم مطلقا نیازی نیست.

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Bahram - 13-10-2012

(07-10-2012, 11:52 PM)azk نوشته: سلام
من می خوام برای مستر visual art اقدام کنم ولی از اونجایی که اطلاعات راجع به رشته های هنر و بچه های هنر خیلی کمه گیج شدم
من اینجا لیسانس و فوق لیسانس عکاسی دارم ممکنه به من برای یه مستر دیگه توی visual art ویزا ندن؟
من شنیدم که به رشته های هنر یه کم گیر می دن(بیشتر از مهندسی) که مثلا برای چی می خوام دوباره مستر بگیرم یا سابقه کارم چی بوده؟؟؟
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره خیلی لطف میکنه در میون بگذاره
خیر دوست عزیز، هنر که رشته حساسی نیست. ابعیده از کسی بپرسند که چرا دوباره میخوای مستر بخونی. میتونید خودتون در فرم سفارت توضیح دهید که بنا به سلیقه شخصی و علاقه وافر به این شاخه هنری میخوام این رشته رو بخونم. من خودم الان دارم دومین مستر مهندسیم رو در استرالیا میخونم و کسی چیزی نپرسید. یک نکته فقط بگم و اون اینکه اگر هدفتون گرفتن اقامت استرالیا هست، قبل از انتخاب رشته و اپلای مطمئن بیشوید رشته هنر جزو رشته های مورد نیاز دولت استرالیا هست، چون فقط در این صورت هست که میتونید از طریق 2 سال تحصیل اقامت بگیرید. برای اطلاعات بیشتر به www.immi.gov.au مراجعه کنید. موفق باشید

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Shahrouz - 28-10-2012

درود

بهرام جان ممنونم. من برای 7 دانشگاه استرالیا اقدام کردم. الان پذیرش با فاند از آمریکا دارم ولی ترجیح می دم که برای استرالیا اگر اوکی بشه برم. همه جوابهای مربوطه هم توی این بازه نوامبر میاد. رشته من اصلا و ابدا حساس نیست و فیلد من هم مرتبط با کاربردهای بایوپلیمرها و پروتئین و رهایش دارو ... هست.

اقدام برای ویزای آمریکا، جهت گرفتن ویزای استرالیا دردسر سازه؟ من یکی از دوستان رو می شناختم که برای ویزای هر دو اقدام کرده بود. اگر دردسرسازه و در صورت گرفتن اسکالرشیپ( ان شالله) امکان داره درخواست ویزای من رد بشه؟

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Bahram - 29-10-2012

درود شهروز جان،
خیر من اینطور فکر نمیکنم. با دید منطقی از خود بپرسید چرا اقدام همزمان برای ویزای امریکا باید مشکل برای ویزای استرالیا ایجاد کند؟! مطمئناً کارمندان سفارت که به دنبال بهانه برای رد کردن متقاضیان نیستند.

بنظر من موضوعاتی که بیشتر روی گرفتن ویزای استرالیا حساسیت ایجاد میکنه مشمول این موارد هستند:

-مبلغ حساب بانکی کافی نباشد(به استثنای دارندگان اسکالرشیپ)
-شرط 90 روز حساب بانکی رعایت نشود(گویا اخیراً این قانون حذف شده)
-مدارک تحویل داده شده بیش از حد انتظار ناقص باشد.
-در مرحله چک امنیتی به مورد مشکوکی برخورد کنند.
-رشته یا موضوع پروژه شما حول جنگ افزارهای هسته ای و یا دارای کاربرد نظامی باشد.
-گاهاً موارد مشکوکی که حس کنند شما قصد بازگشت به کشور بعد از اتمام تحصیل را ندارید(نباید در فرم سفارت اشاره ای به این موضوع کنید)

-...

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Shahrouz - 29-10-2012

من گفتم شاید این مسئله اونها رو مشکوک کنه که من همزمان چرا درخواست دو دانشگاه در دوکشور رو اوکی دادم و..

بسیار ممنونم بهرام جان. از پروسه های جدید ویزا خبر داری؟ چند هفته ای هستند.

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Bahram - 29-10-2012

من فکر میکنم امریکا کار خودشو میکنه، استرالیا هم کار خودش رو!
بگذریم، خیر از متقاضیان سفارت داخل ایران خبری ندارم. با توجه به رشد قیمت دلار، اینروزها متقاضی با هزینه شخصی بشدت کم شده و اکثراً دانشجوهای بورسیه هستند. بهتره یک روز بروید دم سفارت و اوضاع رو از بقیه متقاضیان جویا بشوید و ببینید ویزا و زمان بررسی چطوره، ما رو هم در جریان بگذارید.
امیدوارم نتیجه اسکالرشیپتون رضایت بخش باشه.

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Pejman - 11-01-2013

دوستان رد شدن در مرحله کلیرنس برای ویزای آمریکا، می تونه برای گرفتن ویزای استرالیا مشکل ساز بشه؟ یا بعید هست؟

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Shahrouz - 16-01-2013

درود
پژمان گرامی اخیرا گرفتن ویزای استرالیا بسیار ساده تر از گذشته شده و بیشتر چک بر روی پروپوزال شما انجام می شه. من دوست دیگری هم دارم که از ویزای شینگن ریجکت شدند. با این وجود فکر نمی کنم مشکلی رو برای شما ایجاد کنه.

RE: رد شدن ویزا و دلایل آن - Pejman - 16-01-2013

ممنون شهروز جان، به طور کلی میزان حساسیت و چک های امنیتی برای ویزاهای دانشجویی بیشتره تو استرالیا یا برای ویزاهای مهاجرت؟