آکادمیا کافه
چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-RA-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2

RE: چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ - Torkan - 07-11-2013

(07-11-2013, 09:22 PM)'mgorji' نوشته:
ممنون از پاسختون، فکر کنم من نتونستم منظورم رو برسونم. منظور من این بود که مثلا من مقاله یک استاد رو خوندم و حالا ایده دارم برای توسعه کار، آیا اگر با اون استاد مطرح کنم ممکنه قبول کنه که از پایه با من کار کنه یا نظارت کنه برای ارائه یک کار جدید؟

به نظرم بهتره این موارد رو با خود استاد مطرح کنید و عین این جمله رو بگید بهش
در ضمن تاکید کنید خیلی از مقاله هاشون رو خوندین و صرفا یک مقاله نیستش و حتما یه جوابی میگیرین..
هر چند به نظر من بهتره اول ارزیابی از اون استاد داتشه باشین اگه کلا جوابش مثبت بود به اینکه supervisor بشه براون (اگه هدف نهاییتون این هست البته) بعد به این مورد بپردازین و یا در ضمن همون ایمیل به استاد اشاره کنید که حاضر به انجام این کار هستید
وگرنه صرف اینکه بیاید بگیدبه یه استاد که من فلان مقاله رو میخوام توسعه بدم درسته کارتون تحسین داره ولی بازم به نظرم بعیده جوابی بگیرین...چون این موارد بیشتر حضوری قابل انجام هستش...
اگر هم خیلی علاقه دارید که آن موقع میتونید واقعا یه کارایی بکنید و بعد ایمیل بزنید که من تااینجا پیش رفتم نظرتون چیه؟
اون موقع جواب بهتری میگیرید

RE: چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ - helna - 08-05-2014

سلام

من به سایت دانشگاه مراجعه کردم و وارد قسمت faculty شدم و استاد رو پیدا کردم اما فقط یه شماره تلفن گذاشته شده و آدرس ایمیل نداره حالا باید چکار کنم؟

یه سوال دیگه اینکه من وقتی میرم داخل سایت دانشگاهها اساتید رو پیدا میکنم و زمینه ی تحقیقات شون هم به تحقیقات و علایق من نزدیکه منتها مسئله ای که هست اینه که گاها اون دانشگاه به عنوان RA در MASTER در رشته ی من دانشجو قبول نمیکنه!!!!! میخواستم بدونم برای RA تماس با استاد کافیه یا دانشگاه هم باید در اون مقطع پذیرش دانشجو داشته باشه؟

RE: چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ - Leopold - 08-05-2014

می تونید تو گوگل اسکالر مقالاتش پیدا کنید و معمولا ایمیلشون در مقالاتشون قرار می دهند.
شما قبل از دریافت رسمی آفر RA، باید از دانشکده پذیرش بگیرید. اگه سوال دومتون درست متوجه شده باشم، در وب سایت بعضی از دانشگاه ها ممکنه نوشته شده که ما فقط به دانشجوهای دکترا کمک هزینه مالی میدیم و به مستر خیر. به نظرم منظورشون TA یا فلوشیب هاست نه RA که کاملا دست استاد هست و میتونه به مسترها هم بده.
(08-05-2014, 11:05 PM)'helna' نوشته: سلام
من به سایت دانشگاه مراجعه کردم و وارد قسمت faculty شدم و استاد رو پیدا کردم اما فقط یه شماره تلفن گذاشته شده و آدرس ایمیل نداره حالا باید چکار کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من وقتی میرم داخل سایت دانشگاهها اساتید رو پیدا میکنم و زمینه ی تحقیقات شون هم به تحقیقات و علایق من نزدیکه منتها مسئله ای که هست اینه که گاها اون دانشگاه به عنوان RA در MASTER در رشته ی من دانشجو قبول نمیکنه!!!!! میخواستم بدونم برای RA تماس با استاد کافیه یا دانشگاه هم باید در اون مقطع پذیرش دانشجو داشته باشه؟

RE: چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ - helna - 12-06-2014

سلام

یه سوال داشتم از حضورتون آیا برای RAمیشه از طریق موسسات و مراکز تحقیقاتی هم اقدام کرد؟

RE: چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟ - soilman - 12-06-2014

ببینید بعضی موقعا در دانشگاه ها چنین موسسات و مراکزی وجود داره که حالا یه استاد یا چند استاد پروژه ای می نویسن و اون grant رو میگیرن و بر اساس اون استادا تعدادی پوزیشن با RA باز می کنن پس عملا دست خودتون نیست
مراکز و موسسات غیر دانشگاهی هم هستند ولی اونها بیشتر برای تحقیقات پیشرفته تر و در سطح فوق دکترا ممکنه فردی رو بگیرن
در نهایت هم ممکنه این جور مراکز FELLOWSHIP داشته باشن که اون هم بیشتر برای فوق دکتراها یا VISITING SCIENTIST هست
(12-06-2014, 02:51 PM)'helna' نوشته: سلام
یه سوال داشتم از حضورتون آیا برای RAمیشه از طریق موسسات و مراکز تحقیقاتی هم اقدام کرد؟