آکادمیا کافه
گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-credit-card-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - Babak - 23-09-2013

من خودم تجربه خاصی در مورد American Express ندارم، اما راه‌های مطمئن‌تر همون‌هایی هست که در پست‌های قبل توضیح داده شده.

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - Torkan - 24-09-2013

دوستان به خصوص babak عزیز
ببخشین مثلا من که دارم میام و دانشجوی full-time قراره بشم همون اول ssn میشه گرفت با مدارکی که گفتین و سوال دومم هم اینه که این پولی که مثلا اگه قراره از داخل ایران برامون بفرستن میریزه به حساب اون کارته؟
منظورم اینه که بدون کارت اعتباری هم میشه پول رو فرستاد اگه اشنا نداشته باشیم حتما باید کارت اعتباری چیزی داشته باشیم دیگه پول رو بریزن به اون حساب؟ یا حساب بانکی؟
ببخشین سوالم ابتداییه
بااحترام

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - lavender - 24-09-2013

(24-09-2013, 01:55 PM)'Charming' نوشته: دوستان به خصوص babak عزیز
ببخشین مثلا من که دارم میام و دانشجوی full-time قراره بشم همون اول ssn میشه گرفت با مدارکی که گفتین و سوال دومم هم اینه که این پولی که مثلا اگه قراره از داخل ایران برامون بفرستن میریزه به حساب اون کارته؟
منظورم اینه که بدون کارت اعتباری هم میشه پول رو فرستاد اگه اشنا نداشته باشیم حتما باید کارت اعتباری چیزی داشته باشیم دیگه پول رو بریزن به اون حساب؟ یا حساب بانکی؟
ببخشین سوالم ابتداییه
بااحترام

شما وقتی تو دانشگاه کار می کنید حالا چه TA/RA یا هر چیز دیگه بهتون SSN می دن.
بعد از اینکه SSN گرفتید می رید حساب بانکی باز می کنید.
اگه بخوان از ایران برای شما پول بفرستن پول رو باید به حساب بانکی checking  بفرستن.
به کارت اعتباری نمیشه پول ریخت.
این تاپیم رو هم بخونید بد نیست
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-باز-کردن-حساب-بانکی-بدون-SSN

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - mohamad0014 - 25-09-2013

معنی credit line  چیه؟ همون credit limit هست؟

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - Babak - 26-09-2013

(25-09-2013, 05:05 PM)'mohamad0014' نوشته: معنی credit line  چیه؟ همون credit limit هست؟

معمولا به جای credit line می‌گن line of credit و معنی گسترده‌تری نسبت به credit limit داره. line of credit عملا شامل انواع اعتبارات مختلف می‌شه که ممکنه به صورت credit card یا وام و غیره به کسی داده بشه. در مورد credit card به طور خاص معمولا همون credit limit هست.
ویکی‌پدیا توضیحات کامل‌تری در مورد line of credit داره.

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - reza_1st - 19-08-2014

تیر آخر برای وقتی که درخواست کارت اعتباری رد می‌شه درخواست بررسی مجدده، این کار رو با نامه و ایمیل هم می‌شه انجام داد، ولی تماس تلفنی تو این مورد واقعاً موثرتره، بانک‌ها و شرکت‌هایی که کارت اعتباری صادر می‌کنن معمولاً یه شماره تلفنن مخصوص برای این کار دارن، که خیلی هم تبلیغ نمی‌کننش و باید دنبالش گشت. من خودم قبلاً یه کارت Chase که رد شده بودم رو تماس گرفتم و توضیح دادم و گفتم دانشجوام و .. و حل شد و کارت رو گرفتم، تازگی هم یکی از دوستان یه مشکل مشابهی داشت و تونسته بود با تماس گرفتن، درخواستی که رد شده بود رو تایید کنه و کارت اعتباری رو بگیره از همین Chase. امریکن اکسپرس هم دیدم که دوستان تونستن عوض کنن نتیجه درخواست کارت اعتباری رو با تماس تلفنی گرفتن. شماره تلفن Chase رو که دارم می‌ذارم اینجا (ما با اولی جواب گرفتیم)، ولی اگه برای بانک یا شرکت دیگه‌ای هم می‌خواین Credit Card Backdoor Number یا Application reconsideration رو با اسم اون شرکت یا بانک جستجو کنید تا شماره‌ها رو پیدا کنید.
Chase: 888-245-0625 ,  888-270-2127

یه مورد جالب دیگه اینکه می‌تونید چند بار زنگ بزنید، چون این موضوع یکم بستگی به آدمی که باهاش صحبت می‌کنید هم داره، و من بار اولی که تماس گرفتم، گفت نمی‌شه چون طول سابقه اعتباریت کمه ( Chase کلاً به این مورد خیلی حساسه و زیر دوسال سابقه اعتباری، احتمال تاییدش کمه)، ولی فردا باز زنگ زدم و با یه آدم متفاوت صحبت کردم و اون قبول کرد و درخواست رو تایید کرد. خلاصه که وقتی درخواست رو دادین و اون Hard Inquiry رو خوردین و تو گزارشتون اومده، امیدوتون رو از دست ندین و دو سه بار تماس بگیرین، ببینین چی می‌شه.
موفق باشین

[برش] نحوه استفاده از کردیت کارت و بهتر کردن Credit Score - mohamadanvari - 25-12-2014

سلام دوستان
من حدود یک ماه هستش که اومدم امریکا برای گذروندن دوره پست دکترا. من روز اولی که رسیدم رفتم US Bank و حساب باز کردم و دبیت کارت گرفتم. هفته پیش هم ssn خودمو هم گرفتم. حالا میخوام واسه کردیت کارت اپلای کنم. از اونجایی که پست داک کارمند محسوب میشه، خواستم بدونم که اگه اپلای کنم درخواستم رو قبول میکنن؟ اینو هم بگم که قبلا هیچ کردیت کارتی نداشتم. و اینکه اگه با درخواستم موافقت بشه بهم secured credit card میدن یا معمولیشو؟
من قرارداد پست داکم برای یک سال هستش ولی تمدید میشه. به نظر شما میتونم برای خرید ماشین وام بگیرم؟ اگه اره، تا چه مدت بعد از گرفتن کردیت کارتم میتونم این وامو بگیرم؟
سوال آخر اینکه چه کردیت کارتیو بهم پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون از محبت و پاسخگویتون

RE: گرفتن اولین کردیت کارت (credit card) در امریکا - mahyarelc - 29-12-2014

(25-12-2014, 01:40 AM)'mohamadanvari' نوشته: سلام دوستان
من حدود یک ماه هستش که اومدم امریکا برای گذروندن دوره پست دکترا. من روز اولی که رسیدم رفتم US Bank و حساب باز کردم و دبیت کارت گرفتم. هفته پیش هم ssn خودمو هم گرفتم. حالا میخوام واسه کردیت کارت اپلای کنم. از اونجایی که پست داک کارمند محسوب میشه، خواستم بدونم که اگه اپلای کنم درخواستم رو قبول میکنن؟ اینو هم بگم که قبلا هیچ کردیت کارتی نداشتم. و اینکه اگه با درخواستم موافقت بشه بهم secured credit card میدن یا معمولیشو؟
من قرارداد پست داکم برای یک سال هستش ولی تمدید میشه. به نظر شما میتونم برای خرید ماشین وام بگیرم؟ اگه اره، تا چه مدت بعد از گرفتن کردیت کارتم میتونم این وامو بگیرم؟
سوال آخر اینکه چه کردیت کارتیو بهم پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون از محبت و پاسخگویتون

درود
به فروم خوش امدید
پیشنهاد میکنم اول همین تاپیک رو یک نگاه کلی بندارید که بعضی موارد توش اشاره شده.
ممکنه بخاطر اینکه هیچ credit history ندارید برای کردیت کارت معمولی درخواستتون رو رد کنن. البته کاملا بستگی به بانک داره. در صورت رد درخواست میتونید secured بگیرید. از بانکتون در این مورد بپسرین که وضعیتشون چجوریه.
من پیشنهادم برای کسانیکه تازه وارد امریکا میشن کردیت کارت Discover هست. معمولا مشکلی ندارن و کردین کارت معمولی (البته با محدودیت هزینه) میدن. البته توجه داشته باشین اگه درخواست قبلا داده باشین و رد شده باشه با توجه اثر کمی منفی که روی credit score  شما میگذاره احتمالا دیگه محبور بشین secured بگیرین.
من متاسفانه در مورد وام ماشین اطلاعات زیادی ندارم ولی مهمولا credit union های دانشگاهها در این مورد خوب به دانشجوها کمک میکنن. ضمنا با توجه به اینکه شما قرارداد یک ساله دارین ممکنه برای دادن وام یکم سختگیری بیشتر وجود داشته باشه.
موفق باشین.